Brate nemoj da se ljutis.samo_lijevo je napisao/la:To meni nesto upuceno ?

@ Bosniacum, nisam ni sumnjao u tebe.

@Helleru, znao sam da si decko iz 80-tih.

p.s. ne jedem kobasice po skadarliji

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brate nemoj da se ljutis.samo_lijevo je napisao/la:To meni nesto upuceno ?
Ja sam jeo tik iza omladinskogTribalian je napisao/la:Brate nemoj da se ljutis.samo_lijevo je napisao/la:To meni nesto upuceno ?Neocekivano je bilo, pa smesno, eto...
Sta ima, kako je ?
@ Bosniacum, nisam ni sumnjao u tebe.
@Helleru, znao sam da si decko iz 80-tih.![]()
p.s. ne jedem kobasice po skadarlijizeludac mi to ne bi izdrzao.
A jesam, i opet nisam pojeo nijedno.Kakva je situacija sa tobom ? Jesi podijelio jaja ?
Prije mjesec, ostavili auto na uscu, otisli pjeske do dorcola pa se vratili na usceTribalian je napisao/la:Kad si bio ovde, skorije nesto ili ... ?
A jesam, i opet nisam pojeo nijedno.Kakva je situacija sa tobom ? Jesi podijelio jaja ?
Sutra cemo pojesti.Tribalian je napisao/la: A jesam, i opet nisam pojeo nijedno.
Heller je napisao/la:
Prije mjesec, ostavili auto na uscu, otisli pjeske do dorcola pa se vratili na usce![]()
![]()
![]()
Moze.Sutra cemo pojesti.
Furka je bila ovakva, ukucamo ulica makedonska umjesto u centru BG zavrsimo na Bezanijskoj KosiTribalian je napisao/la:Heller je napisao/la:
Prije mjesec, ostavili auto na uscu, otisli pjeske do dorcola pa se vratili na usce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti bas isao u siroko razgledanje.Nije valjalo vreme nista , do pre neki dan, preteralo je bilo, prvi put sam juce izasao bez jakne posle ko zna koliko.
Moze.Sutra cemo pojesti.
Yebo navigacijuHeller je napisao/la:
Furka je bila ovakva, ukucamo ulica makedonska umjesto u centru BG zavrsimo na Bezanijskoj Kosi![]()
![]()
pa dva druga odu ostavit auta negdje gdje se isplati a mi ostanemo pred Omladinskim, pa nas zovnu poslije svirke na after na Dorcol, dole ****, pa nazad pjeske na Usce, a ja imam problem sa visinom a drugarica me **** zamalo nije poletila s Brankovog Mosta
Nije, nego ja odrasto na trecem spratu, a visina mi je problem preko Jale kamoli Save a drugarica me dekoncetrise dok pratim liniju na cesti, pa sam joj reko sljedeca rijec letiTribalian je napisao/la:Yebo navigacijuHeller je napisao/la:
Furka je bila ovakva, ukucamo ulica makedonska umjesto u centru BG zavrsimo na Bezanijskoj Kosi![]()
![]()
pa dva druga odu ostavit auta negdje gdje se isplati a mi ostanemo pred Omladinskim, pa nas zovnu poslije svirke na after na Dorcol, dole ****, pa nazad pjeske na Usce, a ja imam problem sa visinom a drugarica me **** zamalo nije poletila s Brankovog Mosta
oces u centar a zavrsis u pripizdini nekoj.
Za razliku od tebe, Brankov most nikad prepesacio nisam.
Nadam se da nije bilo nekih problema ?
Buraz ti prosao ko na NYC maratonu.Heller je napisao/la:
Nije, nego ja odrasto na trecem spratu, a visina mi je problem preko Jale kamoli Save a drugarica me dekoncetrise dok pratim liniju na cesti, pa sam joj reko sljedeca rijec leti![]()
![]()
![]()
![]()
(laksa je od mene 40 kg)
Ja njima ne verujem vise nista, mogu da usvoje 300 odluka, evo pitaj Hellera da li je video makar neke naznake BG-a na vodi.Eh Trib, usvojise odluku sa BG na vodi. Sta kazes na to ? Malo sam upratio kako se Vucic oko ponoci svadjao u parlamentu.
Beograd na kurcu, da vidis regulacione planove Tuzle, **** Tokio i MenhetnTribalian je napisao/la:Buraz ti prosao ko na NYC maratonu.Heller je napisao/la:
Nije, nego ja odrasto na trecem spratu, a visina mi je problem preko Jale kamoli Save a drugarica me dekoncetrise dok pratim liniju na cesti, pa sam joj reko sljedeca rijec leti![]()
![]()
![]()
![]()
(laksa je od mene 40 kg)
5km tamo, 5km ovamo.
![]()
Ja njima ne verujem vise nista, mogu da usvoje 300 odluka, evo pitaj Hellera da li je video makar neke naznake BG-a na vodi.Eh Trib, usvojise odluku sa BG na vodi. Sta kazes na to ? Malo sam upratio kako se Vucic oko ponoci svadjao u parlamentu.( ovo sto je bio na mostu to se ne racuna
)
Kako prodje s Mongolskom hordomAsharaK je napisao/la:Sretan mi 19ti
Tu nemam sta da ti zamerim, psovao sam i sam 500 puta. Bivsi gradonacelnik doneo tu odluku i zdravo. Mislim cak i da je Beograd jedini grad u Srbiji u kome nema pivo posle 22h.Heller je napisao/la:
Iskreno serem se na BG na vodi nemate pivo poslije 10
Brate sa srecom.AsharaK je napisao/la:Sretan mi 19ti
samo_lijevo je napisao/la:Sta cu Hellera pitati kad je bio pod dozom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.