Očigledno nije dok je priznat gol.Mandrak je napisao/la:Vidim veslo društvo ovdje![]()
jel bio ofsajd ili nije
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Messi kad je zabio Villarealu na Camp Nou nije bio offsdanonymousHD je napisao/la:Očigledno nije dok je priznat gol.Mandrak je napisao/la:Vidim veslo društvo ovdje![]()
jel bio ofsajd ili nije
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Jose Mourinho: "I went to celebrate the goal with my son, who was sitting behind the Villarreal bench."

Šta jeli dovoljno?? kakve veze sad ima Messi i ta pozicija sa ovom pricomLos_Blanos2 je napisao/la:Messi kad je zabio Villarealu na Camp Nou nije bio offsdanonymousHD je napisao/la:Očigledno nije dok je priznat gol.Mandrak je napisao/la:Vidim veslo društvo ovdje![]()
jel bio ofsajd ili nije
![]()
Jel dovoljno??
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Mandrak Pa jel dovoljno, mislim ti i jos par njih spominjete ofsdd CR7, a eto ti sam znas ako si razuman lik, kako je bilo sa Messijem prije par mijeseci upravo u duelu sa Villarealom, tijeras me da postavim sliku i nasao sam iz te tekme ne neke desete nego iz duela sa Villarealom, a ti daj argumenat da je CR7 bio u ofsd, Di Maria jeste bio, ali CR7 ne
idi citaj El Mundo Deportivo, Sport itd..uzivaj
A ko mi kaze vidi se, pa ti visis stalno na temi Real Madrid C.F.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 jan 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
cao engLeziL_blancos je napisao/la:Pice - secer ?Raul_64 je napisao/la:3x za redom simpatizeri Barcelone,joj što vas volim...pa šta se brinete kad ste daleko ispred nas,ma opušteno...
barca_87 je napisao/la:Najprodavanije piće u Madridu 29. Novembra:Šećer!
Zanimljivo
Ne serite.
Ronaldo je bolji Messia (mrzio sam Ronalda dok je igro za man utd, sad ga nit volim nit ne volim, ali govorim sto sam vidio u ovoj sezoni)
Real je bolji od Barce (jedina tekma gdje smo zakazali je ona gdje ste nas utukli, napravili smo veliku gresku koja se nece ponoviti)
Real ce na kraju biti ispred Barce (775 je strana na koju cu se ja vratiti na kraju ove sezone da citiram ovaj post i slat cu poluprovokacije u pravcu navijaca Barcelone...)
Molim navijace Barcelone da ne citiraju ovaj post i da ne odgovaraju na njeg, pokusao sam korektno napisat, jos jednom, nemojte odgovorat. Hvala.
Ronaldo je bolji Messia (mrzio sam Ronalda dok je igro za man utd, sad ga nit volim nit ne volim, ali govorim sto sam vidio u ovoj sezoni)
Real je bolji od Barce (jedina tekma gdje smo zakazali je ona gdje ste nas utukli, napravili smo veliku gresku koja se nece ponoviti)
Real ce na kraju biti ispred Barce (775 je strana na koju cu se ja vratiti na kraju ove sezone da citiram ovaj post i slat cu poluprovokacije u pravcu navijaca Barcelone...)
Molim navijace Barcelone da ne citiraju ovaj post i da ne odgovaraju na njeg, pokusao sam korektno napisat, jos jednom, nemojte odgovorat. Hvala.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Preozbiljno shvataš sve ovo...ja sam se zajebavao kad sam pitao jeli bio ofsajd ili nije, ali kako to tebi objasniti jer ti u svemu vidiš nekakve napade i provokacijeLos_Blanos2 je napisao/la:@Mandrak Pa jel dovoljno, mislim ti i jos par njih spominjete ofsdd CR7, a eto ti sam znas ako si razuman lik, kako je bilo sa Messijem prije par mijeseci upravo u duelu sa Villarealom, tijeras me da postavim sliku i nasao sam iz te tekme ne neke desete nego iz duela sa Villarealom, a ti daj argumenat da je CR7 bio u ofsd, Di Maria jeste bio, ali CR7 neidi citaj El Mundo Deportivo, Sport itd..uzivaj
P.S. nisam ni gledao utakmicu veceras.
Ne znam sto se jos uvek raspravljate,relano ovo je rupa u pravilima FIFE gde je ofsajd kada odbrambreni igrac namerno doda loptu protivniku(a do ujutru se moze razglabati sta je namerno,sta ne).
Ali jedna druga stvar je ovde bitnija.
Secate li se napada Villarreala kod 1:2 negde oko 35.minute ne znam tacno kada je lopta pogodila Albiola mislim i odbila se pravo na nogu Rossiu koji je sa Rubenom isao na Cassilasa.Realno ako je tu svirao mogao je i ovde ali eto.
Ali jedna druga stvar je ovde bitnija.
Secate li se napada Villarreala kod 1:2 negde oko 35.minute ne znam tacno kada je lopta pogodila Albiola mislim i odbila se pravo na nogu Rossiu koji je sa Rubenom isao na Cassilasa.Realno ako je tu svirao mogao je i ovde ali eto.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@EdinT87
Nemoj ih paliti..sada ce da sipaju
Samo cu reci Real Madrid je najveci klub u Spaniji i najveci na svijetu postavio je granice u nogometu koji svi teze da dostignu i na terenu i van njega ( respect Milanu, LFC, Man.U samo su nam oni blizu ), a Barca jest velik klub i najveci klub u Katalunji
@Manderak mislis kako hoces i zezaj se kako hoces
dobro priznas nisi ni gledao tekmu.
Nemoj ih paliti..sada ce da sipaju
Samo cu reci Real Madrid je najveci klub u Spaniji i najveci na svijetu postavio je granice u nogometu koji svi teze da dostignu i na terenu i van njega ( respect Milanu, LFC, Man.U samo su nam oni blizu ), a Barca jest velik klub i najveci klub u Katalunji
@Manderak mislis kako hoces i zezaj se kako hoces
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
I svaka im cast na tome !Los_Blanos2 je napisao/la:@EdinT87
Nemoj ih paliti..sada ce da sipaju![]()
@Manderak mislis kako hoces i zezaj se kako hocesdobro priznas nisi ni gledao tekmu.
Barcelona dominira !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
hahahahahahha..koji si ti pacenik u pm..kao prvo..kakve veze ima ovo s jucerasnjom utakmicom..a kao drugo..ovo je bio gol samo za vecu razliku..a ovaj ronaldov je za 3:2..Los_Blanos2 je napisao/la:Messi kad je zabio Villarealu na Camp Nou nije bio offsdanonymousHD je napisao/la:Očigledno nije dok je priznat gol.Mandrak je napisao/la:Vidim veslo društvo ovdje![]()
jel bio ofsajd ili nije
![]()
Jel dovoljno??
GIVE ME FIVE ! ! !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@ Mandrax ko, sta me spusti?? previse svatas osobno izgleda..
@Kakanjac postavio sam tu slikicu jer se tako desilo upravo sa Villarealom o tome je rijec, nebih spominjao kako ste tu tekmu prosli jer ste trebali da igrate sa igracem manje
uopce neznam sta vi radite na temi R.Madrid nakon zasluzene pobijede bijelih.
@Kakanjac postavio sam tu slikicu jer se tako desilo upravo sa Villarealom o tome je rijec, nebih spominjao kako ste tu tekmu prosli jer ste trebali da igrate sa igracem manje
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 10 jan 2011, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Los_Blanos2 je napisao/la:@ Mandrax ko, sta me spusti?? Neki nesvataju koliko su dosadni na ovoj temi..nebih da spominjem Ovrebaali tijerate me..a onda uzimate to zaozbiljno kao pacenik
Pa vidis da si pacenik brate..opet spominjes barcu...!..
Vidite kakvi ste vi..MI kad reknemo 2-6..reknete kad je to bilo..a kad treba na nas racun..idemo samo nekoliko dana naprijed od 2-6..ccc..
GIVE ME FIVE !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jesam li ja na temi Barce o Real MadridaKakanj je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:@ Mandrax ko, sta me spusti?? Neki nesvataju koliko su dosadni na ovoj temi..nebih da spominjem Ovrebaali tijerate me..a onda uzimate to zaozbiljno kao pacenik
Pa vidis da si pacenik brate..opet spominjes barcu...!..
Vidite kakvi ste vi..MI kad reknemo 2-6..reknete kad je to bilo..a kad treba na nas racun..idemo samo nekoliko dana naprijed od 2-6..ccc..
GIVE ME FIVE !
Nekima poput tebe i ostalih Barcini pacenika na temi samo ovo moze da pomogne

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
NEK NAM JE SA SRECOM!!!RASPRAVE NEMA STA BITI,DA JE OPSAJD BIO SVIRAO BI SE...
ODLICNA PARTIJA NASI MOMAKA,MOU POCEO TRENIRATI K1

ODLICNA PARTIJA NASI MOMAKA,MOU POCEO TRENIRATI K1

http://www.marca.com/2011/01/09/futbol/ ... 10945.html evo vam dokaza dva offsida bila u tom napadu,,al najvazniji offside je bio c ronalda u trenutku kad je benzema sutao i onda se aktiviro,,kad je marca objavila sve ti je jasno,, al nemozes vama dokazat i bog opet cete rec nije offside neznaju ni ovi iz marce ,,,
zato sutite bogati da vam ne bii sudija(glavni ,pomocni) ne bi dobili villareala provlacite se drama ccc
zato sutite bogati da vam ne bii sudija(glavni ,pomocni) ne bi dobili villareala provlacite se drama ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Momak,bitno je da smo mi dobili,a boli me ona stvar jel bio opsajd ili ne,dosta utakmica sudije sviraju protiv nas,sto sinoc nebi svirali malo za nas(OPSAJDI,ne svirani),ne znam sto si se toliko zabrinuo za REAL,kad ga toliko mrzis i kad najvijas za barSelonu,sto se moras brinuti oko opsajda reala kad ste puno bolji od nas?barca_87 je napisao/la:http://www.marca.com/2011/01/09/futbol/ ... 10945.html evo vam dokaza dva offsida bila u tom napadu,,al najvazniji offside je bio c ronalda u trenutku kad je benzema sutao i onda se aktiviro,,kad je marca objavila sve ti je jasno,, al nemozes vama dokazat i bog opet cete rec nije offside neznaju ni ovi iz marce ,,,
Stvarno ne mogu da vjerujem,GOVORITE GIVE ME FIVE i sve,pa ljuti sta se onda zamarate REAL-OM i njihovim opsjadima,kad su mnogi klubovi po vama bolji od Real-a ?
zalosno.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:Messi kad je zabio Villarealu na Camp Nou nije bio offsdanonymousHD je napisao/la:Očigledno nije dok je priznat gol.Mandrak je napisao/la:Vidim veslo društvo ovdje![]()
jel bio ofsajd ili nije
![]()
Jel dovoljno??
pa ovo uopste nije ofsajd bio..pogledaj liniju koja je nastala kosenjem trave i pogledaj polozaj Messija u odnosu na tu liniju u pogledaj igraca Villareala koji je blize liniji od njega..ovo izgleda kao ofsajd zato sto sto je slikano iz ruznog ugla( kuta )..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A sta ako trava nije kosena paralelno sa gol linijom? 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.