šta će tamo?Bassha je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/3267 ... os-angeles
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sto si ljubomoran?Kevin je napisao/la:šta će tamo?Bassha je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/3267 ... os-angeles
Druga je stvar sto ne znam cemu ovakav potez, pogotovo Buze. Imas sljedecu godinu da se dokazes. Gdje si poletio s jedva 19 g., bez afirmacije, na draft.
Vrabac ionako tesko da ima kvalitet.
nema to veze sa ljubomorom..vise se zezamfloyd je napisao/la:Sto si ljubomoran?Kevin je napisao/la:šta će tamo?Bassha je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/3267 ... os-angeles
Druga je stvar sto ne znam cemu ovakav potez, pogotovo Buze. Imas sljedecu godinu da se dokazes. Gdje si poletio s jedva 19 g., bez afirmacije, na draft.
svaka čast momcima ali realno ...
20.5.2014.
Galatasaray 78 - 65 Bešiktaš / Kenan Bajramović - 28 minuta, 13 poena, 5 skokova, index 5
Chalons-Reims 78 - 89 Poitiers / Muhamed Pašalić - 38 minuta, 9 poena, 6 asistencija, 3 skoka, index 17
Galatasaray 78 - 65 Bešiktaš / Kenan Bajramović - 28 minuta, 13 poena, 5 skokova, index 5
Chalons-Reims 78 - 89 Poitiers / Muhamed Pašalić - 38 minuta, 9 poena, 6 asistencija, 3 skoka, index 17
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Zvati Persu na pripreme, nema druge.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Naravno da ce se zvati Persa, takav igrac treba svakom timu. Tacno ono sto Dusko voli.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Perša je dobar..neno#4 je napisao/la:Naravno da ce se zvati Persa, takav igrac treba svakom timu. Tacno ono sto Dusko voli.
neno ko je novi crni
- invincible1921
- Kontakt:
Gledo sam prosle sezone ili je cak ove nesto se ne sjecam uglavnom BOSNA-SPARS. Svi portali su objavili da je Vrabac imao 24 poena , a to sto je imo sut optrlike koliko se sjecam 5/16 za dva trojke su bile ispod 30%, ali najvise su me fascinirala slobdana bacanja. Ne samo njegova nego opcenito sparsa, haj razumijem brate da neko kao centar ne moze pogoditi, ali da se desi da jedna ekipa promasi 7 uzastopno pa onda ubaci dva tri pa opet promase po 5 uzastopnih i to sve igraci koji su playevi ili suteri je za nepovjrovatifloyd je napisao/la:Sto si ljubomoran?Kevin je napisao/la:šta će tamo?Bassha je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/3267 ... os-angeles
=\_1921_/=
21.5.2014.
Igokea 54 - 51 Široki / Nemanja Gordić - 26 minuta, 7 poena, 3 asistencije, 2 skoka, index -1
Dalibor Peršić - 40 minuta, 14 poena, 7 skokova, 2 asistencije, index 19
Cedevita 104 - 76 Zagreb / Jusuf Nurkić - 20 minuta, 16 poena, 8 skokova, 2 asistencije, index 20
Sassari 89 - 62 Brindisi / Miroslav Todić - 20 minuta, 8 poena, 4 skoka, index 2
Igokea 54 - 51 Široki / Nemanja Gordić - 26 minuta, 7 poena, 3 asistencije, 2 skoka, index -1
Dalibor Peršić - 40 minuta, 14 poena, 7 skokova, 2 asistencije, index 19
Cedevita 104 - 76 Zagreb / Jusuf Nurkić - 20 minuta, 16 poena, 8 skokova, 2 asistencije, index 20
Sassari 89 - 62 Brindisi / Miroslav Todić - 20 minuta, 8 poena, 4 skoka, index 2
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
i ja sam to i ranije govorio al eto ja sam ljubomoraninvincible1921 je napisao/la: Gledo sam prosle sezone ili je cak ove nesto se ne sjecam uglavnom BOSNA-SPARS. Svi portali su objavili da je Vrabac imao 24 poena , a to sto je imo sut optrlike koliko se sjecam 5/16 za dva trojke su bile ispod 30%, ali najvise su me fascinirala slobdana bacanja. Ne samo njegova nego opcenito sparsa, haj razumijem brate da neko kao centar ne moze pogoditi, ali da se desi da jedna ekipa promasi 7 uzastopno pa onda ubaci dva tri pa opet promase po 5 uzastopnih i to sve igraci koji su playevi ili suteri je za nepovjrovatiTaj isti Vrabac (on igra poziciju SF ako se ne varam) je imao niz od 6 uzastopno promasnieh
pa ako je to talenat neki ugasi kosraku odma u drzavi. Ako hrvati imaju Sarica i Hezonju , ako srbi imaju more igraca u Partizanu, Zvezdi i Megi ne mora zanciti da imamo i mi. Talenat je neko ko je prevaga ko bi trebao da gazi ovu nasu ligu ko plitak potok a ne da se blago receno muci. Jednostavno sam vidio da je ovaj Vrabac samo prenapuhan i nista vise. Za buzu ne mogu nista reci dok ga ne vidim na malo ozbiljnijem nivou, nasa liga to sigurno nije. Mada sanse da on zaigra u NBA su ko i da Hodzic zaigra u Realu....
nemaju ni neku statistiku u bh ligi, po 19 i 20 im godina, a ozbiljne lige nisu vidjeli i odoše kao na draft...
čisto napuhavanje i eto nek se ide
Vrabac izgleda elegantno na parketu jer je ljevak i to mu je najveća kvaliteta 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Košarkaš PAOK-a D. J. Cooper bit će novi kreator igre reprezentacije Bosne i Hercegovine, saznaje Mondo.
Cooper (23 godine) je član grčkog PAOK-a kome je sezone 2013/2014 prva van Amerike i odmah je bio najbolji asistent grčke lige.
Omaleni plej (183 cm) u SAD je pohađao čuveni Ohio State od 2009. do 2013 godine sa prosjekom od 14 poena i 6. 8 asistencija, ali nije izabran na NBA draftu te se odlučio za Evropu odnosno PAOK.
U prvoj sezoni u Evropi se dobro snašao te je u crno-bijelom dresu prosječno postizao 11 poena uz sedam asistencija i gotovo pet skokova.
U Košarkaškom savezu BiH su dugo razmišljali i “lomili” se između Clifforda Hammondsa, bivšeg igrača Igokee, a sada člana Albe, i Coopera iz PAOK-a.
Na kraju je dvadesettrogodišnji D. J. Cooper dobio prednost u odnosu na Hammondsa (28) jer čelnici KSBiH žele igrača koji bi duže vrijeme nosio dres Bosne i Hercegovine, poput dugogodišnjeg reprezentativca Henrya Domercanta.
Cooper (23 godine) je član grčkog PAOK-a kome je sezone 2013/2014 prva van Amerike i odmah je bio najbolji asistent grčke lige.
Omaleni plej (183 cm) u SAD je pohađao čuveni Ohio State od 2009. do 2013 godine sa prosjekom od 14 poena i 6. 8 asistencija, ali nije izabran na NBA draftu te se odlučio za Evropu odnosno PAOK.
U prvoj sezoni u Evropi se dobro snašao te je u crno-bijelom dresu prosječno postizao 11 poena uz sedam asistencija i gotovo pet skokova.
U Košarkaškom savezu BiH su dugo razmišljali i “lomili” se između Clifforda Hammondsa, bivšeg igrača Igokee, a sada člana Albe, i Coopera iz PAOK-a.
Na kraju je dvadesettrogodišnji D. J. Cooper dobio prednost u odnosu na Hammondsa (28) jer čelnici KSBiH žele igrača koji bi duže vrijeme nosio dres Bosne i Hercegovine, poput dugogodišnjeg reprezentativca Henrya Domercanta.
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
Neno da li je istina da ce ovo biti nas novi "AMER"
http://basketball.eurobasket.com/player ... iki/189152" onclick="window.open(this.href);return false;
http://basketball.eurobasket.com/player ... iki/189152" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je ovo zaista tacno, ima li neko ko ga je vise pratio (ja, moram priznati, nisam), s kakvim kvalitetom raspolaze, cemu moze doprinijeti? Ja sam nesto skeptican, nisam kod kuce da na yt vidim ima li sta 
Hvala na odgovoru...
Hvala na odgovoru...
rogeRF je napisao/la:Ako je ovo zaista tacno, ima li neko ko ga je vise pratio (ja, moram priznati, nisam), s kakvim kvalitetom raspolaze, cemu moze doprinijeti? Ja sam nesto skeptican, nisam kod kuce da na yt vidim ima li sta
Hvala na odgovoru...
nikad cuo za njega
Ma isti slucaj, zato kazem da sam skeptican... Jos kad vidim 183cm, ne znam. Najvise bih volio da pogrijesimlumani je napisao/la:
nikad cuo za njegamislim da su napravili veliku gresku,Gordic igra odlicnu sezonu, potrebnija je bila 2.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Potpuna nepoznanica, ali igrač koji bi vrlo lahko mogao zavrsiti u Olimpijakosu ili Panathi. Ne znam sta bi očekivao, statistika nije loša, ali i grčko prvenstvo je sranje po kvaliteti. Savez izrovi što sto rudara ne može. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
rogeRF je napisao/la:Ma isti slucaj, zato kazem da sam skeptican... Jos kad vidim 183cm, ne znam. Najvise bih volio da pogrijesimlumani je napisao/la:
nikad cuo za njegamislim da su napravili veliku gresku,Gordic igra odlicnu sezonu, potrebnija je bila 2.
Ako je ovo tacno veliki rizik smo preuzeli na sebe jer dovodimo igraca koji je relativno poznat tj nepoznat znaci moze biti pogodak ali i velika greska sacekajmo do zvanicne objave
Ali takode nisam nesto optimistican sto se tice njega
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- invincible1921
- Kontakt:
pa kad ovo bude takmicenje manekena i ko ce vise napuhat svoje ime na nista onda ce moc rec za sebe da je talenat do tada je samo jedan prosjecan igrac kakvih ima u svakom klubu u svijetu...Kawhi je napisao/la:Vrabac izgleda elegantno na parketu jer je ljevak i to mu je najveća kvaliteta
Ovaj Cooper kako god gori od Wrighta ne moze bit ako nista ima daleko bolji sut gledo sam ga nekoliko puta u eruokupu. Sjcam se da je uneredio buducnost u podgorici kad sam pao na kladari dao im preko 25 poena, a sad da je neka ekstra klasa sumnjam međutim od wrighta je bolji sto posto
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.