FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni rece jedan covjek dobor upucen u fudbal u bh..
Mada kaze da ga ne voli niko jer je djubre od covjeka..
E sada, koliko znam dobro se uvalio kod Tana, i da ce on sigurno biti u Sarajevu ako se Tan pita...
Sto se mene tice, kakav god da je ako ce raditi svoj posao 100% onako kako bi i trebalo, meni ne smeta...
Mada kaze da ga ne voli niko jer je djubre od covjeka..
E sada, koliko znam dobro se uvalio kod Tana, i da ce on sigurno biti u Sarajevu ako se Tan pita...
Sto se mene tice, kakav god da je ako ce raditi svoj posao 100% onako kako bi i trebalo, meni ne smeta...
Nemam nikakve insajderske informacije ali sumnjam da se Ibraković lično čuje sa Tanom, tako da mi to ulizivanje istom izgleda skroz nerealno.
Ibrakovic ima UEFA Pro A trenersku licencu i sta to jos? Tu je imao i Jarni, ima je Salven Musa, itd.shaman7 je napisao/la:To nisam znao iskreno, ali eto hvala ti, još jedan razlog da mu vjerujete šta kaže.Zip je napisao/la:Ibrakovic jedini u drzavi ima sve papire,diplome, piz.de materine koje Uefa/Fifa zahtjevaju za jednog sportskog radnika.shaman7 je napisao/la:Nadam se da ste sada svi uvidjeli koliko ste bez razloga osipali paljbu po ljudima koji su najavljivali titulu uprkos rezultatskim kiksevima. Sigurno da ni Ibrak ni ostala klapa nisu tu postavljeni tek onako. FK Sarajevo je možda sada i jedan od najjačih brendova u našoj državi i svi bi htjeli biti dio tog kolektiva, na bilo koji način. Za takvo ostvarenje su potrebni školovani ljudi tj. više oni koji znaju šta rade nego što su školovani. Vjerujte svom klubu, upravi, igračima, treneru i sigurno će ova titula samo biti 10 % onoga što se sprema u vašem klubu, a već ove se nadam grupnoj fazi Lige Prvaka (na stranu uslovi, stadion i te zajebancije, pokažite koliko ste jaki) . Sretno do pobjede protiv Slobode i čestitke na tituli iz Mostara
Unica grande amore
Ma kako vi to znate da je đubre od čovjeka, ko ga to ovdje lično zna duži period?
Sto se tice Ibrakovica, iskreno meni je on oke dok dovodi igrace koji su kvalitet.. I ja cu ga tako i gledati i ocjenjivati njegov rad.
Za sada on radi dobar posao, po meni on nije glavni krivac sto smo se napatili tokom proljeca..
A to kakv je covjek, je najmanje bitno ako on radi kvalitetno.. Da se razumijemo, nama treba namazan covjek..
To sto mi je reako taj trener, sigurno da bolje zna nas fudbal od mene i zna sta prica i zbog cega prica tako o njemu..
Samo znam, da on mora da se rijesi dosta igraca iz ove ekipe... I ovo ljeto ce mu biti pravi ispit zrelosti i znanja..
Jos samo Slobodu da dobijemo
Za sada on radi dobar posao, po meni on nije glavni krivac sto smo se napatili tokom proljeca..
A to kakv je covjek, je najmanje bitno ako on radi kvalitetno.. Da se razumijemo, nama treba namazan covjek..
To sto mi je reako taj trener, sigurno da bolje zna nas fudbal od mene i zna sta prica i zbog cega prica tako o njemu..
Samo znam, da on mora da se rijesi dosta igraca iz ove ekipe... I ovo ljeto ce mu biti pravi ispit zrelosti i znanja..
Jos samo Slobodu da dobijemo
ljudi mi ovde pricamo o tituli kao da smo je osvojili valja nama odigrati protiv slobode koja nece skinuti gace a sigurno ni pustiti da pobijedimo a svi znate sta je nogomet ako lopta nece u go et velikog belaja zato netreba nekakvu euforiju stvarati da smo osvojili pa da igraci izadju na teren kao da su pobijedili ako tako izadju nista od nase titule onda se samo mozemo nadati u celik zato jako bez podcjenjivanja do titule
Samo Sarajevo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jel' ima neko ovdje iz SBK da ide na utakmicu protiv Slobode? Ako ima nek' se javi u pp. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Kako bi bilo dobro da sjever nesta organizuje, ako se bude sve odvijalo kako treba, nesta tipa.. Sjever prvo pjeva Sarajvo, sarajvo, sarajvo je sampio.. sampion sampion sampion je Sarajvo..
Pa onda Istok pa Zapad.. Il nesta u tom fazonu
Da ori bas
Pa onda Istok pa Zapad.. Il nesta u tom fazonu
Da ori bas
Ma uzimamo Tuzlake i osvajamo titulu, sta vam je? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Head je napisao/la:3,8,10 su ulaznice.
ccccc e ne mogu da vjerujem fuj
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Da nam je neko na pocetku sezone rekao da cemo poslije 29. kola biti prvi sa bodom vise od zelje i da nam treba pobjeda protiv Slobode kuci za titulu to bi bile orgije na forumu, euforija nevidjena, vec uveliko razmisljanje o grupnoj fazi LP i koga zelimo u istoj a vidi nas sad nekoliko dana prije utakmice ko ima neke euforije ali bgm ima i dosta opreza, ligu prvaka smo vec prezalili da cemo odmah ispasti
...ovo je najbolji pokazatelj sta su nam manekeni (cast izuzecima) priredjivali ove sezone 
Pyro is not a crime !
Jbg mogli su i manje stavit istok i zapad, sjever je ok i ovo za članove mjera.Head je napisao/la:3,8,10 su ulaznice.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Isplati se biti član!!!Amca007 je napisao/la:
ccccc e ne mogu da vjerujem fuj
Opekli smo se dosta puta, neka sad ovog mira i opreza. Pa kad aBd razvalimo Slobodu onda cemo divljatiTHEC je napisao/la:Da nam je neko na pocetku sezone rekao da cemo poslije 29. kola biti prvi sa bodom vise od zelje i da nam treba pobjeda protiv Slobode kuci za titulu to bi bile orgije na forumu, euforija nevidjena, vec uveliko razmisljanje o grupnoj fazi LP i koga zelimo u istoj a vidi nas sad nekoliko dana prije utakmice ko ima neke euforije ali bgm ima i dosta opreza, ligu prvaka smo vec prezalili da cemo odmah ispasti...ovo je najbolji pokazatelj sta su nam manekeni (cast izuzecima) priredjivali ove sezone
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam clan i trebalo bi da me ne dotice to sto su regularne cijene za ostale zaljubljenike u FKS, ali su trebali otvorit kapije. Ako misle na ovaj nacin nafurat raju da se uclane, i ako je to jedini razlog, onda ce samo dobit kontraefekat. Ima puno efikasnijih nacina za mobilisanje clanstva.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma mogli su vala staviti 3, 6 i 8. To bi nekako mjera bilo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj istoka i zapada:D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skupe karte, al kad skontas da je ovo vrijednija utakmica i od derbija i od borusije, onda i nisu skupe...
Jbga, malo su morali spustiti cijene al sta ces..
Bar znam da nece biti svakakvih budala na tribini kao prije 8 god, kad su one velike flase piva preko tribine ubacivali na stadion, pa se pilo na tribini.. Fuj..
Nisam bio za besplatan ulaz, a i nisam za ovako velike ulaznice..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jbga, malo su morali spustiti cijene al sta ces..
Bar znam da nece biti svakakvih budala na tribini kao prije 8 god, kad su one velike flase piva preko tribine ubacivali na stadion, pa se pilo na tribini.. Fuj..
Nisam bio za besplatan ulaz, a i nisam za ovako velike ulaznice..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali ne kontam ovo nikako, sjever nešto jeftiniji nego inače ,a zapad i istok kao što su i bili. Pa trebali su bar ili zadržati cijene za sve tribine ili za sve smanjiti za te neke 2KM. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Djulboni, UltraNorth i 83 gosta.