Iz istog razlog iz kojeg je 220 minuta Zahirovića u 17 odigranih kola vrijedno poziva.Cartman je napisao/la:5 golova iz 15 utakmica. Ne znam zasto bi to bilo vrijedno poziva?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
						- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sa takvom logikom cemo daleko dospjeti.ceze je napisao/la:Iz istog razlog iz kojeg je 220 minuta Zahirovića u 17 odigranih kola vrijedno poziva.Cartman je napisao/la:5 golova iz 15 utakmica. Ne znam zasto bi to bilo vrijedno poziva?
Ovaj Eldin je daleko od poziva.
Ma nije to nikakva logika, a još manje je ispravna.
Nego ovaj forumaš iznad, uz dužno poštovanje, sve potencijalne reprezentativce otpisuje zbog nebuloznih razloga, a da ih u životu nije gledao više od pola sata.
Daleko od poziva, slažem se.

Nego ovaj forumaš iznad, uz dužno poštovanje, sve potencijalne reprezentativce otpisuje zbog nebuloznih razloga, a da ih u životu nije gledao više od pola sata.
Znaci slazes sa mnom, ali morao si ipak napisat neku glupost? A ne otpisujem nikoga, samo ne drkam na svakog igraca koji igra u inostranstvu, kao pojedini ovdje. Za Zukanovica sam pisao da zasluzuje poziv pola godine prije nego sto je dobio na primjer, zato sto je se dokazao kao kvalitetan igrac. Isto za Bicakcica. Neki prosjecni igraci iz Austrije, Slovenije, Hrvatske i tako dalje me ne zanimaju.ceze je napisao/la:Ma nije to nikakva logika, a još manje je ispravna.
Hadzica treba pratit, ali ne bi nam sad bio od koristi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
						The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slažem se, ali glupo mi je to što pišeš neke razloge koji ništa ne znače.
To što sam ja napisao samo ide u prilog tome.
Ne drkam na igrače iz inostranstva, nego ih ne otpisujem tek tako.
Volio bih da je svaki igrač iz repke ponikao u nekoj od fudbalskih škola u BiH.

To što sam ja napisao samo ide u prilog tome.
Ne drkam na igrače iz inostranstva, nego ih ne otpisujem tek tako.
Volio bih da je svaki igrač iz repke ponikao u nekoj od fudbalskih škola u BiH.
5 golova sa pozicije krila...cuj daleko od poziva a u repci nam igraju igraaci iz duplo slabijih liga od segunde...nema mjesta za hadzica ali ima za viscu koji igra za turskog drugoligasa I za kvrzica koji igra u ekipi koja bi sigurno bila zadnja da igra u spanskoj segundi... Mario vrancic 90 minuta za paderborn u pobjedi od 4 2 na strani...susic uopste nezna ni ko su ovi igraci jer uopste neprati petencijalne reprezentativce...

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
gruezi je napisao/la:5 golova sa pozicije krila...cuj daleko od poziva a u repci nam igraju igraaci iz duplo slabijih liga od segunde...nema mjesta za hadzica ali ima za viscu koji igra za turskog drugoligasa I za kvrzica koji igra u ekipi koja bi sigurno bila zadnja da igra u spanskoj segundi... Mario vrancic 90 minuta za paderborn u pobjedi od 4 2 na strani...susic uopste nezna ni ko su ovi igraci jer uopste neprati petencijalne reprezentativce...
Ne da ne prati potencijalne reprezentativce nego ne prati ni nase protivnike, tj. ne analizira ih prije medjusobnog susreta..
A Hadzic definitivno zasluzuje priliku u nekoj od narednih prijateljskih utakmica.. Segunda sigurno nije slabija od Turske 2. Lige (nista protiv Visce nemam) a ni mi bas nemamo napadaca za bacanje, tj. nemamo ni rezervnog ako se Ibisevic ili Dzeko povrijede..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
						Why so serious?!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zašto Emir Dilaver koji igra Ligu Prvaka sa Austriom ne može dobiti poziv u reprezentaciji na poziciji koja nam je deficitarna a Vršajević može igrati na toj poziciji kao prvi izbor kad Mujdže nema? 
yebem ti to

yebem ti to
- Omerbavarac
- Kontakt:
Valjda zato sto imamo u vezi puno vise alternativa nego na desnom beku. No i ja sam svakako da se pozove Dilaver, ne gubimo nista ako probamo momka.QUARTERBACK je napisao/la:zašto Emir Dilaver koji igra Ligu Prvaka sa Austriom ne može dobiti poziv u reprezentaciji na poziciji koja nam je deficitarna a Vršajević može igrati na toj poziciji kao prvi izbor kad Mujdže nema?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Naveo si upravo zbog cega, igra redovno, igra ligu prvaka, da igra u truhlom hajduku kojem je liga pravaka misaona imenica davno bi vec bio pozvan.QUARTERBACK je napisao/la:zašto Emir Dilaver koji igra Ligu Prvaka sa Austriom ne može dobiti poziv u reprezentaciji na poziciji koja nam je deficitarna a Vršajević može igrati na toj poziciji kao prvi izbor kad Mujdže nema?
yebem ti to
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali. 
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Naveo si upravo zbog cega, igra redovno, igra ligu prvaka, da igra u truhlom hajduku kojem je liga pravaka misaona imenica davno bi vec bio pozvan.QUARTERBACK je napisao/la:zašto Emir Dilaver koji igra Ligu Prvaka sa Austriom ne može dobiti poziv u reprezentaciji na poziciji koja nam je deficitarna a Vršajević može igrati na toj poziciji kao prvi izbor kad Mujdže nema?
yebem ti to
Da da, how yes no! Moze ga pozvati jedino Marcel Koller u ovom trenutk, tako da prica nepali.
@Maksuz, zašto to kažeš ? 
Da li su problem njegovi " papiri " ?
Ako je tako, to bi se svakako dalo odraditi, i ne bi trebalo da predstavlja neki problem.
Kao zamjenu Mujdži bih ga pozvao, jer je definitivno bolja opcija od Avdije. Samo se nadam zdravom Mujdži pred SP.

Ako je tako, to bi se svakako dalo odraditi, i ne bi trebalo da predstavlja neki problem.
Kao zamjenu Mujdži bih ga pozvao, jer je definitivno bolja opcija od Avdije. Samo se nadam zdravom Mujdži pred SP.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
						- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kazem zato sto trenutno nema nas pasos (Austrija nedupusta duplo drzavljanstvo, i da ga ima potajno, to jest da Austrija nezna da on im BiH pasos, kad bi izaso sa tim u javnost mogo bi u Austriji dobiti probleme)! Znaci treba mjenjati drzavljanstvo, ili barem se opet oprostiti AUT drzavljanstva. Kao drugo mora i sportsko drzavljanstvo promjeniti zato sto je igro za njihove mlade selekcije.zizu1991 je napisao/la:@Maksuz, zašto to kažeš ?
Kad uradi sve to onda ga Susic moze zvati, dotad ga samo Marcel Koller moze zvati... to je fakat!
Nemoj me svatiti pogresno, ja sam zato da se momak proba dovesti u pravu raju. Mlad i perspektivan igrac, mozda se i razvije dalje kroz poziv repke. Sad bi nam bio dobar back-up za Mujdz a i na DM-u.
Razumijem. Međutim, potez treba da odigra Pape kontaktirajući ga, mada u isto ne vjerujem, jer Avdija iz njemu samo znanih razloga, još uvijek ima bezrezervnu podršku.

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Razumijem. Međutim, potez treba da odigra Pape kontaktirajući ga, mada u isto ne vjerujem, jer Avdija iz njemu samo znanih razloga, još uvijek ima bezrezervnu podršku.
Avdija nam je posluzio ovih nekoliko utakmica pred kraj kvalifikacija. Nije bilo tu nekog (puno) boljeg izbora i on je odigro koliko je mogo. Slabosti istog su dosle jano na izrazaj, a tu posebno (ne)jacina u dvoboju u defenzivi i ubacivanje sa strane u sesnesterac. Pusio je i puno jer je morao kao uostalom i svaki drugi ljevi bocni da drzi citavu stranu sam pogotovo u odbrani. Svakako protiv jacih on tu nemoze zadovoljiti, jer nam treba neko jaci u defenzivi (Bica, Ogi ili neko treci) ako nema Mujdze.
Dilaver bi se trebao kontaktirati, i uvjeren sam da novi savez to i pod tajno radi sa svim potencijalnim igracima. Procedure su razlicito brze i ima tu sigurno i politickih igri drugih saveza itd. tako da to sigurno nije tako jednostavan posao. Do neki dan Dilaver i nije bio toliko pojacanje, jer nije ni bio standardan nit je pokazivao neke izvanredne kvalitete (mozda zato i nije bio prioritet u savezu kao naprimjer Kolasinac). U zadnje vrijeme je malo oskocio pogotovo kroz tekme u CL tako da je skrenuo paznju na njega. Kako ce se to zavrsiti ostaje da sacekamo.
Ne kritikujem njegovo igranje u utakmicama kvalifikacija, jer, nikoga drugog tu nije imao staviti. Kritikujem razmišljanje koje i dalje stavlja u ozbiljne kombinacije tog istog Vršajevića.

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma znam, postujem uvjek tvoje kritike! Znam da nisi jedan od onih koji pljuju sve zivo!zizu1991 je napisao/la:Ne kritikujem njegovo igranje u utakmicama kvalifikacija, jer, nikoga drugog tu nije imao staviti. Kritikujem razmišljanje koje i dalje stavlja u ozbiljne kombinacije tog istog Vršajevića.
I ja sam misljenja da moramo naci neku adekvativnu zamjenu ili da se Avdija ipak ispostavi kao neki super igrac i ode u ligu petice
 (ovo drugo kao iracijonalna varijanta vise vazi za salu)
  (ovo drugo kao iracijonalna varijanta vise vazi za salu)Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ko da je to problem da je do toga, zbog tebe i takvih poput ti sada ne bi imali ni Bicu ni Izeta niti njihovih zasluga u pobjedi nad Slovackom a samim tim ni svjeckog prvenstva, tako da ...MaksuzBaksuz je napisao/la:bhsport je napisao/la:Naveo si upravo zbog cega, igra redovno, igra ligu prvaka, da igra u truhlom hajduku kojem je liga pravaka misaona imenica davno bi vec bio pozvan.QUARTERBACK je napisao/la:zašto Emir Dilaver koji igra Ligu Prvaka sa Austriom ne može dobiti poziv u reprezentaciji na poziciji koja nam je deficitarna a Vršajević može igrati na toj poziciji kao prvi izbor kad Mujdže nema?
yebem ti to
Da da, how yes no! Moze ga pozvati jedino Marcel Koller u ovom trenutk, tako da prica nepali.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali. 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo kako neki od vas razmisljaju. Ovo je prilicno tipican post. Posto silom prilika imamo nekoliko hajmo reci prosjecnih igraca u reprezentaciji (trenutno nemamo boljih na njihovoj poziciji) po vama je ama bas svaki prosjecan igrac koji pruza prosjecne partije u prosjecnim ligama dobrodosao u reprezentaciju. Super, moze.... Ali onda nemojte ocekivati neke velike rezultate. Nema stajanja dok svaki mediokritet ne zaigra za repku. **** standarde.gruezi je napisao/la:5 golova sa pozicije krila...cuj daleko od poziva a u repci nam igraju igraaci iz duplo slabijih liga od segunde...nema mjesta za hadzica ali ima za viscu koji igra za turskog drugoligasa I za kvrzica koji igra u ekipi koja bi sigurno bila zadnja da igra u spanskoj segundi... Mario vrancic 90 minuta za paderborn u pobjedi od 4 2 na strani...susic uopste nezna ni ko su ovi igraci jer uopste neprati petencijalne reprezentativce...
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ja sam samo napisao fakt koji stoji! Moje misljenje sam vec napiso nekoliko postova prije (idi pa procitaj).bhsport je napisao/la: Ko da je to problem da je do toga, zbog tebe i takvih poput ti sada ne bi imali ni Bicu ni Izeta niti njihovih zasluga u pobjedi nad Slovackom a samim tim ni svjeckog prvenstva, tako da ...
Interesuje me samo kakvi smo to mi i takvi poput mene?
 Izeta kao i ostale nisam nikad pljuvo, nego branijo (i branim i druge) kad su oni koji mjenjaju vise puta misljenje nego gace ovdje prosipali pamet (prepoznace se isti). Nisam nista lose ni o DIlaveru napiso, a i djelim misljenje mnogih da treba pokupiti te sve igrace koji su mladi i imaju potencijal da postanu nesto. Kad ako ne sad. Cak ni Salatica (pored svih tih politickih prepucavanja koje me svakako bole) nisam pljuvao i reko da ako moze da doprinese nesto nek se pozove, ali ja ga vidim vise kao back up.
 Izeta kao i ostale nisam nikad pljuvo, nego branijo (i branim i druge) kad su oni koji mjenjaju vise puta misljenje nego gace ovdje prosipali pamet (prepoznace se isti). Nisam nista lose ni o DIlaveru napiso, a i djelim misljenje mnogih da treba pokupiti te sve igrace koji su mladi i imaju potencijal da postanu nesto. Kad ako ne sad. Cak ni Salatica (pored svih tih politickih prepucavanja koje me svakako bole) nisam pljuvao i reko da ako moze da doprinese nesto nek se pozove, ali ja ga vidim vise kao back up. Uvjeren sam i da se radi na tome da se igraci dovedu u pravu raju, sto sam prije nekoliko postova napiso, ali da Dilaver nije bio toliko prioritet do nedavno i da je to manje vise teze nego mozda mi mislimo/znamo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.