Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rusilac
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Rusilac » 05 nov 2014, 14:22

Spahic je bez sumnje imao,i danas ima kvalitet da igra u najvecim klubovima.Zasto nije ima vise faktora a jedan od najvazniji je da je reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrac izvan EU.
Ne bih pravio poredjenja ali da je igrac za najvece klubove,definitivno jeste.

PS:Vidim novinari koji su ga pljuvali su ga poceli hvaliti sad,vjerovatno su dobili instrukcije da tako treba jer treba ga umoliti da se vrati i spasi biznis :oops:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 nov 2014, 14:23

Pa fakat su gluposti. Emir nije sad jedan od najboljih stopera, kamo li od jednog od najboljih stopera svih vremena. Ustvari Emir nikad niej bio jedan od najboljih stopera na svijetu.
Celik!3,2,2.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 05 nov 2014, 14:25

Lijepo je to @Monolog rekao, najveći razlog ne igranja u gigantima jeste njegov temperament, prgav je momak. Neće to svako da trpi.
Ali da je imao talenta, potencijala, svakako da jeste, i mogao je doseći tu razinu. Međutim, nikada nije bio u samom svjetskom vrhu, nažalost.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 nov 2014, 16:23

Razlog zasto Spaha nije prije zaigrao za nekog velikana je u najvecoj mjeri to sto je poceo u malom Celiku, Zagrebu i sto je tada reprezentacija BiH bila u trecem-cetvrtom sesiru. Manjim dijelom je razlog njegov temparament razlog zasto se nije mogao zadrzati duze u klubovima. Ne bih se slozio da on nikad nije zaigrao za veliki klub. Bayer je veliki klub i vjerovatno ce po prvi put u svojoj istoriji biti prvi u svojoj grupi sto znaci lakseg protivnika i mogucih top8 lige prvaka. On igra jako dobro za vrhunski klub samo je tako reci uhvatio zadnji voz. Samo bolje ikad nego nikad.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 nov 2014, 16:25

Ajax je napisao/la:Bayer je veliki klub i vjerovatno ce po prvi put u svojoj istoriji biti prvi u svojoj grupi sto znaci
Bili su prvi u drugoj grupnoj fazi one godine kad su igrali finale Lige Prvaka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 05 nov 2014, 16:32

Ajax je napisao/la:Razlog zasto Spaha nije prije zaigrao za nekog velikana je u najvecoj mjeri to sto je poceo u malom Celiku, Zagrebu i sto je tada reprezentacija BiH bila u trecem-cetvrtom sesiru. Manjim dijelom je razlog njegov temparament razlog zasto se nije mogao zadrzati duze u klubovima. Ne bih se slozio da on nikad nije zaigrao za veliki klub. Bayer je veliki klub i vjerovatno ce po prvi put u svojoj istoriji biti prvi u svojoj grupi sto znaci lakseg protivnika i mogucih top8 lige prvaka. On igra jako dobro za vrhunski klub samo je tako reci uhvatio zadnji voz. Samo bolje ikad nego nikad.
Ja volim Spahu i zaista ga cijenim, ali nije problem Čelik. To što je igrao za našu repku jeste manjim dijelom a najvećim dijelom temperament. Prgav je i mnogi klubovi ga nisu htjeli upravo zbog toga. On da je mlađi 7-8 godina, a da igra u Bayeru, ne bi ga mogli dugo zadržati prije nego neki vrhunski klub ga kupi. Bayer jeste veliki klub sa velikim dometima, ali vrhunski nije.
To jeste, bolje ikad' nego nikad'. Imao je potencijal da zaigra u takvim klubovima, ali eto okolnosti su bile drugačije.
Ovi što se smiju poređenjima Nesta, Cannavaro i slično, pa ljudi dragi, niko normalan valjda ne misli da je Spaha njihov nivo, ali sigurno da je bio malo pamentniji, mogao bi im se približiti, kako kvalitetom tako i renomeom.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 nov 2014, 16:34

Monolog je napisao/la: Bili su prvi u drugoj grupnoj fazi one godine kad su igrali finale Lige Prvaka.
Dobro ocekivao sam neciji odgovor :D to sam ja otprilike rekao samo mi je bilo mrsko provjeravati unazad. Znao sam da postoji mogucnosti, da su bili jednom ili mozda dva puta. Samo skoro uvijek su bili u zadnjim godinama ili drugi u grupi ili su ispadali. Jedna od prve cetiri ekipe u Bundesligi i vjerovatni ucesnik top16 lige prvaka jeste vrhunski tim. Jedan Milan, Inter, Valencia, Lyon i jos mnogi mogu samo sanjati to. Pa i klubovi kao sto su Liverpool, Juventus, Arsenal, Manchester City nisu sigurni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 nov 2014, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 nov 2014, 16:36

Ima tu svega pomalo, ali ja ipak mislim da mu je bio draži ruski rubalj od funte ili eura.
On sad ima ubjedljivo najmanju platu još od Zagreba.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 nov 2014, 16:41

@HariTz
Bilo pa proslo. Mogao je on puno toga kao i mi svi uostalom svako na nekom polju. Sada je glupo o tome raspravljati. Njegova reprezentativna karijera se zavrsava nadam se sa uspjesnim nastupom na EP najkasnije ako ne i prije. Treba stvorite nove vrhunske ( ili potencijalno vrhunske ) stopere, napadace, bekove pa i krila cim prije. Spaha je najmanji problem sada. Dali ce igrati o tome ce odluciti on i Pape a mi mozemo ovdje pisati pisma, dzaba je to sve.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 nov 2014, 17:03

ceze je napisao/la:Ima tu svega pomalo, ali ja ipak mislim da mu je bio draži ruski rubalj od funte ili eura.
On sad ima ubjedljivo najmanju platu još od Zagreba.
Stvarno mislis da mrtvi Montpellier placa bolje od Apotekara?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 nov 2014, 17:08

To ne znam, znam da je tad imao veću platu nego sad.
Imali su u tom periodu vlasnika koji ih je finansirao u pravom smislu te riječi.

Louis Nicollin.

slika
:mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 nov 2014, 17:44

“Da je izašao iz igre imali bismo velike probleme. On je sve stoički podnio i na terenu ostao do samog kraja. Spahić je pravi junak”, prokomentarisao je Schmidt.
:kafa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 nov 2014, 17:56

mirzatele je napisao/la:
“Da je izašao iz igre imali bismo velike probleme. On je sve stoički podnio i na terenu ostao do samog kraja. Spahić je pravi junak”, prokomentarisao je Schmidt.
Schmidt je jedan od nas. Aferim momciluko. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 nov 2014, 18:00

ceze je napisao/la:To ne znam, znam da je tad imao veću platu nego sad.
Imali su u tom periodu vlasnika koji ih je finansirao u pravom smislu te riječi.

Louis Nicollin.

slika
:mrgreen:
Smecar, u pravom smislu te rijeci.
Ne ozbiljno, covjek je vlasnik kompanije koja se bavi preradom smeca. :)

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 05 nov 2014, 18:52

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 06 nov 2014, 00:09

Hallo, trebali vama crtati, naravno da se Spahic ne moze porediti sa Nestom i Kanevarom sto se tice karijere, to sam i sam ustvrdio i pitao zasto posto sam siguran da je, sto se tice fudbalskog znanja,to mogao napraviti. Slazem se sa onima koji su ustvrdili da je temperament jedna od odlucujucih stvari koja je negativno djelovala na kapitena, ali ima tu jos i drugih svari, po meni same Spahine ambicije su bile upitne.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 nov 2014, 13:17

Cartman je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
Schmidt je jedan od nas. Aferim momciluko. :bih:
Njegovu srčanost niko ne bi trebao dovesti u pitanje.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 nov 2014, 14:55

Kad' hoćete da pljujete Spahu, samo ovo pogledajte
slika
:bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2014, 15:34

Ja ga pljujem zbog ovoga,

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 31 gost.