FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
za nesto vise u Kup-u, potrebno je par prinova na zimu
Kakav ljubomoran smrad moraš bitikatarakta je napisao/la:Ne mlati.boomerang5 je napisao/la:*ebo vas borba. igra i dalje ko q. Osim Ordagica i Krpe, niko ne zna 2 poteza fudbalska sastaviti. Derbije nekad moze rijesiti borbenost ( ne uvijek), ali sa ovim igračkim kadrom i ovakvom igrom uopšte nismo sigurni kući ni protiv jedne ekipe. Koliko je samo prostora za kontru bilo 2 poluvrijeme, to nisu istine, ali nijedan jedini šut nismo uputili (osim đorđilovića u zadnjoj sekundi meča i gola). Dakle borbenost 10/10 , ali kvalitet 3/10. Eh sad zamislite šta će biti protiv slabijih kad španung bude manji i borbenost manja, a kvalitet smo vidjeli kroz protekla kola da i ne moze bog zna sta veci biti. Nemojte se zalijetati.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Djordjilovic po meni medju tri najbolje igraca i takodje njegova najbolja partija sto ofanzivno sto defanzivno. Kako sam se pribojavao Saleta odigrao je dobro na beku. Culum sve bolji i bolji, a Ordaga se vratio u ovoj utakmici kao liderhondas je napisao/la:Treba spomenuti i Ignjatovica koji je veceras odigrao veoma dobro,sigurno najbolju utakmicu kako je u Slobodi.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pustite kup za sada da vidimo zdrijeb kakav ce biti posto se igra jedna utakmica.
Bazirati se na ligu I skupljanje bodova da se sto prije izdignemo u gornji dio tabele.
Tek ako prodjemo u cetvrtfinale onda na pauzi dovesti u svaku liniju po jednog ili dvojicu pojacanja I ici na sve.
Imamo sada Borac u gostima i tri boda bi nas lansirala u borbu za LZP....
Zrinjski je aut, pitari aut ostaju Zeljo i Siroki u kupu od ozbiljnijih ekipa sve druge mozemo izbaciti u dvije tekme.
Bilo bi Drama da se u osmini sastanu Siroki i Zeljo i drugi par Mladost Borac haha
A nama Sloga ili ovi lukavcani. ..
Prezadovoljan sam pobjedom ali nemojte letiti visoko opet po obicaju. ...Imaju ljudi pravo sto kritikuju samo Krpic i Ordagic nose ekipu ostalo prosjek. ...
Polako ba da nas ko ne prizemlji.
Nismo mi dobro odigrali koliko su strumfovi podbacili.
Bazirati se na ligu I skupljanje bodova da se sto prije izdignemo u gornji dio tabele.
Tek ako prodjemo u cetvrtfinale onda na pauzi dovesti u svaku liniju po jednog ili dvojicu pojacanja I ici na sve.
Imamo sada Borac u gostima i tri boda bi nas lansirala u borbu za LZP....
Zrinjski je aut, pitari aut ostaju Zeljo i Siroki u kupu od ozbiljnijih ekipa sve druge mozemo izbaciti u dvije tekme.
Bilo bi Drama da se u osmini sastanu Siroki i Zeljo i drugi par Mladost Borac haha
A nama Sloga ili ovi lukavcani. ..
Prezadovoljan sam pobjedom ali nemojte letiti visoko opet po obicaju. ...Imaju ljudi pravo sto kritikuju samo Krpic i Ordagic nose ekipu ostalo prosjek. ...
Polako ba da nas ko ne prizemlji.
Nismo mi dobro odigrali koliko su strumfovi podbacili.
FK Sloboda Tuzla
Joj sad malo prelista onaj Seljin forum, koji su to kuknjavci, pa cijelo prvenstvo u zadnje 2 god im sviraju sve i svasta a na racun Ivce Osima i njegovog autoriteta u NS BiH. Sad analiziraju i ofsajd ignjatovića kod gola, a jedno 5 cistih situacija sute. Danas radniku svira se penal sacuvaj boze. Dok god je onaj Salem prolić utovljeni vepar nema nama napredka. kako on sjede u avion za Brasil.
Da se mene pita,ozbiljno bi razmislio o dovodjenju,Sisica,Veselinovica,i Mujkica ovog iz bratstva,i tako par igraca,na kriticnim pozicijama......pojacati kvalitetno konkurenciju,to je sve sto nam treba....dzaba sirina ako nema kvaliteta,samo da popuni broj.
A navedeni bi se prije svega,mogli uklopiti u finansijsku konstrukciju..
Pa bog me ubio ako Mujic,mujkic mali,kako se zove,ne bi 20 puta bolji od tandare bio.........
A navedeni bi se prije svega,mogli uklopiti u finansijsku konstrukciju..
Pa bog me ubio ako Mujic,mujkic mali,kako se zove,ne bi 20 puta bolji od tandare bio.........
FK Sloboda Tuzla
Kakva šteta što onaj sam sebi nije dao gol u 15. minuti.
Ovo su kao highlightsi.

Ovo su kao highlightsi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
jesil bila na Tusnju
Jesam, što?Chinaglia je napisao/la:jesil bila na Tusnju
rekoh ako nisi, da ne dodjes ni protiv SarajevaAerials je napisao/la:Jesam, što?Chinaglia je napisao/la:jesil bila na Tusnju
Nisam bila samo protiv GOŠK-a ove sezone. 

ma da, sta te briga, ulaz besplatan, tako se mjeri ljubav prema Slobodi :mrgreen:
DoeTz je napisao/la:Dobra kvota na nas

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jesil ga klepio?DoeTz je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Dobra kvota na nas
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ma jok, pogodio samo nas i ManchesterRimes87 je napisao/la:Jesil ga klepio?DoeTz je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Dobra kvota na nas
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
jel neko pratio lozu, jel precjednik proslavio gol protiv svog Zelja :kafa:
Kako su nas svi podcijenili od kladionica do Želje. Maloprije gledam utakmicu pa vidim da nam nisu tri sanse kako treba napravili. Bolji smo bili pet puta
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
đe staragarda, tesko mu pala pobjeda izgleda :kafa:
U Simin Hanu 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
jel to bio docek nakon pobjede u Travniku :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.