FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

make
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la make » 09 dec 2010, 17:32

Por que ? Por que somos los mejores...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 dec 2010, 20:13

-Paja je napisao/la:Bicemo zadovoljni ako izvucemo inferiorni spanski klub smatram licno da je nas svevisnji kolektiv na nivou u kojem ni sudije ne mogu pomoci Barceloni tako da kad bi nas sudije ostetile a mi izgubili to bi bilo katastrofa jer smo visestruko jaci! Barcelona je mali politicki klub koji nije spreman da se u regularnoj bitci suprotstavi najvecem sportskom kolektivu u historiji svih sportova!

Dominacija je neminovnost!
To što ste "izdominirali" Partizana ne znači da ćete proći osminu finala.. Al moram priznat, imaš dobar smisao za humor..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 09 dec 2010, 21:44

...paja svaki dan me sve vise iznenadjujes svojim komentarima...stvarno pises prevelike gluposti... :roll:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 dec 2010, 22:00

enobarca je napisao/la:...paja svaki dan me sve vise iznenadjujes svojim komentarima...stvarno pises prevelike gluposti... :roll:
tek si mjesec dana ovde,a paja ti vec ide na zivce...ne valja ti to... :mrgreen:

inace sto se tice uzakmice protiv onih ludih rusa...ocigledno je da onaj njihov trener ovaj put nije dovoljno tespiho i molio... :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 09 dec 2010, 22:41

Toxicity je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Bicemo zadovoljni ako izvucemo inferiorni spanski klub smatram licno da je nas svevisnji kolektiv na nivou u kojem ni sudije ne mogu pomoci Barceloni tako da kad bi nas sudije ostetile a mi izgubili to bi bilo katastrofa jer smo visestruko jaci! Barcelona je mali politicki klub koji nije spreman da se u regularnoj bitci suprotstavi najvecem sportskom kolektivu u historiji svih sportova!

Dominacija je neminovnost!
To što ste "izdominirali" Partizana ne znači da ćete proći osminu finala.. Al moram priznat, imaš dobar smisao za humor..
Sto je zalosno kad covek poludi! :cry: :cry: :cry:
MVP - Messi-Villa-Pedro

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 dec 2010, 22:47

bravo milose dobro si mu rekao :mrgreen:
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 09 dec 2010, 22:51

Ne dirajte Paju :!: , jer nece biti nikog drugog da pise o katalonsko politickom malom poluklubu (valja ovo sve srociti :mrgreen: ). Pustite ga da piše sve najgore šta mu padne napamet jer tako sam sebe lijeci i sam sebi pomaže, sevap je to.
Samo ti Paji deri i to rafalno, nista pojedinacno.
De nam ovdje stavi onu forumu za dominaciju :lol: :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 dec 2010, 00:38

Jesam vam rekao da ima dobar smisao za humor.. Go go Paja :D
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 dec 2010, 09:51

Alves: "Za Pepa bih se bacio sa vrha tribina"

Brazilac Dani Alves uvjerava sve da u njegovim planovima za budućnost nema mjesta za Real Madrid:

- Ako budem morao otići iz Barçe, nikada ne bih otišao tamo. Moj voz za Madrid je davno prošao.

On i njegov agent su negirali da su ikada stupili u kontakt s ljudima iz kluba Florentina Péreza. Ovaj desni bek Blaugrane slijepo vjeruje Pepu Guardioli, čak je jednom prilikom to pokušao dočarati na sljedeći način:

- Kada bi mi Pep rekao da se popnem do zadnjeg reda tribina i bacim se, mislio bih da ima nešto dobro tamo dolje (smijeh).

slika

O Joseu Mourinhu je rekao:

- On je veliki trener koji je često na naslovnicama. Volio bih da sam mogao raditi s njim i to se zamalo nije desilo.

Ali, takođe misli da se nekada pretjeruje sa pohvalama za ovog Portugalca:

- O njemu se govori kao da je izmislio fudbal, kao da on sa klupe sve osvaja.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 dec 2010, 10:38

Xavi: Bili su nepravedni prema Sneijderu

U utrci za FIFA-inom Zlatnom loptom ove 2010. godine su ostala još samo trojica nogometaša. U pitanju je tercet Barceloninih igrača, Lionel Messi, Xavi i Andres Iniesta.

Po prvi put će ove sezone ovu uglednu nogometnu nagradu zajedno dodijeljivati FIFA (Međunarodna nogometna organizacija) i France Football. Najviše prašine je ove godine podiglo neuvrštavanje Holanđanina Wesleyja Sneijdera među tri posljednja koja kandidiraju za naslov, s obzirom da je Interov veznjak prošle sezone s milanskim klubom osvojio tri pehara (Liga prvaka, Serie A i talijanski Kup), a uz to je i sa Holandijom igrao finale na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

S tim se složio i jedan od trojca koji kandidira za ovaj laskavi naslov.

"Shvatam ljutnju Sneijdera, svih navijača Intera i bilo koga ko podržava Sneijdera. Po mom je mišljenju imao fantastičnu sezonu i trebao se naći među posljednja tri, to sigurno", rekao je Barcelonin veznjak Xavi, koji se i ovom prilikom samo nakratko vratio "el clasicu" u kojem je zabio prvi od pet pogodaka Barcelone.

"Pobjeda protiv Reala je uvijek posebna. Sada taj uspjeh moramo nadograđivati nastavkom pobjedničke serije", završio je Xavi.

s-x.com

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 dec 2010, 11:35

Kako se pise,danas bi trebao biti objavljen ugovor vrijedan 30 mil. izmedju Barcelone i "Qatar Foundation".Naravno,i pored ovoga,UNICEF ostaje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 dec 2010, 12:08

Kakav je ovaj Sandro, ko jefitna K*rva!ONO sto je bilo 111 godina simbol naseg kluba ,prodaje za pisljivih 25 miliona.
ko da ce mu nesto znaciti,bolje da je prodo gabi millita ,keitu ,abidala ili maxvela!Zaradio bi te pare,nego gospodin gazi preko ponosa da bi imao malo vise kesa u banci!Sta je sa MES Que Un Club???Bas me zanima kako ce izgledati dresovi kad na njima bude pisalo
Qatar Foundation! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
MVP - Messi-Villa-Pedro

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 10 dec 2010, 13:15

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 dec 2010, 14:14

Eto docekali smo da i na nasem svetom dresu imamo logo, prvo Unicef a sad evo imat cemo i ovaj neki kombinovani logo Unicef i Qatar foundation. Ne znam sad sta da mislim, citao sam evo sad da je i ova katarska fondacija neprofinta organizacija za promociju sporta i sl, dakle opet se barem ne radi o nekoj firmi, kladionici i sl, sto i nije tako strasno, a od njih cemo imati godisnje po 30 miliona sto je najveci ugovor u istoriji fudbala.

Jos uvijek ne znamo kako ce izgledati dres, u narednim mjesecima dizajneri ce obaviti posao dizajna tog natpisa unicef i qatar foundation, mozemo se samo nadati da ce lijepo ispasti.

Mislim da ne bi trebali sad proklinjati predsjednika radi ove odluke, tradicija jeste bitna, ali opet i finansijska stabilnost kluba takodje, za 5 godina klub ce od ove fondacije dobiti 150 miliona, sto ce jako pomoci stabilnosti kluba, kao i u dovodjenju vrhunskih igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 dec 2010, 14:29

losmi je napisao/la:Kakav je ovaj Sandro, ko jefitna K*rva!ONO sto je bilo 111 godina simbol naseg kluba ,prodaje za pisljivih 25 miliona.
ko da ce mu nesto znaciti,bolje da je prodo gabi millita ,keitu ,abidala ili maxvela!Zaradio bi te pare,nego gospodin gazi preko ponosa da bi imao malo vise kesa u banci!Sta je sa MES Que Un Club???Bas me zanima kako ce izgledati dresovi kad na njima bude pisalo
Qatar Foundation! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
...vidis li ti sta pises...prodati abidala????...abidal igra odlicno ovu sezonu...i nije vazno kako ce dresovi izgledati,vazno je da dobro igramo... ;)

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 dec 2010, 14:48

-Paja je napisao/la:Jos se sjecam kad sam ovim neznalicama govorio o finansijskoj propasti Barcelone, kad mi je neki znalac rekao ma to su lazni izvjestaji oni to kriju ma nemoguce :mrgreen: Evo samo malog uvoda u to hahaha zamiliste koliko su jadni kad nude ne samo na prednjem dijelu majice vec i na sorcu i ledjima prostor za sponzore ko rukometni klubovi. Normalno Qatar Foundation neprofitna organizacija i to iz Qatara haha hajde imate kviz tri pokusaja da pogodite od cega ce oni platiti sponzorstvo? :mrgreen:
...da si malo vise pametan,znao bi da je qatar jeadna od najbogatijih drzava svijeta zbog izvoza nafte i plina,i zato suti...

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 10 dec 2010, 14:53

Nesto sam Barcu zagotivio u zadnje vrijeme, to nece na dobro!
Mora da je zbog tog sto ste onako nakantali onaj Real, dalje od onog nije moglo :D
A vjerovatno tu ima i faktor slicnosti klubova jer i mi i vi imate 18 domacih i 3 evropske titule a tu je i cinjenica da oba kluba stvaraju zvijezde a ne kupuju sto se dosta cijeni...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 10 dec 2010, 17:22

nidjo_barca je napisao/la:Kako se pise,danas bi trebao biti objavljen ugovor vrijedan 30 mil. izmedju Barcelone i "Qatar Foundation".Naravno,i pored ovoga,UNICEF ostaje.
Barcelona potpisala petogodišnji ugovor sa Katarskom fondacijom za 150 miliona eura, tako da će igrači na dresovima pored logoa UNICEF-a imati prvog sponzora.

Barcelona će dobijati po 30 miliona eura godišnje od sezone 2011/12. od ove neprofitne organizacije, koja se nalazi u državi budućem organizatoru Svjetskog prvenstva 2022. godine.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 dec 2010, 17:44

Rosell je sa ovim potezom ispao pizda neviđena :x :oops: 110 godina tradicije je prodao za 30 miliona :oops: :oops:
Po prvi put u istoriji kluba ce biti sponzor na dresu :oops: :oops: što nikad niti jednom predsjedniku Barse nije palo na pamet da stavlja :oops: koga interesuje što je Quatar Fondation humanitrna i što nije profitabilna organizacija :?: :?: on je ovim potezom spustio Barsu na razinu svih ostalih klubova,a tolike godine i decenije se razlikovala od drugih :oops: Sandro majmune :evil:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 dec 2010, 17:48

Klub je u ekonm. kriz duga od preko 500 mill eura, pametan potez predsijednika uostalom neodlucuje sam on o tome..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.