Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
34
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 199

bhsport
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la bhsport » 20 jan 2016, 15:40

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:A to nek ti kaze Marka.
Neće mi reći Marka jer ga ne poznajem, ali rekao mi je neko drugi, sad igra za Crnu Goru, vjerujem da znaš ko je. Halilbegović ne igra zato što je još jedan ljigavac u nizu, kako prema selektoru, tako i prema saigračima. Uostalom Rađa ga je prvi put pozvao na Markovićevo insistiranje ;)
To nije istina, jer je Faruk OK momak, a ne igra iz drugih razloga koji su licne prirode iako moze biti taj konstatni suter. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jan 2016, 15:44

bhsport je napisao/la:To nije istina, jer je Faruk OK momak, a ne igra iz drugih razloga koji su licne prirode iako moze biti taj konstatni suter. ;)
Znači nije istina da nekoliko igrača ne govori sa njim i da je rekao mnogo loših stvari o Muzuroviću?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 jan 2016, 15:46

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:To nije istina, jer je Faruk OK momak, a ne igra iz drugih razloga koji su licne prirode iako moze biti taj konstatni suter. ;)
Znači nije istina da nekoliko igrača ne govori sa njim i da je rekao mnogo loših stvari o Muzuroviću?
To nisam upoznat fakat. Faruk je lik koji neda na sebe sve je moguce.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jan 2016, 15:48

Krećeš se u tim krugovima, upitaj ljude koji su u rukometu.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la esprit24 » 20 jan 2016, 15:49

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:A to nek ti kaze Marka.
Neće mi reći Marka jer ga ne poznajem, ali rekao mi je neko drugi, sad igra za Crnu Goru, vjerujem da znaš ko je. Halilbegović ne igra zato što je još jedan ljigavac u nizu, kako prema selektoru, tako i prema saigračima. Uostalom Rađa ga je prvi put pozvao na Markovićevo insistiranje ;)
Radja ga pozvao, a on otisao na more :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

ljubiteljsporta
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljsporta » 20 jan 2016, 19:20

Halilbegović igra u Drugoj ligi Njemačke...Nama treba uvođenje ovih mlađih u reprezenatciju, od Vranca, Hadžiomerovića, Halilkovića, Lončara.....Mladi grizu i željni su afirmacije, a po klubovima u kojima igraju nisu ništa lošiji od svih "kvazi zvijezda"...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 20 jan 2016, 19:32

ja se nadam da ce vratiti gradjana u reprezentaciju!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 jan 2016, 19:34

Crnu Goru dobiti u barazu ako postoji ta mogucnost.
BosnaE

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 jan 2016, 20:17

newton_heath_lyr je napisao/la:Crnu Goru dobiti u barazu ako postoji ta mogucnost.
Madjarska, Srbija, Slovenija, i Bjelorusija nisu neki bauk :bih:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 jan 2016, 20:17

Kad bi mogao Loncar dobit sansu? Mozda vec naredne kvalifikacije po meni,pomalo ga uvodit ,treba mladih igraca a on je poseban izgleda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 jan 2016, 20:19

Format je napisao/la:Kad bi mogao Loncar dobit sansu? Mozda vec naredne kvalifikacije po meni,pomalo ga uvodit ,treba mladih igraca a on je poseban izgleda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Loncar prvo mora imati neke korektne nastupe za prvi tim Pick Segeda, pa da dobije priliku da igra za repku, al marka mora roditi nekog lijevog beka do baraza, suludo bi bilo osloniti se samo na prcu i milasa

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 jan 2016, 20:22

po ovom sto sam gledao,Island,Crna Gora i Madjarska su repke sa kojima bi mogli igrati ...ovo ostalo je ipak druga dimenzija ,ovo pisem na osnovu ovog ep samo nista vise :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ljubiteljsporta
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljsporta » 20 jan 2016, 21:20

Mislim da Crna Gora, Srbija i Slovenija idu u naš šešir. Island je najbolji od ovih što su otpali i on će ići u 1. šešir. Dakle, on je potencijalni rival. Mislim da ni Makedonija nije bauk....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jan 2016, 21:29

esprit24 je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Crnu Goru dobiti u barazu ako postoji ta mogucnost.
Tri posljednjeplasirane na EP neće biti nosioci, idu u bubanj sa nama, tako sam ja shvatio. Po toj matematici u baražu ne možemo igrati protiv Srbije, Crne Gore i Slovenije.

Ako se Francuska plasira u polufinale, onda će tri ostala polufinalista ići na SP, ako se Francuska ne plasira u polufinale, onda će bronzani ići na SP, a četvrti u baraž.

Tako da je skoro sigurno da su nam potencijalni protivnici Island, Bjelorusija, Makedonija, Švedska, Mađarska, Njemačka, Rusija i još dvije ekipe koje se neće plasirati u polufinale na EP. Obzirom da je prava ludnica u grupi 1, teško je prognozirati ko neće u polufinale, Poljska i Norveška su prenijeli maksimalan broj bodova, a Hrvatska i Francuska su u istoj grupi, dvije od te četiri ekipe nam mogu doći u baražu.

Danska je po meni jedina sigurna u polufinalu, i nju ćemo sigurno izbjeći, kao i Španiju.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la esprit24 » 20 jan 2016, 21:42

Virtu4l je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:
Tri posljednjeplasirane na EP neće biti nosioci, idu u bubanj sa nama, tako sam ja shvatio. Po toj matematici u baražu ne možemo igrati protiv Srbije, Crne Gore i Slovenije.

Ako se Francuska plasira u polufinale, onda će tri ostala polufinalista ići na SP, ako se Francuska ne plasira u polufinale, onda će bronzani ići na SP, a četvrti u baraž.

Tako da je skoro sigurno da su nam potencijalni protivnici Island, Bjelorusija, Makedonija, Švedska, Mađarska, Njemačka, Rusija i još dvije ekipe koje se neće plasirati u polufinale na EP. Obzirom da je prava ludnica u grupi 1, teško je prognozirati ko neće u polufinale, Poljska i Norveška su prenijeli maksimalan broj bodova, a Hrvatska i Francuska su u istoj grupi, dvije od te četiri ekipe nam mogu doći u baražu.

Danska je po meni jedina sigurna u polufinalu, i nju ćemo sigurno izbjeći, kao i Španiju.
Koga god da dobijemo bit ce veselo, i bit cemo otpisani, kako od svjetske tako i od domace javnosti, a tada su markini puleni najopasniji :bih:

High

Post Postao/la High » 21 jan 2016, 09:21

Najvjerovatnije da će se domaća utakmica dodatnog baraža igrati u Tuzli. O tome da li će Marković ostati ili ne znat će se krajem mjeseca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 jan 2016, 11:48

Atmosfera na utakmici rukometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Litvanije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2017. godine u tuzlanskom Mejdanu oduševila je sve posjetioce ovog događaja i TV gledatelje, igrače obje reprezentacije, ali i službene osobe.

S razlogom se o ovom sportskom događaju još govori, tim više što je slika iz dupke punog, zastavama i drugim sportskim rekvizitima okićenog i korektnim navijanjem "obojenog“ Mejdana, obišla svijet.

Ako se izuzme nekorektan odnos čelnika RS BiH prema fotoreporterima brojnih medija, kojima su zabranili snimanje utakmica iza golova, navodno da ne bi "pokrivali" reklame, odredivši im mjesto za rad s kojeg nisu mogli kvalitetno obavljati posao, sve drugo vezano za organizaciju utakmice bilo je na visokoj razini.

Komplimenti publici i organizatorima stižu sa svih strana, a gesta koju je po završetku utakmice napravio delegat EHF-a, Čeh Ivan Dolejs, rijetkost je koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nakon što je utakmica završena, a delegat do kraja obavio posao nadzornika nad službenim dijelom utakmice, predstavnik EHF-a Ivan Dolejs prešao je cijeli teren i otišao pred vatrene navijače Zmajeva. Najprije im je zapljeskao, a potom se duboko naklonio, zahvalivši se na kulturan način na tome što su stvorili iznimno lijep sportski ugođaj na službenoj međunarodnoj utakmici.

Naravno, publika je uzvratila na svoj način, te je delegat EHF-a Ivan Dolejs napustio dvoranu Mejdan veoma zadovoljan i pun lijepih dojmova.
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jan 2016, 12:07

Evo situacije od jučer sa utakmice Crna Gora - Rusija. Tri ili četiri puta se lopta nakon šuta Ruske vanjske linije odbila na krilo, a Melić je već bio u kontra napadu na centru i svaki put su primili gol zbog toga. Kad zabije 3-4 gola iz kontre, svi kliču i kažu 'kakvu kontru imaju', ali rijetko ko gleda koliko se golova primi zbog toga.

Naši igrači prate loptu do kraja i idu naprijed tek onda kad su sigurni da je lopta u našem posjedu, a da radimo suprotno, vjerovatno bi isti ovi likovi kritikovali kako primamo jeftine golove.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 jan 2016, 12:11

Makedoniju bi bilo dobro dobit jos ako se Lazarov oprosti
Samo Sarajevo

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 21 jan 2016, 13:00

Moze 'l ko odgovoriti ovih pitanja?

-Koji su igraci napustili reprezentaciju u zadnja dva godina osim Toromanovica, Vrazalica, i Grahovca? Moze 'l mo slobodno tu staviti i Jaskica, Halilbegovica, i Celica?

-Koji trenutni reprezentativci nezasluzuju mjesto u repku?

-Koji nepozvati igraci bi trebali biti tu na mjestu njih?

Hvala.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []