hajde pricaj te malo
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
od kako ste se vi usutili na forumu, zrinjski rastura
hajde pricaj te malo

hajde pricaj te malo
hahha.. slabo nas imaKenoRob je napisao/la:od kako ste se vi usutili na forumu, zrinjski rastura
hajde pricaj te malo
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
bravo momci 
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Dosta 0 1 udma Pezu uvesti... 
odličan rezultat... kako kaže reporter bolji smo bili prvo pol. ... Deni još jednom pokazuje da je najbolje pojačanje ove godine... oko 150 Ultrasa na stadionu...
btw. trenutno smo prvi na tablici
btw. trenutno smo prvi na tablici
#SuningOUT
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Neka samo pametno do kraja, lagano zatvarati utakmicu...
hebo ga primimo gol 3 minute prije krajaZrinjskiMostar je napisao/la:Neka samo pametno do kraja, lagano zatvarati utakmicu...
RIP CITY!
zabio nam momak iz nase omladinske skole 
Kakva steta...Sada smo mogli biti barem kratko prvi na tabeli, ali hajde, i ovo je dobro. Iduce kolo je kljucno 
RIP CITY!
Koliko smo samo puta gubili bodove u nadoknadi zadnju sezonu/dvije to je cudo, valjda ce ovo biti jedini put ove sezone jer bodovi ne smijemo tako olako prosipati pogotovo na ovakvim utakmicama. Jos kad pogledam kakav smo gol primili i 'ko nam ga je dao bude mi jos vise zao, ali eto bod na teskom gostovanju i cestitam ekipi na tome..
Da smo pobijedili dodatno bi se podigao moral pred Zelju, ali eto i ovako smo u dobrom nizu od 4 uzastopne utakmice bez poraza, valjda se to nastavi..
19Z05
Da smo pobijedili dodatno bi se podigao moral pred Zelju, ali eto i ovako smo u dobrom nizu od 4 uzastopne utakmice bez poraza, valjda se to nastavi..
19Z05
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Gledao sam jučer utakmicu i mislim da Zrinski treba žaliti za izgubljenim bodovima!
Nadigrali su '' malu barcu'' u svim segmentima igre(neću reći razvalili) i vjerujem da možete do titule ako
budete ovako igrali.
Žao mi je što nam se sreća vratila bash protiv vas,a ne protiv Želje i drugih ekipa.
PS.Poseban pozdrav za Ultrase i ako bog da sljedeće godine vas očekujemo u Vitezu na novom stadionu!!
Nadigrali su '' malu barcu'' u svim segmentima igre(neću reći razvalili) i vjerujem da možete do titule ako
budete ovako igrali.
Žao mi je što nam se sreća vratila bash protiv vas,a ne protiv Želje i drugih ekipa.
PS.Poseban pozdrav za Ultrase i ako bog da sljedeće godine vas očekujemo u Vitezu na novom stadionu!!
Godine prolaze jubav ostaje...
white1950 je napisao/la:Gledao sam jučer utakmicu i mislim da Zrinski treba žaliti za izgubljenim bodovima!
budete ovako igrali.
Nadigrali ste nas sto se posjeda tice,zabili smijesan gol i to je jedini pravi sut u okvir koji ste imali,batali one pored gola koji su samo za statistike,ni blizu okvira nisu bili..mi tek u drugom poluvremenu krenuli igrati,preko dedica imali najbolju priliku kad je dujkovic krajnjim naporom obranio,jos bar puta probali al golman je siguran bio,i onda na kraju golcina malog kozulja
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Kakva je fora s ovim Pandzom sto pise za dnevni list?
Lik kako god vi odigrali uredno pljuje po klubu, igracima i treneru.
De to malo u red dovedite.
Lik kako god vi odigrali uredno pljuje po klubu, igracima i treneru.
De to malo u red dovedite.
Zeljo u velikim problemima pred utakmicu s nama, ovo moramo iskoristiti !
Evo tko ne bi trebo igrati, tako je bar napisao netko na njihovoj temi : Skaljic, B. Colic, Zolotic, Brkovic, Kvesic, Jamak, Urdinov, Hadzic, E. Colic, Adilovic
Evo tko ne bi trebo igrati, tako je bar napisao netko na njihovoj temi : Skaljic, B. Colic, Zolotic, Brkovic, Kvesic, Jamak, Urdinov, Hadzic, E. Colic, Adilovic
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
i da im svi pobrojani igraju ponovo bi ih pobjediliCroCop je napisao/la:Zeljo u velikim problemima pred utakmicu s nama, ovo moramo iskoristiti !
#SuningOUT
ako sad ne uzmete strumfove necete nikad
Koliko god bili sigurni u pobjedu protiv nas , uvijek postoji malo straha , cisto zbog naseg imena .
KrajPrice je napisao/la:Koliko god bili sigurni u pobjedu protiv nas , uvijek postoji malo straha , cisto zbog naseg imena .
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Bas je smijesno , pa balo kada cujes Zeljeznicar treba da ustanes i mirno stojis!Rosas7 je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:Koliko god bili sigurni u pobjedu protiv nas , uvijek postoji malo straha , cisto zbog naseg imena .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.