FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la isakovich » 15 sep 2010, 18:41

mene vise strah nase odbrane nego ijednog rominog igraca,,ali nadam se pobjedi,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 18:49

Admir_Sa je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Čega...
Tottia Francesca...
:mrgreen: umal se usra (prno sam) koliko me strah :mrgreen:.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 15 sep 2010, 19:04

vidis ti dokle je fudbal doguro, da jedan guber zbija sale na racun il capitana :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 sep 2010, 19:14

Veceras ce Alitontop ponovo da dokaze da on i medju ovom konkurencijom moze u prvih 11,jedan njegov velemajstorski gol veceras i dosta od njega :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 sep 2010, 19:14

Veceras ne ocekujem nista, mozda minimalna pobijeda od 1-0 do 2-1 sto bilo odlicno za trenutno ovakav Bayern, Bayern je mnogo oslabljen, neigraju glavni igraci Rib&Rob, dok i Roma ima problema sa igracima.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 sep 2010, 19:16

FC BAYERN je napisao/la:Veceras ne ocekujem nista, mozda minimalna pobijeda od 1-0 do 2-1 sto bilo odlicno za trenutno ovakav Bayern, Bayern je mnogo oslabljen, neigraju glavni igraci Rib&Rob, dok i Roma ima problema sa igracima.
ima tu Alitntop koji ako je raspolozen moze odlicno zamjeniti i Riberya i Robbena vjeruj mi :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 15 sep 2010, 19:19

Posto sam po prirodi pesimista, a poucen ranijim utakmicama sa pocetka sezone, nadam se da ce uspjeti ostati neporazeni veceras. Dakle, bodom bih bio zadovoljan ;)

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 15 sep 2010, 19:19

mi smo usput ostali bez jos jednog igraca (menez) tako da sve manje vjerujem u dobar rezultat a uzdam se u demichelisa i njegove poznate kikseve . . .
(sad nesto kontam koje bi sranje bilo da upravo demichelis zabije pobjedonosni gol)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 sep 2010, 19:20

van gall je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Veceras ne ocekujem nista, mozda minimalna pobijeda od 1-0 do 2-1 sto bilo odlicno za trenutno ovakav Bayern, Bayern je mnogo oslabljen, neigraju glavni igraci Rib&Rob, dok i Roma ima problema sa igracima.
ima tu Alitntop koji ako je raspolozen moze odlicno zamjeniti i Riberya i Robbena vjeruj mi :D
Slazem se da je tu Altintop odlican je to igrac i ako nikad nemoze da dobije pravu priliku pored Rib&Rob, eo sada nema nijednog i nadam se da ce dobro iskoristiti priliku i dobro odigrati na njemu je da pokaze sta zna, sto se tice Gala to sto se odrekao skautinga, mene vise od njega ne moze nista iznenaditi, sada ce sigurno poceti skauting u Holandiji i dovoditi igrace tj. "talente" tipa Pranjic,Braafheid ...

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 sep 2010, 19:25

ma prosle godine je Altintop u Liyonu odigru savrseno utakmicu da je i Ribery nije mogao bolje odigrati da je igrao tako da se ja tome nadam i veceras,a Gaal nek trazi svoje talente po holandiji al ih vise tako lako nece dovesti,opekli su se svi prosle seozne sa Panjem i BRafom.... :D

BAYERN MUNCHEN

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 19:39

Evil Genius je napisao/la:vidis ti dokle je fudbal doguro, da jedan guber zbija sale na racun il capitana :D
Ma on je veliki igrac, al ne moze on sam igrati nema sanse, mozda ja vas podcjenjujem al bas bez pola ekipe bit ce vam tesko jako jako tesko :). Uglavnom nek bude dobra utakmica koliko je to moguce s obzirom da su obije ekipe uskracene za najbolji kadar ne znam al cemo da vidimO :D.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 sep 2010, 20:01

veceras je na programu guzhhenje zabojedaca :twisted:
idemo zlatne rezerve :!: pokazite da mozete i bez dva glavna igraca 8-)

geronimo je napisao/la:Nisam! Što pitaš, da nisi slučajno izbrisao post?
jesam.
bilo je tu malo vulgarnosti, ali samo malo pa je to i moglo proci na forumu. drugi su razlozi brisanja :lol:
znam da si radoznao pa sam i napisao nesto bas za tebe ;)
naime, i sam znas sta je ajax osvojio, vjerujem da znas. ali, znas li da je ta utakmica kupljena, tj. ajax je na prevaru uzeo ono sto je uzeo. naravno da igraci nisu bili upuceni kao ni trener.
ja znam ko je podmicen i ko ga je podmitio!
osim toga, govorio sam i o duzini kar-ine i rekao da se ne zalijeces sa opkladama jer u gaci cuvam azbahu koja mjeri nevjerovatnih 6 cm! dakle, sacuvaj pare dok ti ih nisam uzeo :lol:
geronimo je napisao/la:Šta ću kad sam znatiželjan.
znam, znam :D
poglavica je napisao/la:Dobar ti je sastav
ko zna, zna :lol:

gero je napisao/la:-----Ola......Mario--------------
Krosonja--------------Mulija----
---MvB----------Basti------------
Conti--Truba---Micho---Lahm-
---------Buttko------------------
imas igraca viska :lol:
Geru očekuj u punoj snazi tek za 2-3 hefte
zasto?...da nisi, ne dao Bog, bolestan :?
Bilo bi vrijeme da se Gomezu pruži prava šansa
zasto :? dovoljno je on syeb´o :roll: ili mislis da mu treba dati jos jednu sansu pa da dokrajci :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 20:21

Oj boze dragi, jest off topic, al ovaj levat sto je u studio BHT-a gost, kaze Bayern nije u punom sastavu al Roma jest haha koji frajer, pa Roma desetkovana nije da im fali igraca nego desetkovani.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2010, 20:23

geronimo je napisao/la:---------------Olić---------------------
Altintop------Kroos-------------Muller
.
--------Schweini----Bommel-------------
Contento--------Truba--------Buyten-----Lahm
------------------------Butt----------------------

Ovako izgleda pocetnih 11.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 20:27

Eh pa vi se zajebajite sa Bayom, nikad ne znate jel citaju ove nase postove :mrgreen:.

Bayern tužio UEFA-inog istražitelja Robina Bokšića

Njemački prvak Bayern podigao je u srijedu tužbu protiv šefa disciplinske službe Evropske nogometne federacije (UEFA) Petera Limachera te UEFA-inog istražitelja Robina Bokšića.

Čelnici bavarskog kluba potvrdili su da su podigli tužbu pri tužiteljstvu u Münchenu nakon što se u časopisu Stern pojavila priča u kojoj su spomenuta dvojica UEFA-inih zaposlenika optužena za širenje glasina o Bayernovom namještanju utakmice.

Konkretno, Stern je u svome članku naveo da je Bokšić 2008. bio izvor glasina kako su šefovi ruske mafije manipulirali rezultatom utakmice polufinala Kupa UEFA-e između Bayerna i Zenita iz St. Peterburga. Njemački tužitelji u to su vrijeme ustvrdili kako nemaju dokaza za pokretanje istrage.

Vodstvo Bayerna istaknulo je kako su dvojica službenika diskreditirala oba kluba “velikim lažima i klevetničkim izjavama”. Bayern je stoga zatražio da obojica budu strogo kažnjena, a predsjednika UEFA-e Michela Platinija je pozvao da pokrene hitnu akciju vezanu uz “daljnje zaposlenje Limachera i Bokšića”. Iz UEFA-e zasad nema komentara na cijeli slučaj.

Podsjetimo, Bayern i Zenit su u prvoj utakmici polufinala Kupa UEFA-e u sezoni 2007/2008 odigrali neodlučeno 1-1, da bi Rusi u uzvratu slavili s uvjerljivih 4-0. Mediji su nekoliko mjeseci kasnije bili puni priča kako je uhvaćen telefonski razgovor u kojem stanoviti ruski mafijaš tvrdi da je isplatio Bayernu 50 miliona u nepoznatoj valuti kako bi pustio uzvratnu utakmicu.

Spomenuti Robin Bokšić posljednjih je sedmica došao u središte pažnje hrvatske javnosti jer radi na istrazi navodnog namještanja prve utakmice finala Hrvatskog kupa 2009. godine u kojoj je Dinamo s 3-0 pobijedio Hajduk.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 sep 2010, 20:36

dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls

BAYERN MUNCHEN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 sep 2010, 20:40

secer je napisao/la:rekao da se ne zalijeces sa opkladama jer u gaci cuvam azbahu koja mjeri nevjerovatnih 6 cm! dakle, sacuvaj pare dok ti ih nisam uzeo :lol:
da se poslužim harisovim rječnikom i njegovim mješanjem stranih jezika...so fil hab ih na mojoj cvajte kopf, tako da cufort mjerenje prestaje. :lol: dobro, ti se vjeroJatno uzdaš u onu čuvenu šukerovu rečenicu, koja glasi "dimenzije nisu bitne, nego tehnika". neka ti bude tehničaru, mora da ona romkinja još vapi za tvojim prodorima po boku. :lol:
helem, u stilu pravog šećerbegovića.

Post si dobro iskombinov'o, nema šta, svakim danom napreduješ. 8-)
secer je napisao/la: zasto?...da nisi, ne dao Bog, bolestan :?
ma jok ;) nema meni smrti bez tomahawka. malo sam prezauzet, pa se dešava da me neki komentari iznenade...jer pobogu, kako to da je neko prije mene pročitao info o Bayernu. :o
vidiš da se i kolega Klare čudi takvoj situaciji. :D
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 sep 2010, 20:43

van gall je napisao/la:dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls
http://skyperlive.net/
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 sep 2010, 20:47

rob do bagro je napisao/la:
van gall je napisao/la:dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls
http://skyperlive.net/
a nemoze ovAJ LINK AAAAAAAAA

BAYERN MUNCHEN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 3 gosta.