Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Neman - Vitebsk (2) ? bjeloruska liga bwin prije dva dana drzao kvotu 3.60 sada spala na 2.60 i bet at home sa 3.50 na 2.60 ,a kod nas oborili na 2.70 ..vrijedi probati na sitno
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj stavljate me na dilemu. Znate da cesto padne ono sto odaberem a drugo prodje!96BadBoy je napisao/la:Evo Effe,dva para idu za tebeti biraj koji ces,obe suradnje odlicno izgledaju
![]()
Brechin-Albion 1 (1.99)
Lokomotiv Moskva-Rubin 1 (2.04)

Odlucuj ti! Ja bi prije skote, mada i Rusi keceve navlace, al Rusu ne vjerujem nista!
Od mene Murray 1
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Nemoj da ja odlucujem,evo ja dajem tebi izbor da biras
Obe bi trebale doci,stvarno fino izgledaju suradnje

Obe bi trebale doci,stvarno fino izgledaju suradnje
Igraj Široki ti si najbolji!
Obratite pozornost na Barca-Kiel,Kiel brani 2 gola prednosti iz Njemačke i ja ću probat hendikep na njih u ponudi kod mene u kladionici ima (-3,5 2,2/-4,5 1,85/ i -5,5 1,55).Final four se igra u Njemačkoj,a Kiel ostao zadnji njihov predstavnik i mogli bi i suci navlačit za njih jer su iz Barce bili jako ljuti na suđenje u prvoj utakmici.
Ne stavih ja Celtic, a ubiše ljudi 

Bačka - Borac Čačak x2
Nisam ni ja.Steph je napisao/la:Ne stavih ja Celtic, a ubiše ljudi

Zato Stuttgart gubi, **** ih otac xd
E jbg decki, eno s prijedloga over moj, sta ce ovi osvojili ovi nemogu nigdje, spektakl jedan proljetni za gledaoce a kvota 1.78 bila. Kad ja moram over igrati znas koliko je sati!arelinho je napisao/la:Nisam ni ja.Steph je napisao/la:Ne stavih ja Celtic, a ubiše ljudiStavio sam Stuttgart pm2,Kaisera 2 i Armeniu 1.

Ja imam pm2 i vjeruj mi drago mi je što su primili gol. Sada znam da moraju napasti da bi došli do pobjede.Steph je napisao/la:Zato Stuttgart gubi, **** ih otac xd

Mah, ja sam potrošio sinoć sreću za narednih 20 dana 

Šta kažeš za one moje parove?Steph je napisao/la:Mah, ja sam potrošio sinoć sreću za narednih 20 dana
BvB 1
Monaco pm1
Barca pm2/3+
i možda Fulham 3+
??
Realno, trebalo bi sve glatko, pogotovo Monaco i Barca. Ako nećeš Fulham, možeš probat' Reading, tu mi je nekako izgledno 3+...
I jbt, ne mogu da vjerujem da se Sociedad muči s ovom sirotinjom...
Stuttgart gubi 2:0, lol.
Od 150 na 0 za manje od 12 sati

Od 150 na 0 za manje od 12 sati

Znači Švabe halalosum za ovaj tiketSteph je napisao/la:Realno, trebalo bi sve glatko, pogotovo Monaco i Barca. Ako nećeš Fulham, možeš probat' Reading, tu mi je nekako izgledno 3+...
Od 150 na 0 za manje od 12 sati![]()

Odlučit ću za Fulham i Reading, a za Barsu misliš da bi trebalo pm2 doći?
Ma naloženi su k'o nikad, trebalo bi.

Zajednicki idemo s ovim!
Kaiserslautern ocajan ..ubi njih ovaj treceligas,ne bi me cudilo da izgubw.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakve je golove primio Stuttgart, a ovi slave k'o da je Liga prvaka

Gledam sad ovaj zenski spanski fudbal. Ala hanuma, svaka krsna, ova pajdo kad ti ga smota ima da te nema! 
Al dobro igraju lopte! Koji god upalim mec peglanje neko, Sociedad ne smjedoh u1.5 za PV skoro 2 kvotu stavio manju under 2.5, ali neki kinezi ce mi tu trebati 1 @1.5 i ova Albirex od 96BB sam prepiso da i ja to isprobam tip 1+O 2.5 @2.4

Al dobro igraju lopte! Koji god upalim mec peglanje neko, Sociedad ne smjedoh u1.5 za PV skoro 2 kvotu stavio manju under 2.5, ali neki kinezi ce mi tu trebati 1 @1.5 i ova Albirex od 96BB sam prepiso da i ja to isprobam tip 1+O 2.5 @2.4
Cijelu sezonu kume. Valjali su samo povremeno za X-eve i undere, kad god sam na njih keca igro nije doso, nisu ni hebeni Karlsruhe mogli kuci dobiti. Sjecam se extra tiketa za 300 ca. unita samo me to kec obori! 0:0 bilo as usual. Eto im sada neka idu u 3.ligu!harry_90 je napisao/la:Kaiserslautern ocajan ..ubi njih ovaj treceligas,ne bi me cudilo da izgubw.
Pozdrav EffenberzeEffenberg je napisao/la:Gledam sad ovaj zenski spanski fudbal. Ala hanuma, svaka krsna, ova pajdo kad ti ga smota ima da te nema!
Cijelu sezonu kume. Valjali su samo povremeno za X-eve i undere, kad god sam na njih keca igro nije doso, nisu ni hebeni Karlsruhe mogli kuci dobiti. Sjecam se extra tiketa za 300 ca. unita samo me to kec obori! 0:0 bilo as usual. Eto im sada neka idu u 3.ligu!harry_90 je napisao/la:Kaiserslautern ocajan ..ubi njih ovaj treceligas,ne bi me cudilo da izgubw.

Vrijedi li probati danas na gosta po ovoj kvoti? Pozdrav
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.