Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sa vecim dijelom posta se slazem, samo se ne slazem sa dijelom posta da je ovdje bilo kome tesko sto smo dobili utakmicu.....prozivati javno momke kao sto su @staragarda, @sloboda72 i druge je zaista cisti mazohizam pojedinaca.....mozemo se razilaziti u misljenjima oko uprava, trenera, igraca, ljudi koji odlucuju o sudbini Slobode ali ovdje niko nema pravo nekome pripisivati tako nesto....ultrasstyle_tz je napisao/la:kako je ovo velika pobjeda jos uvijek nismo ni svjesni.
Pa Valjic nas je masakrirao. Pobijedili smo i sudije i Zelju. Zeljo je imao jednu-dvije poluprilike i to je sve.
A mi smo dali jedan go, ponisten nam cist drugi go, osteceni smo za najmanje jedan penal i najmanje jedan crveni karton.
Uz jos bezbroj situacija gdje je covjek u duelima imao nevjerovatan kriterij. Da mi je samo docekati da nama ovako sude u gostima, et
momci su na borbenost i zalaganje , na zelju , na htjenje iscupali tri boda, a boga mi i skolski smo ih dobili.
Oni prnut nisu mogli da se tri godine igralo i samo sam se bojao da ih Valjic ne izvadi nekim penalom kako je krenuo dok smo mi i dalje davali golove, i dalje pravili sanse. trebalo je biti 2-0, penal i zeljo sa 9 igraca.
Ko zna kako bi onda zavrsilo.
ovo je pobjeda koja uz malo srece moze da okrene i pokrene citavu sezonu, koliko god ovdje nekim tesko bilo.
Jbt i mi smo slavili do jutros jbt. Nema ni cvaje ni bambacuce ni polovke, sve otislo. Celo ce im majku yebat da ce sami prati dresove i gace. Tandir vec otisao kod doktora uzeo doznake i na bolovanje. Ne moze presepati ni pola treninga, yebo mu vlado menadjera koji mu ga utrpa. Sto ga ne vodi sada u onaj FK Jagomir? Jel' jagomir?Sariel je napisao/la:A jesam se kvalitetno olesio proslavio prvu ovosezonslu pobjedu kako i dolikuje![]()
Bambuca samo bambuca i cvaja .gospoja zvanzika
Auh. Brate ne dolazim sebi.Probisvjet je napisao/la:Jbt i mi smo slavili do jutros jbt. Nema ni cvaje ni bambacuce ni polovke, sve otislo. Celo ce im majku yebat da ce sami prati dresove i gace. Tandir vec otisao kod doktora uzeo doznake i na bolovanje. Ne moze presepati ni pola treninga, yebo mu vlado menadjera koji mu ga utrpa. Sto ga ne vodi sada u onaj FK Jagomir? Jel' jagomir?Sariel je napisao/la:A jesam se kvalitetno olesio proslavio prvu ovosezonslu pobjedu kako i dolikuje![]()
Bambuca samo bambuca i cvaja .gospoja zvanzika
Culum me iznenadio, a ja mislio treba ga svezati zajedno sa tandarom u paketu i poslati u Mijanmar. Odlicno odigrao i protiv mladosti.
Znaci moze se kad se mora!
Prvo je bo li ga vuvuzela il sirena s fapa.kogod da si ubi brate.Skver je napisao/la:Evo strumfovi snimili i kratkometrazni film o eskurziji u Tuzli........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.