Naravno da je licemjer.
Dali su i ostali milion eura pa su opet pristali na smanjene plate.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Naravno da je licemjer.
Nemoj na druga @Sarumana, starog culesa.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑27 mar 2020, 22:21
Zašto ga uopće citiraš? Neki dan je isto nešto pisao, haman ga svi ignorisali, i to je to. Ne treba mu pridavati nepotrebno neku pažnju, prijavit post(iako nema svrhe, al' hajd) i to je to.
Također. Naporan je ono baš.StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 mar 2020, 11:12Ovom glavonji kobasicaru sam milion puta prijavio post al nista, ne kontam zbog cega ima slobodu pisanja na ovoj temi ?
Možda ojača mišiće, otkad je došao stalno navodno radi na tome.enobarca je napisao/la: ↑29 mar 2020, 14:00"Mundo Deportivo" naglašava da će, ako se nastavi Liga prvaka ovog ljeta, Luis Suárez i Ousmane Dembélé biti ogromna pojačanja za Barcelonu u pohodu na trofej najelitnijeg klupskog natjecanja!
Jel se ovi zajebavaju, cuj to Dembele pojačanjelik ne moze sastaviti 5 utakmica, pojacanje jedino moze biti u bolnici.
Make it happen!"Ranije nisam bio spreman, ali sada sam u Al Saadu stekao iskustvo i znanje i rado bih se vratio u Barcelonu. Naravno, pod uslovima u kojima bih ja vodio projekat od nule. To znači da bih birao saradnike na način da nema pokvarenih ljudi blizu svlačionice", kazao je Xavi.
"Razgovarao sam sa preedstavnicima kluba, oni znaju moje uslove a ja se ne povlačim niti se bojim izazova. Naravno da ne želim da projekat izguram sam, ali želim oko sebe ljude kojima vjerujem. Bivši kapiten Carles Puyol je jedan od njih, ali i Jordi Cruyff, odličan biznismen sa mnogim dragocjenim iskustvima i znanjem. Ja sam timski čovjek, razumijem i horizontalnu strukturu u razmatranju odluka, ali posljednja riječ u bilo kojoj odluci mora biti moja", dodao je.
Od ovih samo treba Messiju i Puigu produžiti ugovore. Dr. Suarez je nažalost završio s ozbiljnim fudbalom. Vidal je ok kao back-up, a Rakitića nabiti nogom je trebalo još prošlo ljeto.Marca piše kako bi čak i obnove ugovora mogle biti pogođene koronavirusom. Ako Lionel Messi obnovi svoj ugovor, mogao bi biti zatražen da prihvati smanjenje plaće zbog mogućih financijskih gubitaka kluba. Slična situacija bi se dogodila i s ostalim igračima čiji ugovori završavaju 2021. godine, a to su: Ivan Rakitić, Arturo Vidal, Luis Suárez i Riqui Puig.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.