FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ozljedili su se obojica
Ubise rusi sa svih stranamandraX je napisao/la:http://aflam4you.tv/chaine1.php
P.S. jesu normalni ovi rusi? treba im nozeve jos dati (Bojan, Jeffren???) cemu ove izmjene...nisam gledao, al pretpostavljam da su povrede...

Sreca pa se prvo mjesto ovjerilo jos u prošlom kolu u Atini, pa Pep sad odmara prvotimce i što igraju rezerve.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Bas su jadni, pa sto tako, ostace bez igraca 

Krkic i Jeffren ozljeđeni i van igre, umjesto njih u igri ušli Vazquez i Bartra.
da,ja sam ga gledo u repki kao i protiv Brazila,odma primetis sa kakvom lakocom igra,Vidi se da je veliki talenat,za one koji ne znaju,Thiagov brat je Rafa alcantara ,ima 17 god i igra sa Spaniju do 19 god.!miky_hz je napisao/la:I burazer od Thiaga je sila takodjer,mnogi kazu da je cak i veci talenat od Thiaga,vrlo vjerovatno da cemo ih u buducnosti gledati zajedno u prvom timu

MVP - Messi-Villa-Pedro
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Evo ga 1:0 stijelac Fontas,asistent Thiago
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
http://atdhe.net/30159/watch-barcelona- ... .......eto link kome treba,odlican je...ne stopa skoro nikako...a i slika je dobra...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
2:0 strijelac Vazquez,asistent Adriano 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
E nek se i ovim Rusima stalo u kraj,ko bi rekao nakon toliko muke i tih utakmica koje Barca nije uzela sa najacim sastavom,i onda Pep izvede ovakav sastav i evo 2-0 vode
A ja se prepadnem zbog sastava i prekocim par na kladari i stavim Lyona
A ja se prepadnem zbog sastava i prekocim par na kladari i stavim Lyona

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
eh sad da je inter izvuci pa da ih nabiijemo momacki 

Por que ? Por que somos los mejores...
- nidjo_barca
- Kontakt:
17. decembralosmi je napisao/la:Jel izvlacenje 11 ili 17. decembra?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ok,hvala.nidjo_barca je napisao/la:17. decembralosmi je napisao/la:Jel izvlacenje 11 ili 17. decembra?
Odlicna partija Barcine cantere,SVetla nam je buducnost sa njima

MVP - Messi-Villa-Pedro
jesmo li izdominirali ruselosmi je napisao/la:ok,hvala.nidjo_barca je napisao/la:17. decembralosmi je napisao/la:Jel izvlacenje 11 ili 17. decembra?
Odlicna partija Barcine cantere,SVetla nam je buducnost sa njima

.
Stalo se u kraj i tim rusima, sad znamo recept protiv Kazana: samo izvesti drugi tim na teren i to je to.
Moguci protivnici-Arsenal(Shakhtar),Lyon,Marseille....Roma,Inter,Milan uf sta je ovih Italijana...pa proberi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Moguci protivnici-Arsenal(Shakhtar),Lyon,Marseille....Roma,Inter,Milan uf sta je ovih Italijana...pa proberi
samo interrrrr

Por que ? Por que somos los mejores...
u slucaju milana, jel ima kakva klauzula koja brani ibri da igra ? ako ni to nema u ugovoru, onda fkt ne kontam rukovodstvo
znaci mi cemo ga placat, posudba djaba, oni ce ga dobit 3x jeftinije, jos moze igrat protiv

ser del barça es el millor que hi ha !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
http://www.as.com/futbol/articulo/bojan ... ftb_69/Tes
Krkic ce provesti noc u bolnici
Krkic ce provesti noc u bolnici
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta ucini barsa??????????????????????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.