FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa ok je sve, Zizovica smo se rijesili, ostaje samo da Spaha ili neko drugi uigra ove fanstasticne momke i borimo se ravnopravno za Europu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Uskoro na nasem kanalu
Televisa presenta

Televisa presenta

- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da znam novost.
Cuj znam novost.

Cuj znam novost.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
ekipaaa,,,,,,, imali sta novo,,,,,,, hocemoo privatnikee i pareee ****,,,,,,,,,
nek je crnicigo,,,,, hocemo tituluuu
nek je crnicigo,,,,, hocemo tituluuu
Jel ko gledao ovog Vasilja iz Mladosti DK.
Mlad, 21,22 god mozda treba zaganjati treba nam mlad golman.
Mlad, 21,22 god mozda treba zaganjati treba nam mlad golman.
Treneri obicni traze 4-6 sedmica za pripreme za sezonu sto nas dovodi do toga da bi moralo se vrlo brzo znat sve.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobar, ima sansi da postane dobar golman.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hoce li uskoro kakvo priopcenje?
Ma sute svi, svi nesto znaju nece da otkrivaju, ono sto sam ja cuo spominje se Admir Smajic ponovo da li kao sportski direktor ili trener nisam siguran, isto tako uz njega Branislav Krunic i Marko Topic u kombinaciji sa Smajicem, sta i kako ce biti vidit cemo.
Kako saznajemo, na Tušnju žele Amara Osima na klupi Slobode. Iz uprave kluba smatraju da je upravo Osim taj koji bi se idealno uklapao u viziju.
Kontakti između trofejnog trenera i čelnih ljudi Slobode su uspostavljeni, a danas ili sutra bi se trebao održati sastanak, na kojem bi se razgovaralo o preuzimanju kluba.
Ovo je bomba nemamo mi za Amara pare, treba biti realan.
-
- Kontakt:
istina je za OsimaMMA075 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 09:50Ma sute svi, svi nesto znaju nece da otkrivaju, ono sto sam ja cuo spominje se Admir Smajic ponovo da li kao sportski direktor ili trener nisam siguran, isto tako uz njega Branislav Krunic i Marko Topic u kombinaciji sa Smajicem, sta i kako ce biti vidit cemo.
Kako saznajemo, na Tušnju žele Amara Osima na klupi Slobode. Iz uprave kluba smatraju da je upravo Osim taj koji bi se idealno uklapao u viziju.
Kontakti između trofejnog trenera i čelnih ljudi Slobode su uspostavljeni, a danas ili sutra bi se trebao održati sastanak, na kojem bi se razgovaralo o preuzimanju kluba.
Ovo je bomba nemamo mi za Amara pare, treba biti realan.

Smajic ne moze biti na klupi kao trener,vjerovatno ce biti SD
-
- Kontakt:
Pozdrav ljudi.
Da se i ja upišem. Forum dugo pratim, tek sad sam odlučio da se aktiviram malo i da redovno pišem.
Mislim da je Admir Smajić odličan za poziciju SD. Budimo realni, ako ne računamo polusezonu u PLFBiH kada je Ćiro vodio tim, najbolji fudbal smo igrali kada je Admir bio tu.
Što se tiče amara, mislim da nema ništa od toga. Teško da imamo 8-10k mjesečno za njegovu platu
Da se i ja upišem. Forum dugo pratim, tek sad sam odlučio da se aktiviram malo i da redovno pišem.
Mislim da je Admir Smajić odličan za poziciju SD. Budimo realni, ako ne računamo polusezonu u PLFBiH kada je Ćiro vodio tim, najbolji fudbal smo igrali kada je Admir bio tu.
Što se tiče amara, mislim da nema ništa od toga. Teško da imamo 8-10k mjesečno za njegovu platu
Apslulutno se slazem za Admira,dodao bi da to jos nisu bila neka prezvucna imena,onako ok,premijerligaski igraci kao sto su Bekici,Prses,Osmanovic,Livancic,Martelat..BnBa je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:05Pozdrav ljudi.
Smajic nam treba u klubu, kako smo samo igrali nakon njegovih priprema 
Ne sumnjam da bi i pomagao treneru.
Za Osima jbg sami sebe seremo ako dovedemo covjeka koji je ucestvovao u namjestanju i onda kaže sudija ostao zaključan. Mada mi i bez njega sami sebe seremo.

Za Osima jbg sami sebe seremo ako dovedemo covjeka koji je ucestvovao u namjestanju i onda kaže sudija ostao zaključan. Mada mi i bez njega sami sebe seremo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Najveći problem kod Amara je prevelika plata, koju će on do kraja naplatiti bilo mirnim putem ili presudom. Lik želji nije oprostio marku a tek ne bi ni nama. Iskreno ne bih ga nikako volio ni blizu Slobode. A mislim da ga je i vrijeme satralo, nije to više amar od prije 10tak godina. Zadnji angažman u želji je to pokazaoMadal je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:08Smajic nam treba u klubu, kako smo samo igrali nakon njegovih priprema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.