Aha, ima logike.zaboljisportuBiH je napisao/la:Ne mogu ali moraš ih imati na spisku ukoliko se npr jedan povrijedi da drugi može uskočiti.FaraonTM je napisao/la:Pa zar mogu Zack i ovaj Cooper igrati istovremeno za reprezentaciju?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Eh ovako, Albijanic je stariji igrac, igrao nekad u Diti i sirom nase drzave, kasnije otisao u Rumuniju cini mi se.phily je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/objavlj ... ije/132874
Na spisku selektora Duška Ivanovića su 23 reprezentativca:
Pozicija 1: Nemanja Gordić, D.J. Cooper, Filip Adamović, Knežević Draško, Muhamed Pašalić, Zack Wright
Pozicije 2 i 3: Nihad Đedović, Marko Šutalo, Dalibor Peršić, Nemanja Mitrović, Nikola Gajić, Marko Jošilo, Adin Vrabac, Nedim Buza
Pozicija 4: Mirza Teletović, Miroslav Todić, Miralem Halilović, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović,
Pozicija 5: Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Draško Albijanić, Jusuf Nurkić
ove boldirane nisam nikad gledao pa ako neko jest nek objasni kakvi su...
Ko je ovaj Drasko Knezevic, Marko Josilo i Nikola Gajic
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Albijanić je ovu sezonu igrao za Zrinjski, a kada je završila sezona u BiH, prešao je u Borac Čačak.bhsport je napisao/la:phily je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/objavlj ... ije/132874
Pozicija 1: Nemanja Gordić, D.J. Cooper, Filip Adamović, Knežević Draško, Muhamed Pašalić, Zack Wright
Pozicije 2 i 3: Nihad Đedović, Marko Šutalo, Dalibor Peršić, Nemanja Mitrović, Nikola Gajić, Marko Jošilo, Adin Vrabac, Nedim Buza
Pozicija 4: Mirza Teletović, Miroslav Todić, Miralem Halilović, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović,
Pozicija 5: Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Draško Albijanić, Jusuf Nurkić
Eh ovako, Albijanic je stariji igrac, igrao nekad u Diti i sirom nase drzave, kasnije otisao u Rumuniju cini mi se.
Ko je ovaj Drasko Knezevic, Marko Josilo i Nikola Gajic
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Draško Knežević

Marko Jošilo

Nikola Gajić

Bivsi mladi reprezentativac BiH

Amar Alibegović

Marko Jošilo

Nikola Gajić

Bivsi mladi reprezentativac BiH

Amar Alibegović

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
vladedivac
- Kontakt:
Iz postave sa prošlog evropskog prvenstva ni u 23 nisu pozvani Mašić, Bavčić i Sinanović. Ne znam da li su možda u pitanju povrede ili nešto drugo.
Sinanovic i Bavcic su se oprostili, ne znam sta je sa Antom.vladedivac je napisao/la:Iz postave sa prošlog evropskog prvenstva ni u 23 nisu pozvani Mašić, Bavčić i Sinanović. Ne znam da li su možda u pitanju povrede ili nešto drugo.
Kolike su sasne da se sredi za Sulejmanovica?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Masic vise ne igra nego sto igra kontam si Josilo je zvan da se proba , Bavke se oprostio a Sinan pored Stipana Nurkica i Kikana nema sta trazitivladedivac je napisao/la:Iz postave sa prošlog evropskog prvenstva ni u 23 nisu pozvani Mašić, Bavčić i Sinanović. Ne znam da li su možda u pitanju povrede ili nešto drugo.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
PerryFred je napisao/la:"Emir je momak koji ne želi igrati za Finsku. Odbio je njihov poziv da nastupi na Svjetskom prvenstvu. Pokušavamo što prije riješiti papirologiju. Finci ga mogu još godinu zadržavati, ali će on u budućnosti igrati za nas. Također, Amar Alibegović će u budućnosti igrati za našu selekciju", dodao je Mahmutović.
![]()
![]()
Lijepo izgleda ovaj spisak,mladih dosta ima sto mi se svidja,vjerovatno nikad bolju reprezentaciju do sada nismo imaliphily je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/objavlj ... ije/132874
Imali smo ponudu jednog NBA igrača, koji želi doći u Evropu...
Zna li se o kojem je igracu rijec ?
Zna li se o kojem je igracu rijec ?
phily je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/objavlj ... ije/132874
Pozicija 1: Nemanja Gordić, D.J. Cooper, Filip Adamović, Knežević Draško (nije igrao maltene nikako), Muhamed Pašalić, Zack Wright
Pozicije 2 i 3: Nihad Đedović, Marko Šutalo, Dalibor Peršić (li-la), Nemanja Mitrović, Nikola Gajić, Marko Jošilo (ovaj vjerojatno da se proba), Adin Vrabac, Nedim Buza ()
Pozicija 4: Mirza Teletović, Miroslav Todić (ne znam), Miralem Halilović, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović (ne znam),
Pozicija 5: Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Draško Albijanić (mislim da nije za repke), Jusuf Nurkić
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
zanimljiv spisak moram bit iskren da za neke nikad nisam ni cuo ali super fino je da ima mladih igraca dopada mi se to... Zanima me kako ce na cooper leci to nam je mozda i najbitnije...
Ja sam očekivao Todorovića i Kapelana na spisku.
Begović, Burić, Stanković
MOze li mi neko reci koji je to NBa igrac bio u opciji ?
Čini mi se da je ovaj Todić igra u Italiji, imao je vrlo dobre prosjeke u nekom osrednjem timu talijanske lige (čak su jedno vrijeme bili i prvi na tabeli). To će znati objasniti forumaši koji prate nastupe svih reprezentativaca pojedinačnoKevin je napisao/la:phily je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/objavlj ... ije/132874
Pozicija 1: Nemanja Gordić, D.J. Cooper, Filip Adamović, Knežević Draško (nije igrao maltene nikako), Muhamed Pašalić, Zack Wright
Pozicije 2 i 3: Nihad Đedović, Marko Šutalo, Dalibor Peršić (li-la), Nemanja Mitrović, Nikola Gajić, Marko Jošilo (ovaj vjerojatno da se proba), Adin Vrabac, Nedim Buza ()
Pozicija 4: Mirza Teletović, Miroslav Todić (ne znam), Miralem Halilović, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović (ne znam),
Pozicija 5: Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Draško Albijanić (mislim da nije za repke), Jusuf Nurkić
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
LeBron ili Durant nisam siguranFreaza je napisao/la:MOze li mi neko reci koji je to NBa igrac bio u opciji ?
Ja mislim da to znaju samo selektor i gospodin Harun Mahmutovic....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- legenda reala
- Kontakt:
Todorović neće da igra za nas, a Kapelan nije ništa specijalno, nadam se da si zadovoljan spiskom sve je po Deytonu odrađenoPauleta je napisao/la:Ja sam očekivao Todorovića i Kapelana na spisku.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Todorović neće da igra za nas, a Kapelan nije ništa specijalno, nadam se da si zadovoljan spiskom sve je po Deytonu odrađenoPauleta je napisao/la:Ja sam očekivao Todorovića i Kapelana na spisku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ko je ovaj Amar Alibegović gdje igra odnosno za koga je igrao prije posto vidim da se negdje spominje da ce mu uskoro biti zavrseni papiri
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.