Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2014, 20:46

HariTz je napisao/la: Nego, što se tiče ove utakmice, imam osjećaj da bi ti najradosniji bio kada bi Spaha koštao 3 boda, a mislim da se to kosi sa svom logikom koju inače ovdje imaš u postovima. Tipa, navijači Belgije, Kipra, Walesa itd itd..
On je dio naše reprezentacije i treba da mu se poželi da odigra najbolju tekmu što može. Ni meni Avdija ni malo drag nije, te je napravio masu greški, pa opet da zaigra od 1. minute, neće mi bit drago nimalo, ali valja opet navijati za njega da pruži ono najbolje.
3 boda su ovdje jedino bitna. ;)

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 nov 2014, 20:46

Virtu4l je napisao/la:O tome ćemo na njegovoj temi. Neću ti dozvoliti da me izmanipulišeš pa da skrenemo sa teme, a tema je kabadahija iz Dubrovnika, koji će nas koštati minimalno jednu utakmicu u Brazilu, ovo dobro upamtite.
Allaha mi...posao sam da napisem..."sad ces dobiti 1000 argumenata kako nisi u pravu"...prije nego je Mirza postao... pa se predomisli,hajde reko necu...:mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2014, 20:46

Hari, ja bi bio najradosniji kad bi on napokon odyebao iz reprezentacije jednom za sva vremena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2014, 20:48

Juventinisimo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:O tome ćemo na njegovoj temi. Neću ti dozvoliti da me izmanipulišeš pa da skrenemo sa teme, a tema je kabadahija iz Dubrovnika, koji će nas koštati minimalno jednu utakmicu u Brazilu, ovo dobro upamtite.
Allaha mi...posao sam da napisem..."sad ces dobiti 1000 argumenata kako nisi u pravu"...prije nego je Mirza postao... pa se predomisli,hajde reko necu...:mrgreen:
dovoljna su 2: prazna lijeva strana i faul kod primljenog gola :kafa:

@virtual bi on rado, al ga tvoj idol zove da mu spasi posao a i mi pravi navijaci ga trebamo, da nas povede na EP, bez njega ne ide, to se valjda vidjelo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 nov 2014, 20:49

Virtu4l je napisao/la:Hari, ja bi bio najradosniji kad bi on napokon odyebao iz reprezentacije jednom za sva vremena.
Trenutno je i sa 34 godine naš najkvalitetniji štoper kojeg trenutno imamo. Toni će to možda u dogledno vrijeme doseći, ali trenutno, JOK.
Mislim da ni Safetu nije nimalo drago što ga zove, ali mora, jer dovodi nam se u pitanje plasman na EP.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 20:50

Eto Hadzic je bolji od Spahica mislim stvarno :facepalm: Eto neka Sunjic odigra pedeset utakmica pa cemo da vidimo koliko ce puta kiksati. Jedini veci kiks Spahe je Nigerija i neshvatiljvo je los bio. ( mada je gol jako diskutabilan ) Sve ostalo pa i Francuska to je bila vise greska sudije ono se ne sudi. Da je bila neka manja reprezentacija a ne Francuska to nebi niko sudio. Da ne govorim da je Nasri veliki majstor i nenormalno jak igrac na lopti jedan od boljih na svijetu. Spaha je 90% utakmica za reprezentaciju odigrao odlicno. Kao i za Bayer ovo sezone isto otprilike oko 90%. Svi stoperi naprave ponekad greske. Svi pa i pet najboljih stopera na svijetu. Kikseri iz Brazila su primili sedam golova protiv Njemacke na SP a imaju bar dvojicu od petorice najboljih stopera na svijetu. A naprimjer Vahinom Alziru jedva gol dali. Sta to znaci da Alzir ima bolje stopere od Brazila :hmmmmm:

Stvarno samo stvarno ljudi niste realni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 nov 2014, 20:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 04 nov 2014, 20:50

Virtu4l je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Kleknite pred kapitena vječnog, sina bosanskog :bow: :bih: :tokralju:
Obriši se oko usta.
Vidio sam jednog glupog i ograničenog čovjeka,
koji je ogovarao jednog dostojanstvenika.
Rekoh mu:
“Gospodine, ako ste vi nesretni, zašto su onda
tome krivi oni koji su sretni?”
Nikada ne poželi nesreću zavidniku,
jer taj je nesretnik već u nesreći.
Kakva je potreba da si s njim u neprijateljstvu
kad njega ionako progoni njegov vlastiti neprijatelj - Zavist
DD

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2014, 20:51

Emir nam ode u top 16 Evrope, ;)

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 04 nov 2014, 20:52

Ne znam sto se raspravljate sa spinerima.
Jest Spahic napravio gresku kod penala za Nasrija,jest odigrao slabo protiv Nigerije,pa sta onda,sta pjesnik hoce da kaze?
Takvih utakmica i gresaka su imali i Maldini,Canavaro,Ramos,Tiago Silva,Pepe,Puyol...i to masu.

I sta s tim?

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 nov 2014, 20:53

Ajax je napisao/la:Eto Hadzic je bolji od Spahica mislim stvarno :facepalm: Eto neka Sunjic odigra pedeset utakmica pa cemo da vidimo koliko ce puta kiksati. Jedini veci kiks Spahe je Nigerija i neshvatiljvo je los bio. ( mada je penal jako diskutabilan ) Sve ostalo pa i Francuska to je bila vise greska sudije ono se ne sudi. Da je bila neka manja reprezentacija a ne Francuska to nebi niko sudio. Da ne govorim da je Nasri veliki majstor i nenormalno jak igrac na lopti jedan od boljih na svijetu. Spaha je 90% utakmica za reprezentaciju odigrao odlicno. Kao i za Bayer ovo sezone isto otprilike oko 90%. Svi stoperi naprave ponekad greske. Svi pa i pet najboljih stopera na svijetu. Kikseri iz Brazila su primili sedam golova protiv Njemacke na SP a imaju bar dvojicu od petorice najboljih stopera na svijetu. A naprimjer Vahinom Alziru jedva gol dali. Sta to znaci da Alzir ima bolje stopere od Brazila :hmmmmm:

Stvarno samo stvarno ljudi niste realni.
De mi samo reci koje napisao da je Hadžić bolji? :crazy:
Pa vukao je neku povredu koliko ja znam, temperatura, lijeva strana (propuh) a i faul je tome kumovao.
Da ne bude da ja imam dvostruke aršine kada pišem, isto tako moram reći da Spaha u svakome trenutku je mogao ispucati loptu Bogu iza tregera, ali jednostavno, on to rijetko radi, u većini slučajeva to mu uspije, tad' nije.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 nov 2014, 20:53

Virtu4l je napisao/la:Hari, ja bi bio najradosniji kad bi on napokon odyebao iz reprezentacije jednom za sva vremena.
I ne treba da se vrati i spasava g.v.o koje ti podrzavas :nene:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2014, 20:53

Neutral je napisao/la:Emir nam ode u top 16 Evrope, ;)
lako mu je kad je Grk igrao svaku utakmicu i odveo ih tamo, i sad ce on igrati zbog povrede, kabadahija :kafa:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 nov 2014, 20:55

Rusilac je napisao/la:Ne znam sto se raspravljate sa spinerima.
Jest Spahic napravio gresku kod penala za Nasrija,jest odigrao slabo protiv Nigerije,pa sta onda,sta pjesnik hoce da kaze?
Takvih utakmica i gresaka su imali i Maldini,Canavaro,Ramos,Tiago Silva,Pepe,Puyol...i to masu.

I sta s tim?
Zato što želim konkretne argumente i od jednih i drugih.
Vi se samo preklapate sa uvredama tipa. Spaha do 50-te će igrati, a Pape do Katara. Pa gdje je tu diskusija? :facepalm:
Baš me nekad interesuje što to je samo Spahić toliki problem. Ali eto, uvijek ima drugih mišljenja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2014, 20:57

HariTz je napisao/la:Zato što želim konkretne argumente i od jednih i drugih.
Daće ti bubnjaš argumente, on je tu najjači, sve crno na bijelo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 21:00

@ HariTz
Pa svi ispadaju bolji od Spahe a covjek nas daleko najbolji stoper i igra najboljem klubu. Hadzic ni neigra stopera za svoj klub. Bicakcic je opet rovit kao protiv Argentine potpuno ista situacija. Moze se oporaviti samo nece biti u optimalnoj formi. Ogija bolje da ni komentarisem. Sunjic je bio los na pocetku sada zadnjih 4-5 utakmica je odigrao dobro ili jako dobro. Treba pricekat jedno desetak utakmica da se da konacno misljenje. Meni isto kao i tebi smeta ova mrznja oko Spahica gdje se svaka njegova greska maksimalno negativno opisuje i povecava. Ne razumijem toliku mrznju. Nemam osjecaj da ga vecina igraca ne podnosi. Naravno nema garancija da nece odigrati lose vec sljedecu. U fudbalu nista nije 100%.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 nov 2014, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 nov 2014, 21:02

Ajax je napisao/la:@ HariTz
Pa svi ispadaju bolji od Spahe a covjek nas daleko najbolji stoper i igra najboljem klubu. Hadzic ni neigra stopera za svoj klub. Bicakcic je opet rovit kao protiv Argentine potpuno ista situacija. Moze se oporaviti samo nece biti u optimalnoj formi. Ogija bolje da ni komentarisem. Sunjic je bio los na pocetku sada zadnjih 4-5 utakmica je odigrao dobro ili jako dobro. Treba pricekat jedno desetak utakmica da se da konacno misljenje. Meni isto kao i tebi smeta ova mrznja oko Spahica gdje se svaka njegova greska maksimalno negativno opisije i povecava. Ne razumijem toliku mrznju. Nemam osjecaj da ga vecina igraca ne podnosi. Naravno nije garancija da nece odigrati lose sljedecu. U fudbalu nista nije 100%.
To je to. ;)

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 04 nov 2014, 21:02

HariTz je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Ne znam sto se raspravljate sa spinerima.

I sta s tim?
Zato što želim konkretne argumente i od jednih i drugih.
Vi se samo preklapate sa uvredama tipa. Spaha do 50-te će igrati, a Pape do Katara. Pa gdje je tu diskusija? :facepalm:
Baš me nekad interesuje što to je samo Spahić toliki problem. Ali eto, uvijek ima drugih mišljenja.
Pa ja cu dati konkretne argumente u vidu 70 i nesto utakmica za reprezentaciju od koji je 95% odigrao vrhunski,argumente da smo izrasli u silu za vrijeme dok je on bio kapiten i stub odbrane i ispunili toliko sanjani san.
Na kraju cu te podsjetiti na sadasnje stanje na tabeli grupe B kad za reprezentaciju ne igra Emir Spahic.

Treba li ti jos argumenata?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2014, 21:05

San bi dosanjali i ranije da stub nije bio baš stub.
Voli te tvoje Sarajevo.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 nov 2014, 21:09

Naravno, sve sto je potrebno je pogledati tabelu bez Spahe, kao sto rusilac rece, i 'napredak' je vec tu :lol:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 04 nov 2014, 21:09

San ne bi dosanjali nikad da nije bilo Emira Spahica.I Zvjezdana Misimovica,bilo kojeg od njih dvojice i Dzeke.

Da nije bilo Spahica utakmica u Francuskoj bi bila revijalnog karaktera i ne bi odlucivala nista a utakmica protiv Nigerije se uopste ne bi ni igrala jer nas nikako ne bi bilo u Brazilu.

O tome se radi spineri dragi,razmisljajte malo o tome.

Grijesio je Spahic ali jel se rodio igrac koji ne grijesi pa i oni najveci.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 04 nov 2014, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”