Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Kevin
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Kevin » 20 maj 2014, 15:53

šta će tamo? :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 maj 2014, 17:42

Kevin je napisao/la:
Sto si ljubomoran?

Druga je stvar sto ne znam cemu ovakav potez, pogotovo Buze. Imas sljedecu godinu da se dokazes. Gdje si poletio s jedva 19 g., bez afirmacije, na draft.
Vrabac ionako tesko da ima kvalitet.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2014, 08:44

floyd je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Sto si ljubomoran?

Druga je stvar sto ne znam cemu ovakav potez, pogotovo Buze. Imas sljedecu godinu da se dokazes. Gdje si poletio s jedva 19 g., bez afirmacije, na draft.
nema to veze sa ljubomorom..vise se zezam :thumbup:
svaka čast momcima ali realno ...

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 maj 2014, 09:15

20.5.2014.

Galatasaray 78 - 65 Bešiktaš / Kenan Bajramović - 28 minuta, 13 poena, 5 skokova, index 5

Chalons-Reims 78 - 89 Poitiers / Muhamed Pašalić - 38 minuta, 9 poena, 6 asistencija, 3 skoka, index 17
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 maj 2014, 21:46

Zvati Persu na pripreme, nema druge.

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 maj 2014, 23:12

Naravno da ce se zvati Persa, takav igrac treba svakom timu. Tacno ono sto Dusko voli.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2014, 23:19

neno#4 je napisao/la:Naravno da ce se zvati Persa, takav igrac treba svakom timu. Tacno ono sto Dusko voli.
Perša je dobar..
neno ko je novi crni :D

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 maj 2014, 03:19

floyd je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Sto si ljubomoran?

Gledo sam prosle sezone ili je cak ove nesto se ne sjecam uglavnom BOSNA-SPARS. Svi portali su objavili da je Vrabac imao 24 poena , a to sto je imo sut optrlike koliko se sjecam 5/16 za dva trojke su bile ispod 30%, ali najvise su me fascinirala slobdana bacanja. Ne samo njegova nego opcenito sparsa, haj razumijem brate da neko kao centar ne moze pogoditi, ali da se desi da jedna ekipa promasi 7 uzastopno pa onda ubaci dva tri pa opet promase po 5 uzastopnih i to sve igraci koji su playevi ili suteri je za nepovjrovati :oops: Taj isti Vrabac (on igra poziciju SF ako se ne varam) je imao niz od 6 uzastopno promasnieh :oops: pa ako je to talenat neki ugasi kosraku odma u drzavi. Ako hrvati imaju Sarica i Hezonju , ako srbi imaju more igraca u Partizanu, Zvezdi i Megi ne mora zanciti da imamo i mi. Talenat je neko ko je prevaga ko bi trebao da gazi ovu nasu ligu ko plitak potok a ne da se blago receno muci. Jednostavno sam vidio da je ovaj Vrabac samo prenapuhan i nista vise. Za buzu ne mogu nista reci dok ga ne vidim na malo ozbiljnijem nivou, nasa liga to sigurno nije. Mada sanse da on zaigra u NBA su ko i da Hodzic zaigra u Realu....
=\_1921_/=

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 22 maj 2014, 10:22

21.5.2014.

Igokea 54 - 51 Široki / Nemanja Gordić - 26 minuta, 7 poena, 3 asistencije, 2 skoka, index -1
Dalibor Peršić - 40 minuta, 14 poena, 7 skokova, 2 asistencije, index 19

Cedevita 104 - 76 Zagreb / Jusuf Nurkić - 20 minuta, 16 poena, 8 skokova, 2 asistencije, index 20

Sassari 89 - 62 Brindisi / Miroslav Todić - 20 minuta, 8 poena, 4 skoka, index 2
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 maj 2014, 11:19

invincible1921 je napisao/la: Gledo sam prosle sezone ili je cak ove nesto se ne sjecam uglavnom BOSNA-SPARS. Svi portali su objavili da je Vrabac imao 24 poena , a to sto je imo sut optrlike koliko se sjecam 5/16 za dva trojke su bile ispod 30%, ali najvise su me fascinirala slobdana bacanja. Ne samo njegova nego opcenito sparsa, haj razumijem brate da neko kao centar ne moze pogoditi, ali da se desi da jedna ekipa promasi 7 uzastopno pa onda ubaci dva tri pa opet promase po 5 uzastopnih i to sve igraci koji su playevi ili suteri je za nepovjrovati :oops: Taj isti Vrabac (on igra poziciju SF ako se ne varam) je imao niz od 6 uzastopno promasnieh :oops: pa ako je to talenat neki ugasi kosraku odma u drzavi. Ako hrvati imaju Sarica i Hezonju , ako srbi imaju more igraca u Partizanu, Zvezdi i Megi ne mora zanciti da imamo i mi. Talenat je neko ko je prevaga ko bi trebao da gazi ovu nasu ligu ko plitak potok a ne da se blago receno muci. Jednostavno sam vidio da je ovaj Vrabac samo prenapuhan i nista vise. Za buzu ne mogu nista reci dok ga ne vidim na malo ozbiljnijem nivou, nasa liga to sigurno nije. Mada sanse da on zaigra u NBA su ko i da Hodzic zaigra u Realu....
i ja sam to i ranije govorio al eto ja sam ljubomoran :roll:
nemaju ni neku statistiku u bh ligi, po 19 i 20 im godina, a ozbiljne lige nisu vidjeli i odoše kao na draft...
čisto napuhavanje i eto nek se ide :facepalm:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 22 maj 2014, 19:56

Vrabac izgleda elegantno na parketu jer je ljevak i to mu je najveća kvaliteta :)
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 22 maj 2014, 21:24

Košarkaš PAOK-a D. J. Cooper bit će novi kreator igre reprezentacije Bosne i Hercegovine, saznaje Mondo.

Cooper (23 godine) je član grčkog PAOK-a kome je sezone 2013/2014 prva van Amerike i odmah je bio najbolji asistent grčke lige.

Omaleni plej (183 cm) u SAD je pohađao čuveni Ohio State od 2009. do 2013 godine sa prosjekom od 14 poena i 6. 8 asistencija, ali nije izabran na NBA draftu te se odlučio za Evropu odnosno PAOK.

U prvoj sezoni u Evropi se dobro snašao te je u crno-bijelom dresu prosječno postizao 11 poena uz sedam asistencija i gotovo pet skokova.

U Košarkaškom savezu BiH su dugo razmišljali i “lomili” se između Clifforda Hammondsa, bivšeg igrača Igokee, a sada člana Albe, i Coopera iz PAOK-a.

Na kraju je dvadesettrogodišnji D. J. Cooper dobio prednost u odnosu na Hammondsa (28) jer čelnici KSBiH žele igrača koji bi duže vrijeme nosio dres Bosne i Hercegovine, poput dugogodišnjeg reprezentativca Henrya Domercanta.
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 22 maj 2014, 21:25

Neno da li je istina da ce ovo biti nas novi "AMER"

http://basketball.eurobasket.com/player ... iki/189152" onclick="window.open(this.href);return false;

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 22 maj 2014, 21:55

Ako je ovo zaista tacno, ima li neko ko ga je vise pratio (ja, moram priznati, nisam), s kakvim kvalitetom raspolaze, cemu moze doprinijeti? Ja sam nesto skeptican, nisam kod kuce da na yt vidim ima li sta :D
Hvala na odgovoru...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 22 maj 2014, 22:22

rogeRF je napisao/la:Ako je ovo zaista tacno, ima li neko ko ga je vise pratio (ja, moram priznati, nisam), s kakvim kvalitetom raspolaze, cemu moze doprinijeti? Ja sam nesto skeptican, nisam kod kuce da na yt vidim ima li sta :D
Hvala na odgovoru...

nikad cuo za njega :) mislim da su napravili veliku gresku,Gordic igra odlicnu sezonu, potrebnija je bila 2.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 22 maj 2014, 22:28

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 22 maj 2014, 22:46

lumani je napisao/la:
nikad cuo za njega :) mislim da su napravili veliku gresku,Gordic igra odlicnu sezonu, potrebnija je bila 2.
Ma isti slucaj, zato kazem da sam skeptican... Jos kad vidim 183cm, ne znam. Najvise bih volio da pogrijesim :)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 maj 2014, 22:56

Potpuna nepoznanica, ali igrač koji bi vrlo lahko mogao zavrsiti u Olimpijakosu ili Panathi. Ne znam sta bi očekivao, statistika nije loša, ali i grčko prvenstvo je sranje po kvaliteti. Savez izrovi što sto rudara ne može. :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 22 maj 2014, 22:59

rogeRF je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Ma isti slucaj, zato kazem da sam skeptican... Jos kad vidim 183cm, ne znam. Najvise bih volio da pogrijesim :)

Ako je ovo tacno veliki rizik smo preuzeli na sebe jer dovodimo igraca koji je relativno poznat tj nepoznat znaci moze biti pogodak ali i velika greska sacekajmo do zvanicne objave

Ali takode nisam nesto optimistican sto se tice njega
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 maj 2014, 23:27

Kawhi je napisao/la:Vrabac izgleda elegantno na parketu jer je ljevak i to mu je najveća kvaliteta :)
pa kad ovo bude takmicenje manekena i ko ce vise napuhat svoje ime na nista onda ce moc rec za sebe da je talenat do tada je samo jedan prosjecan igrac kakvih ima u svakom klubu u svijetu...

Ovaj Cooper kako god gori od Wrighta ne moze bit ako nista ima daleko bolji sut gledo sam ga nekoliko puta u eruokupu. Sjcam se da je uneredio buducnost u podgorici kad sam pao na kladari dao im preko 25 poena, a sad da je neka ekstra klasa sumnjam međutim od wrighta je bolji sto posto :D
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.