FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dragi moderatoru,nabrisao si se mojih "provokativnih"postova,kaznjavao me sedmicama zabrane pisanja pa samo ocekujem da ostanes dosljedan svom kriteriju.
Post koji me "kostao" zabrane recimo je glasio:
gdje se mogu kupiti karte za utakmicu sarajevo-borac
Cestitke na objektivnosti
Post koji me "kostao" zabrane recimo je glasio:
gdje se mogu kupiti karte za utakmicu sarajevo-borac
Cestitke na objektivnosti
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Maloprije sam napisao odprilike kako je sve to izgledalo na trening tekmi !Hipergotiva je napisao/la:potpis!Samo F.K.S !! je napisao/la:eh to uvijek cu se radovat porazu zelje evo par razloga
1. Psujete nase legende
2. hebete nam mater na svakom derbiju ne znate navijat vi samo psujete
3. i vi se radujete nasem porazu![]()
ae jel ko danas bio na prijateljskoj utakmici Sarajeva?
Kazem vam uz Pixija, najvise me je fascinirao "Messi" i Jahovic !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Sto se tice igraca koji su bili na probi,bilo ih je, primjetio sam (Pixi i Suljic su podpisali),ali nisu ness zadovoljili !Samo F.K.S !! je napisao/la:Hhhh pa kakvi su ti sto su na probi bili cujem onaj "sejtan" i piksi razvaljivali !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Neznam ja koju si ti utakmicu gledao ali Pixi i Suljic su najbolji jucer bili,mada nemozes davati sad zakljucke nikakve jel jos nisu ni fizicki spremni kako treba a i igralo se protiv nekoga protiv koga bi vjerovatno i ja bio dobarFare_Sa je napisao/la:Sto se tice igraca koji su bili na probi,bilo ih je, primjetio sam (Pixi i Suljic su podpisali),ali nisu ness zadovoljili !Samo F.K.S !! je napisao/la:Hhhh pa kakvi su ti sto su na probi bili cujem onaj "sejtan" i piksi razvaljivali !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ko su piksi i suljic? nisam u toku nekoliko zadnjih stranica jer vecina je prepucavanje na relaciji sarajevo zeljo pa ako moze neko da kaze?neki novi igraci il juniori? i imal kakvih vijesti iz kluba,odradujel sta blekic osim igrackog kadra? negdje rece da vam je sredio dug od 400 000 maraka i jel se sta vise radi?miky_hz je napisao/la:Neznam ja koju si ti utakmicu gledao ali Pixi i Suljic su najbolji jucer bili,mada nemozes davati sad zakljucke nikakve jel jos nisu ni fizicki spremni kako treba a i igralo se protiv nekoga protiv koga bi vjerovatno i ja bio dobarFare_Sa je napisao/la:Sto se tice igraca koji su bili na probi,bilo ih je, primjetio sam (Pixi i Suljic su podpisali),ali nisu ness zadovoljili !Samo F.K.S !! je napisao/la:Hhhh pa kakvi su ti sto su na probi bili cujem onaj "sejtan" i piksi razvaljivali !
-PAJA Fan Club!!
Sto se tice igraca koji su bili na probi,bilo ih je, primjetio sam (Pixi i Suljic su podpisali),ali nisu ness zadovoljili ![/quote]
Neznam ja koju si ti utakmicu gledao ali Pixi i Suljic su najbolji jucer bili,mada nemozes davati sad zakljucke nikakve jel jos nisu ni fizicki spremni kako treba a i igralo se protiv nekoga protiv koga bi vjerovatno i ja bio dobar
[/quote]
Htio sam reci da su Pixi i Suljic bili najbolji od ovih prinova, a ovi momcici koji su bili na probi nisu zadovoljili struku !
Nisi me razumio Milky !
Neznam ja koju si ti utakmicu gledao ali Pixi i Suljic su najbolji jucer bili,mada nemozes davati sad zakljucke nikakve jel jos nisu ni fizicki spremni kako treba a i igralo se protiv nekoga protiv koga bi vjerovatno i ja bio dobar
Htio sam reci da su Pixi i Suljic bili najbolji od ovih prinova, a ovi momcici koji su bili na probi nisu zadovoljili struku !
Nisi me razumio Milky !
@ _Bad_boy
Jeste sredio je dug od 400 milja tj vrlo lahko dogovorio da se se toj firmi ili sta je vec vrati to kroz marketing...sto se tice ko su ova dvojica to su ova dva nova igraca sto su zadnja predstavljena Pixi je ovaj momak iz Zete,a mali Suljic je ovaj iz Butmira sto je dosao,strasan talenat...sto se tice novih igraca za sada je to to ali nije iskljuceno da se neko do kraja prelaznog roka dovede ako Mirza odluci da mu je jos neko potreban za sada je to to sto se tice novih igraca...
Jeste sredio je dug od 400 milja tj vrlo lahko dogovorio da se se toj firmi ili sta je vec vrati to kroz marketing...sto se tice ko su ova dvojica to su ova dva nova igraca sto su zadnja predstavljena Pixi je ovaj momak iz Zete,a mali Suljic je ovaj iz Butmira sto je dosao,strasan talenat...sto se tice novih igraca za sada je to to ali nije iskljuceno da se neko do kraja prelaznog roka dovede ako Mirza odluci da mu je jos neko potreban za sada je to to sto se tice novih igraca...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:@ _Bad_boy
znam za onog gutica,arsenijevica,todorovica,kojasević-a(to je taj pixi jel
i jel imate nekog igraca koji bi mogao bar unekoliko nadoknaditi odlazak alena skore?koja bi sastav mogao otprilike da bude za narednu sezonu sa ovim sto imate od igraca trenutno bez mogucih pojacanja?
-PAJA Fan Club!!
Suljic nije Suljevic,da to je to za sad...zamjene u napadu umjesto Skore za sada nema ali je jaci vezni red tako da ce vjerovatno biti lakse i napadacima...sto se tice sastava mogu ti otprilike reci iz mog ugla tj sto vidim...Alaim...desni bek Arsenijevic,stoperi Gutic i Torlak,za lijevu nisam siguran zavisi hoceli ovaj Todorovic uspjeti da se izbori tu posto mu je trenutno nikakva fizicka sprema ako se spremi igrat ce on tu,dva zadnja vezna Dzakmic i vjerovatno Dudo,lijevo Kojasevic desno Scepanovic i u napadu Avdic i Jahovic..._Bad_boy je napisao/la:miky_hz je napisao/la:@ _Bad_boy
znam za onog gutica,arsenijevica,todorovica,kojasević-a(to je taj pixi jel),i ovaj sad suljevic?jel to zasad?
i jel imate nekog igraca koji bi mogao bar unekoliko nadoknaditi odlazak alena skore?koja bi sastav mogao otprilike da bude za narednu sezonu sa ovim sto imate od igraca trenutno bez mogucih pojacanja?
Mada ima tu jos dosta igraca koji konkurisu za prvu ekipu Dupovac za stopera,Keno za zadnjeg veznog,Ihtijarevic,Hadzic,Handzic,Pliska,Hamzagic pa i ovaj mali Suljic mada nevjerujem da ce njega odma gurati u prvi plan
Nemoj sad ovaj sastav uzimati zdravo za gotovo ko zna sta ce biti do prvog kola i kako ce Mirza to posloziti...
Komsije nije zajebancija niti ironija,stvarno kakav je taj mali sto ga zovete pixi i dali igra za reprezentaciju Crne Gore.Ovo za reprezentaciju pitam zbog nase repke,ako je momak veliki talenat i ako ga BIH moze pokupiti bilo bi dobro.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
23 godine, nisam ga uživo gledao tako da nemogu dati neku ocjenu, a i odradio je svega 2-3 treninga do sada !dino lj je napisao/la:Komsije nije zajebancija niti ironija,stvarno kakav je taj mali sto ga zovete pixi i dali igra za reprezentaciju Crne Gore.Ovo za reprezentaciju pitam zbog nase repke,ako je momak veliki talenat i ako ga BIH moze pokupiti bilo bi dobro.
Sudeći po nastupima u Poljskoj trebao bi biti pojačanje, a to za repku
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pozdrav svim zaljubljenicima bordo boje,odlazim i ja na odmor, nema me do ponedjeljka.
Nadam se da vam necu puno nedostajati
Nadam se da vam necu puno nedostajati
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
eto ko nije gledo...pixija :mrgreen:jede loptu
Pozdrav Hairliji i sretno

eto ko nije gledo...pixija :mrgreen:jede loptu
Pozdrav Hairliji i sretno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma Pixi je zvijer na treninzima, vidjet cmo ga aBd 4.8.! 
Hej bolan,pogurajte ganceva Anonimusa u repku.dino lj je napisao/la:Komsije nije zajebancija niti ironija,stvarno kakav je taj mali sto ga zovete pixi i dali igra za reprezentaciju Crne Gore.Ovo za reprezentaciju pitam zbog nase repke,ako je momak veliki talenat i ako ga BIH moze pokupiti bilo bi dobro.
Potpisan je ugovor sa Legeom,dres ce se uskoro moci i kupiti cjena 100KM dres i sorc
Danas je bio press u klubu pa ce vjerovatno kasnije biti i opsirniji izvjestaj o cemu se sve pricalo
-Potpisan je ugovor i sa BP 1946
-Predstavnik navijaca je rekao da se bojkot prekida i da se navijaci vracaju na tribinu takodjer pozvao clanove UO da istraju u istrazi vezanoj za slucaj u Sirokom
-Uprava je obezbjedila stipendiju Igoru Puljicu te da ce pomoci Igoru da se zaposli u klubu kada zavrsi fakultet
-u ponedeljak ce u medijima izadji oglas u kojem ce stajati da svi ljudi kojima je FKS ostao duzan da se jave u klub da se rijesi to
Danas je bio press u klubu pa ce vjerovatno kasnije biti i opsirniji izvjestaj o cemu se sve pricalo
-Potpisan je ugovor i sa BP 1946
-Predstavnik navijaca je rekao da se bojkot prekida i da se navijaci vracaju na tribinu takodjer pozvao clanove UO da istraju u istrazi vezanoj za slucaj u Sirokom
-Uprava je obezbjedila stipendiju Igoru Puljicu te da ce pomoci Igoru da se zaposli u klubu kada zavrsi fakultet
-u ponedeljak ce u medijima izadji oglas u kojem ce stajati da svi ljudi kojima je FKS ostao duzan da se jave u klub da se rijesi to
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 jul 2010, 13:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Svaka cast za ovu stipendiju za Igora Puljica !
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ne samo za stipendiju nego za apsolutno sve sto radi uprava za sad,kao da su bitna pojacanja ako ce nam tim biti u rasulu,bitno je da se radi na dizanju kluba iz pepela upravi jos jednom svaka cast!
Braco kazem vam, sto se tice titule i Evrope u ovoj sezoni, ne ocekujte previse !
U klubu nam se hvala Bogu pocelo raditi sistemski,napravljen je dobar odnos izmedju uprave i navijaca sto je najbitnije !
Meni bi bila odlicna sezona da zavrsimo 5 na tabeli a da uzmemo Kup BiH! Nismo ga odavno uzeli a mislim da mozemo ga uzeti ! Bitno je da se radi sistemski, to je najbitnije braco !
U klubu nam se hvala Bogu pocelo raditi sistemski,napravljen je dobar odnos izmedju uprave i navijaca sto je najbitnije !
Meni bi bila odlicna sezona da zavrsimo 5 na tabeli a da uzmemo Kup BiH! Nismo ga odavno uzeli a mislim da mozemo ga uzeti ! Bitno je da se radi sistemski, to je najbitnije braco !
Ovo je stvarno za svaku pohvalu i nešto eviđeno poslije rata, bar ja neznam. A slažem se sa postom iznad, svaka čast upravi jer radi kako treba, bar odkako su došli a za dalje ćemo vidjet.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.