Hocu, samo reci jel treba sa 60-70 ljudi otprilike ili i sa 70+ , 70+ je i 200?RodjeniiBrato je napisao/la: ↑12 feb 2024, 09:14Ni blizu...
Posalji nam vasa izdanja po Hercegovini sa 60-70+ ljudi i sadržaj kopa![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Visoko
Otoka
Travnik
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Vazda si glup bio,novi nik nista nije promijenio. Politicki zvanicnik kad je u klubu je protiv pravila UEFE,strogo zabranjeno mjesanje politike i sporta,mada pricali su i u podcastu o tome. Nemoj se svega ti vise praviti pametan,svaki put ispadnes glup,mada promijenice se to kad malo odrastes.bagniadiluca je napisao/la: ↑12 feb 2024, 09:16Svašta sam čuo ali da zbog Nešića koji je član upravnog odbora nećemo moći evropu igratiRedBlue je napisao/la: ↑12 feb 2024, 08:52Sto necemo igrati evropu, zbog Nesica?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 23:45
Nikad nikom se nije niti ce se suditi kao vama. Bolje povedite racuna ko vam je u upravi tipa Nesica i slicni jer necete moci evropu igrat. Zavrsicete tacno onako kako i funkcionisete.![]()
![]()
![]()
Nervozan si.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Čuj ovog šabanaSjenjak1919 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 23:32De dozovi se malo ljakse.Anex je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:20Bolje ti je da se zabrineš što je danas na Tušnju bilo više sarajlija nego tuzlaka(po rođenju)Chapman1886 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:09Sarajlije pametnije vam je da spremite kanistere sutra za vodu nego što palamudite,za navijače fks je lako,vidim guzva iz pravca foce otisli u rodni kraj da se okupaju pa u svoj SEHER![]()
![]()
![]()
![]()

- bagniadiluca
- Kontakt:
Gledaj, shvatam ja da ti liječiš svoje komplekse i znam da je velika bol kada te pola foruma okarakteriše kao najvećeg glupana a na anketi dobiješ najviše glasova kao najgluplja karika, ali to bi mogao da iskoristiš tako što bi malo manje kometarisao i dozvao se pameti, ali vidim da je teška priča....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 10:19Vazda si glup bio,novi nik nista nije promijenio. Politicki zvanicnik kad je u klubu je protiv pravila UEFE,strogo zabranjeno mjesanje politike i sporta,mada pricali su i u podcastu o tome. Nemoj se svega ti vise praviti pametan,svaki put ispadnes glup,mada promijenice se to kad malo odrastes.bagniadiluca je napisao/la: ↑12 feb 2024, 09:16Svašta sam čuo ali da zbog Nešića koji je član upravnog odbora nećemo moći evropu igrati![]()
![]()
![]()
Silvio Berluskoni je bio predsjednik Italije i predsjednik Milana godinama, od tada do sada ništa se nije promjenilo po tom pitanju....Fadil otvoreno govorio kako pomaže Velež a sada to isto radi Nikšić....al tebi je Borac trnu u oko toliki da od sve te mržnje i ludila mozga postaješ sve više polusvjesno biće !
LETS GO FIGHTER
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Top 5 navijackih desavanja u BiH, azurirana lista
1. Manijaci i HZ na Kosevu
2. Manijaci u Mostaru
3. Red Army ide sa glavnim transom na gostovanje
4. Lesinari idu sa glavnim transom na gostovanje, nekad
5. Clan RA Ilidza usetao sa stikerom u skupstinu KS
2. Manijaci u Mostaru
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
6. Clan Manijaka izasao iz kuce bez nozaKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:08Top 5 navijackih desavanja u BiH, azurirana lista
2. Manijaci u Mostaru
-
- Kontakt:
Tetrijebe 
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 12 feb 2024, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kad se ovo desilo??Suvorov je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:206. Clan Manijaka izasao iz kuce bez nozaKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:08Top 5 navijackih desavanja u BiH, azurirana lista
2. Manijaci u Mostaru
-
- Kontakt:
Tetrijeb mi je 
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nije provjerena info.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:26Kad se ovo desilo??Suvorov je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:206. Clan Manijaka izasao iz kuce bez nozaKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:08Top 5 navijackih desavanja u BiH, azurirana lista
2. Manijaci u Mostaru
POZDRAV
-
- Kontakt:
Nemojte mi tetrijeba taman cete mi sjebati vezu
Kako uzimam njegova domaca jaja umjesto 80 izbacujem 95 na benchu
Sada ce se javiti sa onom slikom cobana i ovaca kako nas je sve skupio i ispisao dusa mala

Kako uzimam njegova domaca jaja umjesto 80 izbacujem 95 na benchu
Sada ce se javiti sa onom slikom cobana i ovaca kako nas je sve skupio i ispisao dusa mala
Sinoc, ostao mu u kuci.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:26Kad se ovo desilo??Suvorov je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:206. Clan Manijaka izasao iz kuce bez nozaKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:08Top 5 navijackih desavanja u BiH, azurirana lista
2. Manijaci u Mostaru
-
- Kontakt:
Auu evo tolika mi je bol da moram apaurin da popijem. Jesil ti svjestan koliko mi je par bolida sa ove teme bitno i njihovo misljenje? Vjeruj da mi nije potreban copor niti bilo kakve teme da zakljucim da si glupan svoje vrste.bagniadiluca je napisao/la: ↑12 feb 2024, 10:46Gledaj, shvatam ja da ti liječiš svoje komplekse i znam da je velika bol kada te pola foruma okarakteriše kao najvećeg glupana a na anketi dobiješ najviše glasova kao najgluplja karika, ali to bi mogao da iskoristiš tako što bi malo manje kometarisao i dozvao se pameti, ali vidim da je teška priča....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 10:19Vazda si glup bio,novi nik nista nije promijenio. Politicki zvanicnik kad je u klubu je protiv pravila UEFE,strogo zabranjeno mjesanje politike i sporta,mada pricali su i u podcastu o tome. Nemoj se svega ti vise praviti pametan,svaki put ispadnes glup,mada promijenice se to kad malo odrastes.bagniadiluca je napisao/la: ↑12 feb 2024, 09:16
Svašta sam čuo ali da zbog Nešića koji je član upravnog odbora nećemo moći evropu igrati![]()
![]()
![]()
Silvio Berluskoni je bio predsjednik Italije i predsjednik Milana godinama, od tada do sada ništa se nije promjenilo po tom pitanju....Fadil otvoreno govorio kako pomaže Velež a sada to isto radi Nikšić....al tebi je Borac trnu u oko toliki da od sve te mržnje i ludila mozga postaješ sve više polusvjesno biće !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koja dva forumska boema jedan ispod drugog morao sam screenshot opaliti da spasim taj velicanstveni trenutak 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 feb 2024, 11:08Top 5 navijackih desavanja u BiH, azurirana lista
2. Manijaci u Mostaru
6. Navijaci Veleza jos jednom pokazali koliko vole klub, plakali ispred Grbavice da kupe karte
7. Lesinari umjesto kifli u pekari dobili fasung, nakon sto su ih manijaci pitali otkud vi ovdje ovi utuceni odgovorise "Zar ovo nije Novi Sad?"
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac, sarajevo19461987 i 21 gost.