AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi#6 » 25 jun 2012, 20:36

flamz produžio ugovor na godinu dana 8-)

slika

slika

nije oficijelno još ali gdje je tu je. 1,6m eura je plaća.
Galliani: "I can confirm Benfica are interested in Dídac Vilà but he won’t leave on a loan deal. Only a permanent transfer."
da ga hoće utrampit za witsela i još keša valjalo bi.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 25 jun 2012, 20:42

Ovaj Beretta sto se vratio iz Genoe bude zemlja na manageru 2010 il 2011 nisam siguran :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 jun 2012, 11:37

Sretan rođendan Paolo

Bivši igrač Milana i legenda "Rossonera" Paolo Maldini, danas slavi 44. rođendan. Sretan rođendan Paolo! Il Capitano 3#

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jun 2012, 11:51

Sretan rođendan NAJVEĆEM :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 jun 2012, 12:59

sretan rođendan jednom od najvećih 8-)

gigant u svakom smislu riječi. '86. debitovao prodiv udinesea u gostima a ne tako davno završio fenomenalnu karijeru. između ostalog osvojio 7 scudetta i 5 CL (najviše od svih igrača). njegov otac cesare ako se ne varam podigao je na wembleyu prvi pehar CL koji je milan osvojio.
OFFICIAL: Flamini has extended his contract with Milan until the 30th of June 2013: http://www.acmilan.com/it/news/show/142132" onclick="window.open(this.href);return false;
eto i flamini ostaje.

GDL ponovo sugeriše da saga oko silve i psg-a još nije gotova :evil:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 jun 2012, 13:42

baresi#6 je napisao/la:sretan rođendan jednom od najvećih 8-)

gigant u svakom smislu riječi. '86. debitovao prodiv udinesea u gostima a ne tako davno završio fenomenalnu karijeru. između ostalog osvojio 7 scudetta i 5 CL (najviše od svih igrača). njegov otac cesare ako se ne varam podigao je na wembleyu prvi pehar CL koji je milan osvojio.
OFFICIAL: Flamini has extended his contract with Milan until the 30th of June 2013: http://www.acmilan.com/it/news/show/142132" onclick="window.open(this.href);return false;
eto i flamini ostaje.

GDL ponovo sugeriše da saga oko silve i psg-a još nije gotova :evil:
Znaci Flamini ostaje ,da li ce onda dolaziti vise ikako veznjak i da li Flamini moze odigrati na toj poziciji zadnjeg veznog
Galliani odletio u Madrid (pisu na pregovore sa Kakom ) ,agent T.Silve trazi 7.5 miliona place po godini doik Milan nudi 5 miliona i tu je nastao problem
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 26 jun 2012, 14:59

slika

Definitivno najbolji u mojoj eri kao navijača Milana, najveći! #3

A sad ne znam da li je otišao radi Diarre možda pošto je to izglednije nego radi Kake, al' eto, vidjećemo.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 jun 2012, 15:38

bez obzira šta ćelo govorio mišljenja sam da će doći najmanje 1 vezni igrač. treba neko da zamijeni kvalitetno van bommela.

muntari, flamini, nocerino, ambrosini, boateng, montolivo, strasser, urby, traore, constant je trenutni kadar što se tiče veznog reda. kako i sami vidite fali taj kvalitetni ofanzivni vezni a milan nema sad trenutno niti jednog takvog igrača. to je neki prioritet po meni mada i taj zadnji vezni umjesto van bommela tu poziciju mogu krpiti muntari i ambrosini. ovi ostali nisu to u stanju jedino možda strasser ali to je pitanje mlad je još a i ko zna hoće li ga utrpati u neki co own deal.
po meni starteri u vezi bi trebali biti boa, montolivo, nocerino i muntari što je sasvim dobar vezni red. eventualno ako dođu neka jača pojačanja onda nova revizija veznog reda. kada bi došli diarra i kaka ili jedan od njih to ti bilo odlično.
Andrea Agnelli ha un piano segreto se #Pirlo non vincerà il pallone d'oro. Pronta la maglia con scritto "pallone d'oro sul campo".
:lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 26 jun 2012, 15:41

Corriere dello Sport: Nesta ipak nastavlja s Milanom

Iako je na kraju prošle sezone legendarni talijanski nogometaš Alessandro Nesta obznanio kraj suradnje s Milanom, talijanski mediji pokrenuli su priču oko njegovog "povratka" u momčad...

Nesta (36) je svojedobno izjavio da želi igrati u nekoj ligi koja nije toliko kompetativna, a kao idealnu za takvo što vidio je američku MLS. Najviše ga se nakon toga povezivalo s prelaskom u New York Red Bulls, međutim dogovor nije postignut.

Corriere dello Sport prvi se "usudio" nagađati da je Milan navodno spreman ponuditi Nesti novi 12-mjesečni ugovor u kojem bi imao klauzulu da odigra maksimalno 25 utakmica u idućoj sezoni. Prošle je sezone Nesta odigrao u svim natjecanjima 27 utakmica za milanski klub.
:?
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 jun 2012, 18:13

nema od toga ništa. nesta je sam izjavio ovih dana da je čekao neku ponudu i mls-a koja nije stigla i da razmišlja da završi karijeru. što se tiče milana barem mislim da je tu sve gotovo. bio mu je oproštaj zadnje kolo i ne vjerujem da će se vratiti. inače svako je ljeto u miamiju gdje ima kuću pa zato mls. s druge strane što se mene tiče on je doktor odbrane i u ovim godinama najelegantniji stoper na svijetu i ne bih imao apsolutno ništa protiv da produži godinu dana.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 26 jun 2012, 21:02

ESCLUSIVA: El Shaarawy verso il prestito. Si fa posto a Kakà?
Esclusiva Adriano Caorsi, Canale Genoa

Il Faraone potrebbe presto essere ceduto in prestito. Questa voce che gira nei corridoi del calciomercato milanese non ci coglie di sorpresa perchè siamo alle calcagna del giovane campione già da ieri.

El Shaarawy nel pomeriggio era a Genova presso l’Hotel Sheraton, quartier generale dei calciatori del Genoa. Casualità o coincidenza? Ci lavoreremo su e vi aggiorneremo.

La notizia, che vi comunichiamo in esclusiva, avrebbe dei risvolti clamorosi: far posto in quella zona di campo, con la cessione del Faraone, potrebbe rappresentare a tutti gli effetti una mossa preparatoria per il ritorno in rossonero di Kakà.
Evo neka neko prevede,da se ne mucim sa google translate :evil: ,privukao me ovaj pocetak naslova ESCLUSIVA :lol: :lol:
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 26 jun 2012, 21:58

Ezio7 je napisao/la:ESCLUSIVA: El Shaarawy verso il prestito. Si fa posto a Kakà?

Il Faraone potrebbe presto essere ceduto in prestito. Questa voce che gira nei corridoi del calciomercato milanese non ci coglie di sorpresa perchè siamo alle calcagna del giovane campione già da ieri.

El Shaarawy nel pomeriggio era a Genova presso l’Hotel Sheraton, quartier generale dei calciatori del Genoa. Casualità o coincidenza? Ci lavoreremo su e vi aggiorneremo.

La notizia, che vi comunichiamo in esclusiva, avrebbe dei risvolti clamorosi: far posto in quella zona di campo, con la cessione del Faraone, potrebbe rappresentare a tutti gli effetti una mossa preparatoria per il ritorno in rossonero di Kakà.
Evo neka neko prevede,da se ne mucim sa google translate :evil: ,privukao me ovaj pocetak naslova ESCLUSIVA :lol: :lol:
el sharavi bi mogao na posudbu i time se radi mjesto za kaku.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 jun 2012, 23:05

hahahaha Angela Merkel zvala Boatenga na čaj kao da ga nagovori da igra za Njemačku i on joj reko da je na odmoru te da nema namjeru da igra za Njemačku tako da je taj poziv morao odbit. :lol:

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 26 jun 2012, 23:16

nesta13 je napisao/la:
Ezio7 je napisao/la:ESCLUSIVA: El Shaarawy verso il prestito. Si fa posto a Kakà?

el sharavi bi mogao na posudbu i time se radi mjesto za kaku.
Hvala stari na prevodu. :)
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 jun 2012, 23:46

IlPrincipe je napisao/la:hahahaha Angela Merkel zvala Boatenga na čaj kao da ga nagovori da igra za Njemačku i on joj reko da je na odmoru te da nema namjeru da igra za Njemačku tako da je taj poziv morao odbit. :lol:
gdje si čuo tu glupost? pa čovjek je odigrao već dosta seniorskih utakmica za ganu i nemože igrati za drugu reprezentaciju.

edit: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... la-merkels" onclick="window.open(this.href);return false;

ne spominje se repka :D

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jun 2012, 02:00

SS.Ba + Forum + Milan
= Where disinformation happens
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 27 jun 2012, 16:05

Sulley Muntari looks back at the moment of his injury while thinking about returning, without pushing himself too much, as sson as possible.

MILAN – At the Muntari home in the centre of Milan, Sulley smiles despite the stiffness in his left leg following a physiotherapy session from a Milan physiotherapist in person, Roberto Morosi. However, he does not appear to be in pain. Only a few days since going under the surgeon’s knife, the Rossoneri midfielder is already looking to the future. He said, “It is the first major injury of my career, I have been quite lucky really. I was playing football with my friends, not on the beach though – I don’t go the beach, I can’t swim. It was a normal pitch. I could have picked up an injury playing for the national team, instead it happened in these circumstances. It hurt and so I immediately called Milan. Is Adriano Galliani angry with me? He has every right to be, but I know my body and what its reaction will be: I will be back soon. I’m not saying I’ll recover in a couple of days and I know I can’t push myself too far, but I will be back soon. January? Earlier. In any case, the club has stood beside me and will wait for my complete recovery.”
A eto, srednja žalost.. najgore je što je sam pao - sam se ubio.
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jun 2012, 16:14

-SULJO : " VRATIĆU SE PRIJE JANUARA, NE MOGU DOČEKATI DA PONOVO ZAIGRAM ZA MILAN ! "

slika

Brz oporavak majstore, falit ćeš nam :(

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 jun 2012, 17:15

ma jašta će se nego vratiti crnac je to. očekujem krajem novembra početkom decembra. slično je i sa gattusom bilo nakon one strašne povrede vratio se par mjeseci prije. igrači koji su beton jaki i fizički spremni uvijek se brže vrate nakon povrede.

nego izgleda diarra je više od običnog trača.
"Diarra to Milan an absolutely possible move but he is currently on vacations in the US. We'll start negotiations when he returns"

"Seen that Lass' contract expires the next summer, he shouldn't cost much, the problem is the 4.5m wages he earns"

"While on the cruise, I talked with Galliani & Allegri about Lass He's one of the players that they are interested in the most"

"Milan only has to negotiate with Lass about his wages, because Milan and Madrid have great relationships"
kako bi valjao na toj poziciji zadnjeg veznog :shock:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 27 jun 2012, 23:56

Evo citam, Muntari moli da mu ne diraju platu. :lol: :lol:
U Milanu su ljuti jer je Muntari, na odmoru u domovini povredio ligamente i sada ga čeka pauza.

"U pravu su, ali ko bi mogao da pretpostavi. Shvatam ljutnju Gallianija, ali molim ga javno da mi ne uzima novac", zavapio je Muntari.

Klub će ga kazniti polovinu godišnjih primanja.

"Samo to ne, vratiću se brže nego što bilo ko očekuje. Kakva zima, mnogo pre ću biti spreman imam drugačiju konstituciju u odnosu na Flaminija i Mexesa koji su se oporavljali pola godine", uverava Sulley Muntari.
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.