Fare_Sa je napisao/la:dino lj je napisao/la:Komsije ba sta ste se uzdigle ,nikada nisam provocirao pa necu ni sada,Kada se vec sladite zbog ovog poraza(ne mislim na cestite navijace Sarajeva kojih je fala bogu vise) sjetite se i vasih poraza.
Mi jesmo u dvije Evropske tekme primili 12 golova ali ste ih i vi primili 11.
Ali smo zato prije vas i postigli mnogo stosta:
1.Prvi smo osnovani to jest domicilni smo u ovom gradu
2.Prvi smo BH-a klub koji je jednu sezonu stigao u cetvrtfinale kupa Uefa
3.Prvi smo BH-a klub koji je igrao i polufinale kupa Uefa u drugoj sezoni
4.Prvi smo BH-a klub koji je stigao do treceg pretkola lige prvaka
5.Jedini smo BH-a klub koji ju je cetiri puta predstavljao u kupu sampiona ili ligi prvaka
6.BH-a klub smo koji je ukupno najbolje plasirani u Uefa takmicenjima od kada su osnovana(nije navijacka vec tako statistika kaze)
Pa smo zato morali prije vas i koji go vise primiti.
Iskreno svim pravim navijacima Sarajeva zelim sto bolje rezultate u buducnosti i da Bog da uvjek bili u Evropi i drugi u prvenstvu iza mog Zelje.Sportski rivalitet uvjek mrznja nikada.
Gluposti, vidjet ces da ce ti neko od nasih naci sve sto treba da ti pobije svaku tvoju tvrdnju !
Liverpool je nastao od Evertona ! Pa ko je sada bolji !
A mi nismo nastali od vas ! Ne sjecam se da kada god izademo brukamo nas klub kao vi (dobro,hajd ne brukate nas stalno), ali vecinom !
Ako ubrzo nadjem i ja cu copy paste da ti sve to pobijem,osim da ste nastali prije nas ! Svaka cast, ali ste izgubili primat u gradu !

Sta od ovoga sto sam napisao nije tacno reci mi molim te a evo ti statistika da se ne mucis
IFFHS, najbolji klubovi 20. stoljeća u Evropi:
1. Real Madrid CF Španija 563,50
2. Juventus FC Torino Italija 466,00
3. FC Barcelona Španija 458,00
4. Milan AC Italija 399,75
5. FC Bayern München Njemačka 399,00
6. FC Internazionale Milano Italija 362,00
7. AFC Ajax Amsterdam Nizozemska 332,75
8. Liverpool FC Engleska 300,25
9. Benfica Portugal 299,00
10. RSC Anderlecht Belgija 231,00
11. Manchester United FC Engleska 220,00
12. Club Atlético de Madrid Španija 196,00
13. Ferencváros Mađarska 190,00
14. Leeds United AFC Engleska 154,50
15. AC Sparta Prag Češka 149,50
16. FC Dinamo Kijev Ukrajina 144,50
17. AS Roma Italija 141,50
18. Hamburger SV Njemačka 140,50
19. VfL Borussia Mönchengladbach Njemačka 136,50
20. Tottenham Hotspur FC Engleska 136,00 ...
26. Crvena zvezda Beograd Srbija 116.5...
55. Dinamo Zagreb Hrvatska 60...
67. Hajduk Split Hrvatska 46.5...
83. OFK Beograd Srbija 36...
102. Partizan Beograd Srbija 24...
110. Željezničar Sarajevo BiH 21...
117. Građanski Zagreb Hrvatska 18...
137. Radnički Niš Srbija 12...
146. Vojvodina Novi Sad Srbija 11...
1
76. Velež Mostar BiH 6...
1
92. Slavija I. Sarajevo BiH 4...
Od klubova iz bivše Jugoslavije najbolje, na 27. mjestu, kotira Crvena zvezda, evropski prvak iz 1991. godine.
Sarajevski Željezničar, koji je pod Ivicom Osimom 1985. godine dogurao do polufinala Kupa UEFA-e, zasjeo je na 110. mjestu kao najbolji klub iz Bosne i Hercegovine među 200 najboljih. Na 176. je mjestu mostarski Velež, a na djelidbi 192. sarajevska Slavija.
A i u ovih zadnjih 10 godina nije se nista promjenilo jedino vrijedno spomena je to sto smo i mi i vi igrali trece prertkolo lige prvaka a poslije toga i prvo kolo kupa Uefa.
Jesteli li igrali cetvrtfinale kupa Uefa i polufinale kupa Uefa(niste),jeste li prije nas dosli do treceg pretkola lige prvaka(niste),jeste li cetiri puta predstavlajli BH-a u najacem klupskom takmicenju(niste),imate li ukupno pet osvojenih titula(nemate).Prije rata ste igrali kao i mi cetvrtfinale kupa sampiona vi sa Mancesterom mi sa Derbi Kauntijem,sta sam onda slagao i sta imas pobiti.
Nisam od onih sto siri mrznju i netrpeljivost(cak naprotiv),vec samo iznosim cinjenice.Iskren pozdrav i sve najbolje u tekucoj sezoni.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.