FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa pauza, šta da radimo..dosadno
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Da Zec nije pobjegao hinjski i da je Partizan htjeo produžiti Subicu pozajmicu druga bi ekipa bila sasvim. Ovako bez krila to kilavo ide sasvim. Sad sta ima ima
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
mi ne diramo vaseg Azemicu, ne dirajte ni vi naseg Sencu :kafa:wobly92 je napisao/la:Pa pauza, šta da radimo..dosadno
Sto je najgore, ovo treba da stojiChinaglia je napisao/la:mi ne diramo vaseg Azemicu, ne dirajte ni vi naseg Sencuwobly92 je napisao/la:Pa pauza, šta da radimo..dosadno

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Čujem Senci se žalio mojoj familiji kako ga prozivam po fb pita se šta mi je to on skrivio pa ga ja ne volim i prozivam ga .. a I ja se pitam zaSto ga rodjena familija ne voli
.. inače nisam dugo bio na ovom dijelu foruma pa reko da se prijavim 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eeee divizija je pdf nize

-
- Kontakt:
Trenutno nema kluba čiji se "navijači" skupe u ovolikom broju i raduju se svakom neuspjehu.
Samo za preletače:
Podjeljeni , podjeljeni, smiju nam se svi,
Svjesni niste da ćete se opet vratiti.
A kada se, a kada se, opet vratite
Riječi svojih, djela svojih vi se stidite.
Daj nam diviziju u kupu nek ide sve u 5 pm više.
Samo za preletače:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ti izgleda stvarno navijas da mi ispadnemo iz kupa. Pojeli bi ljudi ove nase cvrke.sviunapad1010 je napisao/la:Trenutno nema kluba čiji se "navijači" skupe u ovolikom broju i raduju se svakom neuspjehu.
Samo za preletače:

Bolje u finalu da se sastanemo. Da se faraon-zgradonacelnik moze faliti da je neki klub iz Tuzle osvojio titulu. Mozda onda stavi plavobijeli plakat pred izbore.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Sto cete mnogi morati pojesti sto ste se nasrali. Biće zanimljivo gledati vas jadne. Nemate vi nikakav ponos.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
za simin han u internoj prici nece niko rec da je iz tuzle ba.nemojte dzaba .nesto na fonu gornje tuzle, iz tuzle je al iz gornje tuzle.ako se razumijemo.
al kad se okrenes prema vani i drugim mejstima onda hoce...simple as that
neka ih, imaju svoj put koji su odabrali sa srecom im, mene interesuje samo sloboda.
mi kad bi opet bili druga liga, ma kantonalna. nema to veze, nema mijenjanja dresa nikad i ni za kakve pare.nema to veze ni sa gradonacelnikom ni sa politikom, parama, to je tako nista vise nista manje.
nema tu ljutnje, to je tako. i moje licno misljenje, a sta gradonacelnik treba da prica to mene ne intertesira,nije moja briga, kad gledam sa strane na taj problem,realno bi bilo da je gradonacelnik svih gradjana u svojoj izbornoj jedinici.kako vec.
i tako. opet ode prica na drugi klub, a i to je neminovno jer je doslo do podjela.
al kad se okrenes prema vani i drugim mejstima onda hoce...simple as that

neka ih, imaju svoj put koji su odabrali sa srecom im, mene interesuje samo sloboda.
mi kad bi opet bili druga liga, ma kantonalna. nema to veze, nema mijenjanja dresa nikad i ni za kakve pare.nema to veze ni sa gradonacelnikom ni sa politikom, parama, to je tako nista vise nista manje.
nema tu ljutnje, to je tako. i moje licno misljenje, a sta gradonacelnik treba da prica to mene ne intertesira,nije moja briga, kad gledam sa strane na taj problem,realno bi bilo da je gradonacelnik svih gradjana u svojoj izbornoj jedinici.kako vec.
i tako. opet ode prica na drugi klub, a i to je neminovno jer je doslo do podjela.
Sariel je napisao/la:za simin han u internoj prici nece niko rec da je iz tuzle ba.nemojte dzaba .
al kad se okrenes prema vani i drugim mejstima onda hoce...simple as that![]()

jebte pogledas manje klubove po evropi, pa prije bi oni trebali navijat lupam za mancester celzi,bajern..jebte oni navijaju za 4ligasa ko daj liga prvaka a evropsk velikani im u susdjedstvu.. i to je ta draz fudbala. podrzavas svoj lokalni klub.
moj lokalni klub je sloboda. tu rodjen tu zivim, radim,oformio porodicu. kako ces to sad promijenit? to meni nije jasno?
i ne mos ti to prestat pratit sve i da ti se smuci i ne svidja ti se klupska politika i prestanes ic..opet procitas u novinama na tv.u kako je igrala slobodea ba.pa ti drago kad dobiju, tuga kad izgube i tako. to se ne moze izgubit nema sanse..
nije problem ni razlika u misljenju, bilo je ibice.. sto ljudi sto cudi sto zena dvjesta sisa..
nigdje ko kod nas
moj lokalni klub je sloboda. tu rodjen tu zivim, radim,oformio porodicu. kako ces to sad promijenit? to meni nije jasno?
i ne mos ti to prestat pratit sve i da ti se smuci i ne svidja ti se klupska politika i prestanes ic..opet procitas u novinama na tv.u kako je igrala slobodea ba.pa ti drago kad dobiju, tuga kad izgube i tako. to se ne moze izgubit nema sanse..
nije problem ni razlika u misljenju, bilo je ibice.. sto ljudi sto cudi sto zena dvjesta sisa..
nigdje ko kod nas

Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 03 okt 2017, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
+175000 je napisao/la:Sariel je napisao/la:za simin han u internoj prici nece niko rec da je iz tuzle ba.nemojte dzaba .
al kad se okrenes prema vani i drugim mejstima onda hoce...simple as that![]()
Neznam samo ko mijenja dresove. ...
Odavdje poznajem vecinu momaka koje se proziva i garantujem za svakog od njih svojom glavom.
Stanje je trenutno lose i kritika je normalna.
A cim se ktitikuje pojavi se par poltrona i odmah pise"yebo te Azmir "sisojeee, divizijasi i td. ...
Kako god mi (budimo ba realni)nema sanse da dobijemo pitare i Siroki uzastopno. ..Borba za opstanak ce biti velika.
Jedino u kupu da nas bog pogleda pa na proljece da pokusamo ga osvojiti uz par pojacanja koliko god trenutno to zvucalo smijesno. ..
Ne znam, posle toliko finala kupa, smijesno mi..zvuci nemoguce. ..haha
Odavdje poznajem vecinu momaka koje se proziva i garantujem za svakog od njih svojom glavom.
A cim se ktitikuje pojavi se par poltrona i odmah pise"yebo te Azmir "sisojeee, divizijasi i td. ...
Kako god mi (budimo ba realni)nema sanse da dobijemo pitare i Siroki uzastopno. ..Borba za opstanak ce biti velika.
Jedino u kupu da nas bog pogleda pa na proljece da pokusamo ga osvojiti uz par pojacanja koliko god trenutno to zvucalo smijesno. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Stipu ba pavijane....kad Sloboda ispadne iz lige bit ce"sta je... jel vam drago".... naravno nece niko rijec reci protiv faraona i Mackasolinas je napisao/la:Neznam samo ko mijenja dresove. ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Prema saznanjima do kojih je došao naš portal, afera Punac koja je svojevremeno uzburkala domaću javnost mogla bi uskoro dobiti svoj epilog. Kako nezvanično saznaje naš portal, FK Sarajevo i Dino Selimović tužili su Azmira Husića za klevetu i neosnovane optužbe iznesene u aferi Punac, kada je nekadašnji predsjednik FK Sloboda optužio čelnike Sarajeva da mu nisi isplatili navodno obećanih 20 000 KM kao premiju za pobjedu Slobode u duelu protiv Mladosti iz Velike Obarske. Prema informacijama do kojih smo došli, a koje još uvijek nisu zvanične, Husić se nije pojavljivao na ročištima po ovoj tužbi, a na kraju je zbog nepostojanja ikakvih dokaza sud donio presudu u korist Sarajeva i njegovog bivšeg direktora Dine Selimovića, pa će Azmir Husić biti dužan da uplati 20 000 KM oštećenoj strani. Službena potvrda ove odluke očekuje se u narednim danima.
Kako su nam se tada ljudi samo smijali, ovo je samo jedna u nizu nebuloza bivseg nam predsjednika pa su ga ovdje svi branili posebno ovi babuni sto ga i dan danas brane
Kako su nam se tada ljudi samo smijali, ovo je samo jedna u nizu nebuloza bivseg nam predsjednika pa su ga ovdje svi branili posebno ovi babuni sto ga i dan danas brane
Te informacije nikada i nece biti zvanicne sva pisanja za klik su smjesna, a oni dosli sudski proces u toku, pa daj. Azmir me ne zanima, ali ovo je toliko nebulozno napisano da je strasno.SARS je napisao/la:Prema saznanjima do kojih je došao naš portal, afera Punac koja je svojevremeno uzburkala domaću javnost mogla bi uskoro dobiti svoj epilog. Kako nezvanično saznaje naš portal, FK Sarajevo i Dino Selimović tužili su Azmira Husića za klevetu i neosnovane optužbe iznesene u aferi Punac, kada je nekadašnji predsjednik FK Sloboda optužio čelnike Sarajeva da mu nisi isplatili navodno obećanih 20 000 KM kao premiju za pobjedu Slobode u duelu protiv Mladosti iz Velike Obarske. Prema informacijama do kojih smo došli, a koje još uvijek nisu zvanične, Husić se nije pojavljivao na ročištima po ovoj tužbi, a na kraju je zbog nepostojanja ikakvih dokaza sud donio presudu u korist Sarajeva i njegovog bivšeg direktora Dine Selimovića, pa će Azmir Husić biti dužan da uplati 20 000 KM oštećenoj strani. Službena potvrda ove odluke očekuje se u narednim danima.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ti ne znas, ali ja znam solinas.
samo mi se ne pegla sa raspravom najiskrenije.
ne mos bit pripadnik dvije grupe u isto vrijeme. toj e ko dan jasno.
ja nisam reko da si ti il taj i taj mijenjo dres al da ih ima ima.citajte pazljivije. (samo da naglasim bivse fukare
)
i ne spominjem ja azmira i jasmina svakodnevno to vi(i jedni i drugi) radite. premotajte postove.
boli mene i za azmirom i za jasminom.
medjutim stoput prezvakana prica i ne mogu ...
mrsko mi ba...
samo mi se ne pegla sa raspravom najiskrenije.
ne mos bit pripadnik dvije grupe u isto vrijeme. toj e ko dan jasno.
ja nisam reko da si ti il taj i taj mijenjo dres al da ih ima ima.citajte pazljivije. (samo da naglasim bivse fukare

i ne spominjem ja azmira i jasmina svakodnevno to vi(i jedni i drugi) radite. premotajte postove.
boli mene i za azmirom i za jasminom.
medjutim stoput prezvakana prica i ne mogu ...
mrsko mi ba...
Cuj onog i kopiranog teksta za aferu punac,a do jucer Azmir mu bio jedini predsjednik koji je valjalo,ali za vrijeme izbora promjeni pricu,cvaja cini svoje
Kad im udaris kontru usute se .

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ko se usuti **** te azmirharry_90 je napisao/la:Cuj onog i kopiranog teksta za aferu punac,a do jucer Azmir mu bio jedini predsjednik koji je valjalo,ali za vrijeme izbora promjeni pricu,cvaja cini svoje![]()
eto ko ga spominje iz posta u post?
samo ga nemojte vi branit cinite mu medvjedju uslugu...
p.s za cvaju cuda cinim.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.