FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Steta stvarno za ovu utakmicu da odemo bez boda kuci, ne pamtim kad smo zadnji put ovako dobro odigrali u gostima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zalaganje ok, ali kada se ti svaku utakmicu mucis da zabijes jedan gol onda tebi treba remont totalni. Naguzili nas posteno Jagodic i Karic. Podrska Petrovicu i neka se jos u januaru potrudi da dovede kvaliteta u ovu ekipu. Ako uprava zeli da od nas bude nesto onda neka ga puste da radi sam. Trener dobar je tu, sada treba covjeku naci pare za prava pojacanja i to jedino rjesava ovu situaciju.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 okt 2017, 00:11, ukupno mijenjano 4 puta.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Treba svega a treba i sreće ybg odmah gol i branili se ko žepa. Tesko stvara bilo ko prilike na bunker u ovoj ligi pa i mi. Idemo dalje sta je tu je.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- RollingPaper
- Kontakt:
Nisam znao da Borac ovako igra, branit se sa 11 igrača ccc
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
To je to.... liga za prvaka
.... GOSK dobio u gostima, Krupa dobila u gostima, sutra mladost ako dobije nama slijedi teska,teska borba za opstanak....dolaze nam pitari i siroki pa Idemo radniku....teska borba za opstanak
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bio sam danas optimist pravo al kurko!Nista,od sutra pocet pripremat ekipu samo za kup i uigravati za iduću sezonu pod uslovom da Slavko ima u glavi par pojačanja u vidu bekova,krila i jednog pravog napadača!!
DRŽAVA TUZLA!!
Ma majmun svoje vrste, al nema veze NIKO NIKO SAMO SLOBODA ucero im sisoja svima75000 je napisao/la:jedva doceko babunstaragarda je napisao/la:To je to.... liga za prvaka![]()
![]()
![]()
.... GOSK dobio u gostima, Krupa dobila u gostima, sutra mladost ako dobije nama slijedi teska,teska borba za opstanak....dolaze nam pitari i siroki pa Idemo radniku....teska borba za opstanak
Otkud ti znaš šta je izvukaoChinaglia je napisao/la:sta izvuce golman Bojca, svaka mu cast
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mogao se jedan bod osvojit. Neozbiljno smo primili gol, fakat, centarsut s centra. Nije još ništa izgubljeno. Dobiješ Pitare i dolaziš im na dva boda. Mora se samo serija napravit i kod kuće sve dobijat redom 
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Celo je uradio maksimum sa ovim igracima. Jbg igracki kadar je los i ne mos ocekivati nesto.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta uradise od Kluba majku im j e b e m u picku
Ne treba se previse obazirati na komentare ovih divizijasa ili babuna kako ih prozva 75000 i ja se doduse tesko suzdrzim ali definitivno od sad su na ignore, sto se tice vecerasnje utakmice vidi se napredak u igri i ja vjerujem da ce ovo Slavko jos bolje sada posloziti za ovih 14 dana, liga za prvaka jos nije gotova jer sarajevo koje je 6 trenutno nam bjezi 5 bodova a ima jos citava polusezona u igri, bit ce tu jos kikseva jer nam je liga takva...Iskreno sto se mene tice ja bi vise volio da se fokusiramo na kup a ovdje probati zaganjati tu ligu 6 i onda lagano sa drugom ekipom je igrati
nesretan poraz, ali neozbiljno je primat golove iz prekida, a ne zabijat ih
igra sasvim korektna, momci su se borili, ne mogu nista reci, bilo je tu par nekih polu-sansi, mogao se zabit gol uz malo vise srece i preciznosti, ali nije i sta da se radi
Bojac rano i lagano zabio gol i od tada u defanzivu, kao mi protiv Zeljescara, na kraju se odbranili i zasluzeno osvojili tri boda, jer uzalud ti sav posjed lopte, ako nemas bar jednu sansu i ako je ne iskoristis
uglavnom, manji pomaci su vidljivi i ocekujem da to vremenom bude bolje, danas nije islo, idemo dalje
igra sasvim korektna, momci su se borili, ne mogu nista reci, bilo je tu par nekih polu-sansi, mogao se zabit gol uz malo vise srece i preciznosti, ali nije i sta da se radi
Bojac rano i lagano zabio gol i od tada u defanzivu, kao mi protiv Zeljescara, na kraju se odbranili i zasluzeno osvojili tri boda, jer uzalud ti sav posjed lopte, ako nemas bar jednu sansu i ako je ne iskoristis
uglavnom, manji pomaci su vidljivi i ocekujem da to vremenom bude bolje, danas nije islo, idemo dalje
Rano je još za neke veće stvari od Ćele. Od ove sezone se više svakako ništa i ne očekuje, jedino u tom kupu da se proba napravit šta.
Ali ima pomaka, barem ono što je pisalo na tekstualnom, zato i ne boli ovaj poraz toliko, nisu plaho bezmudi bili.
Ali ima pomaka, barem ono što je pisalo na tekstualnom, zato i ne boli ovaj poraz toliko, nisu plaho bezmudi bili.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
FK Sloboda Tuzla
Bolji bili puno cijelu utaknicu ali jbg nismo gola dali a primili. Mislim da je Borac tri puta prešao centar kako treba. Nismo zaslužili poraz sigurno. Uglavnom ide se dalje. Sloboda sebi divizija sebi. Ovi sto likuju aferim
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ovaj pregled na BHT-u nije ni za kurca.
Po onom pregledu moze se samo vidjeti da nam je golman ko mud0 kiksao je par puta ali ovi nisu znali iskoristiti. Mi imali samo jedan pravi sut i neka poluprilika. Jel do pregleda ili do nas ne znam ali ako je neko bio neka napise vise !!! Izvjestaj je ko runja nema ni celine izjave nista sve u minutu stalo.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Dobro. Izgubili pa sta. Ne zelim da ih poredim nikako, al ovaj Smajić ko i Tandara samo na nekim prijateljskim zabija golove. Po meni jest da ga zovu za repku al mi se kao igrac u tim godinama uopste ne dopada. Igra je bila dobra bez realizacije na kraju, ali nadam se da će za vrijeme pauze ćelo to jos bolje posloziti i odigrati protiv pitara najbolju tekmu u sezoni.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
E tako cemo mi fino radi naseg djeteta gutat tablete i trpiti njegove egzibicije na golu pa Ce on fino kad nam i z j e b e zivce lagano zdravstvenu knjižicu pod rukicu i pravac neki vecih klub...cim dobaci do repke... Sarajevo, meljo, Zrinja..ko i kolega mu pirija....a mi ko popisane stuhe cemo da pricamo o tuzbama....j e b a t cemo savez... ovo-onoSlobodas je napisao/la:Po onom pregledu moze se samo vidjeti da nam je golman ko mud0 kiksao je par puta ali ovi nisu znali iskoristiti. Mi imali samo jedan pravi sut i neka poluprilika. Jel do pregleda ili do nas ne znam ali ako je neko bio neka napise vise !!! Izvjestaj je ko runja nema ni celine izjave nista sve u minutu stalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.