FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cimija bih zadnjeg prodao, ali grehota je da onakav igrac nastavi dalje igrati u ovoj ligi. On mora okusati srecu u jacoj sredini.
P.S. Ova titula za mene nece biti iskupljenje za pojedine igrace, nadamcse da cemo im ledja brzo vidjeti.
P.S. Ova titula za mene nece biti iskupljenje za pojedine igrace, nadamcse da cemo im ledja brzo vidjeti.
Ma nemamo mi kud vise Cimija drzati,svakako mislim da mu sljedece ljeto istice ugovor tako da se mora ove godine prodavati i nadam se nekoj dobroj cifri, a ove ostale naravno ostaviti(mislim na ove mlade i kvalitetne igrace) za godinu mozda ako vrati onu formu Duljevic, pa za dvije jedno Radovac, ugl svake godine otprilike po jednog vrhunskog igraca prodavati i davati akademcima vise mjesta uz naravno jos kvalitetnije igrace koje cemo aBd dovoditi
Pyro is not a crime !
Odavno se ne vratih ovako zadovoljan s neke gostujuće utakmice.
Krste je naš najinteligentniji igrač. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Utisak sa danasnje tekme sta reci brojka hordi sto nas je bila, navijanje i sve za cistu desetku, igracima svaka cast na borbi i pobjedi, jos jedno kolo za vikend pobjedit i pravac pred vjecnu braco... 

04.10.2009 !!
Pogođen rezultat i jedan strijelacBuzdovan je napisao/la:Danas 3:0 za nas. Golovi: Benko 2x i Velkoski.![]()

Sarajevo ljubavi moja!
I da off topic : samo da poselamim brata @ sekac , i ostalu bordo bracu. 

04.10.2009 !!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oooooooo Saraj'vooooooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mene je fascinirao onaj juris pocetkom oba poluvremena. Koliko god su nas izHebali svojim igrama u ovoj sezoni, momci su danas pokazali da im je stalo, da zaista zele titulu. Naravno , dosta je tu Dzenine zasluge jer ih je motivirao do maximuma. Ali kad vidim kako Delac slavi...lika treba ostaviti sto je duze moguce... Horde, svaka cast, posebno za skandiranje Dzeni !!!
Braco,
#jos #jedna

Braco,
#jos #jedna

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hvala na pozdravu brate i ja tebe naravno pozdravljam kao i svu našu braću uživajmo braćo maloprije iz Viteza evo me mahno ga malo nisam odavnosarajlija je napisao/la:I da off topic : samo da poselamim brata @ sekac , i ostalu bordo bracu.

Sarajevo ljubavi moja!
VOLIM TE SARAJ'VO!!! OOOOOO
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hocemo li uspjeti bar pola stadiona napuniti protiv slobode
Puzigaca treba ostati u Sarajevu,momak pruza 150%,i on ne smije biti sporan,a da nam treba jos jedan lijevi bek treba! Nije sad vrijeme da pricamo o odlascima i dolascima,treba se odmoriti i dobro pripremiti za subotu! Mene je u zadnje 2 utakmice pozitivno iznenadio Kovacevic,i pokazao da zasluzuje bordo dres. Treba prvo osvojiti titulu i onda razmisljati o dovodjenju pojacanja,kojih ce sigurno biti,bar 3-4,ali otom potom. Nego,danas smo u Vitezu razvalili,odavno nismo igrali bolje! Uscuplic je zasluzio da ostane trener,ukoliko je to zbog trenerske licence moguce.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sekac legendo pa sta ima
kako ti je sincina

Hvala ti ma neka si ga mahnuo i ja sam bio u vitezu nigdje niko kao horde allahami moj tebra, nista odmaraj i da abd slavimo titulu iduci vikend !sekac je napisao/la:Hvala na pozdravu brate i ja tebe naravno pozdravljam kao i svu našu braću uživajmo braćo maloprije iz Viteza evo me mahno ga malo nisam odavnosarajlija je napisao/la:I da off topic : samo da poselamim brata @ sekac , i ostalu bordo bracu.

04.10.2009 !!
Ja imam zelju zvanu SAID sad na kraju sezone!!!! Sto se tice pojacanja treba se prvenstveno okrenuti na nasu ligu jer ima tu dosta kvalitetnih igraca koji se mogu dovesti za dzaba od koje klub moze imati velike koristi kao i sami igraci.
Znam da mi svi potajno bi voljeli nekog carobnjaka Brazilskog, ali koji bi po vama igrac iz PL BiH bio potencijalno pojacanje za nas tim.
Eto hajde da probamo pokrenuti zdravu diskusiju na ovu temu, sta zna covjek mozda se nekome i ispuni zelja
Znam da mi svi potajno bi voljeli nekog carobnjaka Brazilskog, ali koji bi po vama igrac iz PL BiH bio potencijalno pojacanje za nas tim.
Eto hajde da probamo pokrenuti zdravu diskusiju na ovu temu, sta zna covjek mozda se nekome i ispuni zelja

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20K minimalno pa eto ocekujem tu negdje a mozda malo i jace zavisi,sumnjam da ce preko 30K..prosla su ta vremena aliQUARESMA 18<<< je napisao/la:hocemo li uspjeti bar pola stadiona napuniti protiv slobode

Rano je govorit o odlascima i dolascima , ali puzigacu ne prodavati
, Ono je momak koji igra 150% svojih mogucnosti!
Srce mi ko Dzamija kad sam vidio kako se Delac raduje...
A u subotu aBd, MA LUDARAA DECKI

Srce mi ko Dzamija kad sam vidio kako se Delac raduje...

A u subotu aBd, MA LUDARAA DECKI

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
SARAJVPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JE SAMPIOOOOOOOOOOOOOON
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

1946
25-28 hiljada ipak se ovo cekalo godinama,cjene pristupacne.Hocel opet biti skidanja igraca

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.