Premijer liga BiH - aktuelno

bagniadiluca
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bagniadiluca » 15 feb 2024, 12:16

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 feb 2024, 12:13
bagniadiluca je napisao/la:
15 feb 2024, 11:35
CampobelloDiMazara je napisao/la:
15 feb 2024, 11:29
Kako uhodan pitarski spin da se prebaci fokus na Borac. Zakacili se na Njegomirovica a savez im namjestio sest puta veceg lopova da pokradu Siroki :tokralju:
Pa nastavljaju gdje su stali, klub sa najvećom sudijskom protekcijom, samo što imaju armiju botova koji sami sebe uvjeravaju da nisu oni takvi a ostalima pokušavaju dokazati kako smo mi u krivu jer su oni divevi ;)
Dje ce ko sa Borcem zivota mi,jednostavno ste prekucali igru od sudjenja do uprave kluba. Nakace je kad pocne ova budala sam sebe da ubjedjuje da je neko veci lopov od njih,pa ona sudjenja i golovi iz ofsajda i 502 faula za protivnika,pa protiv Zrinjskog omjer 2-52 sto rece Jakir nismo znali da smo ovako prljava ekipa :rol: Bilo zabranjeno vanago svirat zuti karton kamoli sta drugo i on o spinovima prica,klasicna vlaska ideologija. Taman ste se ti i Cirilo zvani Cvarak nasli.
Dje će se ko sa tobom porediti, jednostavno si prekucao igricu koliko si glup :salut:
LETS GO FIGHTER

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 15 feb 2024, 12:18

15 feb 2024, 08:50
Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
Oni i Igman imaju baš težak raspored na startu, stim da je Igmanu samo u ovom prvom kolu nastavka nešto lakši protivnik. Ukoliko samo upišu bod, ne da će biti pritiska, nego će prštati sve, skidaće se i igračima i Bekriću sve sa neba. Cijenim da se iz toga neće moći izvući (iskreno se nadam).
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 feb 2024, 12:21

15 feb 2024, 12:16
15 feb 2024, 12:13
15 feb 2024, 11:35

Pa nastavljaju gdje su stali, klub sa najvećom sudijskom protekcijom, samo što imaju armiju botova koji sami sebe uvjeravaju da nisu oni takvi a ostalima pokušavaju dokazati kako smo mi u krivu jer su oni divevi ;)
Dje ce ko sa Borcem zivota mi,jednostavno ste prekucali igru od sudjenja do uprave kluba. Nakace je kad pocne ova budala sam sebe da ubjedjuje da je neko veci lopov od njih,pa ona sudjenja i golovi iz ofsajda i 502 faula za protivnika,pa protiv Zrinjskog omjer 2-52 sto rece Jakir nismo znali da smo ovako prljava ekipa :rol: Bilo zabranjeno vanago svirat zuti karton kamoli sta drugo i on o spinovima prica,klasicna vlaska ideologija. Taman ste se ti i Cirilo zvani Cvarak nasli.
Dje će se ko sa tobom porediti, jednostavno si prekucao igricu koliko si glup :salut:
Pa ti i kad se trudis pametan da budes ispadnes glup vjeruj mi. Ostali iz BL ovdje barem se razumiju u fudbal,sudjenje al ti si klasicni duduk. Pravis profile da psujes na PP i slicne nebuloze,mada proce te to sa godinama,jos si balav. Nemoj koristi ako si glup barem moje rijeci iz posta koji si citirao,valjda nisi toliko glup da sastavis recenicu iz svoje glave? Daj ti nama reci jel svi teletina postala skuplja od svinjetine?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 feb 2024, 12:25

Da li već sada možemo otpisati Zvijezdu 09, ili će možda i oni odjednom dobiti krila?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2024, 12:28

TuzlaCityfighter je napisao/la:
15 feb 2024, 11:11
TurkishAirlines je napisao/la:
15 feb 2024, 11:08
Gledaj ekipe poštene u BL 😂😂😂😂

slika
Delegat
Milošević Mirko - Zvornik

Posmatrač suđenja
Marić Željko - Doboj
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 feb 2024, 12:29

15 feb 2024, 11:58
Shategabri je napisao/la:
15 feb 2024, 11:52

Opet pitam, jel ti imaš uporište za to što pričaš, kad je to nama Sabrija natezao i navlačio?

Yebe mi se za Njegomirovića, nigdje ga ja nisam spominjao.
Ja te pitam za Sabriju. Podijeli s nama informacije koje imaš.
Nisi ti spominjao jeste armija botova koji su poceli spinovat o sudijama i delegatu u Banjaluci. Ne znam hoce li biti kradja ali ako ih bude prije ce ih biti u Sarajevu nego BL

Valjalo bi malo da se ukljucis sta pisem a ne da rezis i sizofreno mislis da mrzim Sarajevo
Pa Vrapcicani kad vam je protiv Bojca dobro sudjenje sto ste bili bjesni,ganjali covjeka i zapalili auto? Zasto niste mogli da predjete centar u BL? Svaka vam takva bila ako Bog da, nemoj da mislis da vas mrzim,zelim vam bratski sto sami sebi zelite i tako dobro sudjenje ljubi vas braaatt. Inace,volimo kad nas takvi kao ti patoloski mrze.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 15 feb 2024, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 15 feb 2024, 12:30

Peljto

Gosp.Vici uopšte ne treba pobjeda Zrinjskog
Zato nemoj da se praviš budala u subotu

Klocu sta nisi vidio u Leipzigu
Onaj iz Reala satro čovjeka

Reci bolan u Savezu kad te Be

us delegira na Grbavici da sudiš da ne smiješ svirati Želji penal

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 15 feb 2024, 12:35

Suvorov je napisao/la:
15 feb 2024, 11:17
Kakve placipicke. Zakinuce vas cetvrti sudija, delegat i posmatrac sudjenja.
Hahah da nisu do sad vise puta, nebi ni sad sumnjali. Cetvrti sudija takodje donosi odluke. Posmatrac sudjenja je neko ko posmatra sudjenje, zajedno sa delegatom pravi zapisnike svog vidjenja utakmice i sudjenja,tako da pusti suplje price.
Elvir Baljic

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 feb 2024, 12:38

15 feb 2024, 12:35
Suvorov je napisao/la:
15 feb 2024, 11:17
Kakve placipicke. Zakinuce vas cetvrti sudija, delegat i posmatrac sudjenja.
Hahah da nisu do sad vise puta, nebi ni sad sumnjali. Cetvrti sudija takodje donosi odluke. Posmatrac sudjenja je neko ko posmatra sudjenje, zajedno sa delegatom pravi zapisnike svog vidjenja utakmice i sudjenja,tako da pusti suplje price.
Ma hebo to kazu Vrapcicani,sacekaj tekmu protiv Sarajeva da vidis sta je kradja,nece vam biti dozvoljeno centar da predjete nesto slicno kao protiv Birca

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 15 feb 2024, 12:47

Pocela pljuvacina na konto Borca, vraca se dobri stari fudbal na be i ha njive
Brutalan osjecaj :cool:

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 15 feb 2024, 12:54

LaHaineLaHaine je napisao/la:
15 feb 2024, 12:47
Niko bojac nije spomenuo, malo komentarisemo sluzbena lica. Zasto mislis da neko pljuje po borcu, kad je on olicenje postenja .
Elvir Baljic

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 15 feb 2024, 12:57

Jeboli ove iz ssh azmirmonstertruck kenjac u guzove!!! Sad vec kukate i prizivate neko postenje a to sto ste pustili velezu da vas prepisa u kupu zbog nekih bodova u ligi to nikom nista! Pri tom,necu uopste da se vracam na to da je vas debeli sef u savezu i u talu je sa predsjednikom ali ajd i na to ce da zazmirite!
Znaci,ogavnijeg kluba i ljudi od vas nema,liga ce prodisati kada odete u rang koji vam po svemu pripada

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 feb 2024, 12:59

15 feb 2024, 12:54
Niko bojac nije spomenuo, malo komentarisemo sluzbena lica. Zasto mislis da neko pljuje po borcu, kad je on olicenje postenja .
Pa sto si drzak da ismijavas sudije i delegate kad 90 posto njih je iz RS kad Bojac igra? Budi realan i reci da samo protiv Sarajeva vam nije dozvoljeno da igrate i da vas sudije uniste,nemoj da budes licemjer.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 15 feb 2024, 13:03

worchester je napisao/la:
15 feb 2024, 12:57
Jeboli ove iz ssh azmirmonstertruck kenjac u guzove!!! Sad vec kukate i prizivate neko postenje a to sto ste pustili velezu da vas prepisa u kupu zbog nekih bodova u ligi to nikom nista! Pri tom,necu uopste da se vracam na to da je vas debeli sef u savezu i u talu je sa predsjednikom ali ajd i na to ce da zazmirite!
Znaci,ogavnijeg kluba i ljudi od vas nema,liga ce prodisati kada odete u rang koji vam po svemu pripada
Haj objasni ovo zivota ti kada smo mi tuzli dali bodove za prolaz u kupu :rol:

Od tog polufinala skor protiv njih 6-2-0

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 feb 2024, 13:06

Opet pitam, jel ti imaš uporište za to što pričaš, kad je to nama Sabrija natezao i navlačio?

Nisi ti spominjao jeste armija botova koji su poceli spinovat o sudijama i delegatu u Banjaluci. Ne znam hoce li biti kradja ali ako ih bude prije ce ih biti u Sarajevu nego BL

Valjalo bi malo da se ukljucis sta pisem a ne da rezis i sizofreno mislis da mrzim Sarajevo
Ma nešto mi se upinješ da dokažeš kako smo mi veći lopovi eto od Borca :D

Da nema to kakve veze sa pozicijom na tabeli?
Koševo Zapad

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 15 feb 2024, 13:08

15 feb 2024, 12:59
Pa sto si drzak da ismijavas sudije i delegate kad 90 posto njih je iz RS kad Bojac igra? Budi realan i reci da samo protiv Sarajeva vam nije dozvoljeno da igrate i da vas sudije uniste,nemoj da budes licemjer.
Ja se samo malo šalim. Svakako u BL dodjes, igras kako hoces, nemas problema, jer sve do metar je tolerancija kod ofsajda, lijeva ruka se ne broji, svaki treci faul se pika itd itd...
Elvir Baljic

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 15 feb 2024, 13:12

15 feb 2024, 13:06

Ma ujedam stari svakoga pa se smijem ko se primi prvi. Onog seljaka iz Hrasnice sto je pao s koze ne racunam on nije bardo njemu se ne smijem :mrgreen:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 feb 2024, 13:15

15 feb 2024, 13:08
15 feb 2024, 12:59

Ja se samo malo šalim. Svakako u BL dodjes, igras kako hoces, nemas problema, jer sve do metar je tolerancija kod ofsajda, lijeva ruka se ne broji, svaki treci faul se pika itd itd...
Pa naravno,necemo sve gledati,nema potrebe jednu zdravu,fudbalsku tekmu pretvarati u rat. 3-42 omjer u faulovima je dokaz koliko su ispred svih po pitanju fair playa,zato im kapu skidam,rijetko sportska ekipa bez ikakve grube igre ili neceg slicnog.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 feb 2024, 13:15

15 feb 2024, 13:12
15 feb 2024, 13:06

Ma ujedam stari svakoga pa se smijem ko se primi prvi. Onog seljaka iz Hrasnice sto je pao s koze ne racunam on nije bardo njemu se ne smijem :mrgreen:
Aaaaa...i naletim :D
Dobro, otvori zadnja da izađem :think:
Koševo Zapad

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 15 feb 2024, 13:16

15 feb 2024, 13:03
worchester je napisao/la:
15 feb 2024, 12:57
Haj objasni ovo zivota ti kada smo mi tuzli dali bodove za prolaz u kupu :rol:

Od tog polufinala skor protiv njih 6-2-0
Razvili cobani iz okolice Tuzle teoriju da su nama pustili u kupu da im mi bodove damo u ligi. Dante yebo ekipa koja se za opstanak bori konta da nam je trebalo da nam te levatine puste…
19V22

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Fudo, Giuseppe1, Hajdeee, Lecler, perodeformero, Rule_hz, Sheyi i 71 gost.