Nadam se da ce ga pustiti miru i da nas dijamant ce fokusirati na fudbal i davanje golova.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sva sreca nas dijamant nije crnac, jer engleske sponzoruse su poznate da idu na crnce kao muhe na gov.na
Nadam se da ce ga pustiti miru i da nas dijamant ce fokusirati na fudbal i davanje golova.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
i na bosanske zene i cevape,,,,,Pauk je napisao/la:Sva sreca nas dijamant nije crnac, jer engleske sponzoruse su poznate da idu na crnce kao muhe na gov.na
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jeste da cu 2 dana raditi dzabe ali dres Dzeke moram dodati kolekciji. 
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo ko zeli pogledati film moze na youtube-u znam da je off topic
evo ko zeli pogledati film moze na youtube-u znam da je off topic
svoj ti pos'o !
Preporucio bih vam ovu brazzinu stranicu sa kupovinu dresa. 80 maraka kosta dres, a kako su u opisu naveli, dresovi su originalni ..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako moze i meni na pp ta stranica, hocu da kupim dres.
Hvala.
Hvala.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hvala svima koji su poslali ove mnogobrojne poruke.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako moze i meni na pp ta stranica, hocu da kupim dres.
Hvala.
Kako mi srca lupa jbte, pa znate li sta ovo znaci za BiH.
Svaka cast Dzeki, i po ko zna koji put veliki respect.
2.dio intervjua sa Dzekom (PREVOD).
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
daj postavi taj link...B0SANAC je napisao/la:Preporucio bih vam ovu brazzinu stranicu sa kupovinu dresa. 80 maraka kosta dres, a kako su u opisu naveli, dresovi su originalni ..
edit: please
Rođeni
- samovasposmatram
- Kontakt:
JASC0 je napisao/la:daj postavi taj link...B0SANAC je napisao/la:Preporucio bih vam ovu brazzinu stranicu sa kupovinu dresa. 80 maraka kosta dres, a kako su u opisu naveli, dresovi su originalni ..
sto ne odete jednostavno na oficijalni shop od man city-ja tamo je sve 100% original,...
ima npr dres od prosle sezone (razlika je minimalna sa ovim od ove) za 15 Eura (l i xl)
a dres od ove sezone 50 Eura
WHUFC
http://www.kupi-dres.com/index.php?opti ... 68&Itemid=
Verujem da misli na ovo,odmah sam vam usao u City.
Inace meni je rodjak ovde kupio dres,mogu vam reci odlican kvalitet,i ja cu aBd na leto kada budem dosao u Sarajevo da narucim odavde.
Verujem da misli na ovo,odmah sam vam usao u City.
Inace meni je rodjak ovde kupio dres,mogu vam reci odlican kvalitet,i ja cu aBd na leto kada budem dosao u Sarajevo da narucim odavde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
To je sve odlicno za cijelu drzavu, i nadam se da je to pocetak sijajne godine za nogomet BiH.
Nadam se i da ce rjesit to pitanje oko statuta.
Nadam se i da ce rjesit to pitanje oko statuta.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Ovaj od 89 KM 100% nije original, vidi se aviona. Bolje dodati 20 KM i imati prvoklasni "Tailored by Umro, England" kalitet, nego ovu precijenjenu kopiju, koja vjerovatno vrijedi možda 30 KM.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Kolika je kvota da Dzeko adje gol protiv Wolverhamptona??
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hajde sad, kupite mi dres 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
1.10Analitico je napisao/la:Kolika je kvota da Dzeko adje gol protiv Wolverhamptona??
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Cujem da su Edin Dzeko i Jerome Boateng(i Kolarov) postali vrlo dobri prijatelji
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Gdje to cujes za Boateng-a ?D1n0 je napisao/la:Cujem da su Edin Dzeko i Jerome Boateng(i Kolarov) postali vrlo dobri prijatelji
Izvor ?
Sretno Dzeki sve najbolje mu zelim iako sam ga vise volio vidjeti u dresu Bayerna ali to sada nije bitno !
Covjek predstavlja nasu drzavu na najbolji moguci nacin i volio bi da iskreno City osvoji Englesku ligu jer bi naša zastava se viorila stadionom kao onda u Wolfsburgu !
Covjek predstavlja nasu drzavu na najbolji moguci nacin i volio bi da iskreno City osvoji Englesku ligu jer bi naša zastava se viorila stadionom kao onda u Wolfsburgu !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Tickest going fast thanks to the Dzeko effect

Edin Dzeko’s arrival has had a big impact with City’s fans ahead of his much-anticipated debut this coming Saturday
Edin Dzeko’s arrival has had a big impact with City’s fans ahead of his much-anticipated debut this coming Saturday
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Tracy3McGrady i 26 gostiju.