FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jul 2010, 23:44

Fare_Sa je napisao/la:Ko ti je Torpedo?
Jao kvazi navijaca kvazi klubova neznaju ni kako im se zvao klub kad je nastao, pa ovo je već komedija :mrgreen:[/quote]
Bitno nam je da ti znas,mora da ti je dedo(nmj se uvrijediti) bio veliki navijac Torpeda, polako i ti ces njegovim stopama ! ;)[/quote]
Brate papak nisam, nego gradsko dijete, pa tako znam dosta stvari o fk sarajevu koje mnogi mnogi novopeceni navijaci sarajeva ne znaju i nece znati, i jako je prijatno pricati sa rajom koja navijaju za sarajevo i zelji i znaju dosta o zelji kao sto ja znam o sarajevu. Ne gledam ja brate historiju u nekih zadnjih 10 godina... Zeljo ce za koju godinu puniti stotku a ni sarajevu ta cifra nije daleko ;)
Lijepo je znati neke stvari, cisto da se ne zaboravi, jer ipak ova dva kluba su najveca u drzavi. Pozdrav ;)

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 13 jul 2010, 23:48

ružno je što se pojedini navijači sarajeva raduju ovom porazu :!: ovo je poraz našeg fudbala i dokaz kako nam je liga loša,sada jeli litex,basel,bešiktaš,hapoel sve je to bruka našeg fudbala.. a pojedinci slave :oops: :oops: :oops: :oops:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jul 2010, 23:50

Spisak ucenika koji su bili na ekskurziji u Izraelu, zelimo im sretan dolazak kuci :D :D :D :D :D

SELJO: Ibrahim Šehić, Mirko Radovanović, Jadranko Bogičević, Srđan Savić, Zajko Zeba (od 46. Goran Gančev), Srđan Stanić, Edin Višća, Milan Ćulum (od 46. Muamer Švraka), Mirsad Bešlija, Elvis Mesić, Lazar Popović (od 88. Damir Rovčanin).

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 13 jul 2010, 23:52

neznas ko je torpedo, evo ti jedne slike koju sam uslikao na vratniku pa vidi ko je torpedo da te upoznam

slika

Uploaded with ImageShack.us
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Travnicka Maslenica
Kontakt:

Post Postao/la Travnicka Maslenica » 13 jul 2010, 23:53

harinjo je napisao/la:ružno je što se pojedini navijači sarajeva raduju ovom porazu :!: ovo je poraz našeg fudbala i dokaz kako nam je liga loša,sada jeli litex,basel,bešiktaš,hapoel sve je to bruka našeg fudbala.. a pojedinci slave :oops: :oops: :oops: :oops:
Halo hebemi se za bh fudball i zeljeznicar, mene interesuje samo FK Sarajevo! I svaki pravi navijac naseg kluba ovako rezonuje stvari. I uvijek cu slaviti sramotu zeljeznicara!
FASIZAM = KOMUNIZAM

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 13 jul 2010, 23:54

harinjo je napisao/la:ružno je što se pojedini navijači sarajeva raduju ovom porazu :!: ovo je poraz našeg fudbala i dokaz kako nam je liga loša,sada jeli litex,basel,bešiktaš,hapoel sve je to bruka našeg fudbala.. a pojedinci slave :oops: :oops: :oops: :oops:
Ovo je dokaz da se utakmice u nasoj ligi kupuju i da se titula kupuje....Hebo te prvak kad Sarajevu koji je bio na petom mjestu u dva meca uzima bod :?: :?: :!: :!:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jul 2010, 23:55

Travnicka Maslenica je napisao/la:
Halo hebemi se za bh fudball i zeljeznicar, mene interesuje samo FK Sarajevo! I svaki pravi navijac naseg kluba ovako rezonuje stvari. I uvijek cu slaviti sramotu zeljeznicara!
Kretenu nije sramota Zeljin poraz od 5-0 ni poraz sarajeva od Basela 6-0 nego neke stvari koje ocito ne poznajes, jer si ti cuo za fk sarajevo od nekoga i poceo navijati, ja takvih navijac ni zelje ni sarajeva ne mogu. Halo pasa, kad saznas cije je ime bilo Torpedo, moci cemo pricati o nekim ozbiljnijim stvarima. I kakvo je to tvoje rezonovanje a ne znas neke osnovne stvari...

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 13 jul 2010, 23:57

Pirke_TM87 je napisao/la:Hocemo li malo o proslosti ???
ZELJEZNICAR 9 - 0 TORPEDO ;) PUSICA
Ko ti je Torpedo?
JESI LI SKONTAO KO JE TORPEDO
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Travnicka Maslenica
Kontakt:

Post Postao/la Travnicka Maslenica » 14 jul 2010, 00:00

Pirke_TM87 je napisao/la:
Kretenu nije sramota Zeljin poraz od 5-0 ni poraz sarajeva od Basela 6-0 nego neke stvari koje ocito ne poznajes, jer si ti cuo za fk sarajevo od nekoga i poceo navijati, ja takvih navijac ni zelje ni sarajeva ne mogu. Halo pasa, kad saznas cije je ime bilo Torpedo, moci cemo pricati o nekim ozbiljnijim stvarima. I kakvo je to tvoje rezonovanje a ne znas neke osnovne stvari...
Znam vise historije o svom klubu koliko ti o svom klubu. Znaci ti navijas za gradskog rivala kad igra protiv srpskih i hrvatskih klubova ili kad igra u europi? Mozes li mi odgovoriti na ovo pitanje?
FASIZAM = KOMUNIZAM

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 14 jul 2010, 00:03

Pirke_TM87 je napisao/la:Hocemo li malo o proslosti ???
ZELJEZNICAR 9 - 0 TORPEDO ;) PUSICA
...pirke je malo nervozan,Šesto Čulo je kralj,pa PETAKAAA...HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 jul 2010, 00:04

Fare_Sa je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Komsije ba sta ste se uzdigle ,nikada nisam provocirao pa necu ni sada,Kada se vec sladite zbog ovog poraza(ne mislim na cestite navijace Sarajeva kojih je fala bogu vise) sjetite se i vasih poraza.
Mi jesmo u dvije Evropske tekme primili 12 golova ali ste ih i vi primili 11.
Ali smo zato prije vas i postigli mnogo stosta:
1.Prvi smo osnovani to jest domicilni smo u ovom gradu
2.Prvi smo BH-a klub koji je jednu sezonu stigao u cetvrtfinale kupa Uefa
3.Prvi smo BH-a klub koji je igrao i polufinale kupa Uefa u drugoj sezoni
4.Prvi smo BH-a klub koji je stigao do treceg pretkola lige prvaka
5.Jedini smo BH-a klub koji ju je cetiri puta predstavljao u kupu sampiona ili ligi prvaka
6.BH-a klub smo koji je ukupno najbolje plasirani u Uefa takmicenjima od kada su osnovana(nije navijacka vec tako statistika kaze)
Pa smo zato morali prije vas i koji go vise primiti.
Iskreno svim pravim navijacima Sarajeva zelim sto bolje rezultate u buducnosti i da Bog da uvjek bili u Evropi i drugi u prvenstvu iza mog Zelje.Sportski rivalitet uvjek mrznja nikada.
Gluposti, vidjet ces da ce ti neko od nasih naci sve sto treba da ti pobije svaku tvoju tvrdnju !
Liverpool je nastao od Evertona ! Pa ko je sada bolji !
A mi nismo nastali od vas ! Ne sjecam se da kada god izademo brukamo nas klub kao vi (dobro,hajd ne brukate nas stalno), ali vecinom !
Ako ubrzo nadjem i ja cu copy paste da ti sve to pobijem,osim da ste nastali prije nas ! Svaka cast, ali ste izgubili primat u gradu ! :mrgreen:
Sta od ovoga sto sam napisao nije tacno reci mi molim te a evo ti statistika da se ne mucis

IFFHS, najbolji klubovi 20. stoljeća u Evropi:

1. Real Madrid CF Španija 563,50
2. Juventus FC Torino Italija 466,00
3. FC Barcelona Španija 458,00
4. Milan AC Italija 399,75
5. FC Bayern München Njemačka 399,00
6. FC Internazionale Milano Italija 362,00
7. AFC Ajax Amsterdam Nizozemska 332,75
8. Liverpool FC Engleska 300,25
9. Benfica Portugal 299,00
10. RSC Anderlecht Belgija 231,00
11. Manchester United FC Engleska 220,00
12. Club Atlético de Madrid Španija 196,00
13. Ferencváros Mađarska 190,00
14. Leeds United AFC Engleska 154,50
15. AC Sparta Prag Češka 149,50
16. FC Dinamo Kijev Ukrajina 144,50
17. AS Roma Italija 141,50
18. Hamburger SV Njemačka 140,50
19. VfL Borussia Mönchengladbach Njemačka 136,50
20. Tottenham Hotspur FC Engleska 136,00 ...
26. Crvena zvezda Beograd Srbija 116.5...
55. Dinamo Zagreb Hrvatska 60...
67. Hajduk Split Hrvatska 46.5...
83. OFK Beograd Srbija 36...
102. Partizan Beograd Srbija 24...
110. Željezničar Sarajevo BiH 21...
117. Građanski Zagreb Hrvatska 18...
137. Radnički Niš Srbija 12...
146. Vojvodina Novi Sad Srbija 11...
176. Velež Mostar BiH 6...
192. Slavija I. Sarajevo BiH 4...

Od klubova iz bivše Jugoslavije najbolje, na 27. mjestu, kotira Crvena zvezda, evropski prvak iz 1991. godine.

Sarajevski Željezničar, koji je pod Ivicom Osimom 1985. godine dogurao do polufinala Kupa UEFA-e, zasjeo je na 110. mjestu kao najbolji klub iz Bosne i Hercegovine među 200 najboljih. Na 176. je mjestu mostarski Velež, a na djelidbi 192. sarajevska Slavija.

A i u ovih zadnjih 10 godina nije se nista promjenilo jedino vrijedno spomena je to sto smo i mi i vi igrali trece prertkolo lige prvaka a poslije toga i prvo kolo kupa Uefa.

Jesteli li igrali cetvrtfinale kupa Uefa i polufinale kupa Uefa(niste),jeste li prije nas dosli do treceg pretkola lige prvaka(niste),jeste li cetiri puta predstavlajli BH-a u najacem klupskom takmicenju(niste),imate li ukupno pet osvojenih titula(nemate).Prije rata ste igrali kao i mi cetvrtfinale kupa sampiona vi sa Mancesterom mi sa Derbi Kauntijem,sta sam onda slagao i sta imas pobiti.
Nisam od onih sto siri mrznju i netrpeljivost(cak naprotiv),vec samo iznosim cinjenice.Iskren pozdrav i sve najbolje u tekucoj sezoni.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Travnicka Maslenica
Kontakt:

Post Postao/la Travnicka Maslenica » 14 jul 2010, 00:08

dino lj je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Komsije ba sta ste se uzdigle ,nikada nisam provocirao pa necu ni sada,Kada se vec sladite zbog ovog poraza(ne mislim na cestite navijace Sarajeva kojih je fala bogu vise) sjetite se i vasih poraza.
Mi jesmo u dvije Evropske tekme primili 12 golova ali ste ih i vi primili 11.
Ali smo zato prije vas i postigli mnogo stosta:
1.Prvi smo osnovani to jest domicilni smo u ovom gradu
2.Prvi smo BH-a klub koji je jednu sezonu stigao u cetvrtfinale kupa Uefa
3.Prvi smo BH-a klub koji je igrao i polufinale kupa Uefa u drugoj sezoni
4.Prvi smo BH-a klub koji je stigao do treceg pretkola lige prvaka
5.Jedini smo BH-a klub koji ju je cetiri puta predstavljao u kupu sampiona ili ligi prvaka
6.BH-a klub smo koji je ukupno najbolje plasirani u Uefa takmicenjima od kada su osnovana(nije navijacka vec tako statistika kaze)
Pa smo zato morali prije vas i koji go vise primiti.
Iskreno svim pravim navijacima Sarajeva zelim sto bolje rezultate u buducnosti i da Bog da uvjek bili u Evropi i drugi u prvenstvu iza mog Zelje.Sportski rivalitet uvjek mrznja nikada.
Gluposti, vidjet ces da ce ti neko od nasih naci sve sto treba da ti pobije svaku tvoju tvrdnju !
Liverpool je nastao od Evertona ! Pa ko je sada bolji !
A mi nismo nastali od vas ! Ne sjecam se da kada god izademo brukamo nas klub kao vi (dobro,hajd ne brukate nas stalno), ali vecinom !
Ako ubrzo nadjem i ja cu copy paste da ti sve to pobijem,osim da ste nastali prije nas ! Svaka cast, ali ste izgubili primat u gradu ! :mrgreen:
Sta od ovoga sto sam napisao nije tacno reci mi molim te a evo ti statistika da se ne mucis

IFFHS, najbolji klubovi 20. stoljeća u Evropi:

1. Real Madrid CF Španija 563,50
2. Juventus FC Torino Italija 466,00
3. FC Barcelona Španija 458,00
4. Milan AC Italija 399,75
5. FC Bayern München Njemačka 399,00
6. FC Internazionale Milano Italija 362,00
7. AFC Ajax Amsterdam Nizozemska 332,75
8. Liverpool FC Engleska 300,25
9. Benfica Portugal 299,00
10. RSC Anderlecht Belgija 231,00
11. Manchester United FC Engleska 220,00
12. Club Atlético de Madrid Španija 196,00
13. Ferencváros Mađarska 190,00
14. Leeds United AFC Engleska 154,50
15. AC Sparta Prag Češka 149,50
16. FC Dinamo Kijev Ukrajina 144,50
17. AS Roma Italija 141,50
18. Hamburger SV Njemačka 140,50
19. VfL Borussia Mönchengladbach Njemačka 136,50
20. Tottenham Hotspur FC Engleska 136,00 ...
26. Crvena zvezda Beograd Srbija 116.5...
55. Dinamo Zagreb Hrvatska 60...
67. Hajduk Split Hrvatska 46.5...
83. OFK Beograd Srbija 36...
102. Partizan Beograd Srbija 24...
110. Željezničar Sarajevo BiH 21...
117. Građanski Zagreb Hrvatska 18...
137. Radnički Niš Srbija 12...
146. Vojvodina Novi Sad Srbija 11...
176. Velež Mostar BiH 6...
192. Slavija I. Sarajevo BiH 4...

Od klubova iz bivše Jugoslavije najbolje, na 27. mjestu, kotira Crvena zvezda, evropski prvak iz 1991. godine.

Sarajevski Željezničar, koji je pod Ivicom Osimom 1985. godine dogurao do polufinala Kupa UEFA-e, zasjeo je na 110. mjestu kao najbolji klub iz Bosne i Hercegovine među 200 najboljih. Na 176. je mjestu mostarski Velež, a na djelidbi 192. sarajevska Slavija.

A i u ovih zadnjih 10 godina nije se nista promjenilo jedino vrijedno spomena je to sto smo i mi i vi igrali trece prertkolo lige prvaka a poslije toga i prvo kolo kupa Uefa.

Jesteli li igrali cetvrtfinale kupa Uefa i polufinale kupa Uefa(niste),jeste li prije nas dosli do treceg pretkola lige prvaka(niste),jeste li cetiri puta predstavlajli BH-a u najacem klupskom takmicenju(niste),imate li ukupno pet osvojenih titula(nemate).Prije rata ste igrali kao i mi cetvrtfinale kupa sampiona vi sa Mancesterom mi sa Derbi Kauntijem,sta sam onda slagao i sta imas pobiti.
Nisam od onih sto siri mrznju i netrpeljivost(cak naprotiv),vec samo iznosim cinjenice.Iskren pozdrav i sve najbolje u tekucoj sezoni.

Ja ti necu nista govoriti samo se sebe zapitaj odakle Slavija i Velez na toj listi? :?
FASIZAM = KOMUNIZAM

amercheka
Kontakt:

Post Postao/la amercheka » 14 jul 2010, 00:09

pravi pitar,odnosno pravi navijac sarajeva se nece radovati porazima zelje osim ako ne igra zeljo protiv sarajeva,jer su ipak to predstavnici bosne i hercegovine,stvarno je besmisleno navijati za neke tamo levate iz tel aviva,umjesto za nase komsije!!!ljudi ne trebamo se radovati njihovom porazu,jer je ovo bio i poraz bh fudbala!!!
Vince Carter-Best Dunker of All Time!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 00:13

SemPer_fi je napisao/la:
Ovo je dokaz da se utakmice u nasoj ligi kupuju i da se titula kupuje....Hebo te prvak kad Sarajevu koji je bio na petom mjestu u dva meca uzima bod :?: :?: :!: :!:
Hebote Barca onda koja je osvojila sve sto se osvojiti moze koja ima 7 svojih igraca u startnom timu svjetskog prvaka kada protiv Rubina izgubi kuci 1:2 i u gostima odigra 0:0...
mislim da ti je poredjenje ravno nuli... ako imalo znas o fudbalu znaces i onu izjavu Sir Alexa Fergusona koji je rekao da se titule ne osvjaju ni u jednom derbiju nego na "malim" utakmicama i "manjim" klubovima sto je apsolutno tacno...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 14 jul 2010, 00:14

@Travnicka Maslenica - Meni se mozes komotno obracati na VI, jer si ocito puno puno mladji od mene. Druga stvar sigurno ne znas vise od mene ni o svom sarajevu, jer sam po tom pitanju doktor za tebe, a to si sam sebi odgovorio kada si ipao glup da ne mozes biti gluplji kada si me pitao na odgovor jednog posta " sta mi znaci Torpedo, i kakve to veza ima sa Fk Sarajevom ".
Druga stvar drago mi je kada sarajevo dobro stoji u euro takmicenjima, i uvijek cu biti za tu varijantu da se klubovi iz GRADA SARAJEVA promovisu u evropi, pa bilo o sarajevo ili zeljo, bez obzira. Provokacije, zezancija, smicalice fazoni ce uvijek postojati, i ove provokacije veceras sto citas ce trajati standardno dva tri dana i prelazi se na svakodnevnicu. A isti ti da je ZELJO odigrao dobro i da je slucajno izvukao dobar rezultat bi pisao kako ti je drago, kako ovo kako ono. Znam ja dosta takvih forumasa kao sto si ti, jer jedno pises, a drugo razmisljas. Svi smo mi iz istog grada, i sutra cemo jedni sa drugima na kafi biti i u oci pogledati. Opet ponavaljam bez zezancije nece proci jer da toga nema onda nebi bilo drazi rivalstva. I evo kokretan odgovor, uvijek sam za sarajevo kada igraju protiv klubova iz RS-a i klubova tipa sirki, zrinjki.... da se razumijemo ;)
Pozdrav

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 00:16

amercheka je napisao/la:pravi pitar,odnosno pravi navijac sarajeva se nece radovati porazima zelje osim ako ne igra zeljo protiv sarajeva,jer su ipak to predstavnici bosne i hercegovine,stvarno je besmisleno navijati za neke tamo levate iz tel aviva,umjesto za nase komsije!!!ljudi ne trebamo se radovati njihovom porazu,jer je ovo bio i poraz bh fudbala!!!
al ne pojedinim balavcima je draze da tamo zidovi iz Tel Aviva pobjede koji nemaju apsolutno nikakve veze sa FK Sarajevom i koje boli racku za Sarajevo kao i za sve nas u Bosni nego da pobjedi Zeljo klub iz tvog grada, i tim balavcima je draze da se raduju ti zidovi nego da mu se raduje prijatelj, rodjak, komsija....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 jul 2010, 00:18

@Pirke

Potpis

Ali ipak drago je protivnickim navijacima kad protivnicki klub izgubi jbg tako je to

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2010, 00:19

@strauss

cuj slavija ispred sarajeva hahahaha :mrgreen: :mrgreen:

mislim ne bi ja selji osporavo to polufinale i slicno..al cinjenica je da niste ni jedan iole poznatiji tim izbacili na tom putu...

pa jbemu majku mi smo bili bolji od manchestera 67 kad su prvaci evrope bili..sta sad to treba da znaci....da nismo manchester izvukli odmah ko zna mozda bi i mi daleko otisli

igrali smo ravnopravno sa hamburgom..u to vrijeme jedan od najacih evropskih klubova predvodjen hrubesom,kalcom,magathom..ta generacija je i bila prvak evrope...i to u ranoj fazi takmicenja...vjerovatno najbolji dvomecjednog od nasih klubova u evropi 4-2 i 3-3 na kosevu

sezona kad je anderlecht uzeo kup uefa...83 sastali smo se u 1/8 finala..i ispali....i to je rana faza takmicenja relativno bila....mozda se i dalje moglo...al te godine je sarajevo bilo jedini tim koji je pobjedilo anderlechta u kupu uefa...1-0 na kosevu

ovo poslije rata..neuporedivo smo uspjesniji..vi imate tu tekmu sa newcastleom i to vam je sva historija poslije rata u evropi....iapk mi smo izbacivali iigrali sa mnogo jacim timovima nego li su lillestrom ili akranes
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 14 jul 2010, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amercheka
Kontakt:

Post Postao/la amercheka » 14 jul 2010, 00:21

nedaTM87 je napisao/la:
amercheka je napisao/la:pravi pitar,odnosno pravi navijac sarajeva se nece radovati porazima zelje osim ako ne igra zeljo protiv sarajeva,jer su ipak to predstavnici bosne i hercegovine,stvarno je besmisleno navijati za neke tamo levate iz tel aviva,umjesto za nase komsije!!!ljudi ne trebamo se radovati njihovom porazu,jer je ovo bio i poraz bh fudbala!!!
al ne pojedinim balavcima je draze da tamo zidovi iz Tel Aviva pobjede koji nemaju apsolutno nikakve veze sa FK Sarajevom i koje boli racku za Sarajevo kao i za sve nas u Bosni nego da pobjedi Zeljo klub iz tvog grada, i tim balavcima je draze da se raduju ti zidovi nego da mu se raduje prijatelj, rodjak, komsija....
to su ti balavci koji navijaju za klub samo iz furke,koji se furaju da su pitari samo da bi pravili neke probleme i kvarili ugled tima,i misle da se trebaju radovati kada zidovi neki pobijede nase sarajlije.
iako sam pitar,iskreno se nadam da ce u drugoj utakmici sve biti bolje,i da ce zeljo malo osvijetliti bh fudbal i grad sarajevo!SRETNO
Vince Carter-Best Dunker of All Time!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 jul 2010, 00:23

Pa sta nas zanima to kad god odu u evopu obrukaju se petarde primaju!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, MokraKifla, Rajvosa4ever i 18 gostiju.