FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ogranicena daska aka Kolarov ima preveliku platu tako da od njega hvala Bogu nece biti nista. Debuchy ce vjerovatno biti pojacanje na bekovskim pozicijama i zajedno sa Yutom,Capitanom,Jonathanom i Mbayeom te eventualnom Chivuom tu smo sasvim solidno pokriveni. Stoperi takodjer sa dolaskom Silvestrea kompletirani.
Fali znaci jedan bek,jedan vezni (ja bih najprije Paulinha ili Capouea posto je M'Vila nerealan) i napadac. Na krilo ne bih trosio pare jer imamo Coutinha koji ce razvalit iduce sezone.
Cesara bih prodo ako je moguce i onda dovrsio poso za Samira. I to je to.
________Handanović
Debuchy_Zabac_Samuel_Capitano
______Guarin_Paulinho
__Palacio_Sneijder_Coutinho
___________Milito
Klupa : Bardi,Yuto,Mbaye,Chivu,Silvestre,Andreolli,Cambiasso,Stanković,Poli,Obi,Duncan,Alvarez,Destro i jos jedno pojacanje tipa Gomez koji se ne bi bunio da bude na klupi. Vjerovatno ce tu biti jos nekih squad igraca...
EDIT : Izgleda da je u toku sastanak izmedju Morattia i Preziosia za Destra. Prisutni su i ostali iz mercato tima oba kluba. Samo jos Lo Monaco da dodje. Vjerovatno ce se vec veceras sve znat oko njega...Longo i Kucka su takodjer dio razgovora.
Volio bih da otkupe Longa pa makar ne doveli Destra.
Fali znaci jedan bek,jedan vezni (ja bih najprije Paulinha ili Capouea posto je M'Vila nerealan) i napadac. Na krilo ne bih trosio pare jer imamo Coutinha koji ce razvalit iduce sezone.
Cesara bih prodo ako je moguce i onda dovrsio poso za Samira. I to je to.
________Handanović
Debuchy_Zabac_Samuel_Capitano
______Guarin_Paulinho
__Palacio_Sneijder_Coutinho
___________Milito
Klupa : Bardi,Yuto,Mbaye,Chivu,Silvestre,Andreolli,Cambiasso,Stanković,Poli,Obi,Duncan,Alvarez,Destro i jos jedno pojacanje tipa Gomez koji se ne bi bunio da bude na klupi. Vjerovatno ce tu biti jos nekih squad igraca...
EDIT : Izgleda da je u toku sastanak izmedju Morattia i Preziosia za Destra. Prisutni su i ostali iz mercato tima oba kluba. Samo jos Lo Monaco da dodje. Vjerovatno ce se vec veceras sve znat oko njega...Longo i Kucka su takodjer dio razgovora.
Volio bih da otkupe Longa pa makar ne doveli Destra.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Longo ostaje u Interu !!!

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Debuchy bi bio odlično pojačanje za svaki tim, već sam to pisao na temi Rome.
Ipak, nije toliki problem odbrana, Inter tu ima najbolje igrače u ekipi. Vezni red je pod upitnikom, tu trebaju pojačanja...
Ipak, nije toliki problem odbrana, Inter tu ima najbolje igrače u ekipi. Vezni red je pod upitnikom, tu trebaju pojačanja...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
A Kucka u Genoa-i...Yuto je napisao/la:Longo ostaje u Interu !!!

Ne slažem se nikako.Pazzinija treba svakako ostaviti u klubu.Vrlo dobar napadač,šta ako Milito uđe u lošu formu?SiamoNoi je napisao/la:silenT je napisao/la:u napadu ostaje Il Principe glavni, tu su još Coutinho te Palacio na krilnim pozicijama (PAZZINIJA PRODAT BILO GDJE za pola marke)
+ prošli sezonu je odigrao jako loše i smatram da mu se takva više ne može ponoviti.Jesam i ja pizdio na njega zbog silnih promašaja,ali kad malo bolje razmislim čovjeka treba ostavit u klubu,može pomoć ekipi,zašto trošit pare i dovodit novog igrača slične kvalitete?!
Longo kompletan Interov 
Kuckica neće doći

Kuckica neće doći

Longo 
odlican potez konacno
@Fedex ma odbrani nam je i trebala najveca rekonstrukcija,koliko golova smo samo primili prosle sezone je sramota,lijevog beka nemamo godinama,Maicon sigurno odlazi tako da je Debuchy dobra zamjena,Lucio odlazi,Juan ocigledno na posudbu pa i stoper je potreban...
sto se tice veze po mom misljenju nam treba jedan razbijac jer Guarin voli povuc naprijed i sigurno ne moze igrat u tandemu npr sa Sahinom,i tu bi volio de Jonga jer u ova pojacanja iz J. Amerike nikako nemam povjerenja u prvoj sezoni,jer skoro svima treba godina adaptacije a nama treba neko ko moze odmah odgovorit zadatku

odlican potez konacno

@Fedex ma odbrani nam je i trebala najveca rekonstrukcija,koliko golova smo samo primili prosle sezone je sramota,lijevog beka nemamo godinama,Maicon sigurno odlazi tako da je Debuchy dobra zamjena,Lucio odlazi,Juan ocigledno na posudbu pa i stoper je potreban...
sto se tice veze po mom misljenju nam treba jedan razbijac jer Guarin voli povuc naprijed i sigurno ne moze igrat u tandemu npr sa Sahinom,i tu bi volio de Jonga jer u ova pojacanja iz J. Amerike nikako nemam povjerenja u prvoj sezoni,jer skoro svima treba godina adaptacije a nama treba neko ko moze odmah odgovorit zadatku
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Hajmo reci da je ovo neki moj realni dream-team
::::::::::::::Cesar/Samir:::::::::::::::
Debuchy::Silvestre::Samuel::Zanetti
::::::::::::Guarin:::Veloso:::::::::::::
Joveta/Ricky:::Sneijder:::::Pala/Cou
:::::::::::::::::Princ:::::::::::::::::::::
50-60 milona eura

::::::::::::::Cesar/Samir:::::::::::::::
Debuchy::Silvestre::Samuel::Zanetti
::::::::::::Guarin:::Veloso:::::::::::::
Joveta/Ricky:::Sneijder:::::Pala/Cou
:::::::::::::::::Princ:::::::::::::::::::::
50-60 milona eura

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Supci jestel zivi ?

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ovdje kod nas je zanimljivo zadnjih par dana
Branca i co. bacili strajk nema se o cemu pisat
Cak su nas i Milanisti prestigli po stranicama
a bili smo u plusu 70ak stranica 

Cak su nas i Milanisti prestigli po stranicama

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
E vidis to za njih nisam primjetio. Al barem ce Boca sad uzet Libertadores pa necu morat gledat onaj sugavi natpis na njihovom dresu (aBd)...
Za Longa vec pljuste ponude. Atalanta se prva javila za posudbu, ja bih volio da se on ostavi ako prodaju Pazza. Iako bih mi najdraze bilo da Pazzo ostane jer jos puno moze dat Inter, a da Longo ode na posudbu.
Zamparini opet izjavio da Silvestre dolazi u Inter al da se cekaju neki detalji. A ti detalji su odlazak idiota (lucia) iz Inter, a to ce se desit u sto skorije vrijeme nadam se.
P.S. Gdje su ostali supci ?

Za Longa vec pljuste ponude. Atalanta se prva javila za posudbu, ja bih volio da se on ostavi ako prodaju Pazza. Iako bih mi najdraze bilo da Pazzo ostane jer jos puno moze dat Inter, a da Longo ode na posudbu.
Zamparini opet izjavio da Silvestre dolazi u Inter al da se cekaju neki detalji. A ti detalji su odlazak idiota (lucia) iz Inter, a to ce se desit u sto skorije vrijeme nadam se.
P.S. Gdje su ostali supci ?

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Bas sam vidio to danas za Longa, iskreno bila bi besmislica poslat ga na posudbu ako se rijesimo Castaignosa, kontam da ce i Forlan ici ca, a tad ostajemo na Militu,Pazziniu,Longu i Palaciu.
Sjebat ce nekako Moratti to za Silvestrea, ponudit ce opet 4-5 igraca i 2 mil € pa ce Zamparini popizdit a mi popusit kao i uvik.
Izgleda da smo otkupili danas drugi dio Natalina i Bardia, to me veseli, neka momaka, valjda ce netko od njih stasat u nesto
Nema nikog, vjerojatno piju
subota navecer ovo ono 
Sjebat ce nekako Moratti to za Silvestrea, ponudit ce opet 4-5 igraca i 2 mil € pa ce Zamparini popizdit a mi popusit kao i uvik.
Izgleda da smo otkupili danas drugi dio Natalina i Bardia, to me veseli, neka momaka, valjda ce netko od njih stasat u nesto

Nema nikog, vjerojatno piju

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
tu su šupci
nego nemamo o čemu pisat
Moratti šuti ko zaliven, Branca kuka kako "mane rapa" i tako.... sad će zar nakon Eura biti kakvih akcija pa će nas biti... ako ništa drugo da produžimo Luciu ugovor do 2015. da odmah 90 stranica ispišemo

Moratti šuti ko zaliven, Branca kuka kako "mane rapa" i tako.... sad će zar nakon Eura biti kakvih akcija pa će nas biti... ako ništa drugo da produžimo Luciu ugovor do 2015. da odmah 90 stranica ispišemo

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
I ja sam tek stigo jbg. Papci nas zaboravili
Bardi je otkupljen vec prije, sad je samo pitanje gdje ce na posudbu (Padova i Novara su najozbiljniji kandidati haman). Postoji mogucnost da ce ostat kao drugi golman ako ostane Cesar mada mislim da ce biti posudjen.
Od Natalina nece biti nista.
Sto se tice Silvestrea veli Zampa da nikakve razmjene ne dolaze u obzir, tako da ce tu bit samo pare (8 il 9 milioncica) al na rate.
P.S. Evo supka iz Mostara. Neka te ba malo

Bardi je otkupljen vec prije, sad je samo pitanje gdje ce na posudbu (Padova i Novara su najozbiljniji kandidati haman). Postoji mogucnost da ce ostat kao drugi golman ako ostane Cesar mada mislim da ce biti posudjen.
Od Natalina nece biti nista.

Sto se tice Silvestrea veli Zampa da nikakve razmjene ne dolaze u obzir, tako da ce tu bit samo pare (8 il 9 milioncica) al na rate.
P.S. Evo supka iz Mostara. Neka te ba malo

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Natalino je Interista do srzi
borit ce se on za dres kako treba 
Sjecam se jedne fotke (mislim protiv Panathinaikosa) kad lik stoji na curvi nord i navija
Ma zajeban je Zamparini igrac, nije on kao Preziosi da ga se mulja i ovaj popusi
al kad kaze da je Silvestre nas ja mu vjerujem, valjda ce Branca i Moratti znat odradit to do kraja.
Sljedece sezone iskreno ne ocekujem nista, bolje tako, mogu me samo iznenadit

Sjecam se jedne fotke (mislim protiv Panathinaikosa) kad lik stoji na curvi nord i navija

Ma zajeban je Zamparini igrac, nije on kao Preziosi da ga se mulja i ovaj popusi

Sljedece sezone iskreno ne ocekujem nista, bolje tako, mogu me samo iznenadit

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
a usha...
hebo vas Natalino.... nikad igrača od njeg neće biti....obe lijeve....
nemože on u Slobode igrat kamoli u Intera
vidim da Modrić i Bale pakuju kofere u Tottenhamu pa bi valjalo to iskoristit i dovest kakvog bengalskog tigra otamo
pola im je ekipe najavilo odlazak ako ih ova dvojica napuste....
npr. Adebayora
novi Balotelli, da se svađa stalno sa Stramom i tako da imamo zanimljivu sezonu
.... ili vratit Quaresmu iz Besiktasa
oleeeeeee....
uglavnom kako je žustro počeo ovaj raspust i medijske spekulacije ja sam mislio da ćemo dovesti 6-7 igrača dosad... zasad je tu samo Rodrigo, a ostalo sve neki klinci koji nikad minute neće dobiti

nemože on u Slobode igrat kamoli u Intera

vidim da Modrić i Bale pakuju kofere u Tottenhamu pa bi valjalo to iskoristit i dovest kakvog bengalskog tigra otamo

npr. Adebayora

uglavnom kako je žustro počeo ovaj raspust i medijske spekulacije ja sam mislio da ćemo dovesti 6-7 igrača dosad... zasad je tu samo Rodrigo, a ostalo sve neki klinci koji nikad minute neće dobiti

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
U jbt. sta bi dao da Lukica dođe u Inter, al nema od toga nista. Dobar bi Adebayor bio, taman nam fali jedan "mentalac" od kada su osli Materazzi,Motta i Balotelli
jbt. kad se sjetim tog Quaresme, kao lik ucio Ronalda svemu, potezici ovo ono, dosa i lik bio propuh, odose pare u vjetar.
Napravit ce Branca pred kraj mercata magiju, dovodimo Kharju ali ovog puta zauvik + posudit cemo nekog napadaca, dat ce nam Preziosi GIlardina
Kazem vam, nemote ocekivat nesto ove sezone
mogu nas samo iznenadit
manje stresa 

jbt. kad se sjetim tog Quaresme, kao lik ucio Ronalda svemu, potezici ovo ono, dosa i lik bio propuh, odose pare u vjetar.
Napravit ce Branca pred kraj mercata magiju, dovodimo Kharju ali ovog puta zauvik + posudit cemo nekog napadaca, dat ce nam Preziosi GIlardina

Kazem vam, nemote ocekivat nesto ove sezone

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma kakav on, prespor je i previse smotan za ista ozbiljnije. Na Natalina mislim. Evo i ovaj papak iz Mostara se slaze iako mu ovaj primjer i nije trebo.
Ma Zampa je reko da ide u Inter i to je gotovo. Samo da se idiot proda i to ce biti zvanicno. A idiot bi navodno u srijedu trebo na zavrsne razgovore sa turcima. ABd da se i to zavris !!!
Mostarac otkud nama pare za taj tvoj primjer ??? Gleaj samo igrace koji primaju najvise 3 miliona i onda se mozes nadat da ce u Inter u suprotnom tesko.
Ja ocekujem scudetto kao i svake sezone. Milan je u qrcu bez obzira na vjerovatni ostanak Silve,Juve je jak al nema sanse da ponove proslu sezonu pogotovo sad kad imaju LP. Mi smo u prednosti jer igramo EL i imamo trenera koji je prepun motiva i zelje.
Sve ovo uz uslov da se dovedu jos 2 pojacanja (ne racunam Silvestrea i Rodriga). Veznjak i bek ako se proda Maic i idemo po scudetto !
P.S. Kad je Quaresma doso u Inter skako sam ko malo dijete. Vecina me jarana i dan danas zeza zbog njega. Mislim da mi je to najdrazi transfer ikad, ako ne racunamo Ronalda. Steta sto se nije snaso, al i dalje mi je pravo drag igrac. Ricky majstor

Ma Zampa je reko da ide u Inter i to je gotovo. Samo da se idiot proda i to ce biti zvanicno. A idiot bi navodno u srijedu trebo na zavrsne razgovore sa turcima. ABd da se i to zavris !!!
Mostarac otkud nama pare za taj tvoj primjer ??? Gleaj samo igrace koji primaju najvise 3 miliona i onda se mozes nadat da ce u Inter u suprotnom tesko.
Ja ocekujem scudetto kao i svake sezone. Milan je u qrcu bez obzira na vjerovatni ostanak Silve,Juve je jak al nema sanse da ponove proslu sezonu pogotovo sad kad imaju LP. Mi smo u prednosti jer igramo EL i imamo trenera koji je prepun motiva i zelje.
Sve ovo uz uslov da se dovedu jos 2 pojacanja (ne racunam Silvestrea i Rodriga). Veznjak i bek ako se proda Maic i idemo po scudetto !
P.S. Kad je Quaresma doso u Inter skako sam ko malo dijete. Vecina me jarana i dan danas zeza zbog njega. Mislim da mi je to najdrazi transfer ikad, ako ne racunamo Ronalda. Steta sto se nije snaso, al i dalje mi je pravo drag igrac. Ricky majstor

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Meni je bilo najdraze kad smo u zadnji sekund uzeli Milanu Ibrahimovica i ovaj dominira sljedecih sezona
a onda jos upalis PESa i u napadu Ibra-Adriano a zamjene Crespo,Cruz,Recoba. Dominacija
jbt. da nam je danas jedan kao Recoba, nebi nam treba vise nitko.

jbt. da nam je danas jedan kao Recoba, nebi nam treba vise nitko.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
i meni jedan od najdražih transfera, a i dan danas jedan od najdražih igrača Ricardo Quaresma!.... šteta što nedobije priliku na ovom Euru jer je igrao odlično ove godine u Besiktasu....
B(L)ento hebo te Varela in tha' ASS !!!
kad se gleda situacija u klubu i koliko kukamo najbolje se riješiti plaća Lucia, Forlana, Stankovića i Pazzinija.... (Chivu je nažalost ostao
).... dovesti Sahina u trampi s Maiconom (da oni nama nadoplate !!!)....
uzeti Debouchya na desni bok.. 7-9 mil.... možda De Jonga na DMC iako mi se sere od tog igrača čim ga ugledam...
a u napad imamo Coutinho-Milito-?????.... ovaj treći mi je rupa jer nadam se da ćemo tu dovesti nekog jačeg igrača tipa Jovetić, Lucas... a ne da igra Rodrigo! (koji je OK, ali jedino u rotaciji nikako kao prvi izbor)....
btw. Recoba sad igra za urugvajski Club Nacional i moja preporuka je da samo trpate na njih na kladionici..... ubiše svakoga tamo, a i El Chino postiže nerijetko golove
B(L)ento hebo te Varela in tha' ASS !!!

kad se gleda situacija u klubu i koliko kukamo najbolje se riješiti plaća Lucia, Forlana, Stankovića i Pazzinija.... (Chivu je nažalost ostao

uzeti Debouchya na desni bok.. 7-9 mil.... možda De Jonga na DMC iako mi se sere od tog igrača čim ga ugledam...
a u napad imamo Coutinho-Milito-?????.... ovaj treći mi je rupa jer nadam se da ćemo tu dovesti nekog jačeg igrača tipa Jovetić, Lucas... a ne da igra Rodrigo! (koji je OK, ali jedino u rotaciji nikako kao prvi izbor)....
btw. Recoba sad igra za urugvajski Club Nacional i moja preporuka je da samo trpate na njih na kladionici..... ubiše svakoga tamo, a i El Chino postiže nerijetko golove

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.