Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
BIHfan je napisao/la: Pa i ovaj covjek kraj Edina ima isti sal, znaci nesto klupsko.
ti salovi su nekada bili boja dresa man city i veceras su bila posvecena Neil.u Young.u koji je igrao za man city u FA cupu i koji je nazalost preminuo od raka
- Megamon
- Kontakt:
emir_ je napisao/la:Edin promijeni tu jaknu, nosiš je još otkad si napustio hotel u Malagi
Emerice,promjeni prezime.Zar ti nije odvratno da se prezivas Gudelj?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ovaj isti Saša VugdalićZagor je napisao/la:još jedna:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Lucryler je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Trebali su napisati
" Dzeko gledao mec Citya protiv Leichestera sa salom ... "
Jer je evidentno da aludiraju na Milan.
Svakakve gluposti se mogu procitati ovdje , kakve sad milan ima veze molim te , pa jeli vi citati na sluzbenoj stranici city.a kakvi su to salovi , za one koji ne znaju ili nisu procitali , ti salovi su nekada bili boja dresa man city i veceras su bila posvecena Neil.u Young.u koji je igrao za man city u FA cupu i koji je nazalost preminuo od raka ( ne znam tacno kojeg) ...
Zar mu nije samo dijagnosticiran rak,ziv covjek...a ti ga sahrani
1921-2011
Moze da sam nesto krivo procitao , ali negdje sam procitao da je umro , cak sta vise drago mi je da je ziv , jer to jedna od legendi man city.a , ali svejedno veceras je njemu bilo to posveceno .Esii TM87 je napisao/la:Lucryler je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Trebali su napisati
" Dzeko gledao mec Citya protiv Leichestera sa salom ... "
Jer je evidentno da aludiraju na Milan.
Svakakve gluposti se mogu procitati ovdje , kakve sad milan ima veze molim te , pa jeli vi citati na sluzbenoj stranici city.a kakvi su to salovi , za one koji ne znaju ili nisu procitali , ti salovi su nekada bili boja dresa man city i veceras su bila posvecena Neil.u Young.u koji je igrao za man city u FA cupu i koji je nazalost preminuo od raka ( ne znam tacno kojeg) ...
Zar mu nije samo dijagnosticiran rak,ziv covjek...a ti ga sahrani![]()

Da završimo tu priču sa šalom.
Ziv je jos Young,i ovo je veceras bilo njemu posveceno jer je City za vreme njegovog igranja,tacnije '69 igrao finale Fa Cupa upravo protiv Leicestera a dresovi su bili ove boje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
MARTIN LUTER KING
- Kontakt:
Man. City je klub u Engleskoj kao što je to Wolfsburg u Njemačkoj. Mogao je u sto puta bolje klubove preci, bolje da je ostao u Wolfsburgu!!!! Ovako mu je isto, sta ce to imati u Man cityu, kao da je to neki veliki klub.
MARTIN LUTER KING je napisao/la:Man. City je klub u Engleskoj kao što je to Wolfsburg u Njemačkoj. Mogao je u sto puta bolje klubove preci, bolje da je ostao u Wolfsburgu!!!! Ovako mu je isto, sta ce to imati u Man cityu, kao da je to neki veliki klub.
Kako je mogao preci kad niko nije poslao ponudu osim City-ja. Bolje u City koji je jedan od jacih timova u Svijetu nego ostat u Wolfsburgu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
trenutno 3 mjesto---liga prvaka u najgorem slucaju kup uefaMARTIN LUTER KING je napisao/la:Man. City je klub u Engleskoj kao što je to Wolfsburg u Njemačkoj. Mogao je u sto puta bolje klubove preci, bolje da je ostao u Wolfsburgu!!!! Ovako mu je isto, sta ce to imati u Man cityu, kao da je to neki veliki klub.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ako si se radi ovoga registrovao, mogao si nas i postediti...MARTIN LUTER KING je napisao/la:Man. City je klub u Engleskoj kao što je to Wolfsburg u Njemačkoj. Mogao je u sto puta bolje klubove preci, bolje da je ostao u Wolfsburgu!!!! Ovako mu je isto, sta ce to imati u Man cityu, kao da je to neki veliki klub.
Zadnja izmjena: twingi, dana/u 10 jan 2011, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
nick je napisao/la:trenutno 3 mjesto---liga prvaka u najgorem slucaju kup uefaMARTIN LUTER KING je napisao/la:Man. City je klub u Engleskoj kao što je to Wolfsburg u Njemačkoj. Mogao je u sto puta bolje klubove preci, bolje da je ostao u Wolfsburgu!!!! Ovako mu je isto, sta ce to imati u Man cityu, kao da je to neki veliki klub.
uz to uigravanje ekipe i stvaranje sampionske generacije mislim da je edin njima zadnji transfer bar im je jos i on trebao ostalo sve imaju tako da mozemo zakljucit da su dobili ekipu na duge staze...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Prvi post na forumu pa se nasao da pametuje..MARTIN LUTER KING je napisao/la:Man. City je klub u Engleskoj kao što je to Wolfsburg u Njemačkoj. Mogao je u sto puta bolje klubove preci, bolje da je ostao u Wolfsburgu!!!! Ovako mu je isto, sta ce to imati u Man cityu, kao da je to neki veliki klub.
ajd odes fino na Chat pozdravi raju reci novi sam, malo po medjunarodnom nogometu itdd..pa tek onda u VIP lozu temu E.Dzeko
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 jan 2011, 22:15, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
twingi je napisao/la:Ako si se radi ovoga registrovao, mogao si nas i postedit...MARTIN LUTER KING je napisao/la:Man. City je klub u Engleskoj kao što je to Wolfsburg u Njemačkoj. Mogao je u sto puta bolje klubove preci, bolje da je ostao u Wolfsburgu!!!! Ovako mu je isto, sta ce to imati u Man cityu, kao da je to neki veliki klub.
FORZA MARŠAL !!!

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
gdje mogu prevod nabavitŽeljovac je napisao/la:http://www.fileserve.com/file/qP5uabn
http://hotfile.com/dl/85805818/f5277f7/ ... F.avi.html
http://bitshare.com/files/c3y6hccf/BMoo ... F.avi.html
http://uploading.com/files/1f7ed5b8/BMo ... p-AAF.avi/
Evo Blue moon rising. Dužnost nam je ovo pogledati, kao najvećim fanovima Cityja! Cijeli film je na svakom linku zasebno.
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: RajvoSA03, rukometubih23, Sveti i 28 gostiju.