FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
mene vise strah nase odbrane nego ijednog rominog igraca,,ali nadam se pobjedi,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Admir_Sa je napisao/la:Tottia Francesca...Dabar je napisao/la:Čega...

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Evil Genius
- Kontakt:
vidis ti dokle je fudbal doguro, da jedan guber zbija sale na racun il capitana 

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Veceras ce Alitontop ponovo da dokaze da on i medju ovom konkurencijom moze u prvih 11,jedan njegov velemajstorski gol veceras i dosta od njega 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Veceras ne ocekujem nista, mozda minimalna pobijeda od 1-0 do 2-1 sto bilo odlicno za trenutno ovakav Bayern, Bayern je mnogo oslabljen, neigraju glavni igraci Rib&Rob, dok i Roma ima problema sa igracima.
ima tu Alitntop koji ako je raspolozen moze odlicno zamjeniti i Riberya i Robbena vjeruj miFC BAYERN je napisao/la:Veceras ne ocekujem nista, mozda minimalna pobijeda od 1-0 do 2-1 sto bilo odlicno za trenutno ovakav Bayern, Bayern je mnogo oslabljen, neigraju glavni igraci Rib&Rob, dok i Roma ima problema sa igracima.

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Posto sam po prirodi pesimista, a poucen ranijim utakmicama sa pocetka sezone, nadam se da ce uspjeti ostati neporazeni veceras. Dakle, bodom bih bio zadovoljan 

- Evil Genius
- Kontakt:
mi smo usput ostali bez jos jednog igraca (menez) tako da sve manje vjerujem u dobar rezultat a uzdam se u demichelisa i njegove poznate kikseve . . .
(sad nesto kontam koje bi sranje bilo da upravo demichelis zabije pobjedonosni gol)
(sad nesto kontam koje bi sranje bilo da upravo demichelis zabije pobjedonosni gol)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Evo linkova za večeras
http://atdhe.net/24115/watch-bayern-munich-vs-as-roma
http://www.rojadirecta.org/goto/calciol ... ite90.com/
http://www.rojadirecta.org/goto/www.can ... /canal.htm
http://www.rojadirecta.org/goto/jtelevi ... nel-2.html
Ima ih još pa povičite ako neko ne uspije...
http://atdhe.net/24115/watch-bayern-munich-vs-as-roma
http://www.rojadirecta.org/goto/calciol ... ite90.com/
http://www.rojadirecta.org/goto/www.can ... /canal.htm
http://www.rojadirecta.org/goto/jtelevi ... nel-2.html
Ima ih još pa povičite ako neko ne uspije...
Sent from my Philips Smart TV.
Slazem se da je tu Altintop odlican je to igrac i ako nikad nemoze da dobije pravu priliku pored Rib&Rob, eo sada nema nijednog i nadam se da ce dobro iskoristiti priliku i dobro odigrati na njemu je da pokaze sta zna, sto se tice Gala to sto se odrekao skautinga, mene vise od njega ne moze nista iznenaditi, sada ce sigurno poceti skauting u Holandiji i dovoditi igrace tj. "talente" tipa Pranjic,Braafheid ...van gall je napisao/la:ima tu Alitntop koji ako je raspolozen moze odlicno zamjeniti i Riberya i Robbena vjeruj miFC BAYERN je napisao/la:Veceras ne ocekujem nista, mozda minimalna pobijeda od 1-0 do 2-1 sto bilo odlicno za trenutno ovakav Bayern, Bayern je mnogo oslabljen, neigraju glavni igraci Rib&Rob, dok i Roma ima problema sa igracima.
ma prosle godine je Altintop u Liyonu odigru savrseno utakmicu da je i Ribery nije mogao bolje odigrati da je igrao tako da se ja tome nadam i veceras,a Gaal nek trazi svoje talente po holandiji al ih vise tako lako nece dovesti,opekli su se svi prosle seozne sa Panjem i BRafom.... 

BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Ma on je veliki igrac, al ne moze on sam igrati nema sanse, mozda ja vas podcjenjujem al bas bez pola ekipe bit ce vam tesko jako jako teskoEvil Genius je napisao/la:vidis ti dokle je fudbal doguro, da jedan guber zbija sale na racun il capitana

veceras je na programu guzhhenje zabojedaca
idemo zlatne rezerve
pokazite da mozete i bez dva glavna igraca
bilo je tu malo vulgarnosti, ali samo malo pa je to i moglo proci na forumu. drugi su razlozi brisanja
znam da si radoznao pa sam i napisao nesto bas za tebe
naime, i sam znas sta je ajax osvojio, vjerujem da znas. ali, znas li da je ta utakmica kupljena, tj. ajax je na prevaru uzeo ono sto je uzeo. naravno da igraci nisu bili upuceni kao ni trener.
ja znam ko je podmicen i ko ga je podmitio!
osim toga, govorio sam i o duzini kar-ine i rekao da se ne zalijeces sa opkladama jer u gaci cuvam azbahu koja mjeri nevjerovatnih 6 cm! dakle, sacuvaj pare dok ti ih nisam uzeo
dovoljno je on syeb´o
ili mislis da mu treba dati jos jednu sansu pa da dokrajci 

idemo zlatne rezerve

jesam.geronimo je napisao/la:Nisam! Što pitaš, da nisi slučajno izbrisao post?
bilo je tu malo vulgarnosti, ali samo malo pa je to i moglo proci na forumu. drugi su razlozi brisanja

znam da si radoznao pa sam i napisao nesto bas za tebe

naime, i sam znas sta je ajax osvojio, vjerujem da znas. ali, znas li da je ta utakmica kupljena, tj. ajax je na prevaru uzeo ono sto je uzeo. naravno da igraci nisu bili upuceni kao ni trener.
ja znam ko je podmicen i ko ga je podmitio!
osim toga, govorio sam i o duzini kar-ine i rekao da se ne zalijeces sa opkladama jer u gaci cuvam azbahu koja mjeri nevjerovatnih 6 cm! dakle, sacuvaj pare dok ti ih nisam uzeo

znam, znamgeronimo je napisao/la:Šta ću kad sam znatiželjan.

ko zna, znapoglavica je napisao/la:Dobar ti je sastav

imas igraca viskagero je napisao/la:-----Ola......Mario--------------
Krosonja--------------Mulija----
---MvB----------Basti------------
Conti--Truba---Micho---Lahm-
---------Buttko------------------

zasto?...da nisi, ne dao Bog, bolestanGeru očekuj u punoj snazi tek za 2-3 hefte

zastoBilo bi vrijeme da se Gomezu pruži prava šansa

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Oj boze dragi, jest off topic, al ovaj levat sto je u studio BHT-a gost, kaze Bayern nije u punom sastavu al Roma jest haha koji frajer, pa Roma desetkovana nije da im fali igraca nego desetkovani.
- Omerbavarac
- Kontakt:
--------Schweini----Bommel-------------geronimo je napisao/la:---------------Olić---------------------
Altintop------Kroos-------------Muller
.
Contento--------Truba--------Buyten-----Lahm
------------------------Butt----------------------
Ovako izgleda pocetnih 11.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eh pa vi se zajebajite sa Bayom, nikad ne znate jel citaju ove nase postove
.
Bayern tužio UEFA-inog istražitelja Robina Bokšića
Njemački prvak Bayern podigao je u srijedu tužbu protiv šefa disciplinske službe Evropske nogometne federacije (UEFA) Petera Limachera te UEFA-inog istražitelja Robina Bokšića.
Čelnici bavarskog kluba potvrdili su da su podigli tužbu pri tužiteljstvu u Münchenu nakon što se u časopisu Stern pojavila priča u kojoj su spomenuta dvojica UEFA-inih zaposlenika optužena za širenje glasina o Bayernovom namještanju utakmice.
Konkretno, Stern je u svome članku naveo da je Bokšić 2008. bio izvor glasina kako su šefovi ruske mafije manipulirali rezultatom utakmice polufinala Kupa UEFA-e između Bayerna i Zenita iz St. Peterburga. Njemački tužitelji u to su vrijeme ustvrdili kako nemaju dokaza za pokretanje istrage.
Vodstvo Bayerna istaknulo je kako su dvojica službenika diskreditirala oba kluba “velikim lažima i klevetničkim izjavama”. Bayern je stoga zatražio da obojica budu strogo kažnjena, a predsjednika UEFA-e Michela Platinija je pozvao da pokrene hitnu akciju vezanu uz “daljnje zaposlenje Limachera i Bokšića”. Iz UEFA-e zasad nema komentara na cijeli slučaj.
Podsjetimo, Bayern i Zenit su u prvoj utakmici polufinala Kupa UEFA-e u sezoni 2007/2008 odigrali neodlučeno 1-1, da bi Rusi u uzvratu slavili s uvjerljivih 4-0. Mediji su nekoliko mjeseci kasnije bili puni priča kako je uhvaćen telefonski razgovor u kojem stanoviti ruski mafijaš tvrdi da je isplatio Bayernu 50 miliona u nepoznatoj valuti kako bi pustio uzvratnu utakmicu.
Spomenuti Robin Bokšić posljednjih je sedmica došao u središte pažnje hrvatske javnosti jer radi na istrazi navodnog namještanja prve utakmice finala Hrvatskog kupa 2009. godine u kojoj je Dinamo s 3-0 pobijedio Hajduk.

Bayern tužio UEFA-inog istražitelja Robina Bokšića
Njemački prvak Bayern podigao je u srijedu tužbu protiv šefa disciplinske službe Evropske nogometne federacije (UEFA) Petera Limachera te UEFA-inog istražitelja Robina Bokšića.
Čelnici bavarskog kluba potvrdili su da su podigli tužbu pri tužiteljstvu u Münchenu nakon što se u časopisu Stern pojavila priča u kojoj su spomenuta dvojica UEFA-inih zaposlenika optužena za širenje glasina o Bayernovom namještanju utakmice.
Konkretno, Stern je u svome članku naveo da je Bokšić 2008. bio izvor glasina kako su šefovi ruske mafije manipulirali rezultatom utakmice polufinala Kupa UEFA-e između Bayerna i Zenita iz St. Peterburga. Njemački tužitelji u to su vrijeme ustvrdili kako nemaju dokaza za pokretanje istrage.
Vodstvo Bayerna istaknulo je kako su dvojica službenika diskreditirala oba kluba “velikim lažima i klevetničkim izjavama”. Bayern je stoga zatražio da obojica budu strogo kažnjena, a predsjednika UEFA-e Michela Platinija je pozvao da pokrene hitnu akciju vezanu uz “daljnje zaposlenje Limachera i Bokšića”. Iz UEFA-e zasad nema komentara na cijeli slučaj.
Podsjetimo, Bayern i Zenit su u prvoj utakmici polufinala Kupa UEFA-e u sezoni 2007/2008 odigrali neodlučeno 1-1, da bi Rusi u uzvratu slavili s uvjerljivih 4-0. Mediji su nekoliko mjeseci kasnije bili puni priča kako je uhvaćen telefonski razgovor u kojem stanoviti ruski mafijaš tvrdi da je isplatio Bayernu 50 miliona u nepoznatoj valuti kako bi pustio uzvratnu utakmicu.
Spomenuti Robin Bokšić posljednjih je sedmica došao u središte pažnje hrvatske javnosti jer radi na istrazi navodnog namještanja prve utakmice finala Hrvatskog kupa 2009. godine u kojoj je Dinamo s 3-0 pobijedio Hajduk.
dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
da se poslužim harisovim rječnikom i njegovim mješanjem stranih jezika...so fil hab ih na mojoj cvajte kopf, tako da cufort mjerenje prestaje.secer je napisao/la:rekao da se ne zalijeces sa opkladama jer u gaci cuvam azbahu koja mjeri nevjerovatnih 6 cm! dakle, sacuvaj pare dok ti ih nisam uzeo![]()

helem, u stilu pravog šećerbegovića.
Post si dobro iskombinov'o, nema šta, svakim danom napreduješ.

ma joksecer je napisao/la: zasto?...da nisi, ne dao Bog, bolestan![]()

vidiš da se i kolega Klare čudi takvoj situaciji.

Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
http://skyperlive.net/van gall je napisao/la:dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
a nemoze ovAJ LINK AAAAAAAAArob do bagro je napisao/la:http://skyperlive.net/van gall je napisao/la:dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 3 gosta.