Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Milan je u nekim utakmicama bio i ostencen kao sto je protiv Juveta i Fiorentine u Firenci i sada se za to vratilo Milanu (sve se vraca sve se placa 

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- harebianconero
- Kontakt:
Ovo penal.MakeTZ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
1 za 1
Mada, je Maxi bio povučen ali eto ..
[youtube][/youtube]
Mada, je Maxi bio povučen ali eto ..
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- harebianconero
- Kontakt:
- delpiero20
- Kontakt:
Serie A je ove godine totalno neregularna liga, sramotno je kako se penali sviraju Milanu kad zagusti i kako sudije navlace na njihov mlin, a oni imaju obraza da Barseloni nesto prigovaraju.Na niske grane je sletila ova liga ovakvim kradjama.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipe
- Kontakt:
a tek ovaj forumBuffon je napisao/la:Serie A je ove godine totalno neregularna liga, sramotno je kako se penali sviraju Milanu kad zagusti i kako sudije navlace na njihov mlin, a oni imaju obraza da Barseloni nesto prigovaraju.Na niske grane je sletila ova liga ovakvim kradjama.

teško ovom podforumu s vama Juventinima

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
nemoj bockati, gledaj utakmicu...IlPrincipe je napisao/la:a tek ovaj forumBuffon je napisao/la:Serie A je ove godine totalno neregularna liga, sramotno je kako se penali sviraju Milanu kad zagusti i kako sudije navlace na njihov mlin, a oni imaju obraza da Barseloni nesto prigovaraju.Na niske grane je sletila ova liga ovakvim kradjama.![]()
![]()
![]()

Ps Amauri IN

The Old Lady is back on TOP...
- SoloJuve26
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:a tek ovaj forumBuffon je napisao/la:Serie A je ove godine totalno neregularna liga, sramotno je kako se penali sviraju Milanu kad zagusti i kako sudije navlace na njihov mlin, a oni imaju obraza da Barseloni nesto prigovaraju.Na niske grane je sletila ova liga ovakvim kradjama.![]()
![]()
![]()
tesko ovoj ligi kad ste vi tu MAFFIAAAAAAA

- IlPrincipe
- Kontakt:
Amauri se obraca navijacima Juventusa 

Prije je ovo bilo za penala... nego onaj prvi...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Hvala sto si otisao iz Juventusa!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Ovo je komotno mogao svirati (naravno da nije ono prvo), tako da "na isto dođe" ... Svejedno, ostavimo se priče o penalima, sada je sve na Juventusu, osim ako nas sudija baš ne pokrade, ne bi trebalo biti izgovora -> sve imaju (igrači) u svojim rukama (nogama).ramiral je napisao/la:Prije je ovo bilo za penala... nego onaj prvi...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sta bha provocirateSoloJuve26 je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:a tek ovaj forumBuffon je napisao/la:Serie A je ove godine totalno neregularna liga, sramotno je kako se penali sviraju Milanu kad zagusti i kako sudije navlace na njihov mlin, a oni imaju obraza da Barseloni nesto prigovaraju.Na niske grane je sletila ova liga ovakvim kradjama.![]()
![]()
![]()
tesko ovoj ligi kad ste vi tu MAFFIAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Jedni druge provociraju, i sve tako u krug, de bolan malo ohladite, pričajte o fudbalu ...
pa i 10 penala ove sezone koji se samo u crtanim filmovima sviraju su dio fudbala i pricamo o fudbalu.O ovim posljednim pokusajima igraca Milana da padanjem jos koji penalcic iznude ne bi ni da pricam, muka mi bude.Amauri..... pa zar to "cudo" da im da gol i ta ekipa da osvoji skudeto?Give me a break.Nek ga osvoje al vidio sam ja kako.Genghis je napisao/la:Jedni druge provociraju, i sve tako u krug, de bolan malo ohladite, pričajte o fudbalu ...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nije problem, treba spomenuti ako je penal neregularan. Ali nema potrebe sad 20 postova oko toga, i uz to dodati koju pogrdnu riječ kao da ovi forumaši igraju (i "naši" i "njihovi"). Penal jeste prestrog, ali vrijeđanje je nepotrebno (ne mislim ovdje na tebe, nego jednostavno na kompletan ovaj forum, svaka sitnica, odma počnu uvrede).Buffon je napisao/la:pa i 10 penala ove sezone koji se samo u crtanim filmovima sviraju su dio fudbala i pricamo o fudbalu.O ovim posljednim pokusajima igraca Milana da padanjem jos koji penalcic iznude ne bi ni da pricam, muka mi bude.Amauri..... pa zar to "cudo" da im da gol i ta ekipa da osvoji skudeto?Give me a break.Nek ga osvoje al vidio sam ja kako.Genghis je napisao/la:Jedni druge provociraju, i sve tako u krug, de bolan malo ohladite, pričajte o fudbalu ...
Ako Juventus danas dobije uzima titulu 99%. Raspored je tezak za obe ekipe ali Juve mi jednostavno u ovom trenu izgleda bolje od Milana i sumnjam da ce dopustit kakav kiks sad kad su dobili sansu za prvo mjesto.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.