Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Morate posmatrati Coopera kao jos nedokazanog igraca i covjeka koji zeli napredak. Vrlo mlad, zeli da igra, ima kvalitet, ima ono sto nam treba. Gorda ce malo i na dva, Dusko trazi playa. Wright je na osnovu nas zab'o i Euroligu na kraju, a i novi naturalizovani (ma ko god bio) ce imati priliku da to ostvari.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne samo radi ovog nego općenito..nerminh74 je napisao/la:jer nismo odusevljeni d.j. cooper-omzaboljisportuBiH je napisao/la:?Kevin je napisao/la:šteta da savez nije uvidio i priliku dao "stručnjacima" sa foruma..
**** ivanovica, samo pare bacaju
sve znate
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa kada gledam podforum sirokog na raznim forumima nisam vidio da se navijaci sirokog ustrucavaju od komentiranja, ukljucujuci i tebeKevin je napisao/la: ne samo radi ovog nego općenito..
sve znate
pa ne razumijem cudzenje sto se to desava na podforumu BiH reprezentacije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
plavipatriota je napisao/la:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Meni ono Cooper asociralo na americkog dzipa masivno,snazno ono neko dijete sa grudnjacima 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sacekajmo da se pokaze pa cemo onda ocijenjvati.zgembo89 je napisao/la:Meni ono Cooper asociralo na americkog dzipa masivno,snazno ono neko dijete sa grudnjacima
Valjda Dusko zna sta radi..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Juce sam bas listo Wrightovu temu kada si napisao da su se uvjerili nevjerne Tome o kakvom se igracu radi i da si se borio sa vjetrenjacama da to objasnis.neno#4 je napisao/la:Morate posmatrati Coopera kao jos nedokazanog igraca i covjeka koji zeli napredak. Vrlo mlad, zeli da igra, ima kvalitet, ima ono sto nam treba. Gorda ce malo i na dva, Dusko trazi playa. Wright je na osnovu nas zab'o i Euroligu na kraju, a i novi naturalizovani (ma ko god bio) ce imati priliku da to ostvari.
Sta se promijeni Neno za 18 mjeseci?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A sta se promijenilo? Danima sam ubjedjivao ljude da ce postati dobar i da ce nam koristiti, danima su me ubjedjivali da pojma nema, vadili statistike, a sada se place za Wrightom. Moras da shvatis da covjek NECE, zab'o je odlica ugovor, Euroliga, hoce da se odmori i prikljuci svjez svom timu. Kosarkaski savez nece plakati za njim, nego ce pronaci adekvatnu zamjenu. Da se razumijemo, Wright je covjek koji se ubio za sistem Duska Ivanovica, ali ne ide nista na silu.bhsport je napisao/la:Juce sam bas listo Wrightovu temu kada si napisao da su se uvjerili nevjerne Tome o kakvom se igracu radi i da si se borio sa vjetrenjacama da to objasnis.neno#4 je napisao/la:Morate posmatrati Coopera kao jos nedokazanog igraca i covjeka koji zeli napredak. Vrlo mlad, zeli da igra, ima kvalitet, ima ono sto nam treba. Gorda ce malo i na dva, Dusko trazi playa. Wright je na osnovu nas zab'o i Euroligu na kraju, a i novi naturalizovani (ma ko god bio) ce imati priliku da to ostvari.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Potom je bas smrad, ako nece da se odazove. Onda je sve vrijeme glumio lazni patriotizam sto ne mogu da vjerujem.
Treba mu uzeti drzavljanstvo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Koliko se pricalo da nam je priritet pozicija 2 kada sam god pitao za pleja Dentmona govorili su neki nije nam plej prioritet i dovedemo opet plejmejkera 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
E Zeko Zeko pic.ko sebicna..
Ronaldo - Isco - Bale
zaboljisportuBiH je napisao/la:Traže naši da se vrati Preldžičoglu:) - izvor AVAZ
koji će nam klinac
bhsport je napisao/la:Zapravo treba se izboriti za Preldzu, da dobije nase drzavljanstvo... i zatim ga NIKAD za NIKAD pozvati u repku.
Pa tako ti je to. Da mu nije bilo nas, ne bi vidio Eurolige, vise smo mi njemu koristili nego on nama. Ali, ide se dalje, bice to ok sve. Naci ce se igrac koji ce biti odlican i sto je bitnije da hoce, nema nista preko volje. Sa zdravim i spremnim i nikad boljim Gordom, naci cemo neko dugorocnije rjesenje nadamo se. Dusko je zelio playa.bhsport je napisao/la:Potom je bas smrad, ako nece da se odazove. Onda je sve vrijeme glumio lazni patriotizam sto ne mogu da vjerujem.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ja sam predlozio 2 igraca,odgovor Harunov je ,ne znam hoce li htjetiAmar Dzeko je napisao/la:Sacekajmo da se pokaze pa cemo onda ocijenjvati.zgembo89 je napisao/la:Meni ono Cooper asociralo na americkog dzipa masivno,snazno ono neko dijete sa grudnjacima
Valjda Dusko zna sta radi..
I igrac o kojem se prica je preporucen i masa strucnjaka je dala pozitivno misljenje.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Niti je bio koristan na Euru, naprotiv, niti iko place za njim.neno#4 je napisao/la:A sta se promijenilo? Danima sam ubjedjivao ljude da ce postati dobar i da ce nam koristiti, danima su me ubjedjivali da pojma nema, vadili statistike, a sada se place za Wrightom. Moras da shvatis da covjek NECE, zab'o je odlica ugovor, Euroliga, hoce da se odmori i prikljuci svjez svom timu. Kosarkaski savez nece plakati za njim, nego ce pronaci adekvatnu zamjenu. Da se razumijemo, Wright je covjek koji se ubio za sistem Duska Ivanovica, ali ne ide nista na silu.bhsport je napisao/la:Juce sam bas listo Wrightovu temu kada si napisao da su se uvjerili nevjerne Tome o kakvom se igracu radi i da si se borio sa vjetrenjacama da to objasnis.neno#4 je napisao/la:Morate posmatrati Coopera kao jos nedokazanog igraca i covjeka koji zeli napredak. Vrlo mlad, zeli da igra, ima kvalitet, ima ono sto nam treba. Gorda ce malo i na dva, Dusko trazi playa. Wright je na osnovu nas zab'o i Euroligu na kraju, a i novi naturalizovani (ma ko god bio) ce imati priliku da to ostvari.
Nama ne treba zamjena za Zacka, nego bolji igrac. Ako je moguce.
Vise bi me obradovao povratak Preldzica, ma kakav je smrad bio.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Apsolutno se slazem. Opekli smo se sa Zekom, pa valjda se iz toga nesto i naucilo.lumani je napisao/la:Ja sam predlozio 2 igraca,odgovor Harunov je ,ne znam hoce li htjetiAmar Dzeko je napisao/la:Sacekajmo da se pokaze pa cemo onda ocijenjvati.zgembo89 je napisao/la:Meni ono Cooper asociralo na americkog dzipa masivno,snazno ono neko dijete sa grudnjacima
Valjda Dusko zna sta radi..Ako mi uzimamo igrace da se preko nas dokazu,onda mozemo i nasu djecu pustiti da igraju.Volio bih da grijesim i da momak bude najbolji igrac. Neko spominje Zeku
njega su nam preporucili poznati strucnjaci
Ali opet kazem treba sacekati i vidjeti o kakvom se igracu radi pa onda donositi zakljucke.
Sto se tice Preldzica, ako je on voljan zaigrati ja ne bih imao nista protiv. Koliko god da je supak, mi nismo reprezentacija koja moze da bira i svaki kvalitetan igrac je zlata vrijedan.
Ronaldo - Isco - Bale
Male su sanse za dolaskom Preldzica (da ne kazem nikakve). Morate da razumijete da ovih par playmakera vrhunskih koji trenutno igraju u Europi, traze novac za nastup i to je to.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.