Rekonstrukcija stadiona u BiH
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Na mjestu Koseva treba jezero vratiti a torpedo moze i u butmiru igrati
Srdjan Stanic pitarski ker
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Treba i na Grbavici napraviti fabriku za preradu mesa, jer ste svakako mesari što se fudbala tiče.osobaodpovjerenja je napisao/la:Na mjestu Koseva treba jezero vratiti a torpedo moze i u butmiru igrati
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Počelo montiranje krovnih panela na stadionu Rođeni.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo Rođeniemil02in je napisao/la:
Mostarci imali novih detalja sa stadionaemil02in je napisao/la:
Radi se svakodnevno,UG Mostarski Rođeni rade na WC-ovima ispod tribine,dok klub nastavlja sa pokrivanjem tribine.Sve se može vidjeti na faacebok stranici kluba i udruženja.nide je napisao/la:Mostarci imali novih detalja sa stadionaemil02in je napisao/la:
mostarci kako napreduje Grbavica?Osim13 je napisao/la:
Zarathustra
Ide akcija farbanja šipkiMoggi je napisao/la:mostarci kako napreduje Grbavica?Osim13 je napisao/la:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
vidjet cemo kad puhnebambus je napisao/la:Kako ce reagovat na vjetar ?
Radovi na stadionu ROĐENI
Meni ovo izgleda jednostavno, lijepo i dovoljno čvrsto. Recimo, puno ljepše ovaj krov djeluje nego onaj u Širokom, a eno ga stoji godinama i ništa mu ne fali.
U Vrapčićima mi je samo dinamika totalno usporena. Pa evo, i ovaj krov, za koji imaju pare, nikako da se završi. Ne mislim vala da za ovo stavljanje lima odozgo treba išta više od 5 dana, a oni rade 5 puta duže.
U Vrapčićima mi je samo dinamika totalno usporena. Pa evo, i ovaj krov, za koji imaju pare, nikako da se završi. Ne mislim vala da za ovo stavljanje lima odozgo treba išta više od 5 dana, a oni rade 5 puta duže.
- JavierBosnia
- Kontakt:
2019 godina, prave se arene, milioni. Mi se zadovoljavamo sredjivanjem seoskih stadiona
Jedino vrijedno pomena bit ce radovi na dizanju sjevera i juga u Zenici i juzna tribina na Grbavici. Hocemo li i kad uopste to docekati, ostaje pitanje
Jedino vrijedno pomena bit ce radovi na dizanju sjevera i juga u Zenici i juzna tribina na Grbavici. Hocemo li i kad uopste to docekati, ostaje pitanje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Seoskih stadiona?JavierBosnia je napisao/la:2019 godina, prave se arene, milioni. Mi se zadovoljavamo sredjivanjem seoskih stadiona
Vidimo se sljedeće sezone!
Kako da se zavrsi pa pogledaj samo slike i sve ti je jasno, pa u imalo normalnoj drzavi poslje onih slika inspekcija bi uletila i zatvorila gradiliste. Firma bi dobila ogromne kazne a radnik bi automatski bio otpusten sa posla. Pa pogledajte samo 0 zastita na poslu. onaj gore visi na krovu ugradjuje panele niti je vezan niti ista, onaj hadzo brusilicom radi bez zastite ikakve.Hantraga je napisao/la:Meni ovo izgleda jednostavno, lijepo i dovoljno čvrsto. Recimo, puno ljepše ovaj krov djeluje nego onaj u Širokom, a eno ga stoji godinama i ništa mu ne fali.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Kako ste glupi sa tim seoski stadion gdje se nalazi Allianz Arena u Centru Minhena ili van grada gdje je Atl. Madrid napravio novi stadion dzaba u Sarajevu i Zenici dizat tribine kad od smoga ne mozes gledati utakmicu 2 najzagađenija grada u EU vrijedi u Mostaru klima ko citavo SarajevoJavierBosnia je napisao/la:2019 godina, prave se arene, milioni. Mi se zadovoljavamo sredjivanjem seoskih stadiona
I ti nekad možeš srat....JavierBosnia je napisao/la:2019 godina, prave se arene, milioni. Mi se zadovoljavamo sredjivanjem seoskih stadiona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.