ali opet zasto navijati za neke tamo debile a ne za nase sarajlije??samo sarajevo je napisao/la:Pa sta nas zanima to kad god odu u evopu obrukaju se petarde primaju!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vince Carter-Best Dunker of All Time!
-
- Kontakt:
Haj fino tamam da se jos uposlis u neki merhamet i ljepotaPirke_TM87 je napisao/la:@Travnicka Maslenica - Meni se mozes komotno obracati na VI, jer si ocito puno puno mladji od mene. Druga stvar sigurno ne znas vise od mene ni o svom sarajevu, jer sam po tom pitanju doktor za tebe, a to si sam sebi odgovorio kada si ipao glup da ne mozes biti gluplji kada si me pitao na odgovor jednog posta " sta mi znaci Torpedo, i kakve to veza ima sa Fk Sarajevom ".
Druga stvar drago mi je kada sarajevo dobro stoji u euro takmicenjima, i uvijek cu biti za tu varijantu da se klubovi iz GRADA SARAJEVA promovisu u evropi, pa bilo o sarajevo ili zeljo, bez obzira. Provokacije, zezancija, smicalice fazoni ce uvijek postojati, i ove provokacije veceras sto citas ce trajati standardno dva tri dana i prelazi se na svakodnevnicu. A isti ti da je ZELJO odigrao dobro i da je slucajno izvukao dobar rezultat bi pisao kako ti je drago, kako ovo kako ono. Znam ja dosta takvih forumasa kao sto si ti, jer jedno pises, a drugo razmisljas. Svi smo mi iz istog grada, i sutra cemo jedni sa drugima na kafi biti i u oci pogledati. Opet ponavaljam bez zezancije nece proci jer da toga nema onda nebi bilo drazi rivalstva. I evo kokretan odgovor, uvijek sam za sarajevo kada igraju protiv klubova iz RS-a i klubova tipa sirki, zrinjki.... da se razumijemo![]()
Pozdrav

FASIZAM = KOMUNIZAM
da,ali nekima jednostavno ne mozes objasniti da je to samo sportska mrznja...Travnicka Maslenica je napisao/la:Haj fino tamam da se jos uposlis u neki merhamet i ljepotaPirke_TM87 je napisao/la:@Travnicka Maslenica - Meni se mozes komotno obracati na VI, jer si ocito puno puno mladji od mene. Druga stvar sigurno ne znas vise od mene ni o svom sarajevu, jer sam po tom pitanju doktor za tebe, a to si sam sebi odgovorio kada si ipao glup da ne mozes biti gluplji kada si me pitao na odgovor jednog posta " sta mi znaci Torpedo, i kakve to veza ima sa Fk Sarajevom ".
Druga stvar drago mi je kada sarajevo dobro stoji u euro takmicenjima, i uvijek cu biti za tu varijantu da se klubovi iz GRADA SARAJEVA promovisu u evropi, pa bilo o sarajevo ili zeljo, bez obzira. Provokacije, zezancija, smicalice fazoni ce uvijek postojati, i ove provokacije veceras sto citas ce trajati standardno dva tri dana i prelazi se na svakodnevnicu. A isti ti da je ZELJO odigrao dobro i da je slucajno izvukao dobar rezultat bi pisao kako ti je drago, kako ovo kako ono. Znam ja dosta takvih forumasa kao sto si ti, jer jedno pises, a drugo razmisljas. Svi smo mi iz istog grada, i sutra cemo jedni sa drugima na kafi biti i u oci pogledati. Opet ponavaljam bez zezancije nece proci jer da toga nema onda nebi bilo drazi rivalstva. I evo kokretan odgovor, uvijek sam za sarajevo kada igraju protiv klubova iz RS-a i klubova tipa sirki, zrinjki.... da se razumijemo![]()
PozdravNe mozes ti ocekivat od drugih da te persiraju kad si ti jednak na ovom forumu kao i ja. Znas da prosipas pamet al dobro reci cu ti neocekivajuci da me razumijes al dobro ti da znas vise od mene o Sarajevu to nije tacno. Ja sam te pitao ko ti je torpedo praveci se da ne znam da bi se glupirali na tu tvoju zezanciju. Vrlo dobro znam ko je torpedo i sve vezano za sarajevo. Drugo uvijek ce biti zezancije u nasem gradu i to volim najvise kod nas, Jedina dva vrijedna kluba u BiH su dva nasa kluba al kao i svaki pravi navijac Sarajeva ja nikad necu navijat ze Zeljeznicar pitaj istu stvar neke svoje havere koji su u vrhu Juga hoce li ikad navijat za Sarajevo i dobit ce pravi odgovor. Zeljeznicar/Sarajevo je nesto sto nam je rival i uvijek cemo se radovat njihovim neuspjesima. Ja volim nas derbi, volim nogomet i sve sto njega veze. Sarajevo je grad kakvog nema u drzavi i zato nas svi mrze al nema veze. Ja zeljeznicar ne volim jer mi je rival i jedva cekam njegovu sramotu kao i vasi navijaci za nas. Mi se ne bavimo nekim koeficijentim mi se bavimo nasim preko 60 godisnjem prepucavanjem. Ja imam prijatelje Manijace pa tako mi je jedan od najboljih prijatelja sa Juga i mi se uvijek svadjamo i prepucavamo i jedva cekamo da moj ili njegov klub izgubi. Nakon tekmi idemo na kahvu i pricamo i zato ne moras me vrijedati kako si ti obrazova pametan i tako kad me ni ne znas. Ja znam dosta o ovom rivalstvu i ovom gradu. Mi cemo uvijek sportski mrziti Zeljeznicar/Sarajevo.
Vince Carter-Best Dunker of All Time!
aj nepametuj , prije ove tekme su nam se smijali i smarali na nasoj temi nisam mogao procitati nista od njih ,,,,, i sad ko fol treba biti fin...ja sam bio fin do onoga SVI U NAPAD MRTAV JE HASE...poslije toga i taj klub je MRTAV za mene..amercheka je napisao/la:to su ti balavci koji navijaju za klub samo iz furke,koji se furaju da su pitari samo da bi pravili neke probleme i kvarili ugled tima,i misle da se trebaju radovati kada zidovi neki pobijede nase sarajlije.nedaTM87 je napisao/la:al ne pojedinim balavcima je draze da tamo zidovi iz Tel Aviva pobjede koji nemaju apsolutno nikakve veze sa FK Sarajevom i koje boli racku za Sarajevo kao i za sve nas u Bosni nego da pobjedi Zeljo klub iz tvog grada, i tim balavcima je draze da se raduju ti zidovi nego da mu se raduje prijatelj, rodjak, komsija....amercheka je napisao/la:pravi pitar,odnosno pravi navijac sarajeva se nece radovati porazima zelje osim ako ne igra zeljo protiv sarajeva,jer su ipak to predstavnici bosne i hercegovine,stvarno je besmisleno navijati za neke tamo levate iz tel aviva,umjesto za nase komsije!!!ljudi ne trebamo se radovati njihovom porazu,jer je ovo bio i poraz bh fudbala!!!
iako sam pitar,iskreno se nadam da ce u drugoj utakmici sve biti bolje,i da ce zeljo malo osvijetliti bh fudbal i grad sarajevo!SRETNO
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ZA TRAVNICKA MASLENICA
Velez i Slavija su tu zato sto se fudbal igrao i mnogo prije vas(pa ne mislis valjda da se igra od 1946),vi ba ko Srbi svijet i istorija pocinju samo sa vama,pa Bosna je bila drzava mnogo prije Srbije a oni je non stop negiraju al na njihovu zalost uzalud.
Velez i Slavija su tu zato sto se fudbal igrao i mnogo prije vas(pa ne mislis valjda da se igra od 1946),vi ba ko Srbi svijet i istorija pocinju samo sa vama,pa Bosna je bila drzava mnogo prije Srbije a oni je non stop negiraju al na njihovu zalost uzalud.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ajd iskreno jel tebi bilo jasno kad su srbi iz republike srpske govorili da navijaju za Portugal protiv Bosne??? Pa sve dokle je tako ovdje nema napretka, kakve veze ima neki Portugalac sa republikom srpskom ili u ovom slucaju zidov sa Sarajevom, a ti navijas za njega?? Mislis li da bi on navijao za tebe, bi al u qrcu boli njega neka stvar za tebe, a ti navijas za njega, a ne za svog komsiju, prijatelja, rodjaka u tome je poenta, po cemu ti moze biti drazi zidov od rodjaka npr.?? to nema veze sa zdravim mozgom... Kad igra Zeljo protiv nekog u bh ligi pa hajd i mogu shvatiti taj rivalitet pa da se radujes pobjedi drugog tima nad Zeljom ali da navijas za Hapoel protiv Zelje, to je van pameti... Ne kazem da moras navijati ni za Zelju niko te ne tjera ali prizeljkivati poraz u ovom slucaju Zelje protiv Hapoela je fkt suludo...samo sarajevo je napisao/la:Pa sta nas zanima to kad god odu u evopu obrukaju se petarde primaju!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Zar je Slavija postojala za vrijeme komunizma? ha?dino lj je napisao/la:ZA TRAVNICKA MASLENICA
A ja cu sad kad nisi skontao reci tu listu. Ta lista je napravljena od 1990 od kada postoji UEFA ne znam i tada ste vi napravili uspjeh sa Newcastlom i tako i zato je ta lista al kakve veze ima lista ja cu ti sad dati listu 21 stoljeca pa ti vidi ko je bolji al necu jer su meni trofeji vazniji.
FASIZAM = KOMUNIZAM
-
- Kontakt:
Znas samo sta me zanima ovi vasi padobranci sto su nas smarali ovdje i pljuvali danima na nasoj temi,iskreno boli me uvo koliko ste igrali samo me Sarajevo i HZ zanimaju,a poslije onog vaseg svi u napad umro je Hase zaboli me neka stvar za vas i vasim timom! P.S.ja nisam navijao za zidove vec sam na tv samo gledo onu blamazu!nedaTM87 je napisao/la:ajd iskreno jel tebi bilo jasno kad su srbi iz republike srpske govorili da navijaju za Portugal protiv Bosne??? Pa sve dokle je tako ovdje nema napretka, kakve veze ima neki Portugalac sa republikom srpskom ili u ovom slucaju zidov sa Sarajevom, a ti navijas za njega?? Mislis li da bi on navijao za tebe, bi al u qrcu boli njega neka stvar za tebe, a ti navijas za njega, a ne za svog komsiju, prijatelja, rodjaka u tome je poenta, po cemu ti moze biti drazi zidov od rodjaka npr.?? to nema veze sa zdravim mozgom... Kad igra Zeljo protiv nekog u bh ligi pa hajd i mogu shvatiti taj rivalitet pa da se radujes pobjedi drugog tima nad Zeljom ali da navijas za Hapoel protiv Zelje, to je van pameti... Ne kazem da moras navijati ni za Zelju niko te ne tjera ali prizeljkivati poraz u ovom slucaju Zelje protiv Hapoela je fkt suludo...samo sarajevo je napisao/la:Pa sta nas zanima to kad god odu u evopu obrukaju se petarde primaju!
ovo je dosad najveca glupost koju sam procitao..... ti mrzis Zelju jer je tvoj rival ali volis Hapoel jer igra protiv tog rivala i navijati ces za Hapoel?? Draze ti ja znaci da se tamo raduju neki zidovi koje boli qrac za tebe i nas sve ovdje nego taj tvoj najbolji haver sto ide na kafu s tobom ili tvoj prijatelj koji je bio u vojsci s tobom zajedno i koji je zajedno s tobom branio ovaj grad i koji je i poginuo braneci ovaj grad ( ako si opste i bio u ratu, a vjerovatno nisi jer da jesi ne bi pricao tako ) i ti ces se radovati dok je on u depri, iako je on tvoj najbolji haver, iako je on dao i svoj zivot na putu odbrane ovog istog grada u kojem zivis, i pored svega ti ces navijati za Hapoel samo zato sto je Zeljo gradski rival sa Sarajevom?? ovo ide izvan dometa zdravog razuma... pa jbt moji rodjaci i amidza navijaju za Sarajevo i s njima sam gledao tekmu Genk-Sarajevo, pa mi smo se radovali ko ludi jbt, ja sam s njima skako ko da Zeljo igra, al jbga ovdje nekima objasnjavati neke stvari je suludo...Travnicka Maslenica je napisao/la:Haj fino tamam da se jos uposlis u neki merhamet i ljepotaPirke_TM87 je napisao/la:@Travnicka Maslenica - Meni se mozes komotno obracati na VI, jer si ocito puno puno mladji od mene. Druga stvar sigurno ne znas vise od mene ni o svom sarajevu, jer sam po tom pitanju doktor za tebe, a to si sam sebi odgovorio kada si ipao glup da ne mozes biti gluplji kada si me pitao na odgovor jednog posta " sta mi znaci Torpedo, i kakve to veza ima sa Fk Sarajevom ".
PozdravNe mozes ti ocekivat od drugih da te persiraju kad si ti jednak na ovom forumu kao i ja. Znas da prosipas pamet al dobro reci cu ti neocekivajuci da me razumijes al dobro ti da znas vise od mene o Sarajevu to nije tacno. Ja sam te pitao ko ti je torpedo praveci se da ne znam da bi se glupirali na tu tvoju zezanciju. Vrlo dobro znam ko je torpedo i sve vezano za sarajevo. Drugo uvijek ce biti zezancije u nasem gradu i to volim najvise kod nas, Jedina dva vrijedna kluba u BiH su dva nasa kluba al kao i svaki pravi navijac Sarajeva ja nikad necu navijat ze Zeljeznicar pitaj istu stvar neke svoje havere koji su u vrhu Juga hoce li ikad navijat za Sarajevo i dobit ce pravi odgovor. Zeljeznicar/Sarajevo je nesto sto nam je rival i uvijek cemo se radovat njihovim neuspjesima. Ja volim nas derbi, volim nogomet i sve sto njega veze. Sarajevo je grad kakvog nema u drzavi i zato nas svi mrze al nema veze. Ja zeljeznicar ne volim jer mi je rival i jedva cekam njegovu sramotu kao i vasi navijaci za nas. Mi se ne bavimo nekim koeficijentim mi se bavimo nasim preko 60 godisnjem prepucavanjem. Ja imam prijatelje Manijace pa tako mi je jedan od najboljih prijatelja sa Juga i mi se uvijek svadjamo i prepucavamo i jedva cekamo da moj ili njegov klub izgubi. Nakon tekmi idemo na kahvu i pricamo i zato ne moras me vrijedati kako si ti obrazova pametan i tako kad me ni ne znas. Ja znam dosta o ovom rivalstvu i ovom gradu. Mi cemo uvijek sportski mrziti Zeljeznicar/Sarajevo.
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Ja vecu blamazu i nemoc kao danas zelje nisam vidio od kad gledam fudbal ono je blagi uzas bio ljudi se sastavili sa loptom nisu,kao da sa Barselonom igraju!
to je sve ista klasa ljudi, koju su kao i ti sto si se sad nasladjivao ovom proazu Zelje, nasladjivali vasem ne igranju u Evropi, tako da je za osuditi i jedne i druge....samo sarajevo je napisao/la:Znas samo sta me zanima ovi vasi padobranci sto su nas smarali ovdje i pljuvali danima na nasoj temi,iskreno boli me uvo koliko ste igrali samo me Sarajevo i HZ zanimaju,a poslije onog vaseg svi u napad umro je Hase zaboli me neka stvar za vas i vasim timom! P.S.ja nisam navijao za zidove vec sam na tv samo gledo onu blamazu!nedaTM87 je napisao/la:ajd iskreno jel tebi bilo jasno kad su srbi iz republike srpske govorili da navijaju za Portugal protiv Bosne??? Pa sve dokle je tako ovdje nema napretka, kakve veze ima neki Portugalac sa republikom srpskom ili u ovom slucaju zidov sa Sarajevom, a ti navijas za njega?? Mislis li da bi on navijao za tebe, bi al u qrcu boli njega neka stvar za tebe, a ti navijas za njega, a ne za svog komsiju, prijatelja, rodjaka u tome je poenta, po cemu ti moze biti drazi zidov od rodjaka npr.?? to nema veze sa zdravim mozgom... Kad igra Zeljo protiv nekog u bh ligi pa hajd i mogu shvatiti taj rivalitet pa da se radujes pobjedi drugog tima nad Zeljom ali da navijas za Hapoel protiv Zelje, to je van pameti... Ne kazem da moras navijati ni za Zelju niko te ne tjera ali prizeljkivati poraz u ovom slucaju Zelje protiv Hapoela je fkt suludo...samo sarajevo je napisao/la:Pa sta nas zanima to kad god odu u evopu obrukaju se petarde primaju!
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
neda@
i meni je zeljo bio ok ..... sve do nedavno..... sa onim svi u napad MRTAV je hase.... zatim psovanje PEPETU......s time ssu navijaci pokazali svoje lice....uz to sve ovih dana visite na nasoj temi sa pricama o "lopvima" u nasem klubu,onda podjebavanja za stadion i td....
i niko nije navijao ZA HAPOEL....SHVATI DA JE OVBO podjebavanje......STO JE I LOGICNO STA SI OCEKIVAO DA CEMO PLAKATI SA TOBOM ??
i meni je zeljo bio ok ..... sve do nedavno..... sa onim svi u napad MRTAV je hase.... zatim psovanje PEPETU......s time ssu navijaci pokazali svoje lice....uz to sve ovih dana visite na nasoj temi sa pricama o "lopvima" u nasem klubu,onda podjebavanja za stadion i td....
i niko nije navijao ZA HAPOEL....SHVATI DA JE OVBO podjebavanje......STO JE I LOGICNO STA SI OCEKIVAO DA CEMO PLAKATI SA TOBOM ??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
@nedaTM87
Pitaj svoje havere sa juga koji su u vrhu dal' su ikad navijali za Sarajevo? I dobit ce odgovor koji ti ja hocu da predocim. Vi stalno mijesate politiku i sport. Ja to ne razumijem! Mene ne zanima ko ce pobjediti Zeljeznicar vec samo da Zeljeznicar izgubi da mogu da zahebajem vas Manijace i da Zeljeznicar bude gori od Sarajeva. Nemojte mijesati politiku i sport. Ja sam navijao za partizan u kosarci jer mi se svidio nacin rada Duska Vujosevica. Sta je tu problem? Ja cu uvijek sportski mrziti Zeljeznicar i zeljeti mu u sportu najgore jer je on moj rival. Ponavljam nemojte mijesati sport i politiku!
Pitaj svoje havere sa juga koji su u vrhu dal' su ikad navijali za Sarajevo? I dobit ce odgovor koji ti ja hocu da predocim. Vi stalno mijesate politiku i sport. Ja to ne razumijem! Mene ne zanima ko ce pobjediti Zeljeznicar vec samo da Zeljeznicar izgubi da mogu da zahebajem vas Manijace i da Zeljeznicar bude gori od Sarajeva. Nemojte mijesati politiku i sport. Ja sam navijao za partizan u kosarci jer mi se svidio nacin rada Duska Vujosevica. Sta je tu problem? Ja cu uvijek sportski mrziti Zeljeznicar i zeljeti mu u sportu najgore jer je on moj rival. Ponavljam nemojte mijesati sport i politiku!
FASIZAM = KOMUNIZAM
-
- Kontakt:
eh to uvijek cu se radovat porazu zelje evo par razloga
1. Psujete nase legende
2. hebete nam mater na svakom derbiju ne znate navijat vi samo psujete
3. i vi se radujete nasem porazu
1. Psujete nase legende

-
- Kontakt:
NEDA ja ni jedan post na vasoj temi nisam napisao vec samo izbjegavao da citam 100 vasih postova dnevno na nasoj temi,a ovo danas na vasoj temi sam namjerno radio da viidite kako to izgleda kad neko smara!
-
- Kontakt:
potpis!Samo F.K.S !! je napisao/la:eh to uvijek cu se radovat porazu zelje evo par razloga
1. Psujete nase legende

ae jel ko danas bio na prijateljskoj utakmici Sarajeva?
Bio sam ja ako se ono moze nazvati prijateljska vise neki trening da nebi igrali morali igrati sami izmedju sebe
I tu je falilo nekih 6-7 igraca,neki su radili na pomocnom,neki nikako nisu ni bili tu...drugo poluvrijeme da se probaju neki koji su na probi iz ovih nizeligasa,sprdnja od utakmice malo lakse od treninga

I tu je falilo nekih 6-7 igraca,neki su radili na pomocnom,neki nikako nisu ni bili tu...drugo poluvrijeme da se probaju neki koji su na probi iz ovih nizeligasa,sprdnja od utakmice malo lakse od treninga

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 jul 2010, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja kao navijac sarajeva..dodzem na temu da vidim imali sta novo,za nas klub..onda vidim deset stranica..jedni pljuju na drue,ljudi koji vam je ****..Cuo sam zeljo izgubio pet nula..ok..i cao..Nekontam vas hordase boli vas **** za zelju..i ove manijake brate pisi na svojoj temi i pusti nasu temu na miru...Pozdrav 

-
- Kontakt:
Hhhh pa kakvi su ti sto su na probi bili cujem onaj "sejtan" i piksi razvaljivali !
-
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Hhhh pa kakvi su ti sto su na probi bili cujem onaj "sejtan" i piksi razvaljivali !
Strasni su mali "Sejtan" je bolji od messia omiljen je kod navijaca

Piksi ima sjajne pasove i dobar sut

Arsenijevic je isto dobar ima sjajan ubacaj

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, bordospartanac, EastMadness, NeSamSafetee, riki46 i 59 gostiju.