FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bravo bordo momci bravo Uscuplicu institucijo
Bravo bordo momci bravo Uscuplicu institucijo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
KAKVA IGRA!!
Sta nam Dzeno uradi od onih manekena
I eno kazu Skakicu jos jedan stan daju na ciglanama zbog penala
SVI NA KOSEVO U SUBOTU , SVI , SVI , SVIII!!!!

Sta nam Dzeno uradi od onih manekena

I eno kazu Skakicu jos jedan stan daju na ciglanama zbog penala

SVI NA KOSEVO U SUBOTU , SVI , SVI , SVIII!!!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Nas Iskreni dođe oba puta kao privremeno rijesenje i pokupi trofeje. Treba njega uvijek ovako cuvati u rezervi, i pred kraj sezone ako ne ide vracati! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
necemo pretjerivati, davno bi je mi sa njim izgubili, i on je bio izgubio konce pravo, igrace izmorio do maksimuma, i tadasnja njegova smjena je urodila plodom kao i sadasnja smjena Kodre sto nam govori da mi treba da dovedemo jednog trenera i Dzenu i sa obojicom potpisemo ugovor, jedan nek vodi tim jednu polusezonu a drugi nek vodi drugu polusezonuronaldo99 je napisao/la:da je dzeno bio citavu sezonu davno bi titulu slavili, ali haj ovako ce da bude jos sladje, sto rece ovaj vise mene da hoce tuzlaci sami sebi zabiti da draz bude jos veca

edit:@aco znas da hoce

Pyro is not a crime !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na pobjedi, blizu je Sarajevo titule, no jos uvijek nista nije gotovo. Husref ce sve uciniti sto je u njegovoj moci kako bi vam zagorcao zivot.

Grohotom se smijem
FORZA MARŠAL !!!
hahahhahaha cirevi pucaju hehehehe nadigrao nas vitez sudija nam utakmicu nariktao cist penal nazivaju diskutabilnim
Samo Sarajevo
Uz svo uvažavanje tebe kao forumaša i moderatora - pojma ti nemaš!aleksandar_veliki je napisao/la:Znam, znam, sve ce uciniti sto moze, a da li ce uspjeti to cemo vidjeti u subotu...
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- BoskoAntic
- Kontakt:
cestitke igracima,trenerima,upravi na odlicnom rezultatu u Vitezu. Odlicna igra Sarajeva,sampionska! igraci su dali sve od sebe i zasluzeno pobjedili visokim rezultatom. Veoma vazno je sto nije bilo zutih kartona igracima koji su pred suspenzijom,dakle svi ovi momci igraju i na Kosevu protiv Slobode u kljucnoj utakmici. Mozda nam je i bod dovoljan u subotu,jer Zeljo siguran sam ne moze dobiti Celik u Zenici,prije ce izgubiti.... Uscuplic fenomenalno radi svoj posao,neuporedivo bolji trener od Kodre,njegovo dovodjenje za trenera je pun pogotak uprave! sad se dobro odmoriti i u subotu odigrati maximalno ozbiljno i tutula dolazi na Kosevo aBd!
Auuuuu kakav dernek poslije tekme u Vitezuuu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
To nisam rekao. Igrat će Husref sa prvim timom ali nema govora o tome da će posebno motivisati igrače da grizu teren kako bi odmogli Sarajevu i to ti govorim jer tog velikog igrača, trenera i pitara lično poznajem! Međutim, ja bi više od svega volio da on uopšte nije trener Slobode, da Željezničar nije pomogao u izbacivanju Slobode i da nismo u relativno dobrim odnosima sa njima čisto iz razloga što će pobjeda Sarajeva u narednom kolu izgledati špekulativno u očima javnosti ma koliko čista i zaslužena da bude.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, on je Hordas i nece ni biti na klupi, a u Tuzli ce ostaviti 16 igraca. Mladi ste i naivni, no upamtite, Husref ako mogne zagorcat ce vam zivot i sutra ce priccu pricati da je on sportista, da ga ne interesuje nista i tako dalje...
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Od Slobode smo svakako kvalitetniji, dosao Hus da nam noge polomi ili da odigra rekreativno ipak cemo mi aBd slaviti

Pyro is not a crime !
Znas i sam da od svega toga nema nista.aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na pobjedi, blizu je Sarajevo titule, no jos uvijek nista nije gotovo. Husref ce sve uciniti sto je u njegovoj moci kako bi vam zagorcao zivot.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tesko, prije 20 000+ da ce biti..Amca007 je napisao/la:Moze li biti 30.000+
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trebaju i Jug otvoriti za navijače Sarajeva.
Da meni bi nafatati kakav prevoz iz Sarajeva za nazad, došao bi, ovako teško. Jbg kad niko nije voljan odavde da ide, lafo ne prate...
Da meni bi nafatati kakav prevoz iz Sarajeva za nazad, došao bi, ovako teško. Jbg kad niko nije voljan odavde da ide, lafo ne prate...
Protiv Radnika 2007 je bilo cini mi se 29.000 sa onakvom upravom, ja ocekujem bar kao na derbiju...I DA NAM HANKA NE PJEVA PRED VJECNOM...joker90 je napisao/la:Tesko, prije 20 000+ da ce biti..Amca007 je napisao/la:Moze li biti 30.000+
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bordotim, Bosniacum Lilium, JavierBosnia, Maestro^^, OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90, TigerWoods, Vanja8, Venom i 130 gostiju.