Ima li neko da ide na utamicu, a da mora kroz Doboj proci ?DrustveniParazit je napisao/la:Još jednom da pitam, ima li iko iz SBK (nebitno koji grad) da ide u subotu na utakmicu?
Samo mi za nazad treba. Hah
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima li neko da ide na utamicu, a da mora kroz Doboj proci ?DrustveniParazit je napisao/la:Još jednom da pitam, ima li iko iz SBK (nebitno koji grad) da ide u subotu na utakmicu?
Sto ne bi cestitali ako zasluzeno dobijete? ne zasluzujemo titulu po bodovima ako vas ne dobijemo tako da cemo morati cekati na osvajanje isteemirzlaTu je napisao/la:Pozdrav za pitare,drago mi je da gradimo neki normalan odnos izmedju nas navijaca i klubova.Sto je bilo ne zamislivo prije par godina unazad.Ja kao navijac Slobode naravno da ocekujem pobjedu svog kluba u svakoj utakmici...a izmedju vas i onih tamo,vama pripadaju simpatije u svakom pogledu.Zanima me i pitam vas,koliko vas bi nastavilo ovu pozitivnu pricu i gradilo i dalje prijateljstvo ako scenario ne bude kako vi ocekujete(naravno Sloboda da odigra fer i postenu utakmicu)
Nije znaci nikakva provokacija niti sta negativno...vec me bas interesuje da li smo dorasli
tom nivou da cestitamo i nastavimo dalje prijateljstvo ako ne bude kako ste ocekivali...pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.