FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cena » 15 jul 2010, 20:44

sarajlija89 je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Ovakva euforija oko uprave (kako je to ono pravo što se čeka godinama,ma sve superiška,napravljen plan vračanja dugova,podvlači se crta na javašluk prethodne uprave) je uobičajena za svaku upravu koja dodje na vlast.
Zato ja nisam preveliki optimista.

stani..ti za selju navijas jel tako???

tako da i ne trebas biti prevelik optimista :mrgreen: :lol:

Cova se plaho brine ha,ha.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 15 jul 2010, 20:50

Respektiva je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Svaka cast,ovome se nadam vec 17 god da se desi u nekom nasem klubu. Samo cistih racuna se moze ici naprijed,kada radi 15 ljudi,a ne 2. Da pola ovoga bude provedeno bicu prezadovoljan. O tituli ne razmisljam sada,jer ako se ovako nastavi transparentno raditi titula ce biti i to puno u to ne sumnjam.
Druga stvar koja me odusevila je formiranje drugog tima,to znaci da necemo svoju djecu vise ignorisati i slati u penziju sa 19 god. ili prodavati za sicu,plati ga pa ces ga dobro i prodati. Niko se nece boriti za bordo dres kao nase djete.
Sve ovo ce vratiti i raju na tribine, a nadam se da vise nece biti ni belaja kao do sad. Jos jednom svaka cast na ovakvom pocetku.....
Vratit će se raja , godišnje se odlicno prodaju presjednik sve radi kako bi što bolje bilo i njima i nama .. još malo do 4.8 :mrgreen:

btw : Dresovi strašni kad ih vidite oduševit će te se :D
pa prodato tek nesto vise od 60!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 jul 2010, 20:57

theprodigy je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Svaka cast,ovome se nadam vec 17 god da se desi u nekom nasem klubu. Samo cistih racuna se moze ici naprijed,kada radi 15 ljudi,a ne 2. Da pola ovoga bude provedeno bicu prezadovoljan. O tituli ne razmisljam sada,jer ako se ovako nastavi transparentno raditi titula ce biti i to puno u to ne sumnjam.
Druga stvar koja me odusevila je formiranje drugog tima,to znaci da necemo svoju djecu vise ignorisati i slati u penziju sa 19 god. ili prodavati za sicu,plati ga pa ces ga dobro i prodati. Niko se nece boriti za bordo dres kao nase djete.
Sve ovo ce vratiti i raju na tribine, a nadam se da vise nece biti ni belaja kao do sad. Jos jednom svaka cast na ovakvom pocetku.....
Vratit će se raja , godišnje se odlicno prodaju presjednik sve radi kako bi što bolje bilo i njima i nama .. još malo do 4.8 :mrgreen:

btw : Dresovi strašni kad ih vidite oduševit će te se :D
pa prodato tek nesto vise od 60!!
Pa sta bi ti? Za jedan dan da se proda 300 ? :roll:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jul 2010, 21:00

Niste mi dragi, pogotovo kad igrate sa nama :D al iskreno, bas mi je drago sto su vam stvari počele ići nabolje, i biće mi uvijek draže da u vrhu vidim jedno Sarajevo nego ekipe koje realno ne zasluzuju tu da budu. ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 15 jul 2010, 21:16

KB-TM87 je napisao/la:Niste mi dragi, pogotovo kad igrate sa nama :D al iskreno, bas mi je drago sto su vam stvari počele ići nabolje, i biće mi uvijek draže da u vrhu vidim jedno Sarajevo nego ekipe koje realno ne zasluzuju tu da budu. ;)
hvala na korektnom postu :D
@Madafaka by UNFKS Prema rijecima momka zaduzenog za godisnje karte, do danas u podne 65. ljudi je uplatilo godisnju.
lahko je pisati po forumima ide dobro prodaja godisnjih..a 90% onih koji to pisu nisu kupili svoje..na to sam mislio..mozemo svi biti internet navijaci ;)

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 15 jul 2010, 21:51

hvala na korektnom postu :D
@Madafaka by UNFKS Prema rijecima momka zaduzenog za godisnje karte, do danas u podne 65. ljudi je uplatilo godisnju.
lahko je pisati po forumima ide dobro prodaja godisnjih..a 90% onih koji to pisu nisu kupili svoje..na to sam mislio..mozemo svi biti internet navijaci ;)[/quote]
E to je sva sustina, svi pricaju ide dobro,odlicno ide sa prodajom godisnjih,ali nije to to !
Ne kazem da je grozno krenulo sa prodajom ali nije ni bajno !
Mora se bolje,puno bolje!
I ovi sto trenutno nisu u mogucnosti da kupe kartu, ima te fore jos ihaha da nabavite 45KM!
15-ak dana bez davanja para Williamsu,Premieru,Formuli i imat cemo na Sjeveru na tekmi protiv Prijedora 2000 ljudi ! O velikim utakmicama da ne pricam !
Braco,MOBILIZUJTE SVE KOJI SU U MOGUCNOSTI,koji vole Sarajevo,a i oni koji i ne prate fudbal,vec jednostavno simpatisu NAS KLUB,kada saznaju da je Sarajevo u modi,kupovat ce i oni !
Nas Klub,Nas Grad ! Dokazimo da smo korak ispred svih !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 jul 2010, 21:56

Bolje nego sto ovdje pisete odite uzmite godisnju i tako pomozite klubu a ne ovdje da glumimo neke vjerne navijace!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jul 2010, 21:56

Zna li ko koje brojeve nose ovi novi igrači ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 15 jul 2010, 22:09

rumbalija je napisao/la:Ovakva euforija oko uprave (kako je to ono pravo što se čeka godinama,ma sve superiška,napravljen plan vračanja dugova,podvlači se crta na javašluk prethodne uprave) je uobičajena za svaku upravu koja dodje na vlast.

Idi se liži sa Blekićem i kompanijom, a stariji sarajevaki klub ostavi na miru, ustvari znamo mi da ti nemožeš bez ŽELJE ... ;)
1996

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 15 jul 2010, 22:21

cassanova je napisao/la:

Idi se liži sa Blekićem i kompanijom, a stariji sarajevaki klub ostavi na miru, ustvari znamo mi da ti nemožeš bez ŽELJE ... ;)
Hahah sam malo jel ovo tema o Zelji il o Sarajevu ??? Hahahha vidi se ko bez koga nemoze :) :!: :!:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jul 2010, 22:51

cassanova je napisao/la:

nije bas da sam skonto al eto :mrgreen:

:lol:

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 16 jul 2010, 00:03

Danas jednu godisnju za sjever uzeo,sutra jos dvije starom i rodjaku za zapad,a uprava radi strasan posao iz pocetka su sve poceli zato pomozite sa godisnjim tih 45 km ili 100 mozemo odvojiti za tim koji volimo svi do jednog,uskoro ce svi igraci iz nase lige zeljeti da igraju za nas tim koji ce biti najorganizovaniji 100 posto samo treba malo da se strpimo vec su uradjene ogromne stvari!

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 16 jul 2010, 03:13

http://www.legea.it/site/catalog/ dresovi ce mozda biti slicni ovim

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 16 jul 2010, 08:56

drajkula_zlo je napisao/la:http://www.legea.it/site/catalog/ dresovi ce mozda biti slicni ovim
moguce..al mozda ce biti neki novi..ovo je katalog, kako ja vidim za 2009/2010l..mozda imaju neki novi dizajn..bar bi trebali..a i nezz sto se zamaramo dresom..meni je to svejedno..samo nek je bordo boje.. :)

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 16 jul 2010, 12:58

Posto ste prosli derbi igrali pred praznim Kosevom. ovo sa nama ce vam biti dovoljan ugodjaj iz za proslu a i ovu sezonu... samo sto valjda nece biti 6 komada u nasoj mrezi :P :P ;) al moze barem "Amare sjedi 5" ;)
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 16 jul 2010, 13:05

Srce_Tebi je napisao/la:Posto ste prosli derbi igrali pred praznim Kosevom. ovo sa nama ce vam biti dovoljan ugodjaj iz za proslu a i ovu sezonu... samo sto valjda nece biti 6 komada u nasoj mrezi :P :P ;) al moze barem "Amare sjedi 5" ;)

Niste vi zeljo pa da toliko primite :D

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 16 jul 2010, 13:23

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Srce_Tebi je napisao/la:Posto ste prosli derbi igrali pred praznim Kosevom. ovo sa nama ce vam biti dovoljan ugodjaj iz za proslu a i ovu sezonu... samo sto valjda nece biti 6 komada u nasoj mrezi :P :P ;) al moze barem "Amare sjedi 5" ;)

Niste vi zeljo pa da toliko primite :D
;) i to sto kazes.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 16 jul 2010, 13:44

UPS je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la:Braco kazem vam, sto se tice titule i Evrope u ovoj sezoni, ne ocekujte previse !
U klubu nam se hvala Bogu pocelo raditi sistemski,napravljen je dobar odnos izmedju uprave i navijaca sto je najbitnije !
Meni bi bila odlicna sezona da zavrsimo 5 na tabeli a da uzmemo Kup BiH! Nismo ga odavno uzeli a mislim da mozemo ga uzeti ! Bitno je da se radi sistemski, to je najbitnije braco ! ;)
Upravo je to suština stvari.meni je takođe bitnije da se radi sistemski i transparentno i da bukvalno svaki dan nam ljudi iz uprave potvrđuju da se radi punim tempom..ova sezona rezultatski je po meni bitno osigurati evropu na neki način eventualno kup osvojiti,a sve što bude više je veći uspjeh..a već slijedeće i sezona u budućnosti postati klub koji je daleko ispred svih u našoj ligi
Sve to stoji ali kad su onako jadni strumfovi mogli kupiti par utakmica i sudija te uzeti titulu ne vidim sto to i mi ove sezone ne bi uradili? Znam da se BP i nova uprava zalazu za fair-play, medjutim fair-play vazi samo u Evropi. U nasoj ligi je javasluk, kriminal, trgovina, podmetanje, potkradanje i sve ostalo, tu nema fair-playa. Sistemsko rjesavanje problema u klubu je OK i to je nesto od cega bi dugorocno trebali profitirati ali kad je vec ovako dobra atmosfera sta fali da se malo i 'pogura', pa ja, nije sramota ;) :D
Ma sve to stoji,ali dešava se situacija da se svake godine neki klub pogura i na kraju niko nema kontinuitet da dalje dominira..ja želim da Sarajevo postepeno dođe u situaciju da ga niko ne mora gurati a da bude ubjedljivo broj 1...prije su se dešavale situacije da ostvarimo uspjeh u LP igramo protiv Dinama,prošle godine nadomak grupa Evropske lige i onda slijedi veliki pad...to se takođe dešavalo i Želji poslije Newcastlea a i ove godine poslije titule vidimo da je teška situacija i što se tiče novca i igrača..znači polahko,strpljivo,stepenicu po stepenicu jer mi faktički krećemo ne od početka nego iz velikog minusa,kako bi došli do vrha uz Božiju pomoć sa kojeg nas nikakva politika niti iko ne bi mogao skinuti

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 16 jul 2010, 13:50

Zagor je napisao/la:Zna li ko koje brojeve nose ovi novi igrači ?
Nije to još odredjeno
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 16 jul 2010, 13:55

Ma OK, i ja bih tim bio zadovoljan. Samo se bojim da neki nasi navijaci to ne shvate pa zbog prvog poraza ne krenu sa psovanjima, prozivkama na racun uprave i tako to kako to vec ide kod nas. Sto se mene tice, ova uprava je za mjesec dana vise uradila nego sve druge u proteklih 10 godina, posatila je mnoge stvari na svoje mjesto i ako nista sad se barem zna ko je za sta odgovoran. nema vise prebacivanja loptice na ovog ili onog. ako ne ide na terenu zna se ko leti a ne kao dosad, gluho bilo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Burberry46, Google Adsense [Bot], PeppermintSA, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 99 gostiju.