Evo čitam njihove portale i na ni jednom ne mogu pročitati njihovo "pjevanje", "gazi balije", a da smo kojim slučajem mi njih vrijeđali, već bi nas proglasili terotristima

JADOVI

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
osim je car, "bolje od hajduka"Edo_Majka je napisao/la:Evo video sa Tekme http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ ... ucima.html
+1000 garanttax je napisao/la:koliko ce raje biti protiv celika sta mislite moja prognoza 7000
hahahahaha koji likedotm87 je napisao/la:osim je car, "bolje od hajduka"Edo_Majka je napisao/la:Evo video sa Tekme http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ ... ucima.html
nije optimisticno, nego realno, protiv celika je uvjek bila dobra posjeta, a i svi su se osusili od ove pauze...zlaya_tm87 je napisao/la:mozda malo optimisticno, al' nadam se reprizi posjecenosti protiv sirokog...
P.S. seyo, daj clipove vise
jbg...ti u kuci se ucrvao mi na tribini...nesmijes beknut...jos ovi nasi sto su bili u kavezu prozivali nas i mi ko hajvani im uhvatili mahat hehe svi nas skontali, a pored svega ja snimampile87 je napisao/la:Ko to dosaoSamo da ti kazem da sam se ucrvao kuci
Konacno i od tebe jedan lijep komentarHamo je napisao/la:raja da vam odma kazem mi smo najjaca grupa na balkanu u 1. poluvremenu u nekim trenucima smo bili glasniji od Torcidasa...bio sam na istoku jer sam iso sa rođacima koji su htjeli na "neutralni" dio...pratio sam i jedne i druge mi sa onom brojnscu u odnosu na Torcidu bili smo izvrsni extra prejaki,neki su policajci nako kada sam prolazio pored njih nacuo da nas se pribojavaju...mislim da nema potrebe stavljat slike jer ste vidjeli vec dosta slika ali osim toga nemogu da prebacim jer nemam nikakav kabal niti ista drugo...mozemo biti ponosni sto smo TM 87 i jos nesto NAKULTURNIJI SMO NAVIJACI na Torcidine ustaske povike gazi balije i turcina mi smo nakon toga samo odpljeskali SVAKA NAM CAST![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i odbrana nam je izrsna kada bi pomislio sada ce od panike izbit loptu oni bi sve mirno odradili cak na neke trenove su se zezali sa Hajdukovim napadacima po meni vecina igraca je bila jako sigurna i jako cesto su fazonima znali izlevatit "Bile"...i nije mi jasno sta je bilo pred kraj nesto smo izvirivali van stadiona ja sam mislio da nam buseve razbijaju ili nesto tako????
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, KORRO, Napapijri, NeSamSafetee i 54 gosta.