FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

casual_099
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la casual_099 » 13 feb 2010, 22:16

Boubacar Dialiba je napisao/la:A zaslužuje mjesto i Damir Rovčanin!
Damir Rovcanin jedan je od nas ....

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 feb 2010, 22:44

ljudi sta nam je sa gosopdinom Josipom Katalinskim on je nesto kao bolestan bio?da jeste ono je Bućan bio je supalj on je puno bolji u ofenzivi... :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 feb 2010, 22:56

Evo se malo zakuhalo na sportin.ba nekim iz hercegovine tesko je pao nerjesen rezultat :)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 feb 2010, 23:02

Željovac je napisao/la:slika
230 navijača ŽELJE na ovoj slici. Da prekinemo špekulacije.

Video izvještaj Nove TV
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ ... ucima.html
Brilijantan intervju Mensura Svrake :D
Muamer ;)

Malo ih je previše hvalio, te stadion, te čast, ko ih ba yebe, samo Željo, a ostalo ko j....
Moram ga pohvaliti pravo pismeno, pametno, kulturno se obratio tv kamerama, Muamere svaka čast :!:
ps dobro pa nije intervju davao Mešić :mrgreen:

Po svim informacijama koje sam do sad dobio , došao sam do zaključka da smo se pravo dobro predtavili i da smo zaslužili remi i izgleda da je onaj moj strah prije odigravanja ove tekme bio bespotreban i mislim da će to Amar do proljeća još mnogo bolje složiti i da ćemo ih na proljeće bukvalno razvaliti pred punom grbavicom.
Amaru svaka čast, jer je očigledni da iz ovog tima izvalači ne 100%, nego 200% njihovih mogućnosti i nakon ovog remija sam apsolutno siguran da ćemo biti hit proljetnog dijela prvenstva.
Ne znam šta vi mislite, al ja sam nevjerovatno optimističan, ne mogu dočekati početak lige :)

I još svaka čast momcima koji su po onakvom vremenu otišli na nabitnu utakmicu u daleki Split i dokazali kako se navija za klub, definitvno smo najbolji, ne samo u BiH, nego i na Balkanu.
MANIACS ARE THE BEST

oni crni dresovi, su pravo šminka 8-)
Strauss Junior

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 feb 2010, 23:07

Prije svega htio bih čestitati Želji na neriješenom rezultatu, fer i korektnoj igri. Da budem iskren, iznenadio me rezultat, očekivao sam da ćemo pobijedit, tj.da će Hajduk dobiti. Iako je ovo samo obična prijateljska utakmica, ipak ova dva kluba nisu igrala dugo vremena pa je i vrijedno bar malo pažnje. Koliko vidim, bila je lijepa i ugodna atmosfera, lijepe fotke, dobro navijanje. Neka stara lica su se opet srela, raspričali se o nekim starim vremenima.

Nadam se da ćete nam opet doći i da ćemo vas još bolje ugostiti :) ;)
Došli ste u prilično finom broju ;)

Isprika svim navijačima Želje na pogrdnim izrazima od, slobodno to mogu reći, manje skupine (ne)navijača.. Vas smatram jako kulturnim i finim navijacima (ono sa zastavom može proći inekako kroz prste)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

fantaki
Kontakt:

Post Postao/la fantaki » 13 feb 2010, 23:10

Dubrava dobro si reko to o (ne)navijacima, tako je bilo i sa zastavom, nije to bilo na jugu ;)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 feb 2010, 23:11

dubrava je napisao/la:Prije svega htio bih čestitati Želji na neriješenom rezultatu, fer i korektnoj igri. Da budem iskren, iznenadio me rezultat, očekivao sam da ćemo pobijedit, tj.da će Hajduk dobiti. Iako je ovo samo obična prijateljska utakmica, ipak ova dva kluba nisu igrala dugo vremena pa je i vrijedno bar malo pažnje. Koliko vidim, bila je lijepa i ugodna atmosfera, lijepe fotke, dobro navijanje. Neka stara lica su se opet srela, raspričali se o nekim starim vremenima.

Nadam se da ćete nam opet doći i da ćemo vas još bolje ugostiti :) ;)
Došli ste u prilično finom broju ;)

Isprika svim navijačima Želje na pogrdnim izrazima od, slobodno to mogu reći, manje skupine (ne)navijača.. Vas smatram jako kulturnim i finim navijacima (ono sa zastavom može proći inekako kroz prste)

Hvala dubrava..

Kao sto si napisao da je manja skupina (ne)navijaca psovala itd.

Tako je bilo i za zastavu,2-3 ne(navijaca) sa sjeverne tribine su to uradila ;)

Pozdrav :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 feb 2010, 23:11

fantaki je napisao/la:Dubrava dobro si reko to o (ne)navijacima, tako je bilo i sa zastavom, nije to bilo na jugu ;)
Nije ni na cjelom sjeveru! Sta sad od sjevera pravite papanijadu. Ako su 3-4 majmuna (koliko sam ja izbrojao) zapalili, to ne predstavlja citav sjever.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 feb 2010, 23:15

http://www.s o u r c e . b a/clanak/88609516846/Remi%20na%20Poljudu/?ref=najcitaniji

Opet s o u r c e . b a treba spojiti slova i to je to!
AMAR OSIM

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 feb 2010, 23:16

Stole iz Bora je napisao/la:
fantaki je napisao/la:Dubrava dobro si reko to o (ne)navijacima, tako je bilo i sa zastavom, nije to bilo na jugu ;)
Nije ni na cjelom sjeveru! Sta sad od sjevera pravite papanijadu. Ako su 3-4 majmuna (koliko sam ja izbrojao) zapalili, to ne predstavlja citav sjever.
Upravo tako Stole slazem se

Poz Dubrava
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 feb 2010, 23:17

Nećemo o škutorima, j.eb.at ih. Znaju oni dobro da kad država Željo stane na noge da se mogu komotno boćanju vratiti. Doduše dobri su i u streljaštvu.
Nemojte sad padati u euforiju. Daleko je to još od plavog proljeća. Bitno je da se radi, rezultati će doći.
Moram priznati da sam se pribojavao ove utakmice da se ne obrukamo, ali eto super je ispalo i pravo dobar potez što se odigralo. Još da smo bili u najjačem sastavu, moglo je svašta biti.
Fina brojka raje kad se uzmu u obzir sve okolnosti. Nema nas godinama na mapi, a plava armija je uvijek tu. Šta će tek biti kad nas krene?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 feb 2010, 23:36

Malo sam se raspitao kod raje koja je gledala tekmu, kazu da smo drugo poluvrijeme bili izjednaceni i da su se nasi na pocetku bili malo prepali, da je bilo dosta trke i zalaganja i da su nasi igraci fizcki jako dobro pripremljeni, otprilike po svima smo odigrali iznad ocekivanja.Istina ovo je jako bitna provjera i za nas i Hajduk ali ovo je pripremna utakmica i ne treba praviti euforiju od ovoga, meni je ovo samo pokazatelj da se sa igracima dobro radi i da mozemo ocekivati bolje u buducnosti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 feb 2010, 23:39

pile87 je napisao/la:Malo sam se raspitao kod raje koja je gledala tekmu, kazu da smo drugo poluvrijeme bili izjednaceni i da su se nasi na pocetku bili malo prepali, da je bilo dosta trke i zalaganja i da su nasi igraci fizcki jako dobro pripremljeni, otprilike po svima smo odigrali iznad ocekivanja.Istina ovo je jako bitna provjera i za nas i Hajduk ali ovo je pripremna utakmica i ne treba praviti euforiju od ovoga, meni je ovo samo pokazatelj da se sa igracima dobro radi i da mozemo ocekivati bolje u buducnosti.
Samo da se nadovezem i da kazem da imamo 20-tak podjednako spremnih i kvalitetom slicnih igraca!
AMAR OSIM

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 feb 2010, 23:42

Ovo nam nije trebalo:

Sa graničnog prijelaza Kamensko
Četiri navijača privedena

Na graničnom prijelazu Kamensko iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu, policija Republike Hrvatske je iz navijačkog konvoja koji se vraća sa utakmice Hajduk – Željezničar iz autobusa privela i na dalju obradu u PU Split vratila četiri navijača.
Po izvorima bliskim portalu ****.ba radi se o navijačima koji su se na stadionu Poljud sukobili sa policijom koja je intervenisala zbog paljenja baklji.
Nezvanično saznajemo da jedan od policijaca bio lakše povrijeđeni te se naknadnim pregledom policijskih snimaka utvrdio identitet osoba koje su učestvovale u tuči sa policijom.
Privedeni navijači se po zakonima Republike Hrvatske mogu suočiti sa prekršajnim prijavama za kršenje zakona o sportu i nedozvoljenog paljenja baklji, te krivičnim prijavama zbog napada na službeno lice.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 13 feb 2010, 23:45

Super fin rezultat 0:0 na Poljudu zanimljivo...mislio sam da su drama kvalitetniji od nas...al izgleda da i nije bas tako, al opet kako cujem nisu imali srece domaci, a mi smo se vecinom branili tako da treba biti zadovoljno se ovim rezultatom...igraj zeljo ale ale... :!:
mB!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 feb 2010, 23:46

Podjednako spremnih da ali po mom misljenju kvalitet neki tek trebaju dokazati, optimistican jesam pogotovo kad sam cuo kako od Seye tako i od ostalih da ne stojimo lose na terenu i dalje bih volio da dovedemo neko jako pojacanje gdje trener misli da smo najtanji to bi nam bio i ono dodatni impuls.Petkovic je bio na klupi i Amar ga nije uvodio...Sto se mene tice vec zaboravljena tekma u ponedeljak protiv slobode u medjugorju
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 13 feb 2010, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 feb 2010, 23:46

čamac je napisao/la:Ovo nam nije trebalo:

Na graničnom prijelazu Kamensko iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu, policija Republike Hrvatske je iz navijačkog konvoja koji se vraća sa utakmice Hajduk – Željezničar iz autobusa privela i na dalju obradu u PU Split vratila četiri navijača.
Po izvorima bliskim portalu ****.ba radi se o navijačima koji su se na stadionu Poljud sukobili sa policijom koja je intervenisala zbog paljenja baklji.
Nezvanično saznajemo da jedan od policijaca bio lakše povrijeđeni te se naknadnim pregledom policijskih snimaka utvrdio identitet osoba koje su učestvovale u tuči sa policijom.
Privedeni navijači se po zakonima Republike Hrvatske mogu suočiti sa prekršajnim prijavama za kršenje zakona o sportu i nedozvoljenog paljenja baklji, te krivičnim prijavama zbog napada na službeno lice.

Gledo` sam i onaj video pa kako su nasi momci zbog baklji privedeni,kad je torcida napravila veliku bakljadu i nije niko priveden.. stvarno :roll:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 feb 2010, 00:11

Ima na s.o.u.r.c.e-u Amarova izjavi. Zvuči zadovoljno.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 feb 2010, 00:59

Te slike su već postavljene na ovoj temi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 14 feb 2010, 01:04

TheManiacs je napisao/la:
čamac je napisao/la:Ovo nam nije trebalo:

Gledo` sam i onaj video pa kako su nasi momci zbog baklji privedeni,kad je torcida napravila veliku bakljadu i nije niko priveden.. stvarno :roll:
ljudi cetri momka su ostala u hrvatskoj u zatvoru nesto treba poduzimat jer kolko sam skontao iz onog clipa na s o u r c e.ba mogli bi biti zadrzani nekoliko dana

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 41 gost.