Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

AshburtonG
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la AshburtonG » 27 mar 2017, 03:59

Igra protiv Zubca, kojeg je s 6m ugurao ispod kosa za manje od 2 sekunde i onda promasi cistu situaciju.Umjesto da iskoristi missmatch u snazi na svoju stranu, jos ce se izblamirat ovdje.Suta trenutno 1/6 i to sve cisti sutevi. :crazy:

i poceo me nervirat isto s ovim skakanjem pored terena.Dao ti covjek da se saberes i odmoris, a on vise energije potrosi na galamu i skakanje na klupi, nego na terenu!
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 27 mar 2017, 04:01, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 mar 2017, 04:00

hajde i ti jarane na ignore, em si naporan s tim svojim selamom, em nesto pametujes

Sir Oliver
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver » 27 mar 2017, 04:04

Chinaglia je napisao/la:hajde i ti jarane na ignore, em si naporan s tim svojim selamom, em nesto pametujes
:tokralju:

Sent from my iPhone using Tapatalk

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 27 mar 2017, 04:05

Chinaglia je napisao/la:hajde i ti jarane na ignore, em si naporan s tim svojim selamom, em nesto pametujes
Neznam u čemu je problem. ciao, zdravo dobar dan jelde nema problema. a kad čovjek selami ljepo zapne ti za oko zar ne

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 27 mar 2017, 04:07

@AshburtonG, ma problem u onom potezu jeste sto se on uopste ne okrene lijepo prema kosu, vec nekako brzo skoci i iz poluokreta sutira na kos, bez orjentacije gdje je i koliko daleko se nalazi od kosa. Nije na onakav nacin sutirao u Denveru, osim u bas rijetkim situacijama. Uglavnom je ovaj okret na lijevu stranu odlicno radio. Ja ne znam sto tu ne ubaci i fintu suta, protivnik nasjedne i onda ima cistu situaciju...

Na kucanje nerijetko ide bez imalo razmisljanja, kao da ne gleda gdje mu je lopta, a gdje protivnici sa rukama. Sada ga zalijepise 20 centimetara nizi od njega... Mora to malo stalozenije raditi, uvijek biti spreman da eskivira eventualnu blokadu.

Sve to je donekle i ok, ali mene ovi 100%-tni ziceri unistise, presijece me nesto kad promasi. :twisted:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 mar 2017, 04:18

Federer17 je napisao/la:@AshburtonG, ma problem u onom potezu jeste sto se on uopste ne okrene lijepo prema kosu, vec nekako brzo skoci i iz poluokreta sutira na kos, bez orjentacije gdje je i koliko daleko se nalazi od kosa. Nije na onakav nacin sutirao u Denveru, osim u bas rijetkim situacijama. Uglavnom je ovaj okret na lijevu stranu odlicno radio. Ja ne znam sto tu ne ubaci i fintu suta, protivnik nasjedne i onda ima cistu situaciju...

Na kucanje nerijetko ide bez imalo razmisljanja, kao da ne gleda gdje mu je lopta, a gdje protivnici sa rukama. Sada ga zalijepise 20 centimetara nizi od njega... Mora to malo stalozenije raditi, uvijek biti spreman da eskivira eventualnu blokadu.

Sve to je donekle i ok, ali mene ovi 100%-tni ziceri unistise, presijece me nesto kad promasi. :twisted:
Ja ga razumijem i iskreno ne očekujem ništa spektakularno ostatak sezone. Ovo do sada što je u Blazersima pokazao je iznad mojih očekivanja. Da može bolje, moze. Mora. I biće bolji siguran sam. Dečko je ovdje ko s neba pao i igra svaku tekmu 20+ minuta. Do neki dam mu je 10 minuta bilo vrh. Tako da mora da prođe proces navikavanja a to će biti preko ljeta. Iduće sezone ćemo vidjeti šta i koliko moze. Opet i ja kažem da ima gluposti koje mora popravljati al pametan je dečko i siguran sam da hoce.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 27 mar 2017, 04:19

poslije silnih polaganja, promasenih zicera,mlakih pokusaja kucanja
odes ko covjek na YT pogledas ovo

sjetis se vremena kad je kosarka bila muski sport :salut:

Sir Oliver
Kontakt:

Jusuf Nurkić

Post Postao/la Sir Oliver » 27 mar 2017, 04:20

Cemu ovakav sut nakon 1/6 u prvoj cetvrtini?

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 27 mar 2017, 04:24

soccerfan je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:@AshburtonG, ma problem u onom potezu jeste sto se on uopste ne okrene lijepo prema kosu, vec nekako brzo skoci i iz poluokreta sutira na kos, bez orjentacije gdje je i koliko daleko se nalazi od kosa. Nije na onakav nacin sutirao u Denveru, osim u bas rijetkim situacijama. Uglavnom je ovaj okret na lijevu stranu odlicno radio. Ja ne znam sto tu ne ubaci i fintu suta, protivnik nasjedne i onda ima cistu situaciju...

Ja ga razumijem i iskreno ne očekujem ništa spektakularno ostatak sezone. Ovo do sada što je u Blazersima pokazao je iznad mojih očekivanja. Da može bolje, moze. Mora. I biće bolji siguran sam. Dečko je ovdje ko s neba pao i igra svaku tekmu 20+ minuta. Do neki dam mu je 10 minuta bilo vrh. Tako da mora da prođe proces navikavanja a to će biti preko ljeta. Iduće sezone ćemo vidjeti šta i koliko moze. Opet i ja kažem da ima gluposti koje mora popravljati al pametan je dečko i siguran sam da hoce.
BRAVO.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 27 mar 2017, 04:31

najgore poluvrijeme otkad je prešao u Portland
#Ynwa

Sir Oliver
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver » 27 mar 2017, 04:32

#nijeovomojanoc

Valjda bude bolje u drugom poluvremenu

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 27 mar 2017, 04:32

Blazersi igraju jako lose

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 27 mar 2017, 04:36

Dobro je da se Clarkson povrijedio, iako su ovo trebali već do sada da rijese, loši su. Mislio sam da ce Nurkić lakse sa zelenim Zubcem .

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 27 mar 2017, 04:38

Joj kad pocnete nekakvu glupu pricu... I ja sam sav sretan kad cujem kako u Americi odzvanja 'Bosnia and Herzegovina', kako je na svakom koraku nasa zastava, kako Jusuf premasuje sva ocekivanja svojim igrama u Portlandu, ali ne mogu napisati bio odlican, kad ima sut 2/9 (od toga bar 5 cistih zicera). Promasiti onakve stvari je NEDOPUSTIVO, a to se ponavlja kroz vecinu utakmica i to nema nikakve veze s tim sto je tek dosao u tim, sto je u nesto losijoj kondiciji i sto od njega tek naredne sezone trebamo ocekivati da pokaze sta je u stanju! U prvom poluvremenu je vrijedan pomena onaj skok u napadu i asistencija odmah poslije, te ono polaganje iz pika, sve ostalo dno dna. Maksuz selam!
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 27 mar 2017, 04:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 27 mar 2017, 04:39

Sir Oliver je napisao/la:
De mi reci jesi zadovoljan kako tvoj medo igra? :mrgreen: :rol:

@soccerfan, vjeruj da ni ja, najiskrenije, nisam ocekivao da ce od dolaska u Portland imati oko 15-10 u prosjeku. Ponajvise nakon uzasnih mjeseci i mjeseci na klupi u Nuggetsima. Sada sam vidio neke stvari za koje bas i nisam bio siguran da ih je sposoban uraditi, ali me itekako razuvjerio (nije bilo prilike ni da pokaze to). Isto tako, neke greske su i dalje prisutne, ali daleko od toga da smatram da se ne mogu popraviti.

Sir Oliver
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver » 27 mar 2017, 04:46

Federer17 je napisao/la:
Sir Oliver je napisao/la:
De mi reci jesi zadovoljan kako tvoj medo igra? .
Za ovakav ucinak krivim ove selamdzije sto ustaju u 3 sata da gledaju dominaciju brata Jusufa ... Covjek zaboravio igrati kosarku brinuci se kako ce ovi sutra biti neispavani na poslu ...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 mar 2017, 04:51

kobe24 je napisao/la:Joj kad pocnete nekakvu glupu pricu... I ja sam sav sretan kad cujem kako u Americi odzvanja 'Bosnia and Herzegovina', kako je na svakom koraku nasa zastava, kako Jusuf premasuje sva ocekivanja svojim igrama u Portlandu, ali ne mogu napisati bio odlican, kad ima sut 2/9 (od toga bar 5 cistih zicera). Promasiti onakve stvari je NEDOPUSTIVO, a to se ponavlja kroz vecinu utakmica i to nema nikakve veze s tim sto je tek dosao u tim, sto je u nesto losijoj kondiciji i sto od njega tek naredne sezone trebamo ocekivati da pokaze sta je u stanju! U prvom poluvremenu je vrijedan pomena onaj skok u napadu i asistencija odmah poslije, te ono polaganje iz pika, sve ostalo dno dna. Maksuz selam!
Ja ne kažem da nisi u pravu jer jesi. I ja se iznerviram kad vidim da stvari koje bi trebao zatvorenih očiju raditi grijesi. Al moj komentar neće ništa promijeniti. Možemo se nadati da e biti bolji i to je to.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 mar 2017, 04:56

Dame ako nastavi da se ispucava, ovo bi mogao bit poraz
ohladi malo majstore, ne ide te, posveti se vise razigravanju, neka CJ sutira, da vidimo njega

tako jbemu mater, polomi citavu konstrukciju ako treba, al je zakucaj kako bog zapovjeda

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 mar 2017, 05:28

Juka kao da puca trice 4 od 15 sut.Mora to puno bolje Jusufe .

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 27 mar 2017, 05:35

Sinoc jedan skok za double-double, veceras jedan poen. :plac:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.