Da su se Mici dale pare ko sto su se davale Haurdicu Govedarici Zilkicu i slicnim i da se Mico trpio ko sto su se trpili navedeni do sad bi Mico bio medju boljim krilima lige, najmanje.Skver je napisao/la:Dosta vise Tandira, Salihovica, Jahica i ostalih koji nisu za Slobode. Nek idu igrati po selima. Mirnes Selamovic je za njih igracina pa ga nema u Slobodi, ovdje raja pisala treba mu kilograma, eto Jaha ima kilograma i Zilkic
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
da je toliki potencijal igrao bi negdje drugo ako vec ne moze u Slobodi.klasik je napisao/la:Da su se Mici dale pare ko sto su se davale Haurdicu Govedarici Zilkicu i slicnim i da se Mico trpio ko sto su se trpili navedeni do sad bi Mico bio medju boljim krilima lige, najmanje.Skver je napisao/la:Dosta vise Tandira, Salihovica, Jahica i ostalih koji nisu za Slobode. Nek idu igrati po selima. Mirnes Selamovic je za njih igracina pa ga nema u Slobodi, ovdje raja pisala treba mu kilograma, eto Jaha ima kilograma i Zilkic
Nije mog'o u federalnoj biti standardan i istaknuti se, kamo li u PL. Dajte molim vas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cak ni na Islandu nije uspio,a znamo da je tamo fudbal misao imenica bila do evropskog prvenstva 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eto mozda Mico nije uspio, mada ja vjerujem da bi uspio da ga se vise forsiralo, al vezano za to uvijek mi duze trpimo te "talente" sa strane nego nase, zato nismo izbacili igraca iz naseg OP boga pitaj od kad, uglavnom ti igraci odu lutat okolo pa ako ko uspije uspije75000 je napisao/la:da je toliki potencijal igrao bi negdje drugo ako vec ne moze u Slobodi.klasik je napisao/la:Da su se Mici dale pare ko sto su se davale Haurdicu Govedarici Zilkicu i slicnim i da se Mico trpio ko sto su se trpili navedeni do sad bi Mico bio medju boljim krilima lige, najmanje.Skver je napisao/la:Dosta vise Tandira, Salihovica, Jahica i ostalih koji nisu za Slobode. Nek idu igrati po selima. Mirnes Selamovic je za njih igracina pa ga nema u Slobodi, ovdje raja pisala treba mu kilograma, eto Jaha ima kilograma i Zilkic
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kako li ce se sutra ponasati na terenu Almedin Dino Madeira Ziljkic,da li ce bojkotovati tekme pod vodstvom Petrovicu,jer mu je skresao platu 

Evo kaze Slavko da se po gradu prica da postoje grupisanja u ekipi al da to nije slucaj i volio bi da se prestane s tom pricom. Dje se to pricaju ove price po gradu da malo odemo i mi da cujemo sta
. I Vlado imo neke gradske price evo sad i Slavko.

Kad jednom skreše platu i kad ostali vide onda se neće zayebavat i neće im na pameti bit da prave neke grupice. Da jedan iz te "grupice" dobije po novčaniku, ostali će se usrat jer znaju da dobijaju lijepe pare i to redovno, a nisu ih ni pola zaslužili. Tako da je ovo vjerovatno i najbolja disciplinska mjera koju je mogao uvesti, a vjerujem da je to i prije provodio i to uspješno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
kakvo grupisanje ??? sreca pa nije krenulo sa foruma,mozda te price idu od onih koji nas pljuju sa foruma ??benTzley je napisao/la:Evo kaze Slavko da se po gradu prica da postoje grupisanja u ekipi al da to nije slucaj i volio bi da se prestane s tom pricom. Dje se to pricaju ove price po gradu da malo odemo i mi da cujemo sta. I Vlado imo neke gradske price evo sad i Slavko.

Ima na fb stranici kluba sa pressa danas video, pa zadnju minutu on govori o tome.harry_90 je napisao/la:kakvo grupisanje ??? sreca pa nije krenulo sa foruma,mozda te price idu od onih koji nas pljuju sa foruma ??benTzley je napisao/la:Evo kaze Slavko da se po gradu prica da postoje grupisanja u ekipi al da to nije slucaj i volio bi da se prestane s tom pricom. Dje se to pricaju ove price po gradu da malo odemo i mi da cujemo sta. I Vlado imo neke gradske price evo sad i Slavko.
- Probisvjet
- Kontakt:
Petrovicu nisu se grupisali, to nije grupisanje, to su safovi.benTzley je napisao/la:Ima na fb stranici kluba sa pressa danas video, pa zadnju minutu on govori o tome.harry_90 je napisao/la:kakvo grupisanje ??? sreca pa nije krenulo sa foruma,mozda te price idu od onih koji nas pljuju sa foruma ??benTzley je napisao/la:Evo kaze Slavko da se po gradu prica da postoje grupisanja u ekipi al da to nije slucaj i volio bi da se prestane s tom pricom. Dje se to pricaju ove price po gradu da malo odemo i mi da cujemo sta. I Vlado imo neke gradske price evo sad i Slavko.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Treba iskoristiti ovu NATO vjezbu, da nahvataju ove iz skupstine kluba, pola igraca, faraona , predcjednika, loknicu, da ih odvedu u KV.anam.tamo, ybg. rec ljudima da su ovdje osnovali celiije i da nas terorisu.....
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel ovo Celo ispali da mi sutra u stvari nemamo sta da izgubimo i kako su to kao najlakše tekme za igrati
....on konta....ovo Radnik, Krupa...sta 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
imal neko cije izjave ti odgovaraju :mrgreen:staragarda je napisao/la:Jel ovo Celo ispali da mi sutra u stvari nemamo sta da izgubimo i kako su to kao najlakše tekme za igrati :wtf: :wtf: ....on konta....ovo Radnik, Krupa...sta :?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj, odgovarajuChinaglia je napisao/la:imal neko cije izjave ti odgovarajustaragarda je napisao/la:Jel ovo Celo ispali da mi sutra u stvari nemamo sta da izgubimo i kako su to kao najlakše tekme za igrati![]()
....on konta....ovo Radnik, Krupa...sta

pa jbg, ne valjaju Sencine izjave, ne valjaju Vladine, sada ne valjaju ni Celine, pitam se jel do njih il do tebe
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Do mene jeChinaglia je napisao/la:pa jbg, ne valjaju Sencine izjave, ne valjaju Vladine, sada ne valjaju ni Celine, pitam se jel do njih il do tebe

-
- Interni moderator
- Kontakt:
A sto se tice Cele rekao sam da je po mom mišljenju dobar trener za BH uslove al mi vec sad malo skace po zivcima sa izjavama ala Vladika... sacekat Cu da vidim koje Ce aBd igrace otpisati za koji dan pa Cu dat moj konacan sud....ako ne nogira trio fantastikus Jaha,sale, Tandir pisam mu se na svu pricu i tu je postavljen kao obicna marioneta macka i cickovog ulja
Ma sutra šta god da bude ne treba ništa zaključivati, još je rano da Ćelo ostavi svoj potpis na ovu ekipu. I Vladi smo dali vremena, ovome pogotovo treba. Vlado je dobio ekipu koliko toliko dobru, ovaj raspalu, tako da će trebati ozbiljniji remont, što za nas znači da trebamo imati sabura.
Sutra može bit svašta, ali mislim da oni nisu toliko kvalitetni, a i ako Ćelo dobro izanalizira (Vlado effect, počeo sam koristit njegov rječnik), mogli bi i do 3 bobe rezultatom tipa 1:0, zašto da ne...Al najrealnije nekako 0:0 i to u veoma dosadnoj utakmici...
Sutra može bit svašta, ali mislim da oni nisu toliko kvalitetni, a i ako Ćelo dobro izanalizira (Vlado effect, počeo sam koristit njegov rječnik), mogli bi i do 3 bobe rezultatom tipa 1:0, zašto da ne...Al najrealnije nekako 0:0 i to u veoma dosadnoj utakmici...
Ovako to radi pravi gradonačelnik.
http://sport.****/domaci-nogomet/304 ... ti-i-turci
http://sport.****/domaci-nogomet/304 ... ti-i-turci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.