NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zatvorena sjeverna tribina protiv Viteza
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Skromno, pristojno i sasvim funkcionalno. Čestitke
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Lijepo ste odradili stadion, dobro se i pojacali, sad valja pregrmiti centralne bekove, ako se to odradi i kada budu svi spremni, ogromne su mogucnost za dobar rezultat. Kres da proigra i bude zdrav Crnov i Baraban ce se nazabijati. Igrac sa kojim je najbolje igrati nogomet, uvijek navuce dvojicu i odradi skok. Po meni najkvalitetniji igrac premijer lige, totalno podredjen ekipi, strasno ste ga podcijenili. Samo da ozdravi, predobar igrac.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
Lijepo tribina izgleda a kad bude gotova bit će ko bonbon.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
O nije.. Volio bi da jest, ali to gore je istina. Nazalost, svaka cast na politici kluba, nea sta.brig je napisao/la:izmišljotinamiki651 je napisao/la:Ja mislim da ćete opet biti olađeni kao i obično zadnjih godina . Niko drugim igračima ne zamjera jer su otišli gdje su htijeli bez pametovanja i patetiike. Ovaj papak je sa vašim đeneralom zimus potpisao predugovor u Zagrebu i pitali ga ljudi iz kluba da li jo istina. Mazlum se kleo u boga i crkvu da nije.
U svakom slučaju čekaće ga ubrzo u Mostaru i staro i mlado ogadiće mu se nogomet. A miji također nije mu to prva greška. Živjeli i nek bolji pobijedi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svaka cast na infrastrukturnim radovima za siroki, a papci u glavnom gradu neka daju stadione za koride i koncerte, UHLJUPI
- Evolve
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:O nije.. Volio bi da jest, ali to gore je istina. Nazalost, svaka cast na politici kluba, nea sta.brig je napisao/la:izmišljotinamiki651 je napisao/la:Ja mislim da ćete opet biti olađeni kao i obično zadnjih godina . Niko drugim igračima ne zamjera jer su otišli gdje su htijeli bez pametovanja i patetiike. Ovaj papak je sa vašim đeneralom zimus potpisao predugovor u Zagrebu i pitali ga ljudi iz kluba da li jo istina. Mazlum se kleo u boga i crkvu da nije.
U svakom slučaju čekaće ga ubrzo u Mostaru i staro i mlado ogadiće mu se nogomet. A miji također nije mu to prva greška. Živjeli i nek bolji pobijedi.
Šta, jesi ti bio prisutan na tom " potpisivanju " ????
Daj okanite se vise tih rekla kazala, dosao je i gotovo. Pokazat na terenu ko je bolji to je mjerilo. Ova pusta vrijedjanja nigdje nevode.
Pozdrav!
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Evo neki se hvale kako rade kamp, pa zar mi nemamo kamp već 15-16 godina...
Imat će oni i natkrivene tribine za 15-16 godina....Ugrovacaboy je napisao/la:Evo neki se hvale kako rade kamp, pa zar mi nemamo kamp već 15-16 godina...
- molotovljev
Pa i vi ste čekali 50 godina da se pridružite društvu najboljih... Uostalom, akademiju ne radimo zbog vas, nego zbog nas.brzi je napisao/la:Imat će oni i natkrivene tribine za 15-16 godina....Ugrovacaboy je napisao/la:Evo neki se hvale kako rade kamp, pa zar mi nemamo kamp već 15-16 godina...
F.K.SARAJEVO
Mogu samo onda misliti koliko vi čekate svoju prvu nekretninu.. ima li 70 godina? I još curi vrijeme.molotovljev je napisao/la:Pa i vi ste čekali 50 godina da se pridružite društvu najboljih... Uostalom, akademiju ne radimo zbog vas, nego zbog nas.brzi je napisao/la:Imat će oni i natkrivene tribine za 15-16 godina....Ugrovacaboy je napisao/la:Evo neki se hvale kako rade kamp, pa zar mi nemamo kamp već 15-16 godina...
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- maroonGiant
- Kontakt:
A klupske prostorije i kamp u Butmiru su pokretnine? Nisi mi nesto pametan skutore
maroonGiant je napisao/la:A klupske prostorije i kamp u Butmiru su pokretnine? Nisi mi nesto pametan skutore
Imam i ja stan na moru, 7 dana toliko sam ga kupio. Usput koševo je bilo malo i Merlinovo, povlačim riječ, sada je opet vaše. I dalje stoji da još nemate kamp, "peće se". Široki je kamp sam izgradio, nije se vaćario Malezijac. Odlika glupe osobe je vrijeđanje i psovanje, zato na ovo Škutor mogu se samo
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Bondza i Matic pozvani na pripreme juniorske reprezentacije BiH
HRHB
HRHB

Dakle novi igraci su Slavko Bralic(Osijek), Ivan Crnov(Sheriff Tiraspol), Goodness Ajayi(Rijeka), Ivan Baraban(Osijek) i Ivan Sesar(Dunajska Streda)
Na posudbe idu Odak(Neretvanac), Ante Pinjuh i Vinko Saravanja(obojica Sloga Ljubuski)
Cijena ulaznica za istocnu i juznu tribinu bit ce 5 KM, a livestream ce biti na nasoj sluzbenoj stranici
Ponosan na tebe jer si moj grad
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Android je napisao/la:
Dakle novi igraci su Slavko Bralic(Osijek), Ivan Crnov(Sheriff Tiraspol), Goodness Ajayi(Rijeka), Ivan Baraban(Osijek) i Ivan Sesar(Dunajska Streda)
Na posudbe idu Odak(Neretvanac), Ante Pinjuh i Vinko Saravanja(obojica Sloga Ljubuski)
Cijena ulaznica za istocnu i juznu tribinu bit ce 5 KM, a livestream ce biti na nasoj sluzbenoj stranici
Ponosan na tebe jer si moj grad
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Sjajna pojačanja, sad samo golova, golova 
Odlična pojačanja njihova kvaliteta pokazat ce se u iduće (nakon viteza) tri teške utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.