Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2014, 12:43

Morate posmatrati Coopera kao jos nedokazanog igraca i covjeka koji zeli napredak. Vrlo mlad, zeli da igra, ima kvalitet, ima ono sto nam treba. Gorda ce malo i na dva, Dusko trazi playa. Wright je na osnovu nas zab'o i Euroligu na kraju, a i novi naturalizovani (ma ko god bio) ce imati priliku da to ostvari.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 maj 2014, 13:08

nerminh74 je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
Kevin je napisao/la:šteta da savez nije uvidio i priliku dao "stručnjacima" sa foruma..
**** ivanovica, samo pare bacaju
?
jer nismo odusevljeni d.j. cooper-om
ne samo radi ovog nego općenito..
sve znate :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 maj 2014, 13:17

Kevin je napisao/la: ne samo radi ovog nego općenito..
sve znate :D
pa kada gledam podforum sirokog na raznim forumima nisam vidio da se navijaci sirokog ustrucavaju od komentiranja, ukljucujuci i tebe
pa ne razumijem cudzenje sto se to desava na podforumu BiH reprezentacije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 maj 2014, 13:42

plavipatriota je napisao/la:slika
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 maj 2014, 14:26

Meni ono Cooper asociralo na americkog dzipa masivno,snazno ono neko dijete sa grudnjacima :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 maj 2014, 14:35

zgembo89 je napisao/la:Meni ono Cooper asociralo na americkog dzipa masivno,snazno ono neko dijete sa grudnjacima :lol:
Sacekajmo da se pokaze pa cemo onda ocijenjvati.
Valjda Dusko zna sta radi..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2014, 14:42

neno#4 je napisao/la:Morate posmatrati Coopera kao jos nedokazanog igraca i covjeka koji zeli napredak. Vrlo mlad, zeli da igra, ima kvalitet, ima ono sto nam treba. Gorda ce malo i na dva, Dusko trazi playa. Wright je na osnovu nas zab'o i Euroligu na kraju, a i novi naturalizovani (ma ko god bio) ce imati priliku da to ostvari.
Juce sam bas listo Wrightovu temu kada si napisao da su se uvjerili nevjerne Tome o kakvom se igracu radi i da si se borio sa vjetrenjacama da to objasnis.
Sta se promijeni Neno za 18 mjeseci?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2014, 15:26

bhsport je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Morate posmatrati Coopera kao jos nedokazanog igraca i covjeka koji zeli napredak. Vrlo mlad, zeli da igra, ima kvalitet, ima ono sto nam treba. Gorda ce malo i na dva, Dusko trazi playa. Wright je na osnovu nas zab'o i Euroligu na kraju, a i novi naturalizovani (ma ko god bio) ce imati priliku da to ostvari.
Juce sam bas listo Wrightovu temu kada si napisao da su se uvjerili nevjerne Tome o kakvom se igracu radi i da si se borio sa vjetrenjacama da to objasnis.
A sta se promijenilo? Danima sam ubjedjivao ljude da ce postati dobar i da ce nam koristiti, danima su me ubjedjivali da pojma nema, vadili statistike, a sada se place za Wrightom. Moras da shvatis da covjek NECE, zab'o je odlica ugovor, Euroliga, hoce da se odmori i prikljuci svjez svom timu. Kosarkaski savez nece plakati za njim, nego ce pronaci adekvatnu zamjenu. Da se razumijemo, Wright je covjek koji se ubio za sistem Duska Ivanovica, ali ne ide nista na silu.

Ostalo je samo ime.....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2014, 15:40

Potom je bas smrad, ako nece da se odazove. Onda je sve vrijeme glumio lazni patriotizam sto ne mogu da vjerujem.
Treba mu uzeti drzavljanstvo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 maj 2014, 16:02

Koliko se pricalo da nam je priritet pozicija 2 kada sam god pitao za pleja Dentmona govorili su neki nije nam plej prioritet i dovedemo opet plejmejkera :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 maj 2014, 16:18

E Zeko Zeko pic.ko sebicna..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 maj 2014, 18:33

zaboljisportuBiH je napisao/la:Traže naši da se vrati Preldžičoglu:) - izvor AVAZ

koji će nam klinac

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 maj 2014, 18:35

bhsport je napisao/la:Zapravo treba se izboriti za Preldzu, da dobije nase drzavljanstvo... i zatim ga NIKAD za NIKAD pozvati u repku. :D

:mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2014, 20:34

bhsport je napisao/la:Potom je bas smrad, ako nece da se odazove. Onda je sve vrijeme glumio lazni patriotizam sto ne mogu da vjerujem.
Treba mu uzeti drzavljanstvo.
Pa tako ti je to. Da mu nije bilo nas, ne bi vidio Eurolige, vise smo mi njemu koristili nego on nama. Ali, ide se dalje, bice to ok sve. Naci ce se igrac koji ce biti odlican i sto je bitnije da hoce, nema nista preko volje. Sa zdravim i spremnim i nikad boljim Gordom, naci cemo neko dugorocnije rjesenje nadamo se. Dusko je zelio playa.

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 maj 2014, 21:19

Amar Dzeko je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Meni ono Cooper asociralo na americkog dzipa masivno,snazno ono neko dijete sa grudnjacima :lol:
Ja sam predlozio 2 igraca,odgovor Harunov je ,ne znam hoce li htjeti :!: Ako mi uzimamo igrace da se preko nas dokazu,onda mozemo i nasu djecu pustiti da igraju.Volio bih da grijesim i da momak bude najbolji igrac. Neko spominje Zeku :?: njega su nam preporucili poznati strucnjaci :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2014, 21:43

I igrac o kojem se prica je preporucen i masa strucnjaka je dala pozitivno misljenje.

Ostalo je samo ime.....

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 maj 2014, 23:17

neno#4 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
A sta se promijenilo? Danima sam ubjedjivao ljude da ce postati dobar i da ce nam koristiti, danima su me ubjedjivali da pojma nema, vadili statistike, a sada se place za Wrightom. Moras da shvatis da covjek NECE, zab'o je odlica ugovor, Euroliga, hoce da se odmori i prikljuci svjez svom timu. Kosarkaski savez nece plakati za njim, nego ce pronaci adekvatnu zamjenu. Da se razumijemo, Wright je covjek koji se ubio za sistem Duska Ivanovica, ali ne ide nista na silu.
Niti je bio koristan na Euru, naprotiv, niti iko place za njim.
Nama ne treba zamjena za Zacka, nego bolji igrac. Ako je moguce.

Vise bi me obradovao povratak Preldzica, ma kakav je smrad bio.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 maj 2014, 23:39

lumani je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Ja sam predlozio 2 igraca,odgovor Harunov je ,ne znam hoce li htjeti :!: Ako mi uzimamo igrace da se preko nas dokazu,onda mozemo i nasu djecu pustiti da igraju.Volio bih da grijesim i da momak bude najbolji igrac. Neko spominje Zeku :?: njega su nam preporucili poznati strucnjaci :)
Apsolutno se slazem. Opekli smo se sa Zekom, pa valjda se iz toga nesto i naucilo.
Ali opet kazem treba sacekati i vidjeti o kakvom se igracu radi pa onda donositi zakljucke.

Sto se tice Preldzica, ako je on voljan zaigrati ja ne bih imao nista protiv. Koliko god da je supak, mi nismo reprezentacija koja moze da bira i svaki kvalitetan igrac je zlata vrijedan.
Ronaldo - Isco - Bale

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 maj 2014, 00:16

Male su sanse za dolaskom Preldzica (da ne kazem nikakve). Morate da razumijete da ovih par playmakera vrhunskih koji trenutno igraju u Europi, traze novac za nastup i to je to.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.