Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 maj 2014, 00:32

Mi poentere imamo, a eto i on zna zabiti a i asistirati tako da sam zadovoljan.

Ono sto me zanima ako je neko upucen, kakva mu je odbrana ?
Wright je tu bio neprikosnoven i vec vidim da cemo tu biti debelo hendikepirani..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 maj 2014, 00:35

Amar Dzeko je napisao/la:Mi poentere imamo, a eto i on zna zabiti a i asistirati tako da sam zadovoljan.

Ono sto me zanima ako je neko upucen, kakva mu je odbrana ?
Wright je tu bio neprikosnoven i vec vidim da cemo tu biti debelo hendikepirani..
e to nisam upratio mada on je alfa i omega paoka koji je solidan ove sezone :D
=\_1921_/=

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 maj 2014, 08:32

njegova statistika u grckoj lizi, koja je bay the way losija od ABA lige, je ista kao sto je bila muhameda pasalica
po meni on je velika kocka na dva nacina
prvi jer je pitanje kako ce se pokazati na velikoj sceni pa da nam se ne ponovi wright
drugi imamo gordica koji je poceo igrati kako se od njega ocekivalo godinama i sada da na njegovo mjesto stavimo nekoga koji je tolika kocka moze dovesti da se nemanja udalji od reprezentacije
a na sve to nama sada sa ovakvim nemanjom i pasalicem koji moze da ga mjenja vise je trebala 2
:hmmmmm:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 maj 2014, 09:35

Traže naši da se vrati Preldžičoglu:) - izvor AVAZ

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2014, 09:40

FRANK RIBERY je napisao/la:Potpuna nepoznanica, ali igrač koji bi vrlo lahko mogao zavrsiti u Olimpijakosu ili Panathi. Ne znam sta bi očekivao, statistika nije loša, ali i grčko prvenstvo je sranje po kvaliteti. Savez izrovi što sto rudara ne može. :lol:
Tamo gdje vec igra nas Zeko...
Ne vjerujem da moze biti prevaga nikakva, bolji od Wrighta sigurno nije ali eto...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 23 maj 2014, 09:47

22.5.2014.

Poitiers 103 - 84 Chalons-Reims / Muhamed Pašalić - 23 minute, 13 poena, 3 asistencije, index 13

U-Mobitelco Cluj 75 - 74 CSU Ploiesti / Filip Adamović - 31 minuta, 11 poena, 5 asistencija, 3 skoka, index 15
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 maj 2014, 09:47

zaboljisportuBiH je napisao/la:Traže naši da se vrati Preldžičoglu:) - izvor AVAZ
cuo sam te glasine prije nekih 15-tak dana
najiskrenije ja bi mu uzeo pasos i neka dolazi sa turskim pa neka placa za sve porez na strance

ali

da bi BiH reprezentacija profitirala od takvog tipa igraca, bi i to bi mozda igrali 15-20% bolje (u odbrani, u skoku i organizaciji)

e onda covjek nije pametan, tj. da li pretpiti takvog smrada u cilju veceg dobra tj. promocije drzave kroz kosarku jer rijetko ko ce van regiona znati njegovu pricu

ali ako, ponavljam AKO se vrati bice rekorder sa nastupima u tri reprezentacije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 23 maj 2014, 09:54

Mi trenutno jos uvijek nismo na nivou da zbog raznih principa odbijamo igrace njegovog kalibra, sto se mene tice ja bih prihvatio da on igra za nas bez obzira na sve, jednostavno sa takvim igracem BiH reprezentacija bi bila dosta dosta kvalitetnija.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2014, 10:10

Turina Preldzica ni pod razno, da smo ne znam koliko kvalitetniji sa njim.
3 puta nas je izdao, prevario, izradio, sta treba da to uradi cetvrti put.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 23 maj 2014, 10:20

iskreno kad bih birao izmedju Amer-a i Preldzica, izabrao bih Preldzica bez ikakve dvojbe...ne znam ali nekako ja da se pitam ja ne bih ni jednog amerikanca doveo jer oni nisu dugorocna rjesenja...sve stoji da manjka igraca na pojedinim pozicijama ali treba se okrenuti drugim rjesenjima...i jos uz to placati ogromne novce za nekog igraca da bi on nastupio za repku?! to nam ne treba niti to sebi mozemo priustiti...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 23 maj 2014, 10:27

Preldzic je zadnji igrac kojeg zelim vidjeti u nasem dresu, smece beskarakterno!!

Sto se tice ovog novog Amera, kazu da je bio faca na koledzu. Njegova karijera u Evropi je tek u povojima, medjutim cini mi se da voli cariniti loptu dosta. U ofanzivi je susta suprotnost Wrightu, mnogo meksi igrac i na ulazu i u sutu od Wrighta, medjutim znatno slabijih atletskih sposobnosti i naravno slabije odbrane. Jako mi je zao ako se odreknemo Zeke koji mi je jako prirastao srcu, medjutim ako je tako procjenio kosarkaski mag Ivanovic, ko smo mi da to osporavamo.

A sramota da mi pored Nene zivog za ovo saznajemo preko SRBIJANSKOG portala :?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 maj 2014, 10:28

edo07 je napisao/la:iskreno kad bih birao izmedju Amer-a i Preldzica, izabrao bih Preldzica bez ikakve dvojbe...ne znam ali nekako ja da se pitam ja ne bih ni jednog amerikanca doveo jer oni nisu dugorocna rjesenja...sve stoji da manjka igraca na pojedinim pozicijama ali treba se okrenuti drugim rjesenjima...i jos uz to placati ogromne novce za nekog igraca da bi on nastupio za repku?! to nam ne treba niti to sebi mozemo priustiti...
poenta je da se preldzic nebi vodio kao stranac nego kao domaci

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 maj 2014, 10:35

Celikovac je napisao/la:Preldzic je zadnji igrac kojeg zelim vidjeti u nasem dresu, smece beskarakterno!!

Sto se tice ovog novog Amera, kazu da je bio faca na koledzu. Njegova karijera u Evropi je tek u povojima, medjutim cini mi se da voli cariniti loptu dosta. U ofanzivi je susta suprotnost Wrightu, mnogo meksi igrac i na ulazu i u sutu od Wrighta, medjutim znatno slabijih atletskih sposobnosti i naravno slabije odbrane. Jako mi je zao ako se odreknemo Zeke koji mi je jako prirastao srcu, medjutim ako je tako procjenio kosarkaski mag Ivanovic, ko smo mi da to osporavamo.

NEma to veze sa procjenom maga nego ZEko neće da igra. Tako sam bar ja čuo.
@nermine dilema jeste velika i to baš tako kako si napisao. Ja bih ga vratio jer puno dobijamo sa njim. Šupak jeste ispao ali ako sad kaže neću a mogne igrati onda bi mu oduzeo sve živo i zabranio ulazak u BiH tj sve što zakonski možeš.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 maj 2014, 10:56

šteta da savez nije uvidio i priliku dao "stručnjacima" sa foruma..
**** ivanovica, samo pare bacaju
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 maj 2014, 11:11

Kevin je napisao/la:šteta da savez nije uvidio i priliku dao "stručnjacima" sa foruma..
?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 maj 2014, 11:31

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Kevin je napisao/la:šteta da savez nije uvidio i priliku dao "stručnjacima" sa foruma..
?
jer nismo odusevljeni d.j. cooper-om

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 23 maj 2014, 12:06

nerminh74 je napisao/la:njegova statistika u grckoj lizi, koja je bay the way losija od ABA lige, je ista kao sto je bila muhameda pasalica
po meni on je velika kocka na dva nacina
prvi jer je pitanje kako ce se pokazati na velikoj sceni pa da nam se ne ponovi wright
drugi imamo gordica koji je poceo igrati kako se od njega ocekivalo godinama i sada da na njegovo mjesto stavimo nekoga koji je tolika kocka moze dovesti da se nemanja udalji od reprezentacije
a na sve to nama sada sa ovakvim nemanjom i pasalicem koji moze da ga mjenja vise je trebala 2
:hmmmmm:
I ja sam misljenja da nam je bio potrebniji taj igrac na pozici 2 od playmakera, al' eto. Mozda se nije moglo nista da nadje, mozda jednostavno niko nije izrazio zelju da nastupa pod nasom zastavom. Sto se tice ovog Coopera, i ja sam nevjerovatno skeptican. Gledam njegovu statistiku u relativno smijesnoj ligi Grcke (liga od 2 kluba), pa i nije nesto Bog zna zadivljujuca. Opet, gledam da je izuzetno dobre partije pruzao protiv upravo ta dva atinska diva. Ima i jako puno skokova, sto mi bas i ne ide uz njegovu visinu. Mozde je i on kao Zek izuzetan atleta, mada mi u prilozenim klipovima ne izgleda kao takav.

Sto se tice Preldzica, ja ga ne bih, taman da ce nam osigurati finale EP. Stoji cinjenica da bi nam leg'o ko niko, jer takav profil igraca uopste nemamo u ekipi, ali nekad se mora pokazati i taj ponos!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 maj 2014, 12:18

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Preldzic je zadnji igrac kojeg zelim vidjeti u nasem dresu, smece beskarakterno!!

NEma to veze sa procjenom maga nego ZEko neće da igra. Tako sam bar ja čuo.
@nermine dilema jeste velika i to baš tako kako si napisao. Ja bih ga vratio jer puno dobijamo sa njim. Šupak jeste ispao ali ako sad kaže neću a mogne igrati onda bi mu oduzeo sve živo i zabranio ulazak u BiH tj sve što zakonski možeš.
sve oduzeo i dao ljudima koje je poplava unistila..:)
Volim te Bosno!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2014, 12:21

Zapravo treba se izboriti za Preldzu, da dobije nase drzavljanstvo... i zatim ga NIKAD za NIKAD pozvati u repku. :D

edo07
Kontakt:

Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentat

Post Postao/la edo07 » 23 maj 2014, 12:26

bhsport je napisao/la:Zapravo treba se izboriti za Preldzu, da dobije nase drzavljanstvo... i zatim ga NIKAD za NIKAD pozvati u repku. :D
Ma dajte ba ljudi...svaki dobar kosarkas nam dobro dodje..a Preldzic bi nam predstavljao ogromno pojacanje..mozda je bolje sto je ovako ispalo..jer slovenci nam nikad ne bi dali ispisnicu za njega..mozda su turci laksi po tom pitanju..sve pod uslovom da postoji mogucnost da se vrati pod nasu zastavu..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.