Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Odigrati Dinamo ili ne, savjetuj me 

Ma brate iskreno ne bi lupao toliki keš na tu utakmicu. Ako već želiš odigraj nešto za večeras tipa Chelsea 1 i još 2/3 para sigurna i stavi te pare.Steph je napisao/la:Odigrati Dinamo ili ne, savjetuj me

Ako ne dobiju Fener i Gladbah sa Angers 1x ili bar Chelsea za drugi tiket ako ne dodje, spremna je duga devetka na stolu samo da se repetira!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ubit će me ova dilemaarelinho je napisao/la:Ma brate iskreno ne bi lupao toliki keš na tu utakmicu. Ako već želiš odigraj nešto za večeras tipa Chelsea 1 i još 2/3 para sigurna i stavi te pare.Steph je napisao/la:Odigrati Dinamo ili ne, savjetuj me

Ako dođe dvica, a ne uplatim, ranit ću se

Sačekaj još 4 minute pa baci onda cenera ako baš misliš da će ovi okrenuti.Steph je napisao/la:Ubit će me ova dilemaarelinho je napisao/la:Ma brate iskreno ne bi lupao toliki keš na tu utakmicu. Ako već želiš odigraj nešto za večeras tipa Chelsea 1 i još 2/3 para sigurna i stavi te pare.Steph je napisao/la:Odigrati Dinamo ili ne, savjetuj me![]()
![]()
Ako dođe dvica, a ne uplatim, ranit ću se![]()
![]()

Šilji sudija i džaba xD
bez dva penala nema pobjede
gooolazooo, hajmo još jedan 

Ma igrat ce se tu do 125 minute, ili dok ne dodje dvica. Duga je nocSteph je napisao/la:Šilji sudija i džaba xD

U pravo vrijeme izjednačenje, ima nade za dvicu. 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ajde Dinamo za 105 KM. 

-
- Kontakt:
Gledaj ovi norvezana mrtvi,0:4 prvo i ni jedan gol u drugom 

ništa od ovog, jbg... morali su zabit' jedan da se ponadam 
**** vam mamić majku kuknjava

**** vam mamić majku kuknjava
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 25 apr 2017, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
1,20 na Dinamo nije realno
Hahahaha evo keca, 40 i nešto kvota na betu bila.
Yebem li vam gdje god šta imate!

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- badblueboylivno
- Kontakt:
ne znam je l' ovaj Slaven ikoga dobio u zadnjih par mjeseci 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Prva proljetna pobjeda.Steph je napisao/la:ne znam je l' ovaj Slaven ikoga dobio u zadnjih par mjeseci

Idol Balkana ide dolje WARP brzinom.

Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 25 apr 2017, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
Dabogda Rijeka osvajala narednih 50 godina
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Ma Hajduk dabogda osvajao vazda duplu, to bi ih više zabolilo.vozdra je napisao/la:Dabogda Rijeka osvajala narednih 50 godina

Prije ce ovaj Belupo osvojit nego HajdukLjumanM95 je napisao/la:Ma Hajduk dabogda osvajao vazda duplu, to bi ih više zabolilo.vozdra je napisao/la:Dabogda Rijeka osvajala narednih 50 godina![]()

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.