Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jeli Kuzmic definitivno izgubljen???
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
definitivno...vec se nalazi na spisku SrbijePirke je napisao/la:Jeli Kuzmic definitivno izgubljen???
edo07 je napisao/la:definitivno...vec se nalazi na spisku SrbijePirke je napisao/la:Jeli Kuzmic definitivno izgubljen???
odlicna vjest,sto dalje od nas sa ****.
- el-fighter
- Kontakt:
Jako dobar spisak. Vjerujem da sa ovakvim Mirzom, Nurkicem i Djedovicem mozemo dosta toga napraviti.
Sto se tice Sulejmanovica odavno stoji ta prica da decko zeli igrati za nas, ali postoji ta prepreka sa papirima. Bitno je kako ce se Cooper uklopiti, ali vjerujem da nece biti vecih problema. Harun je ovo ponovo odlicno odradio, pocevsi od odabira selektora, pa do organizacije ovih priprema.
P.S. I drago mi je sto su pakasa Preldzica odhebali Turci, a evo vidim ni ovi nasi nece qrcem mrdnuti da ga vrate nama.
Sto se tice Sulejmanovica odavno stoji ta prica da decko zeli igrati za nas, ali postoji ta prepreka sa papirima. Bitno je kako ce se Cooper uklopiti, ali vjerujem da nece biti vecih problema. Harun je ovo ponovo odlicno odradio, pocevsi od odabira selektora, pa do organizacije ovih priprema.
P.S. I drago mi je sto su pakasa Preldzica odhebali Turci, a evo vidim ni ovi nasi nece qrcem mrdnuti da ga vrate nama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
xxh2o je napisao/la:ko je ovaj Amar Alibegović gdje igra odnosno za koga je igrao prije posto vidim da se negdje spominje da ce mu uskoro biti zavrseni papiri
sin Teomana ,nekad igrao za Sloveniju
Pauleta je napisao/la:Ja sam očekivao Todorovića i Kapelana na spisku.
A ja Savovica ...
Savovic se neckao ono pred Eurobasket a legao bi nam ko kec na desetku taman bi Mirza moga odmarati vise ovako sa Todicem isto nece biti lose
el-fighter je napisao/la:Jako dobar spisak. Vjerujem da sa ovakvim Mirzom, Nurkicem i Djedovicem mozemo dosta toga napraviti.
a i savovića nema na spisku srbijanske repke
PerryFred je napisao/la:xxh2o je napisao/la:ko je ovaj Amar Alibegović gdje igra odnosno za koga je igrao prije posto vidim da se negdje spominje da ce mu uskoro biti zavrseni papiri
Sin Teomana Alibegovića. Stella Azzurra Roma.
bože što li alibegović nije igrao za našu repku nego za sloveniju
Savovic je opasno stagnirao, to vise nije onaj igrac sto je bio...u Bayernu ima malu minutazu,a i ono sto je igrao bilo je rijetko kad dobro...i uz to tek je treci izbor na svojoj pozicijiInterista je napisao/la:Savovic se neckao ono pred Eurobasket a legao bi nam ko kec na desetku taman bi Mirza moga odmarati vise ovako sa Todicem isto nece biti lose
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
kud ne probase onog ligvinstona dovest umjesto coopera ne znam jel bi mogao lg hem razigravac hem suter on i mirza bi ubili sve zivo 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Amar nije nikad igrao za Sloveniju..Ti vjerovatno mislis na njegovog starijeg brata tj najstarijeg sina od Teomana Mirzu on jeste igrao za mladje selekcije Slovenije.Inace Teoman ima i treceg sina Denisa koji je 99 godiste,ali ne znam da li i on igra kosarku..lumani je napisao/la:xxh2o je napisao/la:ko je ovaj Amar Alibegović gdje igra odnosno za koga je igrao prije posto vidim da se negdje spominje da ce mu uskoro biti zavrseni papiri
sin Teomana ,nekad igrao za Sloveniju
Mislio sam na Teomana ,da je on igrao za Sloveniju 
E jbg ja mislio ti govoris za Amara jer onaj ga gore u prethodnom postu spominjao,ali to je to sustina je tulumani je napisao/la:Mislio sam na Teomana ,da je on igrao za Sloveniju
PerryFred je napisao/la:filip13 je napisao/la:xxh2o je napisao/la:ko je ovaj Amar Alibegović gdje igra odnosno za koga je igrao prije posto vidim da se negdje spominje da ce mu uskoro biti zavrseni papiri
Sin Teomana Alibegovića. Stella Azzurra Roma.
bože što li alibegović nije igrao za našu repku nego za sloveniju
Nije dobio poziv iz BiH.[/quote]PerryFred je napisao/la: Imel je možnost igrati za Slovenijo, ki jo je kot selektor vodil Sagadin, ter za BiH, kjer je bil selektor Mirza Delibašić. »Tristokrat raje bi igral za Mirzo. A Zmago je dvignil slušalko in me poklical. Bil je jasen, povedal je, kakšne načrte ima z mano, kaj bi skupaj lahko naredila. Na pamet mi ni prišlo, da ne bi odšel v Slovenijo, odločil je odnos! Eden je dvignil slušalko, drugi je ni …«
bože sačuvaj koje budale su tad radile u savezu
7.6.2014.
Cibona 61 - 69 Cedevita / Jusuf Nurkić - 14 minuta, 9 poena, 4 skoka, index 6
CSM Oradea 80 - 88 CSU Ploiesti / Filip Adamović - 13 minuta, 7 poena, 1 skok, index 3
Cibona 61 - 69 Cedevita / Jusuf Nurkić - 14 minuta, 9 poena, 4 skoka, index 6
CSM Oradea 80 - 88 CSU Ploiesti / Filip Adamović - 13 minuta, 7 poena, 1 skok, index 3
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
8.6.2014.
CSM Oradea 87 - 81 CSU Ploiesti / Filip Adamović - 19 minuta, 8 poena, 4 asistencije, 2 skoka, index 5
CSM Oradea 87 - 81 CSU Ploiesti / Filip Adamović - 19 minuta, 8 poena, 4 asistencije, 2 skoka, index 5
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
nije mi jasno na osnovu koje statistike, odnosno koje lige, koje kvalitete, po čemu su pozive dobili Buza i Vrabac? Po čemu Knežević? ove druge ne znam tipa Todorović, Alibegović itd
pa i Peršić je li-la...ajd opet je odigrao završnicu ovu dobro i bio je član repke u Sloveniji...
pa i Peršić je li-la...ajd opet je odigrao završnicu ovu dobro i bio je član repke u Sloveniji...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG