FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lede se nije vratio u kub, a bili su razgovori jos prosle godine....zbog njegovog menagera Murisa Mujanovica, zvanog Muris krava. Lik piljar, mesar i sl...uhvatio se i menagerskog posla..i nikako nije u dobrim odnosima sa nasima u klubu. I to je to.
A sa Ledetom sam pricao, on je licno prizeljkivao povratak to prosle godine, ali drugi se nisu dogovorili i to je to.
Lede vise nije za bekovske oozicije, negdje na sredini je njegovo mjesto sada. Nema on vise tu dinamiku za modernu bekovsku poziciju ko ni Dzemo. Zato je Lede i prekomandovan u sredinu, a Dzemo na stopersku poziciju.Godine cine svoje. A sto se tice Ledeta, bezveze pisete, nema nista od njegovog povratka.
A sa Ledetom sam pricao, on je licno prizeljkivao povratak to prosle godine, ali drugi se nisu dogovorili i to je to.
Lede vise nije za bekovske oozicije, negdje na sredini je njegovo mjesto sada. Nema on vise tu dinamiku za modernu bekovsku poziciju ko ni Dzemo. Zato je Lede i prekomandovan u sredinu, a Dzemo na stopersku poziciju.Godine cine svoje. A sto se tice Ledeta, bezveze pisete, nema nista od njegovog povratka.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
Neko je bio pisao da će negdje biti prenosd
juniora?
juniora?
Kakav ba Lede, proslo je njegovo, godine ga stigle, nije to vise perspektiva, daj nam kakve tri zvjerke provjerene, pusti se vise ovih dzabnih sto im je istekao odgovor
Mosa RajvoSa
Ocito nije pao dogovor izmedju kluba i 033sport-a....Sarajevo22 je napisao/la:Neko je bio pisao da će negdje biti prenosd
juniora?
Prvo pobjediti Slobodu dragi forumasi, strpite se jos 2 dana.. Nista nije jos gotovo, moramo biti oprezni...
A u nedelju cemo o pojacanjima i ostalim stvarima potrebnih za sljedecu sezonu..
A u nedelju cemo o pojacanjima i ostalim stvarima potrebnih za sljedecu sezonu..
Ko ga yebe, mog'o je i Hecu uzet' za managera...AdiFKS je napisao/la:Lede se nije vratio u kub, a bili su razgovori jos prosle godine....zbog njegovog menagera Murisa Mujanovica, zvanog Muris krava. Lik piljar, mesar i sl...uhvatio se i menagerskog posla..i nikako nije u dobrim odnosima sa nasima u klubu. I to je to.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Rascic, Hadzic, Stanic kod kona... Giggs odrasto navijajuci za Liverpool a sad je legenda Uniteda, Carragher ko mali navijao za Everton a legenda je Liverpoola, u zadnje vrijeme najbolji primjer Kane iz Tottenhama, odrastao navijajuci za Arsenal a postise gol protiv tog Arsenala i slavi kao da je pogodio za pobjedu u finalu LPmohz87 je napisao/la:Prerano je još o sljedećoj sezoni pričati...to bi trebalo u nedelju od podne recimo...Ali ovaj Ordagić se spomenuo u nekoliko navrata...dobar mali...al za kone navija...tako da ga ja ni u bratskoj visočkoj bosni ne bi volio vidjeti...bekrić mu jedan od idola... :S ja ga zaboravio već...

Igraci su profesionalci i idu tamo gdje im je bolje, eto Ordagic odrastao navijajuci za kone, a dosad nekoliko puta mogao preci kod njih, pa nije, prosle godine ga molili da tuzi zvijezdu, uzme papire, i da ide kod kona,a momak to odbio, iako je lagano mogao dobiti papire, jer su mu dugovali dosta plata, evo i sad ga zele, i opet ce ga tesko dovesti, momak je vise zagrijan da pređe u Zrinjski nego kod njih, naravno najvise bi volio kod nas, jer zna da je to u ovom trenutku najbolja opcija za njega, za sledeci korak u karijeri, a tu se i Zvijezda pita, prije nekoliko mjeseci su dali 70 000 KM za njega, pa sigurno ga nece pustiti dzaba, a ima ugovor do kraja godine.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Momci dolaze da dronom snimaju utakmicu protiv Slobode i sve što slijedi poslije 90-te minute.

-
- Kontakt:
Sta je ovo ba, niko da javi rezultat juniora.
1-1
A i meni je, kod nas je dobro dosao. Siguran sam da moze odigrati jos 2-3 sezone na nivou a vjerujem da bi i on imao zelju da zavrsi karijeru kod nas a i pored toga dijete je kluba i sigurno je da bi i mladi igraci imali od koga uciti.mma_hz je napisao/la:Ma Lede i bi sada bio jedan od glavnih u nasoj ekipi..jedini kojeg mi je zao sto nismo vratili--simon je napisao/la:Ja sam se prosli prelazni rok nadao Muharemovicu, i pokazao je kvalitet ove sezone odigrao odlicno, glavni igrac Olimpika steta da ga nismo doveli tada mogao bi igrati na d.beku puno je kvalitetniji od Barica i Kallasia.
Ti si opet šampion !
Koreografija, trake, dimne, vatromet 
ZX2 1.60

ZX2 1.60

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
sta je vama ljudi ! kakav lede .... svaka njemu cast , al on u godinama i da nama dolazi , pa mi ganjamo igrace koji su u godinama al da ima iza njih velika karijera , tima krasica ili misimovica , a sta je lede ? kallasi bi u olimpicu najbolji bio , da ne govorim za stojceva ili bilbiju , jedno je igrat u olimicu a jednu u sarajevu ... nema vise vracanja tipa avdica koji se 100 puta vratio ..
-
- Kontakt:
Lede igra u sredini trenutno. Slicno kao i Ordagic. E sad ako bi birali izmedju njih, ja sam 10000 % za Ordagica. Mladji, potentniji, mozda nekad i zaradimo na njemu...
Naravno ovo su samo nasa nagadjanja, zelje...ali onako poredim.
Naravno ovo su samo nasa nagadjanja, zelje...ali onako poredim.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
koliko znam, slabo ko zeli vidjeti starijeg igraca i istrosenog igraca, kako kazete..
A sada bi Muharemovica doveli jer je eto donio Olimpicu trofej..
Iskreno, on mi je bio najdrazi igrac.. Kad se sjetim njegovog gola u Gentu, pa na Kosevu kad je onu golcinu zavalio... Al nije on za ovo Sarajevo..
Mada sve zavisi sta zelimo mi, dal ekipu u okviru evropskih standarda il u okviru premier lige.. Lede je daleko od Evropskog igraca, prije svega zbog godina...
A njemu veliki respect za sve sto je uradi za Sarajevo a i ovo u Olimpicu
A sada bi Muharemovica doveli jer je eto donio Olimpicu trofej..
Iskreno, on mi je bio najdrazi igrac.. Kad se sjetim njegovog gola u Gentu, pa na Kosevu kad je onu golcinu zavalio... Al nije on za ovo Sarajevo..
Mada sve zavisi sta zelimo mi, dal ekipu u okviru evropskih standarda il u okviru premier lige.. Lede je daleko od Evropskog igraca, prije svega zbog godina...
A njemu veliki respect za sve sto je uradi za Sarajevo a i ovo u Olimpicu
Danas Džemica i Bilbija lagano šetkaraju Ferhadijom
. I ako nije vrijeme još za priče oko pojačanja po meni najveće pojačanje će biti ostanak Delača 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos malo i titulaaaaaa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Doslo je vrijeme da napravimo iskorak u Evropi, aBd da imamo srece i da dobijemo u drugom pretkolu prvaka Albanije jer su oni nosioci. Pa pokusat uci u tu grupnu fazu EL...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, nedimmmm1337, Proximic, relativizam, rimljanin90, Rodman, Vanja8 i 92 gosta.