FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pogodio sam prvi 11 , još ostalo
Hajde Željo

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kako si uspio meni nece da prihvati nijedan od 2 accounta.SoulEclipsee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:26Kupio sam tekmu ,ako mogu 2 korisnika u isto vrijeme gledati moja TV Web rado cu podijeliti sa nekim da gleda ko nije u mogucnosti.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Iz prve mi je proslo,unicredit banka..probaj preko drugog browseraStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:28Kako si uspio meni nece da prihvati nijedan od 2 accounta.SoulEclipsee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:26Kupio sam tekmu ,ako mogu 2 korisnika u isto vrijeme gledati moja TV Web rado cu podijeliti sa nekim da gleda ko nije u mogucnosti.
Moze gledati na koliko hoces uredjaja (tj koliko hoces korisnika) ali ce ti stopati i stalno te izbacivati da upisujes korisnicko ime i sifru... otprilike svakih 5min...SoulEclipsee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:26Kupio sam tekmu ,ako mogu 2 korisnika u isto vrijeme gledati moja TV Web rado cu podijeliti sa nekim da gleda ko nije u mogucnosti.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ni meni **** ih nesposobne, ni novi acc ne mogu napraviti, nece da mi dodje aktivacijski emailStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:28Kako si uspio meni nece da prihvati nijedan od 2 accounta.SoulEclipsee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:26Kupio sam tekmu ,ako mogu 2 korisnika u isto vrijeme gledati moja TV Web rado cu podijeliti sa nekim da gleda ko nije u mogucnosti.

Rođen s tobom da budem
Prvi put mi govori da nije tačan username, svašta...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Također...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moze li u pp link ako neko ima...plz
Link link link link link link
J**bem ti Moju TV
J**bem ti Moju TV
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
Znas kako idi direktno na stranicu moja web tv,ili na stranicu od telekoma. I tamo se uloguj i kupi utakmicu. Nece drugacije.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:28Kako si uspio meni nece da prihvati nijedan od 2 accounta.SoulEclipsee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:26Kupio sam tekmu ,ako mogu 2 korisnika u isto vrijeme gledati moja TV Web rado cu podijeliti sa nekim da gleda ko nije u mogucnosti.
Moze na 2 uredjaja ali koras prebaciti u postavkama.
zeMo link u PP ? 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- kontrasviju
- Kontakt:
Neće ni meni nikako da prihvati account...
Moja TV
Ako ima neko link, može u pp
Moja TV

Ako ima neko link, može u pp

1921
-
- Kontakt:
Sve mirise na onu sliku slavlja Osima i Durbuzovica prije idemo po niz
Nije ni meni htjelo zbog istog problema kao vama ali ovako sam uspio idite na:
https://moj.bhtelecom.ba
Logujte se i idite na Kupovina Moja Web TV

Ostatak znate
https://moj.bhtelecom.ba
Logujte se i idite na Kupovina Moja Web TV

Ostatak znate
-
- Kontakt:
Idite da aktivirate servis direktno na stranicu. I tamo kupite utakmicu. Pa onda idite na aplikaciju. I ako hocete da podijelite idite u postavke i prebacite na 2 uredjaja. Jesu zagovnali. Evo ni ton im ne radi kako treba
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma bjezi ba
-
- Kontakt:
jbg kad ostaviš sljivotresa samog ovo se desi