U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Prema mojim informacijama Radović je ozbiljniji kandidat za selektora U21 od Nestorovića. Vrlo dobar trener, ali mana mu je što je u talu sa pojedinim menadžerima iz Hadžića, Vogošće i ostalih. 
ko je ovaj belmin halilovic stoper iz olimpica koji je izjavio da prelazi u hajduk i da uzima hrvatski pasos jer zeli promijeniti reprezentaciju?
Pa neki debil očigledno!!!!!mercurial je napisao/la:ko je ovaj belmin halilovic stoper iz olimpica koji je izjavio da prelazi u hajduk i da uzima hrvatski pasos jer zeli promijeniti reprezentaciju?
Sent from Angelina's bed
Izgleda Halilovići svi pizde ...
Igraci takvog mentaliteta nikad nista ne naprave.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
SjeverniVjetar
Imaju li ovi nasi namjeru kontaktirati Dzenisa Burnica, jedan od najtalentovanijih kadeta u Njemackoj ?
Vjerovatno cekaju da krene pjeske u Sarajevo
Vjerovatno cekaju da krene pjeske u Sarajevo
17-godišnji Halilović napustio je sarajevski Olimpic i odazvao se pozivu splitskog kluba. Iako je stoper, podjednako dobro može igrati i u veznom redu.
"Kontaktirali su me ljudi iz Splita i pitali želim li prijeći u Hajduk. Pristao sam i za tri dana odlazim u Split. Vjerojatno ću potpisati predugovor, a profesionalni ugovor me čeka kad napunim 18 godina. Ostaje žal jer napuštam svoje suigrače u Olimpicu, ali tako je u nogometu", rekao je Halilović za k.l.ix.b.a.
Nakon što je igrao za U17 reprezentaciju, nedavno je dobio poziv za U21 vrstu, ali za razliku od svog prezimenjaka Alena Halilovića koji je usprkos ponudama ostao vjeran Hrvatskoj, Belmin bi mogao promijeniti nacionalni dres.
"Volim svoju zemlju, ali imam sve manju želju igrati. Kod nas igra novac, a ne igrači. Uskoro ću dobiti i hrvatsku putovnicu", napomenuo je Belmin Halilović.
"Kontaktirali su me ljudi iz Splita i pitali želim li prijeći u Hajduk. Pristao sam i za tri dana odlazim u Split. Vjerojatno ću potpisati predugovor, a profesionalni ugovor me čeka kad napunim 18 godina. Ostaje žal jer napuštam svoje suigrače u Olimpicu, ali tako je u nogometu", rekao je Halilović za k.l.ix.b.a.
Nakon što je igrao za U17 reprezentaciju, nedavno je dobio poziv za U21 vrstu, ali za razliku od svog prezimenjaka Alena Halilovića koji je usprkos ponudama ostao vjeran Hrvatskoj, Belmin bi mogao promijeniti nacionalni dres.
"Volim svoju zemlju, ali imam sve manju želju igrati. Kod nas igra novac, a ne igrači. Uskoro ću dobiti i hrvatsku putovnicu", napomenuo je Belmin Halilović.
U danasnjem avazu pise da ce Burnic igrati za BiH u buducnosti, al` eto vrijeme ce pokazati.
Cito sam ovaj clanak danas i bio sam blizu da ga postavim ovdje, ali onda se sjetio da ovakvi balavci i papci ne zasluzuju da se spominju na nasim forumima.
Cito sam ovaj clanak danas i bio sam blizu da ga postavim ovdje, ali onda se sjetio da ovakvi balavci i papci ne zasluzuju da se spominju na nasim forumima.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
SjeverniVjetar
Nemoj pretjerivati, nije sve do njih, dobro znas kakvi su nam selektori i ljudi u savezu, a i sta ti momci rizikuju .sajo10 je napisao/la:U danasnjem avazu pise da ce Burnic igrati za BiH u buducnosti, al` eto vrijeme ce pokazati.
Ipak su oni rodjeni, zive , jedu hljeb po Njemackoj, Svicarskoj.., nije lako svemu okrenuti ledja i reci "samo Bosna" , a da ti , pri tome , niko ozbiljno ne ponudi da igras!
Nego , daj taj clanak...
Hmm. malo sam bio mozda nejasan sa postom. Ovaj prvi dio je uvezi Burnica. Nije uopste clanak, vec jedan mali tekst o nasim igracima u U17 Bundesligi, i tako pise da ce on u buducnosti se prikljuciti momcima u sjajnoj generaciji 98'.SjeverniVjetar je napisao/la:Nemoj pretjerivati, nije sve do njih, dobro znas kakvi su nam selektori i ljudi u savezu, a i sta ti momci rizikuju .sajo10 je napisao/la:U danasnjem avazu pise da ce Burnic igrati za BiH u buducnosti, al` eto vrijeme ce pokazati.
Ipak su oni rodjeni, zive , jedu hljeb po Njemackoj, Svicarskoj.., nije lako svemu okrenuti ledja i reci "samo Bosna" , a da ti , pri tome , niko ozbiljno ne ponudi da igras!
Nego , daj taj clanak...
Ovaj drugi dio je bio za tog Belmina Halilovica koji kao ceka hrvatski pasos, il sta vec.
* * *
Drug, nije lahko ali nije ni toliko tesko. Ako se ti osjecas bosancem ti ces igrat za tu Bosnu kakva god ona bila. Pusti pricu "meni je ova zemlja dala sve..." i tako dalje. Nije ni meni ni roditeljima Svedska dala nista, osim mogucnosti. A onda su oni radili od zvijezde do zvijezde da bi nesto postigli za mene i brata. To je inace tako za mnoge izbjeglice. Osim ove djabahljebarose to je
-
SjeverniVjetar
Uvijek ce bit onih koji ce reci "samo Bosna i niko drugi",medjutim, kao i u zivotu, veci je broj onih koji vagaju, traze bolje uslove, cekaju ko ce im sta ponuditi itd.sajo10 je napisao/la:
Ovaj drugi dio je bio za tog Belmina Halilovica koji kao ceka hrvatski pasos, il sta vec.
* * *
Drug, nije lahko ali nije ni toliko tesko. Ako se ti osjecas bosancem ti ces igrat za tu Bosnu kakva god ona bila. Pusti pricu "meni je ova zemlja dala sve..." i tako dalje. Nije ni meni ni roditeljima Svedska dala nista, osim mogucnosti. A onda su oni radili od zvijezde do zvijezde da bi nesto postigli za mene i brata. To je inace tako za mnoge izbjeglice. Osim ove djabahljebarose to je
Budemo li cekali igrace poput Besica, koji nemaju nikakve dileme , bice sve vise "Seferovica" i potpuno ih razumijem, pitanje je sta je u tim situacijama racionalno i opravdano, a sta ne !?
Najjednostavnije bi bilo da ljudi u savezu rade svoj posao, da pristupe igracima na vrijeme, profesionalno, sa odgovarajucim garancijama i problema ne bi bilo.

Oporavio se Ara, sad im pokaži šta znaš.
Veliki je teret na Hodzicu, osim njega ne vidim pravog napadaca ni na vidiku. Djuric i Mahmutovic mogu posluzit, ali nisu za velike stvari. Ovaj mozda jest.
Bitno je da se on opravio i da je sada 100 % spreman.Samo da dobije sansu ja garantujem da ce je iskoristiti u Dinamu.Cartman je napisao/la:Veliki je teret na Hodzicu, osim njega ne vidim pravog napadaca ni na vidiku. Djuric i Mahmutovic mogu posluzit, ali nisu za velike stvari. Ovaj mozda jest.
Izgleda da u Dinamu stvarno računaju na njega, nije jedan od milion igrača koji su dovedeni pa čitavu vječnost provode po posudbama....Sad mu se ponovo otvara mogućnost za neku veću minutazu...Otisao je Wilson, Husejinovic ce na posudbu po svoj prilici. Jos da prodaju Čopa, koji nije nista bolji igrač od Hodzica, to bi bilo sjajno. A kako će Dinamo po svoj prilici expresno odbraniti titulu, nece ni imati neki veliki pritisak na leđima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar nisu govorili da ce Armin na posudbu?
Pa to bi bio i logican slijed dogadaja. Naprimjer pola godine u Lokomotovi. Sad mu je najbitnije da se vrati utakmica i da igra sto vise.
- HamburgCity
- Kontakt:
Gdje nam nestadoše sada več bivše nade, napadači Atajić i Marko Maletić??
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
Atajic je kloc na kvadrat, sto sam uvidio nakon njegove prve 2-3 utakmice za mladu, gdje je svaki put bio najgori na terenu (a konkurencija je bila paklena po tom pitanju). Maletic valjda jos nesto gura i koprca u Holandiji, ali mislim da je previse spor i trom za bilo kakve ozbiljne stvari.HamburgCity je napisao/la:Gdje nam nestadoše sada več bivše nade, napadači Atajić i Marko Maletić??
Osim Hodzica napadaca nema ni na vidiku, a i on je upitan. Hvala ti Safete sto Seferovic i Tankovic ne igraju za nas, znamo da to ne bi bilo fer prema Vedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.