vjerovao sma i ja u deda mraza. a onda sam odrastao.
elem, da citiram:
" Građevinska kompanija „MIP“ iz Mostara odlučila je svojim vlastitim sredstvima da izgradi, od praktično neuređene poljane smještene iza popularnog navijačke tribine, pomoćno igralište. "
"(...)treba naglasiti da građevinski poduhvat ovog oblika košta i nju nekoliko stotina hiljada maraka i zaista je jedna od najvećih sponzorskih donacija ne samo ove sezone, već sigurno i u zadnje vrijeme."
pa shodno ovome, mislim da bi trebalo konkurisati kao jedinstven slucaj u svijetu, jer
1. ja ne znam nikoga ko, eto iz cista mira, poklanja par stotina hiljada maraka, a da nista nema zauzvrat. a ako ima zauzvrat,sta god da ima- onda se to ne zove "donacija", zar ne?
2.ukoliko uzmemo u obizr da je dsadasnji Velez toliko nezanimljiv sponzorima (primjera radi, velika OBI reklama, za koju OBI placa smijesno, u rangu plate prodavca u trafici, hajde da kazmeo malo vise od toga) ,
donacija od "par stotina hiljada maraka cak ni u dinamu, partizanu, ma i aston vili ili valensiji - ne bi prosla nezapazeno. svako bi se pitao, sta se krije iza te donacije.
ma daj covjec,e pa u vrijeme jole muse nisu bile takve "donacije"
ja vjerujem u dobre namjere firme, apsolutno. ali, prodavati muda pod bubrege u smislu da je ovo donacija koja se desila, tako sto, eto neko se nakon 20 godina sjetio da iz cista mira ulozi u Velez - je ravna deda mrazu....
ako vi mislite drugacije, bujrum.
nego, niko da se javi za ove intervjue. sta ti mislis o ovim intervjuima ?
ps. "(...)jedna od najvećih sponzorskih donacija ne samo ove sezone, već sigurno i u
zadnje vrijeme."
prenesi onima iz uprave da pod hitno traze novog urednika stranice. ovaj je nepismen. jer ako postoji "zadnje vrijeme" onda posotji i "prednje vrijeme" (hint: kaze/pise se "posljednje" + na svakoj ali svakoj vijesti po par gramatickih gresaka. donaicje od vise stotina hiljada maraka pristizu, a klub nema pismenog urednika sajta. zar to nije golemo?)