Ne bih pravio poredjenja ali da je igrac za najvece klubove,definitivno jeste.
PS:Vidim novinari koji su ga pljuvali su ga poceli hvaliti sad,vjerovatno su dobili instrukcije da tako treba jer treba ga umoliti da se vrati i spasi biznis

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bili su prvi u drugoj grupnoj fazi one godine kad su igrali finale Lige Prvaka.Ajax je napisao/la:Bayer je veliki klub i vjerovatno ce po prvi put u svojoj istoriji biti prvi u svojoj grupi sto znaci
Ja volim Spahu i zaista ga cijenim, ali nije problem Čelik. To što je igrao za našu repku jeste manjim dijelom a najvećim dijelom temperament. Prgav je i mnogi klubovi ga nisu htjeli upravo zbog toga. On da je mlađi 7-8 godina, a da igra u Bayeru, ne bi ga mogli dugo zadržati prije nego neki vrhunski klub ga kupi. Bayer jeste veliki klub sa velikim dometima, ali vrhunski nije.Ajax je napisao/la:Razlog zasto Spaha nije prije zaigrao za nekog velikana je u najvecoj mjeri to sto je poceo u malom Celiku, Zagrebu i sto je tada reprezentacija BiH bila u trecem-cetvrtom sesiru. Manjim dijelom je razlog njegov temparament razlog zasto se nije mogao zadrzati duze u klubovima. Ne bih se slozio da on nikad nije zaigrao za veliki klub. Bayer je veliki klub i vjerovatno ce po prvi put u svojoj istoriji biti prvi u svojoj grupi sto znaci lakseg protivnika i mogucih top8 lige prvaka. On igra jako dobro za vrhunski klub samo je tako reci uhvatio zadnji voz. Samo bolje ikad nego nikad.
Dobro ocekivao sam neciji odgovorMonolog je napisao/la: Bili su prvi u drugoj grupnoj fazi one godine kad su igrali finale Lige Prvaka.
Stvarno mislis da mrtvi Montpellier placa bolje od Apotekara?ceze je napisao/la:Ima tu svega pomalo, ali ja ipak mislim da mu je bio draži ruski rubalj od funte ili eura.
On sad ima ubjedljivo najmanju platu još od Zagreba.
“Da je izašao iz igre imali bismo velike probleme. On je sve stoički podnio i na terenu ostao do samog kraja. Spahić je pravi junak”, prokomentarisao je Schmidt.
Schmidt je jedan od nas. Aferim momciluko.mirzatele je napisao/la:“Da je izašao iz igre imali bismo velike probleme. On je sve stoički podnio i na terenu ostao do samog kraja. Spahić je pravi junak”, prokomentarisao je Schmidt.
Smecar, u pravom smislu te rijeci.ceze je napisao/la:To ne znam, znam da je tad imao veću platu nego sad.
Imali su u tom periodu vlasnika koji ih je finansirao u pravom smislu te riječi.
Louis Nicollin.
Njegovu srčanost niko ne bi trebao dovesti u pitanje.Cartman je napisao/la:Schmidt je jedan od nas. Aferim momciluko.mirzatele je napisao/la:“Da je izašao iz igre imali bismo velike probleme. On je sve stoički podnio i na terenu ostao do samog kraja. Spahić je pravi junak”, prokomentarisao je Schmidt.