pa treba intervenisat jer oni su tamo strani drzavljani i to je onda vec stvar politike jer znate da je i onaj njihov navijac koji je prveden na kosevu kad je igrala BiH-Hrvatska pusten istu vecertopex je napisao/la:Šta da se poduzme, imaju dokaze protiv tih momaka, video, vjerovatno i slike...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sto ovaj Visca barem kako sam ja upratio nije igro u 1. djelu PL vise...??? Gledo sam ga jednom davno dok je igro za Banovice dobar igrac 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Nije mog'o bit' registrovan, zbog nekih problema s papirima. A bio je i povrijeđen.seha je napisao/la:Sto ovaj Visca barem kako sam ja upratio nije igro u 1. djelu PL vise...??? Gledo sam ga jednom davno dok je igro za Banovice dobar igrac
Legende na Poljudu
Uz momčad Željezničara u Poljudu su bili nekoć slavna imena sa zajedničke nam nogometne scene, Josip Katalinski, Mišo Smajlović, Enver Hadžiabdić...
Posebno je upečatljiv bio Josip Katalinski zvani Škija sa šeširom velikog oboda. U svečaoj loži pozdravio se i izljubio s Tomislavom Ivićem, Draženom Mužinićem, Ivicom Šurjakom...
Slobodna dalmacija
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
šta da se poduzme? pa nemožeš se **** u tuđoj državistrumf je napisao/la:pa treba intervenisat jer oni su tamo strani drzavljani i to je onda vec stvar politike jer znate da je i onaj njihov navijac koji je prveden na kosevu kad je igrala BiH-Hrvatska pusten istu vecertopex je napisao/la:Šta da se poduzme, imaju dokaze protiv tih momaka, video, vjerovatno i slike...

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rekao sam vec na nasoj temi, mit je o nekoj superiornosti hnl-a i slicnih iz regije nad premijer ligom, iako je ona realno u debelo najvecem sranju zbog saveza, neozbiljnosti klubova i korupcije. Da se ne ponavljam, napisah vec na nasoj temi, al nemaju se sta najbolje ekipe ove lige bojati klubova iz hnl-a, eto osim Dinama koji godinama olaksava posao svima ostalim nabijajuci veliki koeficijent i dajuci ostatku status nositelja. Uglavnom, cestitke Zeljeznicaru na povoljnom rezultatu.
...Život za Široki...
Jako dobro receno od obojice...a i Camac je rekao super recenicu "samo rad,sve ce ostalo doci" otprilike tako...20-tak spremnih igraca u kadru je predobra stvar za nas...svi su priblizne kvalitete...opet pile je rekao i sa time se slazem,da bi bilo ekstra da smo dobili jedno pojacanje koje se istice,jedan koji pravi tu razliku,ali eto nadati se da je i ovako dobro i da ce biti dovoljno da budemo na kraju zadovoljni...nisam optimista za petkovica,da je dobio priliku bar poluvrijeme,mozda bi i mislio da bi mogao proci...ipak nikad se ne zna...kada bucan dobije sansu prije simica i petkovica,onda je petkovic tek treci izbor u ovom slucaju,a colic koji je povrijedjen je ionako kod amara prvi izbor,onda kontam da tu nema sta da ocekujem od petkovica...vidjecemo...odusevilo me je ono sto sam cuo o par igraca kako su odigrali danas...stoperski par,a posebno Bajic,oba golmana,Visca i Culum...svakako i svi ostali ali ovi kao da su se istakli malo vise...bice jos utakmica i jos dosta mijenjanja sastava...nema euforije,treba od utakmice do utakmice,vjerovati u snagu,timski duh,spremnost i lukavstvo naseg sefaStole iz Bora je napisao/la:Samo da se nadovezem i da kazem da imamo 20-tak podjednako spremnih i kvalitetom slicnih igraca!pile87 je napisao/la:Malo sam se raspitao kod raje koja je gledala tekmu, kazu da smo drugo poluvrijeme bili izjednaceni i da su se nasi na pocetku bili malo prepali, da je bilo dosta trke i zalaganja i da su nasi igraci fizcki jako dobro pripremljeni, otprilike po svima smo odigrali iznad ocekivanja.Istina ovo je jako bitna provjera i za nas i Hajduk ali ovo je pripremna utakmica i ne treba praviti euforiju od ovoga, meni je ovo samo pokazatelj da se sa igracima dobro radi i da mozemo ocekivati bolje u buducnosti.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Čestitke komšijama,gostovanje je exstra odrađeno,broj momaka koji je krenuo na utakmicu od nikakve vaznosti isto za svaku pohvalu,u svemu ovome raduje me sto je sarajevski premijerligas pokazao zube slavnom hajduku i vidi se da u nasoj ligi ima napredka bez obzira na sve.
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?
Vidim da se napisalo bogaoca stranica pa mi bas i mrsko citati
sutra ce malo detaljnije ali sada u kratkim crtama:
Bajic Kerla predivno odigrali, sve su ocistili...
Seha, 1na1 odbranio, tj dobro se postavljao, ali da je bio neki bolji spic zabio bi, jer je debilizam ono neiskoristiti....i imao je dobru odbranu suta...
Bucan se trudio ali ne moze on igrati beka, on je ofanzivac, ma koliko se trudio...
viscu prvi put gledam i bio je dosta forsiran i dobar je...
Culum dobar i smiren, vec vam je pile rekao da je i dobio aplauz...
pred kraj citav je poljud uzdahnuo jer je haubici 20cm iznad glave prosla lopta u petercu...nista se od bajre nije moglo vidjeti jer je prekasno usao...
Svaka cast manijacima da su izofirali torcidu sa aplauzom na ono "balije"...to mi je posebno drag detalj...
ps imam klip "da se najezis"
, al to, in next episode 

Seha, 1na1 odbranio, tj dobro se postavljao, ali da je bio neki bolji spic zabio bi, jer je debilizam ono neiskoristiti....i imao je dobru odbranu suta...
Bucan se trudio ali ne moze on igrati beka, on je ofanzivac, ma koliko se trudio...
pred kraj citav je poljud uzdahnuo jer je haubici 20cm iznad glave prosla lopta u petercu...nista se od bajre nije moglo vidjeti jer je prekasno usao...
Svaka cast manijacima da su izofirali torcidu sa aplauzom na ono "balije"...to mi je posebno drag detalj...
ps imam klip "da se najezis"

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
...kao i mnogi, tako sam se i ja pomalo pribojavao ove utakmice...ne bi bilo nimalo ugodno izgubiti jos jednu utakmicu, pogotovo nekom izrazenijom razlikom ( nakon utakmica protiv karlovca, istre )...
...ipak, kako god nije bilo potrebe niti smisla za padanje u ocaj zbog tih poraza, tako niti sad ima potrebe za euforijom...
...step by step...pustiti sefu da radi svoj posao, dati mu vremena i bit ce to abd nice...a razlika u odnosu na dosadasnje stanje je evidentna, sto bi rekli "drasticna"
...ipak, kako god nije bilo potrebe niti smisla za padanje u ocaj zbog tih poraza, tako niti sad ima potrebe za euforijom...
...step by step...pustiti sefu da radi svoj posao, dati mu vremena i bit ce to abd nice...a razlika u odnosu na dosadasnje stanje je evidentna, sto bi rekli "drasticna"

Znaci extra !
Sada se samo treba opustiti i pustiti Amara da radi svoj posao, ne treba padati u neku euforiju, jer ipak je ovo samo prijateljska ko i sve do sada, ali ipak uljeva dosta samopouzdanja !
Btw Sejo kad ce ti snimci "Da se najezis"

Sada se samo treba opustiti i pustiti Amara da radi svoj posao, ne treba padati u neku euforiju, jer ipak je ovo samo prijateljska ko i sve do sada, ali ipak uljeva dosta samopouzdanja !
Btw Sejo kad ce ti snimci "Da se najezis"

... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Evo sa index-ovog foruma:
13.2.2010 20:21 | Naslov: RE: Live: Željo gost na Hajdukovoj proslavi Prikaži/Sakrij | Citiraj
Slučajno sam se naša na žderačini blizu Poljuda pa odlučih svratit na ljepoticu.
Otiša sam u 80. minuti, iako sam mislija pobić već nakon balona i bakljade.
Tuga i jad. Oni ne da ne mogu stvorit akciju, nego ne mogu ni izbit balun iz svog šesnaesterca. Jedini koji su dobili aplauz Ibričić i mali Livaja, a budući da je Torcida na previše trenutaka šutila, stadionom se često orila pisma Manijaka.
**** im mater, od golmana do špica, od oružara do predsjednika.
s p o r t - i n d e x. h r (forum)
13.2.2010 20:21 | Naslov: RE: Live: Željo gost na Hajdukovoj proslavi Prikaži/Sakrij | Citiraj
Slučajno sam se naša na žderačini blizu Poljuda pa odlučih svratit na ljepoticu.
Otiša sam u 80. minuti, iako sam mislija pobić već nakon balona i bakljade.
Tuga i jad. Oni ne da ne mogu stvorit akciju, nego ne mogu ni izbit balun iz svog šesnaesterca. Jedini koji su dobili aplauz Ibričić i mali Livaja, a budući da je Torcida na previše trenutaka šutila, stadionom se često orila pisma Manijaka.
**** im mater, od golmana do špica, od oružara do predsjednika.
s p o r t - i n d e x. h r (forum)
Daj klipSeyo_TM je napisao/la:Vidim da se napisalo bogaoca stranica pa mi bas i mrsko citatisutra ce malo detaljnije ali sada u kratkim crtama:
ps imam klip "da se najezis", al to, in next episode

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
"kibernetika u osnovnim skolama"Grbavica moj zivot je napisao/la:Znam da ima pod kojim naslovom
Imas li seyo taj klip jedva chekam da vidimSeyo_TM je napisao/la:"kibernetika u osnovnim skolama"Grbavica moj zivot je napisao/la:Znam da ima pod kojim naslovom

... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
- rob do bagro
- Kontakt:
Procitao sam razne komentare vezano za jucerasnju tekmu i procitao razne clanke i moram reci da ste dobro odradili gostovanje u Splitu, svaka cast na brojci ipak je to bila prijateljska tekma.
Hocel mozda biti kakv klip sa jucerasnje tekme, posto sam cuo od jednog torcidasa da ste u nekim trenucima bili glasniji od njih sto je za svaku pohvalu.
Hocel mozda biti kakv klip sa jucerasnje tekme, posto sam cuo od jednog torcidasa da ste u nekim trenucima bili glasniji od njih sto je za svaku pohvalu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Zeljo je velicina za bosanski fudbal, bas mi je drago da su se dobro nosili sa Hajdukom.
Da su jos pobjedili onda sreci ne bi bilo kraja :d.
U nekoj balkanskoj ligi bi sigurno drzali sredinu tabele i sad u ovim zajebanim vremenima.
Da su jos pobjedili onda sreci ne bi bilo kraja :d.
U nekoj balkanskoj ligi bi sigurno drzali sredinu tabele i sad u ovim zajebanim vremenima.
Bice samo da se dohavizma...dacu jaranu da ga postavi utubalo...rexxxoNa_ je napisao/la:Imas li seyo taj klip jedva chekam da vidimSeyo_TM je napisao/la:"kibernetika u osnovnim skolama"Grbavica moj zivot je napisao/la:Znam da ima pod kojim naslovom, ako imas posalji link na pp ili postavi ovdje svejedno
samo da vidim
- bistrikboy
- Kontakt:
I ja se pitam,haman država Željo!čamac je napisao/la: Fina brojka raje kad se uzmu u obzir sve okolnosti. Nema nas godinama na mapi, a plava armija je uvijek tu. Šta će tek biti kad nas krene?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua