Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Marcelo jest najbolji lijevi bek na svijetu, i Mou je to rekao a 22 mu godine..
Nece Perez, vidio je da ima i pametnijih od njega.. Prepustio je Mourinhu da radi ono sto zna najbolje-osvajat..
Sve u svemu ove sezone i nisu obecani trofeji i to nije bas sad neki striktan cilj..
Cilj je formiranje kostura tima koji bi trebao postat povjesan, tj osvajat sve i svasta narednih 10godina .. Zato su se i dovodili mladi igrac-Real Madrid najmladji tim u Primeri..
Nece Perez, vidio je da ima i pametnijih od njega.. Prepustio je Mourinhu da radi ono sto zna najbolje-osvajat..
Sve u svemu ove sezone i nisu obecani trofeji i to nije bas sad neki striktan cilj..
Cilj je formiranje kostura tima koji bi trebao postat povjesan, tj osvajat sve i svasta narednih 10godina .. Zato su se i dovodili mladi igrac-Real Madrid najmladji tim u Primeri..
whyanonymousHD je napisao/la:Nemoj stavljati afrikate.Raul_64 je napisao/la:Došao vam je Škot,zar ti to hočeš Mourinha...Kop je napisao/la:Pa jer postoji vjerovatnoca da tog vaseg predsjednika spuca hir k'o sto zna , pa da krene u svoj dobro poznati soping ako nsita ne osvojite ove godine , a znate i sami kakav je Mourinho kad mu se neko suprostavi i kad nema sve pod svojom kontrolom .. Ne znam , mozda se varam, al' tu mi je nekako najveca mogucnost da ode iz Reala, sigurno ga nece zbog rezultata otpustit, iako je to Perez
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma neee , iako je vrhunski strucnjak, nisam ja njegov poseban fan . Uopce mi nije bilo na umu da vam ga "preotmemo" na bilo koji nacin . A i prosle godine je Muorinho rekao da iz nekih svojih licnih razloga ne bi preuzeo Liverpool.Raul_64 je napisao/la:Došao vam je Škot,zar ti to hočeš Mourinha...a on sigurno neče napustiti Real dok ne ostavi neki trag,to jest dok ne osvoji neki trofej..Kop je napisao/la:Pa jer postoji vjerovatnoca da tog vaseg predsjednika spuca hir k'o sto zna , pa da krene u svoj dobro poznati soping ako nsita ne osvojite ove godine , a znate i sami kakav je Mourinho kad mu se neko suprostavi i kad nema sve pod svojom kontrolom .. Ne znam , mozda se varam, al' tu mi je nekako najveca mogucnost da ode iz Reala, sigurno ga nece zbog rezultata otpustit, iako je to Perez
Neka ga slobodno u Madridu, realno, on vas jedini moze koliko-toliko drzati uz bok Barceloni , iako imam osjecaj da je njima veca satisfakcija pobijediti Mourinha nego Real
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
...ee ako je marcelo najbolji lijevi bek na svijetu onda je robinson najbolji golman...L_blancos je napisao/la:Marcelo jest najbolji lijevi bek na svijetu, i Mou je to rekao a 22 mu godine..
- legenda reala
- Kontakt:
Marcelo je najbolji bek ,u ofanzivi ,da bi bio najbolji na svijetu mora popraviti defanzivu ,dok to ne popravi ne može biti najbolji na svijetu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Marcelo je najbolji bek ,u ofanzivi ,da bi bio najbolji na svijetu mora popraviti defanzivu ,dok to ne popravi ne može biti najbolji na svijetu
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
da.Raul_64 je napisao/la: Došao vam je Škot,zar ti to hočeš Mourinha...
Nemoj stavljati afrikate.
whyzar sam stavio pogreš(s)ne...
e hebiga lektoru...al hajd,pouCno...anonymousHD je napisao/la:da.Raul_64 je napisao/la: Došao vam je Škot,zar ti to hočeš Mourinha...
Nemoj stavljati afrikate.
whyzar sam stavio pogreš(s)ne...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:

Sjecate se one: Totti: Zlatna lopta je obicna lakrdija, dovoljno govori cinjenica da je Raul nije nikada osvojio
- legenda reala
- Kontakt:
KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:
Sjecate se one: Totti: Zlatna lopta je obicna lakrdija, dovoljno govori cinjenica da je Raul nije nikada osvojio
kad vidim ko je sve osvajao ,morao je i on bar jednom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odkad li ti sine pratis fudballegenda reala je napisao/la:Marcelo je najbolji bek ,u ofanzivi ,da bi bio najbolji na svijetu mora popraviti defanzivu ,dok to ne popravi ne može biti najbolji na svijetu
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
odkad ti pratiš ,šta ti ne valja u ovom postuSaurman je napisao/la:Odkad li ti sine pratis fudballegenda reala je napisao/la:Marcelo je najbolji bek ,u ofanzivi ,da bi bio najbolji na svijetu mora popraviti defanzivu ,dok to ne popravi ne može biti najbolji na svijetu
Bicu kratak Marcelu bi bilo najbolje kad bi se oprostio od fudbala tada bi Real dobio na snazi u zadnoj liniji..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Los_Blanos2
- Kontakt:
rece: AbidalSaurman je napisao/la:Bicu kratak Marcelu bi bilo najbolje kad bi se oprostio od fudbala tada bi Real dobio na snazi u zadnoj liniji..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Marcelo je odlican bek.. Takodje mislim da je najbolji u ofanzivi, ali su mu slabije strane defanziva i desna noga i zato ne moze biti najbolji...
Raduje me gol Kake, da je on igrao u El Clasicu bilo bi drugacije u napadu, uvjeren sam u pobjedu na Santiago Bernabeu..
Raduje me gol Kake, da je on igrao u El Clasicu bilo bi drugacije u napadu, uvjeren sam u pobjedu na Santiago Bernabeu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Svaka cast za Zoce Murinja legenda.....
cccc Lopovi ! šta uradiše, pa Ronalda nema ni medju prva 3.
Sramota

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:cccc Lopovi ! šta uradiše, pa Ronalda nema ni medju prva 3.Sramota
![]()
![]()
Realno među pet najbolji jeste(po meni peti, iza Sneijdera), ali da bude u TOP 3 nije zaslužio prošle godine.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Inače Toti je rekao sve o toj nagradi poštovanje prema Messiju jest bio najbolji,ali Toti je objasnio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.